Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Sunce
Sta npr. radis u tom luckastom stanju? Ja izmedju ostalog - mucam, sa tom osobom ne umem bas lepo da pricam.![]()
Originally posted by ...Sitnicava...
Zasto ga mrzim?
Zato sto zaslepljuje... Percepcija prestaje da bude objektivna kada se zanesemo... Kako je to lepo receno, a ja cu parafrazirati "...mane se stavljaju u drugi plan, a vrline ustostrucuju..."
Plasim se razocaranja do kog dolazi kada shvatimo da smo idealizovali, zaneli se, kako god to nazvali...
Originally posted by AzdajaStippkas?Originally posted by Sunce
Sta npr. radis u tom luckastom stanju? Ja izmedju ostalog - mucam, sa tom osobom ne umem bas lepo da pricam.![]()
hahah, e da...kao mlada azdaha, sam shtipkala osobu koja mi se svidja - verujem da je bilo iritirajuce...joj, al sam bila friki....
![]()
ON da jako, tesko se spustam na zemlju...![]()
Ako treba da boli i ako je odabranica vredna najvecih muka, nemam nista protiv, stisnucemo zubice i napred...![]()
Ali, ovo je nesto drugo. Ima veze sa tim da ne zelim emocije da dajem onima koji ih nisu vredni. Ne da ne zelim, prosto ni ne mogu! Necu da se zamlacujem, da se zaljubljujem u osecaj, a ne u coveka. Mozda zvucim nejasno.![]()
Necu da se zamlacujem, da se zaljubljujem u osecaj, a ne u coveka. Mozda zvucim nejasno.![]()
Originally posted by J...Postoji jedna knjiga: "Zanesenost Lole V. Stajn" knjizevnice Margerit Diras. Prica o Loli koja na balu posmatra kako se njen verenik zaljubljuje u zenu u crnini, kako plase sa njom do jutra. Lola ne reaguje, pusta i posmatra, a kasnije postaje zanesena. To je fantasticna knjiga (moj sazetak deluje jako prosto).Originally posted by ...Sitnicava...Zasto? Plasis se gubljenja kontrole?
Mrzim zanos, a stalno nas vreba.
Originally posted by ...Sitnicava...Ali gledaj,ja kad vidim neku djevojku,ženu i svidi mi se na prvi pogled...još uvijek neznam ni kakva je osoba,ja sebi dozvolim taj luksuz da se prepustim maštanju,da se odižem od zemlje jer jednostavno uživam u tim osječajima.
E, nek smo se i mi sporazumele...![]()
Originally posted by J...Ne mogu a da ne primetim da si luckasto stanje ili stanje zaljubljenosti vezivala za glupost. Zasto mora da bude glupost? Ali, dobro, razumem sta si htela da kazes. Nekad to stanje nije pokazano, ali je u tebi i ti si ga svesna.
Vidim sve zaljubljivi ovde.
Ne kazem za sebe da sam se tesko zaljubljivala, naprotiv. Medjutim, drzim tu emociju za sebe i trudim se da ne pravim gluposti zbog toga. Isto kao kada sam nervozna i imam potrebu da napravim neku glupost, trudim se da ne radim to (koliko mogu). To znaci, osecam ali ne reagujem.
Originally posted by SunceOriginally posted by AzdajaStippkas?Originally posted by Sunce
hahah, e da...kao mlada azdaha, sam shtipkala osobu koja mi se svidja - verujem da je bilo iritirajuce...joj, al sam bila friki....
![]()
ON da jako, tesko se spustam na zemlju...![]()
Sto mi je to slatko.
![]()
Originally posted by Sunce
Zasto mora da bude glupost?
Originally posted by J...Originally posted by Sunce
Zasto mora da bude glupost?
Mislim prvenstveno na situaciju kad neko sebi od zivota napravi haos, ili od tudjeg zivota, cini nepromisljene poteze i sl. a sve to "pravda" zaljubljenoscu. A ta ljubav recimo nije ni uzvracena.
Ja to nazivam letenje u oblacima.
A da sam uvek svesna svake svoje emocije - jesam i srecna sam zbog toga.![]()
Originally posted by ModestyMasta je prihvatljiva sve dok ti se ne pune oci suza u momentu primecivanja tvoje anonimne, a privlacne devojke u zagrljaju sa drugim/drugom.Originally posted by ...Sitnicava...Ali gledaj,ja kad vidim neku djevojku,ženu i svidi mi se na prvi pogled...još uvijek neznam ni kakva je osoba,ja sebi dozvolim taj luksuz da se prepustim maštanju,da se odižem od zemlje jer jednostavno uživam u tim osječajima.
E, nek smo se i mi sporazumele...![]()
Originally posted by GarboNi ja.Originally posted by ModestyNe slazem se da je `samo uzvracena ljubav - prava`.
prava ljubav je samo uzvraćena.
Originally posted by J...Originally posted by ...Sitnicava...Moram da primetim da u ovoj recenici ima emocija.
Masta je prihvatljiva sve dok ti se ne pune oci suza u momentu primecivanja tvoje anonimne, a privlacne devojke u zagrljaju sa drugim/drugom.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!