Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By J...
Originally posted by ...Sitnicava...
Mrzim zanos, a stalno nas vreba.
Zasto? Plasis se gubljenja kontrole?
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Sunce
Sta npr. radis u tom luckastom stanju? Ja izmedju ostalog - mucam, sa tom osobom ne umem bas lepo da pricam. :lood:

hahah, e da...kao mlada azdaha, sam shtipkala osobu koja mi se svidja - verujem da je bilo iritirajuce... :lol: joj, al sam bila friki.... :meduza:

ON da jako, tesko se spustam na zemlju... :shrug:
By ...Sitnicava...
Zasto ga mrzim?
Zato sto zaslepljuje... Percepcija prestaje da bude objektivna kada se zanesemo... Kako je to lepo receno, a ja cu parafrazirati "...mane se stavljaju u drugi plan, a vrline ustostrucuju..."

Plasim se razocaranja do kog dolazi kada shvatimo da smo idealizovali, zaneli se, kako god to nazvali...
By J...

Plasim se razocaranja do kog dolazi kada shvatimo da smo idealizovali, zaneli se, kako god to nazvali...
Ako ne prozivis sve emocije u zivotu to ti je kao da nisi ni zivela. :P
Korisnikov avatar
By Sunce
Znas kako, bolje da se kajes sto jesi nego sto nisi.
Korisnikov avatar
By Modesty
Zasto ga mrzim?
Zato sto zaslepljuje... Percepcija prestaje da bude objektivna kada se zanesemo... Kako je to lepo receno, a ja cu parafrazirati "...mane se stavljaju u drugi plan, a vrline ustostrucuju..."

Tačno je da kad si u oblacima imaš i veću mogučnost da budeš i povrijeđen ali je takođe tačno da dok se ne prepustiš potpuno emocijama,ne možeš ni osjetiti svu dubinu i ljepotu ljubavi.
Ne kaže se bez razloga da za ljubav treba imati hrabrosti.
Pošto sam već osjetila ljubav u punom njenom značenju,više nikad ne bih pristala na kompromis iz straha....ipak je ljubav nešto najljepše na svijetu,nešto što te prožima od nožnog palca pa do vrha tjemena....opusti se djevojko,jer ako ti je suđeno da patiš,patićeš ako nizbog čega,ono zbog nedostatka ljubavi.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Azdaja
Sta npr. radis u tom luckastom stanju? Ja izmedju ostalog - mucam, sa tom osobom ne umem bas lepo da pricam. :lood:

hahah, e da...kao mlada azdaha, sam shtipkala osobu koja mi se svidja - verujem da je bilo iritirajuce... :lol: joj, al sam bila friki.... :meduza:

Stippkas? :giggle: Sto mi je to slatko. :giggle:
By ...Sitnicava...
Ako treba da boli i ako je odabranica vredna najvecih muka, nemam nista protiv, stisnucemo zubice i napred... :D
Ali, ovo je nesto drugo. Ima veze sa tim da ne zelim emocije da dajem onima koji ih nisu vredni. Ne da ne zelim, prosto ni ne mogu! Necu da se zamlacujem, da se zaljubljujem u osecaj, a ne u coveka. Mozda zvucim nejasno. :iskusenje:
By ...Sitnicava...
Modesty, nisi me razumela... Ja samo govorim o tome da treba paziti kome se ljubav daje.
Korisnikov avatar
By Modesty
Ako treba da boli i ako je odabranica vredna najvecih muka, nemam nista protiv, stisnucemo zubice i napred... :D
Ali, ovo je nesto drugo. Ima veze sa tim da ne zelim emocije da dajem onima koji ih nisu vredni. Ne da ne zelim, prosto ni ne mogu! Necu da se zamlacujem, da se zaljubljujem u osecaj, a ne u coveka. Mozda zvucim nejasno. :iskusenje:

E to je već nešto sasvim drugo...ovo što si navela je na mjestu.
By J...

Necu da se zamlacujem, da se zaljubljujem u osecaj, a ne u coveka. Mozda zvucim nejasno. :iskusenje:
:misli:

A kako to postizes da "neces"? :kokice:

Pretpostavljam da je i to jedan oblik nereagovanja samo sto ja ne mogu da iskljucim kompletno emocije samo akciju.
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by J...
Mrzim zanos, a stalno nas vreba.
Zasto? Plasis se gubljenja kontrole?
Postoji jedna knjiga: "Zanesenost Lole V. Stajn" knjizevnice Margerit Diras. Prica o Loli koja na balu posmatra kako se njen verenik zaljubljuje u zenu u crnini, kako plase sa njom do jutra. Lola ne reaguje, pusta i posmatra, a kasnije postaje zanesena. To je fantasticna knjiga (moj sazetak deluje jako prosto).

Dina, ako nisi citala ovu knjigu Dirasove, obavezno je pronadji.
Korisnikov avatar
By Modesty
E, nek smo se i mi sporazumele... :shake:
Ali gledaj,ja kad vidim neku djevojku,ženu i svidi mi se na prvi pogled...još uvijek neznam ni kakva je osoba,ja sebi dozvolim taj luksuz da se prepustim maštanju,da se odižem od zemlje jer jednostavno uživam u tim osječajima.
Korisnikov avatar
By Sunce
Vidim sve zaljubljivi ovde.

Ne kazem za sebe da sam se tesko zaljubljivala, naprotiv. Medjutim, drzim tu emociju za sebe i trudim se da ne pravim gluposti zbog toga. Isto kao kada sam nervozna i imam potrebu da napravim neku glupost, trudim se da ne radim to (koliko mogu). To znaci, osecam ali ne reagujem.
Ne mogu a da ne primetim da si luckasto stanje ili stanje zaljubljenosti vezivala za glupost. Zasto mora da bude glupost? Ali, dobro, razumem sta si htela da kazes. Nekad to stanje nije pokazano, ali je u tebi i ti si ga svesna.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Azdaja

Stippkas? :giggle: Sto mi je to slatko. :giggle:

Stipkala, nisam znala kad je dosta - nadam se da mi se ta "boljka" nece vratiti... :smeh:
By ...Sitnicava...
Znas onu Cecinu "Necu da budem k'o masina"? :lol:
E, pa vidis - mi duple Device smo veoma cesto u skadu sa negacijom pomenute pesme. Jako proracunate i nista nam se ne desava slucajno. Da, da, da, ni meni se ta karakteristika ne dopada, ali sta je - tu je.
Sve u svemu, zaljubljujem se u vrlinu... Ne u dodir, poljubac i tome slicno... Verovatno je to kljuc. Ne dam da emocije rukovode mnome dok ne vidim da je odabranica vredna toga. A kada to uvidim, idemo do kraja, predano i bez rezerve. :love:
By J...

Zasto mora da bude glupost?

Mislim prvenstveno na situaciju kad neko sebi od zivota napravi haos, ili od tudjeg zivota, cini nepromisljene poteze i sl. a sve to "pravda" zaljubljenoscu. A ta ljubav recimo nije ni uzvracena.

Ja to nazivam letenje u oblacima.

A da sam uvek svesna svake svoje emocije - jesam i srecna sam zbog toga. :)
Korisnikov avatar
By Modesty

Zasto mora da bude glupost?

Mislim prvenstveno na situaciju kad neko sebi od zivota napravi haos, ili od tudjeg zivota, cini nepromisljene poteze i sl. a sve to "pravda" zaljubljenoscu. A ta ljubav recimo nije ni uzvracena.

Ja to nazivam letenje u oblacima.

A da sam uvek svesna svake svoje emocije - jesam i srecna sam zbog toga. :)

Ni ja nikad nisam shvatala osobe koje su lude za osobom koja joj ljubav ničim ne uzvraća...prava ljubav je samo uzvraćena.
By Garbo
Originally posted by Modesty
prava ljubav je samo uzvraćena.
Ne slazem se da je `samo uzvracena ljubav - prava`.
Korisnikov avatar
By Sunce
Vise sam mislio na lepa, luckasta, zaljubljena stanja. Zaljubljeno stanje je ekscitirano stanje, stanje idealizacije, i to je normalno. Naravno, razlikuju se manifestacije.
:lezkiss:
By ...Sitnicava...
E, nek smo se i mi sporazumele... :shake:
Ali gledaj,ja kad vidim neku djevojku,ženu i svidi mi se na prvi pogled...još uvijek neznam ni kakva je osoba,ja sebi dozvolim taj luksuz da se prepustim maštanju,da se odižem od zemlje jer jednostavno uživam u tim osječajima.
Masta je prihvatljiva sve dok ti se ne pune oci suza u momentu primecivanja tvoje anonimne, a privlacne devojke u zagrljaju sa drugim/drugom.
By J...
Da, da, da, ni meni se ta karakteristika ne dopada, ali sta je - tu je.
Menjaj se.

Kad si mogla avatar sa omiljenom mackom da promenis, mozes i tu osobinu. :lol:
By ...Sitnicava...
Originally posted by Garbo
prava ljubav je samo uzvraćena.
Ne slazem se da je `samo uzvracena ljubav - prava`.
Ni ja.:nesiguran:
By ...Sitnicava...
[/quote]

Menjaj se.

Kad si mogla avatar sa omiljenom mackom da promenis, mozes i tu osobinu. :lol:
[/quote]

:lol:

Nista od menjanja. To je stit od nepromisljenih postupaka.
Korisnikov avatar
By Modesty
Ljubav je potpuna samo kad je uzvračena jer je tad udvostručena,jača je i jedina koja te ispunjava pozitivno.....kad nije uzvračena,samo je tvoja u igri i nisi sretan.
By J...

Masta je prihvatljiva sve dok ti se ne pune oci suza u momentu primecivanja tvoje anonimne, a privlacne devojke u zagrljaju sa drugim/drugom.
Moram da primetim da u ovoj recenici ima emocija. :alikako:
By ...Sitnicava...

Moram da primetim da u ovoj recenici ima emocija. :alikako:
:lol:

Nisam osetljiva jer mi je ubrzo tajming za ciklus. :lol:
Korisnikov avatar
By Modesty
Ju, sta gore napravih... :zacepi:
Ah te djevice.....uh.
ne bih te za curu uz svo dužnoi poštovanje,majka i sin su mi djevice i jedva izlazim na kraj. :shmi:

:mazi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!