Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by KgCS3
.... ili je zelis ili ne zelis i postoji ona treca opcija "ne znam sta hocu" :)
:yes:
Korisnikov avatar
By Li
Skroz se promenim kada sam u vezi. Gubim sebe.
Kada sam napokon izasla iz duge veze,
shvatila sam koliko sam nedostajala sama sebi.
:astral2:
Korisnikov avatar
By WannaHARD
pf... sve je instat, svi bi spoljašnja, brza zadovoljstva, kalkuisanje, niko se ne daje u totalu, strah od svega... povredjvanja, propuštanja prilika, osude... čega već... ovako smao kao na distanci, igramo se i lepo nam... aha!
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Veza je super,al mnogo je teško naći nekog kompatibilnog :balon:
Korisnikov avatar
By De Profundis
Pa nije sad veza neko prirodno stanje, zapravo je kulturološki obrazac prihvatljivog ponašanja koji je vrlo bitan za održavanje sistema kao takvog.
Isto tako i zaljubljenost.
Heteroseksualcima/kama se također nameće taj obrazac, s tim da je njega lakše održati, jer postoji veliki treći pogled koji ti daje blagoslov.
Bez tog pogleda, gubi se interes. Onda dolazi do izražaja isključivo nečija stvarna (uvjetno) potreba za partnerom/icom. Emancipovane osobe se načelno teže odlučuju za vezu ili brak.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by De Profundis
Pa nije sad veza neko prirodno stanje, zapravo je kulturološki obrazac prihvatljivog ponašanja koji je vrlo bitan za održavanje sistema kao takvog.
Isto tako i zaljubljenost.
Heteroseksualcima/kama se također nameće taj obrazac, s tim da je njega lakše održati, jer postoji veliki treći pogled koji ti daje blagoslov.
Bez tog pogleda, gubi se interes. Onda dolazi do izražaja isključivo nečija stvarna (uvjetno) potreba za partnerom/icom. Emancipovane osobe se načelno teže odlučuju za vezu ili brak.
:up:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Veza = vezivanje = ogranicena pokretljivost = obaveza!

Ne plasim se veze, ali je smatram nepotrebnom obavezom.
Ako ikada naidje decko koji ce mi potpuno odgovarati, u datom vremenu i prostoru, necu bezati od toga... ali za sada toga nema ni na pomolu.

Ono sto ja ne razumem, jeste fenomen koji se zove JA TRAZIM VEZU.
A majke ti, kako se to trazi?!
Jos manje razumem to sto oni smatraju neuspele pokusaje od par nedelja do par meseci, vezom?! :wtf:

Kao prvo, smatram da se sa nekim treba dovoljno dobro upoznati, da bi uopste bilo reci o necemu ozbiljnom i o vezivanju.
A za to je potrebno odredjeno, ne toliko kratko, vreme.
A kao drugo, nije mi jasno zasto takvi ljudi pokusavaju tu "vezu" sa svakim ko im se iole dopada i isto TRAZI VEZU.

Pre bih rekao da su takvi ljudi nenormalno ovisni o vezivanje, i da nisu u mogucnosti da zapocnu normalan odnos, koji krece od prijateljstva... sexa... i tek na kraju dolazi ili ne dolazi veza, ukoliko se sve kockice poklope.

Ovim postom sam posvetio previse paznje temi i ljudima koji me apsolutno ne interesuju, i stavise, najcesce me nerviraju svojim glupim postupcima i izjavama.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!