Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By XanaX
hvala.
samo što je rekao jebenu istinu. i ja se sad jebeno raspadam na komade, a za pola sta trebam navući svoju masku i glumiti...
ok, prešao sam sve granice, raskid u big brother stilu. over and out.
Korisnikov avatar
By Tot
Nisam ni sumnjao da će biti tako teško to prekinuti i razumem kako ti je a i držaće te još vremena pošto uz to konkretno razočaranje ide i sve ono sa čim si ušao u tu priču: loše raspoloženje, usamljenost itd. itd. No i takva iskustva nisu uzaludna: nešto se nauči.

Da je to bila neka ljubav iz daljine pa ti patiš za nekim a taj to ne zna niti mu daješ da mnogo zaviruje u tvoja osećanja ne bi bilo strašno; preboli se i vremenom se obnovi motivacija za životom. Ali kada su tvoja osećanja jako uvučena u neki odnos koji nema nikakvu perspektivu, to što se akumulira ne samo da vodi ka istom i još bolnijem razočaranju nego preti da te za duži životni period isključi od svake nade. Zato brzo to prekinuti znači brže se od svega i oporaviti.

Odgovori koje možemo dati, to što možemo učiniti u nekoj situaciji zavisi od toga kakve mogućnosti su nam date (u tvom slučaju kakve si konkretne mogućnosti od njega dobio). Da je poštenije ušao u tu priču bilo bi sve to manje neprijatno.

Što se prijateteljstva tiče, to je nešto kao da ti je rekao: sad ćeš biti sam i tužan i prepušten svom očaju. Mislim da je odmah video tu tvoju ranjivost; to je igranje na kartu slabosti. Mislim da niko ne treba da se druži s tobom ili da bude s tobom zato što si sam, očajan itd. već zato što te ceni i voli.
Korisnikov avatar
By EnRage
Originally posted by XanaX
hvala.
samo što je rekao jebenu istinu. i ja se sad jebeno raspadam na komade, a za pola sta trebam navući svoju masku i glumiti...
ok, prešao sam sve granice, raskid u big brother stilu. over and out.
Ok, cisti racuni, go back to your life now :D
By XanaX
u redu. sve se vrti oko prepoznavanja tuđih slabosti i manipulacije istima. to želiš reći?

vjerovatno. ok. but, it's still alive and it's still kicking.

uspio sam i blago kolabrirati danas u labosu; što i nije začuđujuće, budući da nisam spavao, da sam uzeo toliko toga i da sam učinio to što sam učinio. malo drame. still, I am queer.

no, stvari sad postaju malo kompliciranije. dakle, on je izašao iz zgrade u kojoj živim i vjerovatno popio kavu i zatim se uputio do tramvajske stanice. za to vrijeme ja sam se donekle smirio, izašao, sjeo u auto i krenuo... budući da mi je trebalo zraka, otvorio sam prozor, zaustavio se na semaforu i pogledao u... njega, koji je čekao tramvaj. bili smo na nekih metar. gledao me je s nekom divljom mržnjom u očima.

nekoliko sati kasnije, počeli su sms-ovi. počeo je nazivati. sadržaj sms-ova svodi se na poprilično konkretne, eksplicitne prijetnje nemušto objašnjene mojim - ovo je bitno, "mojim" iskorištavanjem njega, mojim "nepomaganjem" i mojom škrtošću (zašto "nepomaganje" ili "škrtost" automatski opravdava "kažnjavanje"?).

od svih, ja naletim na hebenu gay inkarnaciju teda bundyja.

(za njega računi očigledno nisu čisti) ali ja ću morati poduzeti nešto ako se ovo nastavi. nadam se da će se ipak smiriti. you guys were all so right from the beginning.
Korisnikov avatar
By erkondisn
promijeni broj kao prvo, bit ces mirniji. makar to nije problem :)

btw, odbijanje davanja novca ne znaci automatski skrtost. jednostavno povuces paralelu s prosjacima na ulici koji s danom lovom odmah idu trk po litru zestice
Korisnikov avatar
By Tot
u redu. sve se vrti oko prepoznavanja tuđih slabosti i manipulacije istima. to želiš reći?
I na seks; da uz to pridodati ljubavni odnos nije autentičan je ocenjeno od mene i većeg broja onih koji su te savetovali. Što taj nivo odnosa nije autentičan nego je i destruktivan: između sve veće žudnje i emotivne frustracije.

vjerovatno. ok. but, it's still alive and it's still kicking.
Znam; zato ti je i teško iščupati se iz svega toga.

Da možete redefinisati situaciju i preći na pošten prijateljski odnos, u kome više neće biti njegove igre osećanjima; nešto mi se čini da je to teža varijanta.

Kako god nisi mu da povoda za mržnju; seks kao džoker iskorišćavanja, svaljivanja krivice itd, itd. Ma, sve je to bezobzirna igra. Da, svet je surov i pun teških priča, što ljudima daje za pravo da zato što su bili zgaženi, zgaze prvog sledećeg.

No, mogu misliti kako ti je. Mučno je i slušati.
By XanaX
ok, vrlo jednostavno pitanje ili dva...

1) prijaviti ga policiji?

2) unajmiti nekoga da ga izmarija?

jerbo ovakvo nešto ja zaista još nisam doživio, jest da sam živio / živim u bubbleu, ali zaista... promjena fiksnog broja nije tako jednostavna, a i registriran je preko "treće strane" tako da...

prepadi pred izlazom iz zgrade također nisu nedozvoljeni, a policiju ne možeš zvati zbog psovanja / ili možeš... ako uz to idu prijetnje...

problem je to što ne znam na što je sve sposoban... mislim, zastrašivanje tipa "reći ću svima!" ne pali, jer u mom slučaju svi bitni znaju... stoga ne znam koliko sinister još može biti...

mislim, pa ne mogu se svaku noć buditi i slušati u 02:00 am, red kukanja, red moljenja i red psovanja tim poganim jezikom...

ljepša strana cijele priče: pokazavše se u svoj svojoj psovačkoj baroknoj bravuri i stilu ponašanja, totalno sam ga prebolio. sad ja da malo psujem jer inače samo zaklapam slušalicu. skot. idiot. pasivni.... hebeni doormat... ok...

naklon, dame i gospodo...
Korisnikov avatar
By Val

Stay tuned...Zo vayter get's nit, veder er, aber ikh...

Jedino ovako mozhe dalje! Pa ne sada da prekidash prichu kad sam knjiZi i naslov dala!

Bicje ovo bestseller. Izdavachka kucja vecj cheka nastavak... :kokice:
By alexandermagic

1) prijaviti ga policiji?
Imaš li svjedoke? :shrug:
Originally posted by XanaX2) unajmiti nekoga da ga izmarija?
Dovoljno je da ga malo uplaše.
Korisnikov avatar
By erkondisn
mislim, pa ne mogu se svaku noć buditi i slušati u 02:00 am, red kukanja, red moljenja i red psovanja tim poganim jezikom...
1. cemu se javljati na telefon
2. mobilni mozes stisati/iskljuciti
3. cepici za usi.

i

mirno spaaaavaaaj,
duuuso moooja
miirnoo spaavaaaj
cviiiiteee mooooj
:kolo:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!