Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by KhonsSlazem se. Ima razlike, zavisi i nacin na koji te taj neko to pita tj. predlozi to, posto sigurno to moze mnogo da utice na odluku.
a zbog cega to neki shvataju kao ultimatum? osim ako nije bas receno "e, ja idem, a ti vidi da li ces da budes sa mnom i podjes, ili da ostanes u tom slucaju raskidamo".
Originally posted by Khons
a zbog cega to neki shvataju kao ultimatum? osim ako nije bas receno "e, ja idem, a ti vidi da li ces da budes sa mnom i podjes, ili da ostanes u tom slucaju raskidamo". ako nije to, onda je to meni, mozda malo glupo za porediti, kao "e, pokupi me s posla da zajedno veceramo, ako me ne pokupis, jedi sama kuci". meni tako nesto ne moze da bude ultimatum.
Originally posted by DinaMozda zbog toga, a mozda su nekim ljudima najbitniji i ti "poslovni i drugi planovi" u zivotu.
Momo,
mozda zato sto pise "odrekli svega" a to vise asocira na odlazak u kolibu pored mora samo zbog voljene osobe nego negde gde je osobi bolje na poslovnom i drugim planovima.
Originally posted by MomoOriginally posted by DinaMozda zbog toga, a mozda su nekim ljudima najbitniji i ti "poslovni i drugi planovi" u zivotu.
Momo,
mozda zato sto pise "odrekli svega" a to vise asocira na odlazak u kolibu pored mora samo zbog voljene osobe nego negde gde je osobi bolje na poslovnom i drugim planovima.
Ja nisam karijerista i mogu kao kuvar da radim 'de ocu i ne bi mi bio problem da ostavim posao, ali ako su mojoj zeni bitni posao i karijera (kao sto jesu) ja cu se lako odreci svog trenutnog posla da bi isao sa njom.
Ako se dvoje ljudi vole i razumeju lako ce resiti sta je najbolje za njih, prosta stvar.
Originally posted by MomoOriginally posted by DinaMozda zbog toga, a mozda su nekim ljudima najbitniji i ti "poslovni i drugi planovi" u zivotu.
Momo,
Ja nisam karijerista i mogu kao kuvar da radim 'de ocu i ne bi mi bio problem da ostavim posao, ali ako su mojoj zeni bitni posao i karijera (kao sto jesu) ja cu se lako odreci svog trenutnog posla da bi isao sa njom.
Ako se dvoje ljudi vole i razumeju lako ce resiti sta je najbolje za njih, prosta stvar.
Originally posted by unic0rn
a kako znash da je prava?![]()
Originally posted by unic0rnMeni je taj utisak na pocetku jako vazan i neophodan. To je i odlika zaljubljenosti. Kasnije se stanje "da mozes sveee" stisa, i onda pametnije vidis mogucnosti. Za velike korake je potrebno vreme ii strpljenje. A sta znas, mozda je i odstupanje od pravila dobitna kombinacija. Zivot je cudo.
tacno, to je stvarno tacno, samo mislim da je vrlo nezahvalno dozvoliti da se zbog tog inicijalnog utiska prave velike odluke u zivotu. mislim ko tako moze da zivi to je super, ja se tim ljudima divim![]()
Originally posted by bila jednom jedna...Ili ne ostajes? M? Zasto nisam ni sumnjala da se tema tice bilo cega drugog.Originally posted by unic0rn
znam.... znaces i ti , kad ti svi budu licili na njega a nijedan nije on , znaces onda kad posle njega ne budes mogao da budes ni sa kim...
znaces onda kad budes bio spreman da se zbog njega preselis da bi ga sodjes u njegov grad gde ne znas nikoga, sem par njegovih drugova .... dodjes u grad koji ne volis , al on je tamo.... dodjes u grad gde trazis posao al ne mozes da ga nadjes..... al zbog njega ostajes...
e tad ces znati...
al proslo i to....
Originally posted by Zwezdicamoze, sto da ne, ali sto cackati mecku? valjda, posle odredjenog vremena, ta veza vec prodje kroz neka iskusenja?
A zasto niko ne posmatra ovu temu ovako:
Ako je ta ljubav toliko velika, zasto je ne iskusati, m?
Originally posted by MomoMoguce ili im je bitna i ljubav, posao, ostalo...Originally posted by DinaMozda zbog toga, a mozda su nekim ljudima najbitniji i ti "poslovni i drugi planovi" u zivotu.
Momo,
Originally posted by bila jednom jedna..."prava" ljubav bi trebalo da je obostrana zar ne? Ne vredi kad ti radis sve a ta osoba to ne primecuje niti je interesuje...ili barem pricas kako radis sve:shmi:Originally posted by unic0rn
znam.... znaces i ti , kad ti svi budu licili na njega a nijedan nije on , znaces onda kad posle njega ne budes mogao da budes ni sa kim...
znaces onda kad budes bio spreman da se zbog njega preselis da bi ga sodjes u njegov grad gde ne znas nikoga, sem par njegovih drugova .... dodjes u grad koji ne volis , al on je tamo.... dodjes u grad gde trazis posao al ne mozes da ga nadjes..... al zbog njega ostajes...
e tad ces znati...
al proslo i to....
Originally posted by bila jednom jedna...Prava ljubav ne ide u trouglu, ali je funckionisao?
al dodacu jos nesto prava ljubav ne ide u trouglu..... a mi smo ga napravili cak je i funkcionisao, e sad ima mrtvih i ranjenih, jeb....
svako svoju cenu placa....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!