Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
JA verujem u LJUBAV, zbog LJUBAVI oprastam, nek 100x sam muskarac, na zenskoj strani ja uvek sam!

KUNEM SE U LJUBAV ! ! !:cvece:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Zwezdica
JA verujem u LJUBAV, zbog LJUBAVI oprastam, nek 100x sam muskarac, na zenskoj strani ja uvek sam!
:wtf: :lol: koju tucakovicku ojadi za tih par reci:D
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Superstar!
Od malih nogu ljudi nas truju bajkama sa srecnim krajevima gde princ i princeza uvek zavrse zajedno, gde je vestica ubijena kao i zla azdaja.

Svakodnevno se susrecemo sa filmovima koji imaju ljubavnu tematiku i u vecini njih posle problema, dolazi onaj "znamo gde smo pogresili i kako ovo sranje da resimo i bice kao carolijom ispravljeno" i opet, par zavrsi zajedno i odlaze uz zalazak sunca.

I pored razlicitio obradjivanih tema u bajkama, filmovima i umetnosti koja imitira zivot, uvek postoji taj kraj koji nas natera da pomislimo "ipak se vredi boriti jer posle sranja dodje duga i ljubav sve pobedjuje"... (ili pak pomislimo "kakav bullshit")

Da li ti dosadni klisei uticu na vas?
Da li vi zaista verujete u to da vas someone special zapravo ceka tamo negde i da je vasa uloga u slicnom filmu samo pitanje vremena?

Da li ste imali nekada takvu pricu sa happy endom?
Da li je zivite?

Ili je sve to samo sranje koje nas tesi u svoj ovoj surovosti?
Zavisi sta tu zapravo smatras happy endom? Da li je to pronalazenje osobe koja ti odgovara ili nesto drugo?
Meni bi nekako happy end onda ukljucio da se vas dvoje nekako nadjete, i onda sve savrseno klizi po inerciji i stvari su super same po sebi, sto u realnosti nije tako.

Da, imala sam happy beginning u smislu da nadjem osobu koja mi savrseno odgovara (to je osoba s kojom sam sada u vezi), medjutim veza nije dvoje se smuvalo i ziveli su srecno do kraja zivota. Veza je pre proces i upoznavanja i u nekom smislu prilagodjavanja (koje uopste nije bolno kada nadjes nekog ko ti zaista odgovara), to je odnos koji se gradi i u koji se uvek investira, mislim ako ocekujes da traje i da ti u njemu bude dobro. Odnos dvoje ljudi koji ga grade i ulazu u njega. Mislim, vas dvoje bi trebalo da svakodneno ponovo zavodite jedno drugo ako zelite da taj odnos bude zdrav, prosto morate biti zaljubljeni jedno u drugo i voleti se. i resavati probleme, onako kako na njih nailazite, kompromisom, nalaziti neki nacin da oboje budete zadovoljni.
E sad druga stvar su oni odnosi koji se odrzavaju nekako patoloski, vise iz straha od samoce i straha da se nece naci neko drugi, to je bullshit.

Prosto ja tu nekako ne vidim nikakav kraj, da bih nasla nesto sto bi znacilo happy end. Nije ono vencate se i dignete sve 4 u vazduh ocekujuci da ce taj papir da garantuje da ce sve biti super.

Tako da ne vidim nikakve happy endove i ne verujem u njih.

Ali verujem da dvoje ljudi mogu da cine jedno drugo srecnim i da budu zaljubljeni i da dobro funkcionisu zajedno i da rastu kroz neki odnos jako duge vremenske periode, ali da bi to bilo tako moraju to da zele i da kontinuirano rade na tome.
Korisnikov avatar
By Val

Chekaj...ako je Happy, kako onda End?

Ako ne zhelish da dodje End, a ode Happy...radi na tome. To je vechiti proces koji ne ostavlja mesto za predah. Hocju recji, da bi bio srecjan, ne smesh da sednesh i beresh plodove dosadashnjeg "rada" zajedno sa partnerom. Jer, kad sve pobrano pojedete...shta dalje? End!
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by m..
Od malih nogu ljudi nas truju bajkama sa srecnim krajevima gde princ i princeza uvek zavrse zajedno, gde je vestica ubijena kao i zla azdaja.

Svakodnevno se susrecemo sa filmovima koji imaju ljubavnu tematiku i u vecini njih posle problema, dolazi onaj "znamo gde smo pogresili i kako ovo sranje da resimo i bice kao carolijom ispravljeno" i opet, par zavrsi zajedno i odlaze uz zalazak sunca.

I pored razlicitio obradjivanih tema u bajkama, filmovima i umetnosti koja imitira zivot, uvek postoji taj kraj koji nas natera da pomislimo "ipak se vredi boriti jer posle sranja dodje duga i ljubav sve pobedjuje"... (ili pak pomislimo "kakav bullshit")

Da li ti dosadni klisei uticu na vas?
Da li vi zaista verujete u to da vas someone special zapravo ceka tamo negde i da je vasa uloga u slicnom filmu samo pitanje vremena?

Da li je zivite?

Ili je sve to samo sranje koje nas tesi u svoj ovoj surovosti?
Zavisi sta tu zapravo smatras happy endom? Da li je to pronalazenje osobe koja ti odgovara ili nesto drugo?
Meni bi nekako happy end onda ukljucio da se vas dvoje nekako nadjete, i onda sve savrseno klizi po inerciji i stvari su super same po sebi, sto u realnosti nije tako.

Da, imala sam happy beginning u smislu da nadjem osobu koja mi savrseno odgovara (to je osoba s kojom sam sada u vezi), medjutim veza nije dvoje se smuvalo i ziveli su srecno do kraja zivota. Veza je pre proces i upoznavanja i u nekom smislu prilagodjavanja (koje uopste nije bolno kada nadjes nekog ko ti zaista odgovara), to je odnos koji se gradi i u koji se uvek investira, mislim ako ocekujes da traje i da ti u njemu bude dobro. Odnos dvoje ljudi koji ga grade i ulazu u njega. Mislim, vas dvoje bi trebalo da svakodneno ponovo zavodite jedno drugo ako zelite da taj odnos bude zdrav, prosto morate biti zaljubljeni jedno u drugo i voleti se. i resavati probleme, onako kako na njih nailazite, kompromisom, nalaziti neki nacin da oboje budete zadovoljni.
E sad druga stvar su oni odnosi koji se odrzavaju nekako patoloski, vise iz straha od samoce i straha da se nece naci neko drugi, to je bullshit.

Prosto ja tu nekako ne vidim nikakav kraj, da bih nasla nesto sto bi znacilo happy end. Nije ono vencate se i dignete sve 4 u vazduh ocekujuci da ce taj papir da garantuje da ce sve biti super.

Tako da ne vidim nikakve happy endove i ne verujem u njih.

Ali verujem da dvoje ljudi mogu da cine jedno drugo srecnim i da budu zaljubljeni i da dobro funkcionisu zajedno i da rastu kroz neki odnos jako duge vremenske periode, ali da bi to bilo tako moraju to da zele i da kontinuirano rade na tome.
Bravo djevojko,osobito za zadnji dio
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Bez obzira na sve sto ste rekli ja i dalje verujem u bajke :durenje: i niko me nece ubediti da su one neostvarive ako covek veruje! :durenje:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Machkodlak
Bez obzira na sve sto ste rekli ja i dalje verujem u bajke :durenje: i niko me nece ubediti da su one ostvarive ako covek veruje! :durenje:
Valjda si hteo da kazes neostvarive :smeh:

Ja se slazem ovako, verovao, neverovao, nista od bajki (sem u nekim izuzetnim slucajevima koji daju nadu onim drugima da veruju da bajke ipak postoje)... :vestica: :D
Korisnikov avatar
By jukie
Bajke, bajke... gledao sam jedno tri filma u kojima se deda Mraz (pravi i jedini) penzioniše jer je mator i gubi pamćenje pa ne zna da razlikuje dobro od lošeg deteta (doduše danas je sama ta dihotomija diskutabilna zbog primene deč.prava) i bole ga krsta pa ne može da vuče poklone, a njegov sin preuzima porodični biznis...

zatim crtani u kome se Snežanina ćerka u detektivskom uzrastu sukobljava sa povampirenom zlom kraljicom (koja uspeva i malu da uspava a onda roditelji, koji imaju tridesetak godina, stoje oko nje i princ Čarming (sada sa brčićima i bez bejbifejs izgleda) kaže Snežani: "o dušo, šteta što je toliko mlada pa nema momka da je poljubi i probudi kao što sam ja tebe dušo" )
:shok:
Korisnikov avatar
By Modesty
Vjerujem, ako nešto zbilja jako želiš i ako si odvažan i hrabar(hrabre prati sreća) kraneš detaljo da planiraš put...cilj mora biti jasan....i što bi rekli:uporan jebe a ne pametan ; ovo samo malo liči na pravi primjer :) ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Bilo je i u proslo vreme lepsih bajki tj realnijih... Ja sam imala "Price ne znam kadasnje". Divna knjiga i bajke... U njoj se jedan junak posto je zeleo da bude srecan pretvori u macku (to je kraj bajke). Ili vila koja se zaljubila u coveka bila je nacinjena od leda da bi dosla na planetu Zemlju. Njen dragi je krenuo u Afriku a ona sa njim... Naravno istopila se i vile su je pretvorile u ruzicastu zvezdu Stelu koju zaljubljeni vide na nebu. Tu pricu sam obozavala.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Hton
Originally posted by Zwezdica
:wtf: :lol: koju tucakovicku ojadi za tih par reci:D
Ne upade ti u oci da sam 100x muskarac? ahhahahahahaa.. :hyper:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Dina
U njoj se jedan junak posto je zeleo da bude srecan pretvori u macku (to je kraj bajke).
:D

Ispravio sam gresku :smeh:

Jeste da su bajke kratke i da imaju srecan kraj :) ali covek ima dugacak zivot u odnosu na njih :)
Zasto covek ne moze da prozivi vise bajki u svome zivotu (samo da se izbaci ono do kraja vecnosti i ubaci ziveli su dok im je bilo lepo :D ).
I svaka ta bajka je drugacija i lepa na svoj nacin :)
Tako u zivotu imamo nekoga koga zavolimo, i to traje jedan period onda se on ili ti ohladite i kada prodje period "zaboravljanja", vi mozete da prozivite novu drugaciju ali opet lepu bajku. Recimo imao sam ja jednu pricu u kojoj je srecan kraj dosao raskidom :D
Verovatno ste jednim delom u pravu, ali ja trenutno nemam prave reci kojima bih mogao da vas ubedim u suprotno, ali znam da to suprotno postoji :)
Mozda jednog dana i uspem da ih slozim u pravu argumentovanu celinu.
Covek treba da bude optimista i da uvek veruje u svetlost na kraju tunela (ako je ona prava sunceva svetlost).
Korisnikov avatar
By Hton

Covek treba da bude optimista i da uvek veruje u svetlost na kraju tunela (ako je ona prava sunceva svetlost).
"Svetlost na kraju tunela moze biti voz" Kafka :lol:

I kako mrzim to "secan kraj" -u glavnom mrzim zavrsetke pa makar bili i srecni...
ja sam za "happy never ending":hyper:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Hton

"Svetlost na kraju tunela moze biti voz" Kafka :lol:

I kako mrzim to "secan kraj" -u glavnom mrzim zavrsetke pa makar bili i srecni...
ja sam za "happy never ending" :hyper:
Zato sam naglasio sunceva svetlost :smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne znam da li postoji happy end...to cu znati tek kad taj kraj dodje pa vidim sa kim cu ga docekati :B
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
O da, vrlo postoji, imala sam ih nekoliko.

1. Kraj mojoj ludosti i pochetak verovanja u pravo vezivanje.
2. Kraj bezanja od sebe i prihvatanja svih mojih osobina.
3. Kraj chekanju od 3,5 goodine.
4. I evo mene KRAJ nje :)
By Kragi
There can be miracles when you believe ... ;)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
argumentovanu celinu.
Kakav debil!
Ja zaista ne znam iz kog dela mozga sam izvukao ovo! :smeh:

Kako sam ja porastao! :zvizdi:
Korisnikov avatar
By NewYorker
Naravno da postoje srecni krajevi. Kraj ruznih stvari je uvek lep.
Pak srecan kraj lepih stvari je paradoks. Kako moze da bude dobro
sto se zavrsilo nesto lepo.

:psiholog:
Oprostite mi, kasno je i pospan sam :lol:
By ...Sitnicava...
Svaki kraj je srećan ma koliko delovao tužan jer vodi novom početku
za koji ćemo se već izboriti da bude srećan.

:glupan:
By Hans
Ah, zbog toga u bajke veruju deca. Odrasli veruju u Boga. Chitav zivot se svodi na veru u NESTO, ne mora to iskljucivo biti Bog kakvog Biblija propisuje, vec morate imati nekakav cilj kome tezite i nesto cemu se uvek vracate. Ljubav je opet relativna. Ljudi ostanu sami ceo zivot i docekaju duboku starost, ali su tokom tog zivota stekli doktorat, videli ceo svet i stekli mnogo prijatelja. Za njih je to happy end..Neke je ljubav vezala omchom za sporet pa su opet srecni iako mirisu na zaprshku.
Bajke su prosto takve da nikad ne znas da li je Snezana posle toga prevarila princa sa patuljcima i da li se Aurora pak izveshtila na vretenu. :)
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by Lakiboy_ns
Ne znam da li postoji happy end...to cu znati tek kad taj kraj dodje pa vidim sa kim cu ga docekati :B
Upravo tako... :happysmoke:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
I always believe in miracles! :love:

...and I believe that miracles are my destiny! :molise: :tamoamo:
By жњ
Ne.

Life is a bitch and then you die... :tepih:
Korisnikov avatar
By Madonna
pa kad se nesto lose zavrsi to je hepi hepi dzoj dzoj
i obrnuto.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!