Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Superstar!Zavisi sta tu zapravo smatras happy endom? Da li je to pronalazenje osobe koja ti odgovara ili nesto drugo?
Od malih nogu ljudi nas truju bajkama sa srecnim krajevima gde princ i princeza uvek zavrse zajedno, gde je vestica ubijena kao i zla azdaja.
Svakodnevno se susrecemo sa filmovima koji imaju ljubavnu tematiku i u vecini njih posle problema, dolazi onaj "znamo gde smo pogresili i kako ovo sranje da resimo i bice kao carolijom ispravljeno" i opet, par zavrsi zajedno i odlaze uz zalazak sunca.
I pored razlicitio obradjivanih tema u bajkama, filmovima i umetnosti koja imitira zivot, uvek postoji taj kraj koji nas natera da pomislimo "ipak se vredi boriti jer posle sranja dodje duga i ljubav sve pobedjuje"... (ili pak pomislimo "kakav bullshit")
Da li ti dosadni klisei uticu na vas?
Da li vi zaista verujete u to da vas someone special zapravo ceka tamo negde i da je vasa uloga u slicnom filmu samo pitanje vremena?
Da li ste imali nekada takvu pricu sa happy endom?
Da li je zivite?
Ili je sve to samo sranje koje nas tesi u svoj ovoj surovosti?
Originally posted by Superstar!
Originally posted by m..Bravo djevojko,osobito za zadnji dioOriginally posted by Superstar!Zavisi sta tu zapravo smatras happy endom? Da li je to pronalazenje osobe koja ti odgovara ili nesto drugo?
Od malih nogu ljudi nas truju bajkama sa srecnim krajevima gde princ i princeza uvek zavrse zajedno, gde je vestica ubijena kao i zla azdaja.
Svakodnevno se susrecemo sa filmovima koji imaju ljubavnu tematiku i u vecini njih posle problema, dolazi onaj "znamo gde smo pogresili i kako ovo sranje da resimo i bice kao carolijom ispravljeno" i opet, par zavrsi zajedno i odlaze uz zalazak sunca.
I pored razlicitio obradjivanih tema u bajkama, filmovima i umetnosti koja imitira zivot, uvek postoji taj kraj koji nas natera da pomislimo "ipak se vredi boriti jer posle sranja dodje duga i ljubav sve pobedjuje"... (ili pak pomislimo "kakav bullshit")
Da li ti dosadni klisei uticu na vas?
Da li vi zaista verujete u to da vas someone special zapravo ceka tamo negde i da je vasa uloga u slicnom filmu samo pitanje vremena?
Da li je zivite?
Ili je sve to samo sranje koje nas tesi u svoj ovoj surovosti?
Meni bi nekako happy end onda ukljucio da se vas dvoje nekako nadjete, i onda sve savrseno klizi po inerciji i stvari su super same po sebi, sto u realnosti nije tako.
Da, imala sam happy beginning u smislu da nadjem osobu koja mi savrseno odgovara (to je osoba s kojom sam sada u vezi), medjutim veza nije dvoje se smuvalo i ziveli su srecno do kraja zivota. Veza je pre proces i upoznavanja i u nekom smislu prilagodjavanja (koje uopste nije bolno kada nadjes nekog ko ti zaista odgovara), to je odnos koji se gradi i u koji se uvek investira, mislim ako ocekujes da traje i da ti u njemu bude dobro. Odnos dvoje ljudi koji ga grade i ulazu u njega. Mislim, vas dvoje bi trebalo da svakodneno ponovo zavodite jedno drugo ako zelite da taj odnos bude zdrav, prosto morate biti zaljubljeni jedno u drugo i voleti se. i resavati probleme, onako kako na njih nailazite, kompromisom, nalaziti neki nacin da oboje budete zadovoljni.
E sad druga stvar su oni odnosi koji se odrzavaju nekako patoloski, vise iz straha od samoce i straha da se nece naci neko drugi, to je bullshit.
Prosto ja tu nekako ne vidim nikakav kraj, da bih nasla nesto sto bi znacilo happy end. Nije ono vencate se i dignete sve 4 u vazduh ocekujuci da ce taj papir da garantuje da ce sve biti super.
Tako da ne vidim nikakve happy endove i ne verujem u njih.
Ali verujem da dvoje ljudi mogu da cine jedno drugo srecnim i da budu zaljubljeni i da dobro funkcionisu zajedno i da rastu kroz neki odnos jako duge vremenske periode, ali da bi to bilo tako moraju to da zele i da kontinuirano rade na tome.
Originally posted by MachkodlakValjda si hteo da kazes neostvarive
Bez obzira na sve sto ste rekli ja i dalje verujem u bajkei niko me nece ubediti da su one ostvarive ako covek veruje!
![]()
Originally posted by Dina
U njoj se jedan junak posto je zeleo da bude srecan pretvori u macku (to je kraj bajke).
Originally posted by Machkodlak"Svetlost na kraju tunela moze biti voz" Kafka
Covek treba da bude optimista i da uvek veruje u svetlost na kraju tunela (ako je ona prava sunceva svetlost).
Originally posted by HtonZato sam naglasio sunceva svetlostOriginally posted by Machkodlak"Svetlost na kraju tunela moze biti voz" Kafka
Covek treba da bude optimista i da uvek veruje u svetlost na kraju tunela (ako je ona prava sunceva svetlost).![]()
I kako mrzim to "secan kraj" -u glavnom mrzim zavrsetke pa makar bili i srecni...
ja sam za "happy never ending"![]()
Originally posted by MachkodlakKakav debil!
argumentovanu celinu.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!