Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by 4NY K3Yimaš ovde temu: http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 492&page=1
Opet ja :rolleyes:
ovi odozgo su se skroz sredili, ali bas, bas
i mora se priznati da su veoma happy sada
ok, jeste da su do tog stadijuma dosli nakon poseta psiholozima, jako, jako, jako dugih razgovora, introspekcija, popravljanja ponasanja, odnosa i sl., ali rezultat je valjda bitan
ovo je novi par
nisu mi toliko bliski kao prethodni par
nazvacemo ih osoba O (zena) i osoba B (muz)
imaju i dete
zive kod nje, a B je zaposlen kod njenog caleta u firmi, i nejn cale ulece sa kintom kad nesto vece zatreba
(nesto vece = voze 2 automobila, fancy letovanja, fancy zimovanja, tehnika, oprema, ukratko: ima se, moze se, a ako se ne moze - pitamo njenog caleta, koji velikodusno tresne kintu, pa se onda moze... )
neki bi njega nazvali prizetkom, neko bi rekao - muska sponzorusa
prica pocinje tako sto meni nesto biva cudno, konkretno - vikendima idemo negde, i odjednom B ide bez da zove drugare sa kojima se duze druzi, nego ide sa nekim u potpunosti novim drustvom (citaj: niko ga ne poznaje dovoljno iz te skupine)
izgovori raznoliki a vrte se oko "kasno uvece su mi javili, pa nisam hteo kasno da vam javljam" (to prica drugarima koji ne lezu pre 2-3-4 AM)
i onda jos dodatne neke stvari - dogovorimo se da se nadjemo negde, on kasni po sat - dva, ili javi da nece ni doci i tako dalje
a onda ih slucajno sretnu zajedno na ulici drugog grada, gde je on "otisao poslovno" - njega i 11 godina mladju devojku neku (zvacemo je osoba N)
sta bi uradili u ovoj situaciji?
znate za to, potvrdio vam je
da li bi rekli njegovoj zeni, zasto, kad i na koji nacin?
da li bi precutali i zasto?
Originally posted by RuznaGlupaZlada, ovo je i meni u planu, nego htedoh da vidim komentare
Reći njemu da ćeš reći njoj ako smjesta ne prestane s tim glupostima?
Originally posted by ROYALLjudi vole djelovati fini
LM, moram samo da primetim koliko bi ljudi odlučilo da ćuti i da ostane po strani... I to pričamo o prijateljima, ne poznanicima i drugarima/drugaricama... Jadni li su ljudi kojima ste vi prijatelji, samo to mogu da kažem.
Originally posted by RuznaGlupaZla
Originally posted by ROYALLjudi vole djelovati fini
LM, moram samo da primetim koliko bi ljudi odlučilo da ćuti i da ostane po strani... I to pričamo o prijateljima, ne poznanicima i drugarima/drugaricama... Jadni li su ljudi kojima ste vi prijatelji, samo to mogu da kažem.![]()
Originally posted by Torry
jel ti imas neke normalne drugare?
salim se....
na osnovu prethodnih komentara, slozili smo se...cutanje je zlato s tvoje strane, a sve se sazna kad tad....
Originally posted by ROYALZivot nije bas samo crn i beo, ima i neke druge nijanse
Čekaj, jel ti zezaš? Opet pitaš za isto, ljudi prethodno davali komentare i predloge a ti uradila po svom i sad opet pitaš?![]()
LM, moram samo da primetim koliko bi ljudi odlučilo da ćuti i da ostane po strani... I to pričamo o prijateljima, ne poznanicima i drugarima/drugaricama... Jadni li su ljudi kojima ste vi prijatelji, samo to mogu da kažem.
Za Blacky -![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!