Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
A dobro.. on je znaci tebi to precutao.. ili ona... :)
Pa to je onda bas lose... Doduse, nisam ni ja cvece, ali sam za iskrenost...
U tom slucaju ako vidis promenu u njegovom-njenom ponasanju.. taj razgovor mora biti obavljen... ili bih se nasla na istom tom mestu.. i dala mu do znanja, da je punkt :)
Korisnikov avatar
By Dzi
..by the way ne verujem da ce se bilo shta znacajno dogoditi na tom date-u , pa i kasnije..
Korisnikov avatar
By Insorcer
Ako u nekoga sumnjam bez razloga - shta trazim sa osobom koja me inspirishe na sumnjichavost?!

Ako u nekoga sumnjam sa razlogom - shta trazim sa osobom u koju imam razlog sumnjati?!

..dakle kod mene bi u svakom sluchaju bilo "daleko ti lepa kutja"

:novine:
By Çâðê_DUP
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
To je idealno resenje kad ne osecas nista, ali ponekad ljudi jednostavno ne mogu tako. Bar ja ne bih mogla.
uh, ja se ne bih kladila da se nista ne oseca, naprotiv. ali, zasto pokazati osobi koja to definitivno ne zasluzuje time sto odlazi na dejt sa nekim drugim :alexis:
By Çâðê_DUP
Originally posted by KissQueen
nije lose, nije...

samo sto mi onda treba uputstvo kako da ostanem cool u situaciji koja je :uljenavatru:
misli na neseksi stvari misli na neseksi stvari :sexy:
By Swanheart
Uh, ja se apsolutno i definitivno slazem da je razgovor uvek najbolje resenje.

U ovoj situaciji ne, jer sam info o tome dobila iz jaaako poverljivog izvora,
znalo bi se odakle mi info...

mnogo bih upropastila time...

dakle - razgovor uvek, ali sada nije moguce, jer sam u specificnoj pat poziciji.

ps. naravno da je tacna informacija.
kad-tad ce se izlanuti.

ummmmmmmm
recimooooo
spremis veceru, kazes mu da pozove nju jer smatras da kao njegov prijatelj treba da bude tu, onda pozoves neke svoje prijatelje i jednog muskog prijatelja koji ce startovati nju ( suptilno naravno ) njemu na oci.Po njegovoj reakciji ces moci da izvalis sta se desava i da li ima nesto vise tu.

ili neko od prijatelja da spomene kako je bio tu i tu pre neki dan ( misli se na mesto gde su se oni sastali ) i kako je tu super nesto ( ok`le znam sta, snadjite se sami ) i pita da li je neko od vas bio tu nekad.Naravno ako racunamo na musku brzopletost i zenski dug jezik, neko od njih dvoje ce se izlanuti.

i tako...swanimir d sajko :lol:
By Swanheart
nije lose, nije...

samo sto mi onda treba uputstvo kako da ostanem cool u situaciji koja je :uljenavatru:

lako...
misli na to kako toj ribi cepas glavu bejzbol palicom i samo se osmehni ili cuti i uzivaj u slici koju imas u glavi :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Swanheart
nije lose, nije...

lako...
misli na to kako toj ribi cepas glavu bejzbol palicom i samo se osmehni ili cuti i uzivaj u slici koju imas u glavi :lol:

:lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
A npr odes cisto da vidis sta se desava,ali da te ne vide...:marinac:
Korisnikov avatar
By Hys.
I sada je meni u glavi Samanta sa onom smedjom perikom, tamnim cvikerima i belim mantilom.....

Nadam se da ce sve biti ok :)
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
desilo mi se..... nije nimalo prijatan osecaj.

u momentu sam htela svasta da uradim.... al sam lepo udahnula , iybrojala do 10..... pa do 100.... i otisla svojim putem ..

da pravi budalu od mene ne moze , al da se vidja s kim god zeli .... moze...

ovo je slobodna drzava.
Korisnikov avatar
By reveal
A sto ne pokusas da budes The Best Girlfriend Ever....!!!! Mozda joj se probudi krivica pa ti i kaze sama.... :vestica:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
he he

bas to se i desava

cooliram

i samo cu da posmatram :spijun:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Swan je dala odlican, ali odlican plan. Svidja mi se.
Planiram da primenim nesto slicno u slucaju eventualne potrebe...
Korisnikov avatar
By decko
Hmm...zeznuta situacija. Zavisi, naravno, koliko si sigurna da se tu zaista nesto desava ili da ce se nesto desiti. Nisam bio u takvoj situaciji pa ne znam sta da ti kazem.
Ako vec planiras da odes i spijuniras, pazi da te ne vide, to bi bilo bas bzvz i samo bi pogorsalo situaciju! :hug:
By Ulix
Generalno gledano, ne mozes zabraniti nikome slobodu kretanja, pa tako ni svojoj trenutnoj devojci. Ako zeli da se vidja sa bivsom, neka se vidja. Ukoliko je to obicno drugarsko vidjanje, onda je problem u tome sto si nesigurna u sebe i sto joj ne verujes dovoljno; to sto joj ne verujes govori da i u vasoj vezi nije sve sjajno, posto je poverenje, po mom misljenju, kamen temeljac svake stabilne veze.

Ukoliko te zaista vara ili planira to da ucini, onda treba da razgovaras sa njom i pre toga porazmislis zasto ona to cini. To ne znaci da vasa veza mora da se raspadne istog trenutka, vec naprosto znaci da imate problem. A ako dvoje ljudi zele da budu zajedno, nema neresivog problema.

Bilo kakvo proganjanje, spijuniranje, itd. - to je sve veoma detinjasto i ruzno. Ne treba komplikovati. Ako te vec toliko zanima, pitaj je.

Obicno je najjednostavnije resenje najbolje.
Korisnikov avatar
By m..
saznate da se vas dragi/draga muva sa svojim ex partnerom?

i sta bi uradili ako znate da su zakazali date, i znate i kad i gde?

:shocked:

Pitala bih otvoreno o cemu se tu radi.
Korisnikov avatar
By Hys.
Nadam se da je sve ispalo ok :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Valjda...

Dobila sam poziv da krenem i ja, kao da se nista ne desava. Ja ne rekoh nista, samo podjoh.

Kad smo stigli tamo, doticne nije bilo...

Doduse, stigli smo sa oko sat i po zakasnjenja u odnosu na njihovo zakazano vreme.

Proveli smo se sjajno. :lizalica:

Sta se desilo u njihovim odnosima, ne znam. Necu ni da pitam. Lepo mi je. :)
Korisnikov avatar
By password
Ne bih pravio problem, pa ma kako da se "kriticno" osecam....

Cak sam i imao taj slucaj-dugogodisnji partner koji se ni sa jednim bivsim nije ni cuo ni druzio odjednom je dobio poziv od nekog ex i dogovorio se da se posle X godina nadju i ispricaju. Secam se da sam bio na poslu i da mi se po prvi put u zivotu prevrtao zeludac, osecao sam i strah i bol i ljubomoru neizdrzivu, ali pre svega BESPOMOCNOST. Bespomocnost da ista ucinim, da promenim, da na nesto zaista uticem. Da sam napravio scenu, ispao bih kreten i pao u njegovim ocima, ako bih cvilio i molio da se ne vide, ispao bih kreten u svojim....sta god uradio, u ovakvoj situaciji sam ja na gubitku. Zato sam odlucio da nista ne uradim, a kidanje utrobe se nastavljalo (posto doticni nije ziveo ovde vec je to dogovaranje trajalo neko vreme dok ne doputuje).

Kada se sve desilo, shvatio sam koliko sam pametno postupio. To je bio samo date/sastanak/susret dvoje ljudi koji se poznaju. Posle se nisu culi, svako je opet nastavio svojim putem, to je bilo usput i slucajno. Svi zadovoljni :D
Korisnikov avatar
By password
Predlozi koje sam procitao su, u najmanju ruku detinjasti-igranje igrica, pretvaranje i glumljenje. :down:

Razgovaraj sa svojim partnerom o svemu.
Razgovaraj sama sa sobom, vidi ko si, sta si i sta zelis da budes (emotivno, mentalno)
U tom smislu postavi sebi standarde/kriterijume ispod kojih neces da ides-ako je za tebe "smak sveta" sto on petlja bilo sta sa bivsima, onda raskrsti sa tim, umesto da i ti pocnes da glumis bolesnog majmuna i da se igricama dovodis u jos nezgodnije polozaje, a i njega.Brate mili, ili prihvati njega sa svim njegovim zeljama i potrebama ili nemoj!

Ne znam od koga si sta "cula", ali zar ne bi trebalo da sa sopstvenim muzem o svemu razgovaras i od njega cujes?! Da li si razmisljala o tome da je vas brak mozda u krizi? Da je ovo crveno svetlo koje alarmantno treperi, ali koje se nece ugasiti igranjem igara, vec razgovorom ili eventualno i prekidom.
Ne treba praviti pakao drugima u zivotu, suvise je kratak.

Ja tim nacinom zivim vec godinama, prelezao sam sve "decije bolesti" i ljubomore kad sam imao 15-17 god.....

Nisam robot, cesto se osecam povredjenim, ali ne nastojim da TO bude esencija mog bica; nastojim da to odmah odagnam, ali NIPOSTO ne povredjujuci drugoga. Daleko od toga da se drzim hriscanskih nacela, nisam religiozan nikad bio, ali sam tokom zivota shvatio da bas nista nema lepog u povredjivanju drugih, a ako vec meni to neko ucini, sam sam "kriv" sto sam to sebi dopustio, i zaista mi se skoro nikad ne omakne da nekog drugog krivim i optuzujem za bilo sta.

Lepo je jednom neko rekao:"Zasluzujemo ono sto prihvatamo".

:hvala:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!