Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzi
Uvek postoje oni koji zasluzuju vishe, kao i onih koje odmah izbrishem iz memorije.
Korisnikov avatar
By Blady
Nemam ni ja neku narocitu potrebu.
Površno poznanstvo je ili proces ili stanje. Moraš nekoga prvo da upoznaš površno da bi ga posle upoznao bolje. Ne možeš nekome da pružiš ruku, kažeš ja sam ta i ta i potom ste najprisniji prijatelji. Nekada taj period površnosti ostane stalan, prosto nema motivacije za dalje, a u drugom slučaju se 'penje' na jedan viši stadijum. Ja volim da upoznavanje i zbližavanje teku spontano, onako kako dve strane osećaju da treba, pa šta bude.
By Aven
Nisu mi svojstvena površna poznanstva i small talkovi.

Stvaraju mi osjećaj gubitka vremena i energije, nakon čega ne dobijem ništa za sebe.

Ugasila sam već odavno FB, a prije par mjeseci izbrisala WhatsApp i Viber.

Posao i fakultet su segmenti u kojima su površni kontakti neizbježni pa postavim stvari u glavi malo drugačije kad se krećem u tim miljeima.
meni je to dosadno.
plus, bez ikakve velike muke bih uvijek izabrao najgori očaj najgore usamljenosti nego da slušam kako netko blebeće gluposti u mojoj blizini kako se ne bih "osjećao" da sam sam. s godinama sve slabije glumim zainteresiranost. :/
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Okej su mi površna poznanstva. Ako nisi antisocijalni drkoš bez trunke kurtoazije, neizbežna su, pogotovo u okruženjima kao što su škola, fakultet, posao ili neka internet zajednica. Nađeš se u gomili ljudi, ostvariš mnoštvo površnih poznanstava, onda probereš sa kim ćeš ostati na tom površnom 'nivou' poznavanja, sa kim ćeš prekinuti kontakt, a sa kim ćeš ostvariti neki složeniji odnos.
Ja sam prilično ekstrovertan, otvoren, bez tabua, što s jedne strane ume da deluje napadno i odbije introverte. A s druge strane, često se zbog toga za mene zalepe ekstroverti koji me ne interesuju. C'est la vie.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Imam ih.. pa podosta (površnih poznanstava). Landram i zujim i volim da se družim i upoznajem i čujem raznoliki svet, tako da su ta površana poznanstva nekako neizbežna.
Nema mnogo ljudi s kojima imam ili uopšte želim dublji odnos. Ne otvaram se baš lako, niti brzo, ali se zato vezujem poprilično i intenzivno, tako da je to valjda nekako izbalansirano - pa tačno bih implodirala kada bih imala dublji odnos sa svakim ko krene mojom stazom. Odvezivanje, kada postane potrebno (a dešava se), uvek je bilo pak'o. Stoga, površna poznanstva are the way to go.. (za mene, jel)
Korisnikov avatar
By Macan86
ja ustvari ne znam da održim ta površna poznanastva,obično gledam da stvarno upoznam ljude,ili da ih se otarasim ako mi to ne dopuštaju...
Dosta su mi ljudi to zamerili do sad što su kod mene stvari ili crne ili bele;ili mi je neko drag i upznam ga stvarno ili me boli kurac i uopšte se ne javljam.Nevolim polaovične stvari i časkanje sa nekim samo da ispadnem pristojan...I ume malo i da me iznervira kad ljudi to rade jer šta me koji moj neko pita kako sam ako ga stvarno nije briga...
Naravno ne mogu to uvek da izbegnem ali uglavnom gledam da izbegnem što više mogu.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
mrzi me. ni sa rodbinom nemam to.

samo ako imam neku neophodnu korist onda održavam nekako
tipa izdržim pola sata priče pa se posle napijem na brzinu da zaboravim sve
i svima lepo
ali uglavnom izbegavam koliko mogu

ovako inače sa onima sa kojima želim da imam kontakta trudim se da ga održavam dok imam želju
mada i ta želja kod mene jako varira, srećom imam par ljudi kojima to ne smeta, pa sa njima imam dugogodišnji kontakt, a sve ostalo brzo pukne, pa se ni ne trudim toliko.

inače jako su mi creepy ljudi koji mi puste takvu poruku dvaput godišnje ko da se čujemo svaki dan :s
kunem se to su najbolesniji ljudi
Mrzi me da se proseravam na ovakvoj temi,kada zelim da odrzim pozanstvo sa nekim ja to i radim,tj druzim se sa tom osobom,a kada ne zelim onda se ne druzim,nema tu foliranja i laznog smeskanja
Korisnikov avatar
By Mage
Kako se pokazalo, nisam bas dobar u odrzavanju povrsinskih odnosa, a izgleda cak ni u odrzavanju dubljih odnosa. Ne znam, kad sam bio mladji sve mi je to delovalo drugacije, prijateljstvo je znacilo daleko vise... Sada mi se cini da svako zivi neki svoj zivot, izolovan i sam, sa povremenim kontaktom sa drugima. Gomilu prijateljstava sam izgubio, najvise zato sto iz nekih razloga nisam osecao preveliku zelju da ih zadrzim. Posle nekog vremena, shvatio sam da sve sto ostane je nostalgija i neka zajednicka secanja, dok su se nasi zivoti toliko izdiferencirali da je svo sto nas veze proslost... i cini mi se da to nije dovoljno za odrzavanje odnosa. Mislim da su zajednicke aktivnosti jedino sto moze obezbediti istrajni odnos, naravno pod uslovom da vam prija medjusobno drustvo.

Ne znam, ponekad se plasim da cu ostati apsolutno sam, ali sa druge strane, mozda upravo to i zelim :puzzle:

Istina je da mi fale ljudi sa kojima mogu da se dublje povezem, ali vecina ljudi koje upoznam, pa cak i bolje, nekako osecam da me ne mogu shvatiti (a ni ja njih) i nekako uvek me razocaraju necim i onda ni ne zelim da se upustam dublje u odnos... :psiholog:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!