Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Vas ne nervira to shto je vernost nekako nametnuta ? Morash da budesh uvezi, braku, pa se podrazumeva da treba da budesh veran. Razumem kad neko nekoga voli ne vidi dalje od vrha nosa gde su se spustile roze naochale ali kad prodju godine, kad ljubav zivish ne strashcu vec odanoshcu, pochinjesh da primecujesh dva sveta. Prvi svet je vash svet u dvoje, kad isto mislite, iste stvari vam se jedu, zagrljaj je raj, vodjenje ljubavi je spajanje dusha. Drugi svet si sam ti, kad zevash u oblake i razmishljash o zivotu i ciljevima, o sebi na ovoj jebenoj planeti i zashto si tu. Zar sam tu da bih poshtovala sva moguca pravila koje su ljudi smilili? Izludjuje me ta pricha o vernosti. Ne verujem da postoji 4% ljudi koji su verni ceo zivot jednom partneru. Normalno je da ti se svidjaju razlichiti ljudi tokom zivota. Shto bih gushila sebe da ne budem sa nekim ako to zelim samo zato jer sam udata. Da lazem zenu da sam joj verna a da u mislima svalchim drugu, glupost. Bolje je da prozivim to shto zelim i dodjem kuci. Tako da nisam verna.
Korisnikov avatar
By BlackBoy
Maksimalno veran. Meni je moj meda sve! Ceo moj svet! Moje danas i sutra! :love: :meda:
Korisnikov avatar
By Modesty
Vjernost ne doživljavam kao obavezu jer mogu biti u vezi samo sa osobom koja me ispunjava od glave do pete tako da nemam potreba tražiti šta sa strane.
Imati više partnera je nešto zbog čega se posle osječam prazno...bez veze......orgazam mogu odlično imati i samom sa sobom.
By J...
Originally posted by Inner-Smile
Vas ne nervira to shto je vernost nekako nametnuta ? Morash da budesh uvezi, braku, pa se podrazumeva da treba da budesh veran. Razumem kad neko nekoga voli ne vidi dalje od vrha nosa gde su se spustile roze naochale ali kad prodju godine, kad ljubav zivish ne strashcu vec odanoshcu, pochinjesh da primecujesh dva sveta. Prvi svet je vash svet u dvoje, kad isto mislite, iste stvari vam se jedu, zagrljaj je raj, vodjenje ljubavi je spajanje dusha. Drugi svet si sam ti, kad zevash u oblake i razmishljash o zivotu i ciljevima, o sebi na ovoj jebenoj planeti i zashto si tu. Zar sam tu da bih poshtovala sva moguca pravila koje su ljudi smilili? Izludjuje me ta pricha o vernosti. Ne verujem da postoji 4% ljudi koji su verni ceo zivot jednom partneru. Normalno je da ti se svidjaju razlichiti ljudi tokom zivota. Shto bih gushila sebe da ne budem sa nekim ako to zelim samo zato jer sam udata. Da lazem zenu da sam joj verna a da u mislima svalchim drugu, glupost. Bolje je da prozivim to shto zelim i dodjem kuci. Tako da nisam verna.
:up:

Veoma razuman stav. Samo je potrebno da obe strane isto misle.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Pa trudim se koliko mogu...Mada sam veran koliko i moj partner...
Gledam da postujem to da me nebi kostalo a koliko naplacujem neverstvo o tome neki drugi puuuuut:lizalica:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Nema tu "koliko". Ili jesi ili nisi. Ako samo poljubis drugog, vise nisi. Rezultat se nulira sa novom vezom, naravno. :hvala:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by J...

Veoma razuman stav. Samo je potrebno da obe strane isto misle.
Ma inner i dinamitna su cudo :)

Bitno da se ljudi vole i rade sta NJIMA oboma/trima/petorIma :smeh: odgovara.
Ne vidim zlo u bilo kakvih (ne)radnjama do god su ljudi srecni /i nepovredjeni/ :)
Korisnikov avatar
By Dina
Vas ne nervira to shto je vernost nekako nametnuta ? Morash da budesh uvezi, braku, pa se podrazumeva da treba da budesh veran. ....
Mene nervira, isto kao i sve drugo, koje je JEDINO dobro/ispravno/moralno samo zato sto je to tamo negde neko nekad propisao. :sudija:
Korisnikov avatar
By hlaefdige

ovome se stvarno divim....
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by hlaefdige

I ja, iako /barem trenutno/ nisam u stanju to da praktikujem :)
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
Originally posted by Nanny Ogg
Originally posted by hlaefdige

I ja, iako /barem trenutno/ nisam u stanju to da praktikujem :)

podrzavam ovo....

mada sam sad verna... i zaljubljena... :dance:

i super mi jeee:okret:
Korisnikov avatar
By Sanguine
Vrlo,mada meni je dovoljno i da se zaljubim samo i vec nemam zelju ni nameru da pokusavam bilo sta s nekim drugim.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Poshto sam vec pisao na ovu temu,da malo update-ujem sve to pouchen novim iskustvima...

Ostajem dosledan svojim principima po pitanju vernosti... Nikad nisam niti imam nameru da proigram sopstvenu savest i poverenje druge osobe nechim tako nepromishljenim...

Jedno od pitanja je to shta sve podrazumevate pod prevarom... Odgovor je prost... Ako si prevaren, to je sve ono od chega ti navru suze na ochi i obuzme te neobjashnjiva bol koja ne prolazi tek tako sama od sebe, a ako varash, to je sve ono zbog chega te zagolica savest (ako je uopshte imash) i u misli ti prizove lik osobe koja ti je ukazala poverenje...

Drugo pitanje je prashtate li prevaru...
Do skoro sam po tom pitanju terao po filozofiji "Ko tebe kamenom, ti njega motornom testerom" i zhivot mi je bio jednostavan... Prevaren sam, pakuj se i nestani, necu vishe da te gledam... Onda sam iz nekog neobjashnjivog razloga dobio poriv da oprostim nekom,delovalo mi je kao ok solucija u dato vreme i datoj situaciji i onda sam josh pocheo da tripujem kako je stvarno ljudski greshiti ali bozhanski prashtati... Medjutim kada sam opet sa istom osobom doshao u istu situaciju,malo mi je zasmetala tolika greshnost uz sve recheno medju nama po datom pitanju... treci put vec stvarno nisam mogao da trpim da me neko pravi budalom,jer ako je bozhanski prashtati onda morash da budesh jedno extra glupo bozhanstvo da bi ti oproshtenik non stop prouzrokovao jednu te istu zajebanciju...

Dakle, ne vredi prashtati... Kad se jednom nadjesh u situaciji da pravish izbor treba li to uchiniti, ne chini to, jer taj neko ce posle vodeci se time da mu je jednom proshlo bez posledica isto ponavljati dok ne presechesh jednom za svagda...

Vernost se ne uchi, a prashtanjem ne zasluzhuje, neko je ili veran ili nije i nema trece opcije...
Korisnikov avatar
By Tot
Veran.

Koliko je vernost nekome teška, itd. Mora se postupati po nekim pravilima; ne verujem da postoje međuljudski odnosi bez ikakvih pravila. Mislim na pravila ili standarde koje otkrivamo u sebi ali koji su i rezultat iskustva i sazrevanja. Ti standardi mogu biti raznornorodno generisani: s obzirom na osećanja prema drugoj osobi, s obzirom na svoju savest, određena našim osećajem razumnog ponašanja itd. ali ih treba izgraditi i onda je i pitanje vernosti sređeno.

Sasvim je u redu da se u različitim vezama pitanje vernosti različito tretira ako postoji uzajamno poštenje i poznavanje.
Korisnikov avatar
By starky
Normalno je da ti se svidjaju razlichiti ljudi tokom zivota. Shto bih gushila sebe da ne budem sa nekim ako to zelim samo zato jer sam udata. Da lazem zenu da sam joj verna a da u mislima svalchim drugu, glupost. Bolje je da prozivim to shto zelim i dodjem kuci.

bas to...:)
By Ulix
Originally posted by Tot
Mora se postupati po nekim pravilima; ne verujem da postoje međuljudski odnosi bez ikakvih pravila. Mislim na pravila ili standarde koje otkrivamo u sebi ali koji su i rezultat iskustva i sazrevanja.

...

Sasvim je u redu da se u različitim vezama pitanje vernosti različito tretira ako postoji uzajamno poštenje i poznavanje.

Slazem se sa ovim.

Ideja da veza moze postojati bez kompromisa i bez ogranicenja je pomalo naivna.

Vernost je samo jedan od aspekata u vezi, naravno, ali je i veoma specificno pitanje - pokazuje koliki smo deo svoje slobode voljni da zrtvujemo zarad partnera, tj. koliko smo u vezi zbog sebe, a koliko zbog druge polovine.

Meni vernost ne pada tesko, jer nisam u vezi zato sto mi je ona potrebna da bih odrzao elementarni nivo samopostovanja niti u vezu ulazim nakon 2h poznanstva sa nekim, vec sam u vezi zato sto volim svog decka i zelim da budem sa njim.
Ono sto dobijam je daleko vece od onog cega se odricem.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by J...
Za mene je prevara ako neko ne postuje dogovor, ako mi radi nesto iza ledja i ako me povredi.

Potrebno mi je dosta slobode u vezi, dosta je i dozvoljavam.

Vise bi me povredilo ako ona krene da provodi sa nekom osobom mnogo vremena, da imaju neke price koje ja ne znam cak i ako tu nema nista seksualno, nego da ima avanturu i onda mi lepo kaze "znas, bio je seks ali ja tu osobu ne volim i necu vise s njom kontaktirati".

To bih oprostila, s tim sto bih morala i ja tako nesto da uradim, zbog "ravnopravnosti".

:cool2:

S tim shto ja ne bih morala da uradim tako neshto! Reci mi da ti se **** sa nekim. Samo mi reci. Nishta vishe mi ne treba kako bih nashu vezu smatrala kvalitetnom.

Njeno vreme provedeno u tudjem krevetu mi, za razliku od najmanje lazhi, ne smeta!

A one koje "prevare" pa kazhu da je bilo bez emocija... :odrasti: Shto neko reche na nekoj drugoj temi, ostala joj princezica suva...jer beshe bez emocija. E o tome pricham. Bar ja ne bih "dovrshavala", pa chak ni pochinjala tu glupariju, ako bi mi "ona" u samom startu slushala muziku umesto da vlazhi na neku ribu!
Korisnikov avatar
By Val
Ah da...koliko sam verna, to ona zna. Takodje odgovorno tvrdim da sam u SVAKOM trenutku iskrena! Ova moja iskrenost bi trebala da bude zakonom zabranjena! :murkan:
Korisnikov avatar
By bila jednom jedna...
vernost je prevara..... sem u slucaju, ako toliko volis da
ne mozes da nadjes manu... da ti na ovom svetu ne treba niko sem nje, koja te ispunjava u potpunosti, bila tu ili ne ..... kad nastupi momenat da ne vidis devojke oko sebe , kad nemas potrebu za drugom , ne zbog straha da te ne uhvate, nego jednostavno ne postoje.... kad mislis o njoj i dok spavas, jedes, dises....

ja sam prva koja zastupa teoriju .... da se svi varaju , da vernost ne postoji.... ali ne mogu da kazem da mi se nije desilo uprevo ovo sto sam navela gore...

mada priznajem , volela bi da nadjem nekoga ko ce vise od vernosti ceniti neke druge osobine , kao sto je postovanje , razumevanje , poverenje , i ISKRENOST , bez obzira kakva ona bila.....
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa..
u sRcu priLicno, alI telo je druGa stvar.

svakog sam pRevarila, maKAr to biLe varijante iZlaska u grad 'sama' -nikako nije dobra ideja, skoro nemogucJe da se ne zavrsi nekim sraNJem -(devojki nijE 3p )i zaVRsavanja na drugariCinoj gajbi i zesTOkog savata sa njom i njenoM cimeRkom naKo janpi.. a nekad je to otislo i do seXa.
iZracunala sam da mi je pRoSek tog vida izduvavanja na svaka 3 meseca lol

veCInu stvari saM priznavaLA i kazem uvek jeR ISKRENOST izuzetno cenim; zaTO i to na poceTku veZe kazem kao moJu veliku manu (mada me repuTacija' prevazidje nekad )
i nikad nisam VARALA, niTi pozela isto.

ali u duSi sam verna veri, vari. mhm. :yes:
Korisnikov avatar
By banne_nsad
Trudim se da budem veran,mada tesko odolim iskusenjima,uglavnom ne znam da kazem NE kad vidim nesto lepo.Mrzim sebe zbog toga ali sta da radim kada je to jace od mene.Ako sam veran onda sam bar u glavi promiskuitetan:)
Mislim da sam nezreo i da sam kasno usao u ovaj svet pa zelim da nadoknadim propusteno:)
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
sada sam bas vjerna..mislim da bi me zena ubila da sazna da sam je opet prevarila :giljotina: :avalon: :die: :elektro:
mada ovaj put to i ne mogu....volim je....previse :angel:
Korisnikov avatar
By Blady
Svaka mi cast na postovima :roll:

OT: Verna sam, dok se ne dokaze suprotno.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Verna.. kada volim i u vezi sam, ma kakva ta veza bila, meni je ta osoba dovoljna..
cak i kada sam i fazi zaljubljivanja, ili odljubljivanja, nemam potrebu da budem sa drugom osobom..

desilo mi se jednom samo da prevarim, ali tu je radio ego, i kada sam videla oci te osobe nakon sto sam joj rekla.. mislim da se nikad gore osecala nisam..

tako da sam rekla samoj sebi da kad bi opet dosla u tu situaciju, bolje da odmah raskinem. To i trazim od osobe sa kojom sam u vezi.. Radi sta hoces, samo bez lazi, zavlacenja i da pravi od mene majmuna pred ljudima.
Korisnikov avatar
By Torry
vernost nametnuta? e da sam nesto u super raspolozenju kidala bih se od smeha

niko ne kaze da moras da budes veran/verna, to se slazem ali....ako si sa osobom koja ti odgovara i mentalno i fizicki, tj u svakom smislu, nemas potrebu da varas, jel tako?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!