Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Inner-Smile
Vas ne nervira to shto je vernost nekako nametnuta ? Morash da budesh uvezi, braku, pa se podrazumeva da treba da budesh veran. Razumem kad neko nekoga voli ne vidi dalje od vrha nosa gde su se spustile roze naochale ali kad prodju godine, kad ljubav zivish ne strashcu vec odanoshcu, pochinjesh da primecujesh dva sveta. Prvi svet je vash svet u dvoje, kad isto mislite, iste stvari vam se jedu, zagrljaj je raj, vodjenje ljubavi je spajanje dusha. Drugi svet si sam ti, kad zevash u oblake i razmishljash o zivotu i ciljevima, o sebi na ovoj jebenoj planeti i zashto si tu. Zar sam tu da bih poshtovala sva moguca pravila koje su ljudi smilili? Izludjuje me ta pricha o vernosti. Ne verujem da postoji 4% ljudi koji su verni ceo zivot jednom partneru. Normalno je da ti se svidjaju razlichiti ljudi tokom zivota. Shto bih gushila sebe da ne budem sa nekim ako to zelim samo zato jer sam udata. Da lazem zenu da sam joj verna a da u mislima svalchim drugu, glupost. Bolje je da prozivim to shto zelim i dodjem kuci. Tako da nisam verna.
Originally posted by J...Ma inner i dinamitna su cudoOriginally posted by Inner-Smile
Vas ne nervira to shto je vernost nekako nametnuta ? Morash da budesh uvezi, braku, pa se podrazumeva da treba da budesh veran. Razumem kad neko nekoga voli ne vidi dalje od vrha nosa gde su se spustile roze naochale ali kad prodju godine, kad ljubav zivish ne strashcu vec odanoshcu, pochinjesh da primecujesh dva sveta. Prvi svet je vash svet u dvoje, kad isto mislite, iste stvari vam se jedu, zagrljaj je raj, vodjenje ljubavi je spajanje dusha. Drugi svet si sam ti, kad zevash u oblake i razmishljash o zivotu i ciljevima, o sebi na ovoj jebenoj planeti i zashto si tu. Zar sam tu da bih poshtovala sva moguca pravila koje su ljudi smilili? Izludjuje me ta pricha o vernosti. Ne verujem da postoji 4% ljudi koji su verni ceo zivot jednom partneru. Normalno je da ti se svidjaju razlichiti ljudi tokom zivota. Shto bih gushila sebe da ne budem sa nekim ako to zelim samo zato jer sam udata. Da lazem zenu da sam joj verna a da u mislima svalchim drugu, glupost. Bolje je da prozivim to shto zelim i dodjem kuci. Tako da nisam verna.![]()
Veoma razuman stav. Samo je potrebno da obe strane isto misle.
Originally posted by Inner-SmileMene nervira, isto kao i sve drugo, koje je JEDINO dobro/ispravno/moralno samo zato sto je to tamo negde neko nekad propisao.
Vas ne nervira to shto je vernost nekako nametnuta ? Morash da budesh uvezi, braku, pa se podrazumeva da treba da budesh veran. ....
Vas ne nervira to shto je vernost nekako nametnuta ? Morash da budesh uvezi, braku, pa se podrazumeva da treba da budesh veran. Razumem kad neko nekoga voli ne vidi dalje od vrha nosa gde su se spustile roze naochale ali kad prodju godine, kad ljubav zivish ne strashcu vec odanoshcu, pochinjesh da primecujesh dva sveta. Prvi svet je vash svet u dvoje, kad isto mislite, iste stvari vam se jedu, zagrljaj je raj, vodjenje ljubavi je spajanje dusha. Drugi svet si sam ti, kad zevash u oblake i razmishljash o zivotu i ciljevima, o sebi na ovoj jebenoj planeti i zashto si tu. Zar sam tu da bih poshtovala sva moguca pravila koje su ljudi smilili? Izludjuje me ta pricha o vernosti. Ne verujem da postoji 4% ljudi koji su verni ceo zivot jednom partneru. Normalno je da ti se svidjaju razlichiti ljudi tokom zivota. Shto bih gushila sebe da ne budem sa nekim ako to zelim samo zato jer sam udata. Da lazem zenu da sam joj verna a da u mislima svalchim drugu, glupost. Bolje je da prozivim to shto zelim i dodjem kuci. Tako da nisam verna.
Originally posted by hlaefdigeI ja, iako /barem trenutno/ nisam u stanju to da praktikujemOriginally posted by Inner-Smile
ovome se stvarno divim....
Originally posted by Nanny OggOriginally posted by hlaefdigeI ja, iako /barem trenutno/ nisam u stanju to da praktikujemOriginally posted by Inner-Smile
ovome se stvarno divim....![]()
Normalno je da ti se svidjaju razlichiti ljudi tokom zivota. Shto bih gushila sebe da ne budem sa nekim ako to zelim samo zato jer sam udata. Da lazem zenu da sam joj verna a da u mislima svalchim drugu, glupost. Bolje je da prozivim to shto zelim i dodjem kuci.
Originally posted by Tot
Mora se postupati po nekim pravilima; ne verujem da postoje međuljudski odnosi bez ikakvih pravila. Mislim na pravila ili standarde koje otkrivamo u sebi ali koji su i rezultat iskustva i sazrevanja.
...
Sasvim je u redu da se u različitim vezama pitanje vernosti različito tretira ako postoji uzajamno poštenje i poznavanje.
Originally posted by J...
Za mene je prevara ako neko ne postuje dogovor, ako mi radi nesto iza ledja i ako me povredi.
Potrebno mi je dosta slobode u vezi, dosta je i dozvoljavam.
Vise bi me povredilo ako ona krene da provodi sa nekom osobom mnogo vremena, da imaju neke price koje ja ne znam cak i ako tu nema nista seksualno, nego da ima avanturu i onda mi lepo kaze "znas, bio je seks ali ja tu osobu ne volim i necu vise s njom kontaktirati".
To bih oprostila, s tim sto bih morala i ja tako nesto da uradim, zbog "ravnopravnosti".
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!