Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Angel83razumevanje...
Slazem se sa olgic, i jos bih dodala:
- poverenje,
- spremnost na kompromise,
- postovanje,
- vrednovanje,
- slicna interesovanja...
To je nesto onako na prvi pogled presudno.
Originally posted by starkyOriginally posted by m..odanost je ljubav.
jbt sta je to odanost?
Originally posted by Sutekhpo meni,ljubav nisu reci koje neko moze da izgovori ili ne,vec dela. Devojka moze da mi prica bajke i da mi prijaju,ali ako ne vidim da se to sto prica podudara s njenim delima,dzabe.
A shta ako ta osoba ne mozhe da ti pokazhe emocije na nachin na koji ti ochekujesh, a voli te?
Originally posted by makaAli su i reci dela!
Originally posted by Sutekhpo meni,ljubav nisu reci koje neko moze da izgovori ili ne,vec dela.
A shta ako ta osoba ne mozhe da ti pokazhe emocije na nachin na koji ti ochekujesh, a voli te?
Originally posted by unic0rn
A nekako mislim da je to relativno, tj. da bi reci mogle biti dela ukoliko su ozbiljno upotrebljene i ako se ne zavrshava sve na njima, ali da bez te neke potpore mogu biti beznachajne ili fejk.
Originally posted by Sunce
Ali i reci su dela!![]()
Originally posted by Hys.Slazem se.
Za trajniji odnos:
da je po mojim merilima dobar covek.
Za zaljubiska, zaslepljenost, strast:
da mi se dize klica.
I tako![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!