Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Wilhelmina

Au, koliko razlicitih teza...
Odnos muskarac-bisex zena-ostali: Donekle mogu da razumem da muskarac drugu zenu ne smatram konkurencijom, jer ne postoji mogucnost da dodje do oplodnje, kao sto je to slucaj sa drugim muskarcem. Iako ovaj stav zasnivam na uzorku zivotinja, ne ljudi, mislim da se stvari ne menjaju bitno kada pricamo o seksualnoj selekciji. Ako postoji vise partnera jednostavno je nemoguce utvrditi ko ima najbrzi spermatozoid, sve dok beba ne bude rodjena, a malo je muzjaka koji to zele.
Sa druge strane, muzjak koji oplodi vise zenki se smatra geneticki superiornijim, jer je preneo svoje gene u narednu generaciju.
Verovatno otuda i to zatucano verovanje da su zene kurve ako imaju puno seksualnih partnera, a muskarci sex heroji.

Ne mislim da je samo u penetriranju problem, postoji i onaj drugi - nepenetriranje. Sigurno smo svi vise puta culi kako devojke koje ne zele odnos sa muskarcem ili ga ne praktikuju 'misle kako im je zlatna', 'misle da samo one imaju picku', 'cuvaju je da ne uvene' i slicno.

Da,kurva je ako DA,kurva je ako NE DA,najzad kurva je dok je beba...:roll:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Tungi

Da,kurva je ako DA,kurva je ako NE DA,najzad kurva je dok je beba... :roll:
"Jednom mi je jedan od mojih muzeva rekao, sve su zene kurve, ti se ovih dana samo dobro kontrolirash. Chisto medicinski gledano, kad je zhena kurva?

Zena je kurva kad dobije prvu menstruaciju, dok je ne dobije, ona je samo buducha kurva?

Nije istina, zhena je kurva i kad viche, ne, ne, ne, doj joj tata uvaljuje velikoga pishonju u petogodishnju pipicu.

Kurva je i u chetrnaestoj kad iz kuche izadze u minici, tajicima, dekoltiranoj majici... Sama je kriva ako je netko dograbi u parku u prt popodne i siluje.

Zhena je kurva kad kcheri od chetrnaeset godina ne kazhe da su sve curice u minicu, tajcama i dekoltiranoj majici kurve.

Zhena je kurva kad uveche sama udze u bar, kad u dva popladne sama udze u restoran, kad ujutro sama udze u kafich. Da nije kurva, ne bi ulazila u mushke prostore bez pratnje, njeno samo tjelo jasna je poruka, meni treba kurac.

Zhena je kurva napaljusha kad odbije mushkarca koji sjedne pokraj nje pa joj kazhe, ja imam ono shto tebi treba.

Zhena je kurva kad ne da pichke ocu svoje najbolje prijateljice.

Zhena je kurva kad ja za sise zgrabi djed njene najbolje prijatelice.

Zhena je kurva kad ne zheli raditi prekuvremeno sa shefom u njegovoj kancelariji, ona na stolu, on medzu njenim nogama.

Zhena je kurva kad ostavi muzha zbog drugog mushkarca.

Zhena je kurva kad ostavi muzha sbog sebe same.

Zhena je kurva kad joj zbog raka odrezhu sisu.

Kurvetina je svaka zhena bez sise koja trazhi lovu za silikonsku sisu.

Zhena je kurva kad ne da rastavu bez frke, zhena je kurva kad zheli rastavu, zhena je kurva kad dio svoje plache potroshi na torbicu, chizme i kaput iako vech ima torbicu, chizme i kaput.

Zhena je kurva kad se njemu ne dizhe.

Zhena je kurva kad je mama, a vishe ne zheli biti mama. Zhena je kurva kad nije mama i ne zheli biti mama. Zhena je kurva kad je mama pa opet hoche biti mama. Zhena je kurva kad je mama a htjela bi otichi u kino, kazalishte, na kavu.

Zhena je kurva ako se za njega ne doteruje, zhena koja se doteruje nafrakana je kurva.

Zhene se slikaju gole jer su kurve, zhene koje se ne slikaju gole ruzhne su kurve.

Zhena je kurva kad ju mushkarac uhvati za guzicu, u autobusu, vlaku, na poslu, u tramvaju, na plesu. Samo kurve svjetom hodaju nosechi guzicu.

...

Kad zhena prestaje biti kurva?
Kad umre?
Kad zhena umre ona ne prestaje biti kurva.
Ona postaje mrtva kurva..."
Korisnikov avatar
By HPLC
Originally posted by ns.happy

ja se ne stidim da kazem da sam pasivan. :volinevoli:
long live ns.happy :)

Ni ja se ne stidim da to napisem. A aktivni nek lece komplekse na neke druge nacine, a ne da prozivaju pasivne :)

:odrasti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!