Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By A N A
nadjes drugog i gotovo ,pa nije on ne zamenjiv!
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by Lakiboy_ns
Ne postoji recept za odjubljivanje...to se jednostavno desi samo od sebe isto kao i samo zaljubljivanje.

Lupi te kad se najmanje nadas i tad ti ostane samo da se snadjes i pokusas da shvatis sta te snaslo/strefilo :love:
:up:

Yup! U pravu je! :yes:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Kako se odljubiti ? ....Hm....NIKKAAKKOOOOO ! :sudija:

Jednostavno....jednog lepog suncanog (ili tmurnog dana)...kad se najmanje nadas....samo ti KVRCNE u glavi....i to je to! Odljubio si se...A nemas pojma kako i zasto i td..... :hvala: :hvala: :hvala:

Nema recepta za to ! Samo se desi.... :cigareta:

Bar je kod mene tako :paki:
By Swanheart
lako, zamrzis do srzi tu osobu, kazes sebi da taj/ta vise ne postoji i pravis se kao da se nikad niste ni upoznali.
:ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By jenny
pa dobro ne moras bas da zamrzis,dovoljno je da kazes sebi da taj/ta ne postoji i pravis se kao da se nikad niste ni upoznali ;)
By slobodnjak
Originally posted by Adenim
Zasto se odljubljivati? Bas je super kad si zaljubljen. Ja volim da sam zaljubljen.
Pa i nije... :( :nope:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
evo mog recepta koji je PROVEREN i mislim da cu da ga patentiram kao "STATUSOV RECEPT ZA ODLjUBLjIVANjE"

1. Stavis prst na celo i zapitas se da li je taj tip-zena, vredan nase paznje

2. Jos malo ga analiziras i skontas da je sve to zapravo jednostrano, jer da nije, bilo bi veza ili kres sema a ne samo balavljenje za nekim ko nece ....

3. jednostavno, ima toliko drugih ljudi da uvek moze bolje...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Dina
Nikako... :zid: :doh:
Baš tako.

Neke stvare se ne mogu "naterati". Dese se same od sebe. Isto kao i zaljubljivanje.
By Snow_Crystal
Originally posted by bigirl
Baš tako.

Neke stvare se ne mogu "naterati". Dese se same od sebe. Isto kao i zaljubljivanje.
:cupakosu: treba tebi 10 po turu znas...:novine:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
kako? - kada si nachisto unisten i slomljen, preostane ti nista drugo nego da move on
i know what i'm talking about...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by unic0rn
Originally posted by aftermaths
'klin se klinom izbija' ...
..al se drugi zabija.
A meni je bas to pomoglo, znas i sam :D
By Paris
Treba samo da vidis nekoga u pravom svetlu
Korisnikov avatar
By Blady
...
On:Nema recepta za to... mozes da prolazis kroz razne faze, ili da radis na tome, da ogadis osobu.. doduse meni nije trebalo da ogadim nekog, jel kada sam ga realno sagledala, shvatila sam da je ogavan.. par puta mi se to desilo..

***** Poruka izmenjena od strane moderatorke zbog offtopica
By жњ
Originally posted by bigirl
Baš tako.

zaljubljivanje se ne desava samo od sebe iako ti se tako moze ciniti jer jednostavno, mi samo nismo svesni nasih unutrasnjih nesvesnih procesa. ono se desava mehanicki, preko tockica u nasoj glavi, preko prozivljenih iskustava, kao i preko nasih unutrasnjih demona, animusa i anime ciji poster slepo lepimo preko lika osobe u koju se zaljubljujemo, ne uzimajuci u obzir kakva ta osoba zaista jeste... tek malo kasnije, kada jenjava igra zavodjenja, nakon par nedelja, kada se i mi umorimo od nase zavodnicke maske, kao i sto se umori osoba sa kojom smo usli u flert, vezu, sta god... shvatamo da se iza postera nase anime, nalazi apsolutno druga slika, osoba za sebe. hocemo li je prihvatiti takvu kakvu jeste i zaljubljenost pretvoriti u ljubav ili cemo skinuti nas poster, saviti ga pod misku i brze bolje potraziti drugu osobu preko koje cemo ga opet prelepiti i pokrenuti zaljubljivanje ispocetka, zavisi od... ama, previse toga :P rasplinuh se :P

nego da se vratim na temu.

kao sto postoji proces zaljubljivanja, postoji i proces odljubljivanja.

kod zdrave i funkcionalne osobe to nastupa preboljevanjem koje traje od nekoliko sedmica do manjeg broja meseci. nas organizam zna kako da se brani. osoba zvace i "shvata" neke situacije iz prosle veze, partnera u tom periodu posmatra vise sa kriticke strane, "shvata da on/ona" i nisu bas ONO pravo, da su "puni mana" (otuda i potreba za pljuvacinom nakon raskida :lol: ), shvataju da sigurno mogu naci mnogo bolje, blabla... i cakum pakom, za neko vreme, naucene su lekcije iz prosle veze i osoba je spremna da trazi novog partnera.

dok neki ljudi nesvesno rade protiv sebe, proganjaju se slikama iz proslosti i kreiraju iluziju buducnosti, pate... To se naziva LST iliti Love Syndrom Trauma. u tim slucajevima se preporucuje terapija, a ja takvih "nelecenih" slucajeva (izvinjavam se ako se neko nadje prozvanim) oko sebe prepoznajem bas dosta. Ljudi ne bi trebali da pate.

30 eura, hvala sto ste zvali :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Kod mene to nije tako jednostavno... Nisam zdrava, funkcionalna zavisi sta se pod tim smatra, ali moguce da nisam ni to :lol: Ali ne osecam patnju sto osoba nije "prava", niti imam posebnu teznju da nadjem pravu, cak ja takvu postavku smatram (uglavnom) iluzornom...
By ~ Le Saint X ~
Oh...
Love Takes Time...

Kako se ja odljubljujem?

Tako sto pisem pesme...

Sto cujem ono sto treba da cujem od prijatelja...

I konacno, tako sto nadjem nesto drugo da mi zaokuplja misli
Korisnikov avatar
By Torry
hvala na savetima posto sam i ja u slicnom problemu
Korisnikov avatar
By tamanoir
Prvo kazem sebi: "Ok, debilu jedan, vreme je da se odljubis!"

Sledece je da razmisljam kako nisam zaljubljena..
Da uvece odlazim u krevet i da se ujutru budim sa tom mishlju..
Onda da preko dana, kad god imam vremena, razmisljam o tome kako nisam zaljubljena..
Da ne dozvoljavam da me bilo sta podseca na tu osobu, a ako me nesto i podseti, onda da ne dozvolim da me to i dotice..
Da razmisljam kako je dozivotno prijateljstvo sa tom osobom mnogo vaznije od necega sto bi, ako bi se realizovalo, najverovatnije svakako bilo kraceg veka..
Da se posvetim sebi..
Da radim stvari koje volim i koje mi odvlace paznju..
Da dozvolim sebi da se raspadnem..
Da se sastavim opet..
I nastavim dalje..

...et voila! Prosto k'o pasulj!
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by tamanoir

Onda da preko dana, kad god imam vremena, razmisljam o tome kako nisam zaljubljena..
Da ne dozvoljavam da me bilo sta podseca na tu osobu, a ako me nesto i podseti, onda da ne dozvolim da me to i dotice..
Da razmisljam kako je dozivotno prijateljstvo sa tom osobom mnogo vaznije od necega sto bi, ako bi se realizovalo, najverovatnije svakako bilo kraceg veka..
Da se posvetim sebi..
Da se sastavim opet..
I nastavim dalje..

:lol:

Obozavam te. :D
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by jovanabeograd
Originally posted by tamanoir

Da se posvetim sebi..
Da se sastavim opet..
I nastavim dalje..

Obozavam te. :D
join the club ;)
Korisnikov avatar
By tamanoir
Aww hehe, nemojte vise, crvenim ovde.. :blush:

Obozavam i ja vas! :D

:grouphug:

:pervert:

Korisnikov avatar
By gossip
to je proces koji ce doci sam od sebe vremenom :) tj doci ce u trenutku kada nadjes nekog novog :) the ex will be forgotten :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!