Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Seks sa dobrim drugom (?)

Idi. "Sve što počneš moraš i da svršiš"
25
60%
Ne idi. Prijateljstvo je važnije od oralnog seksa.
17
40%
Korisnikov avatar
By Mage
Meni je nekako strašno teško da poverujem u takve priče... Taj tvoj drug je garant latentna pederčina :lol:

Mada očigledno više nije latentan :giggle:
By ...Sitnicava...
Originally posted by hlaefdige

medjutim, svako dalje mesanje seksa i drugarstva je groza, grozomorna! izbegavaj to ako ikako mozes!
Ne slažem se.

Ako oboje imaju samo seksualnu potrebu (dakle, nijedna strana nije emotivno upletena), može biti sasvim okej bez štete po prijateljstvo. :merlinka:
Korisnikov avatar
By disaster blue
Ju nikako... ne mogu da imam nesto sa nekim ko mi se ne svidja.. a ukoliko bi mi se svidjao drug...pa verovatno da bi to uticalo na prijateljstvo pre ili kasnije.. :sigh:
ali imam tu srecu da mi se drugovi ne svidjaju :lol:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Šta je na kraju bilo sa tim drugom? Je l' mogu ja da ga vidim kako nabija pola svog miška u usta? :D
Korisnikov avatar
By Nbegi
Ovo ko ono nekad i sad, gde su i šta rade danas zaboravljeni asovi :lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Kragi
Originally posted by ns.happy

fali jos tungi i svaka matora tema ce biti zvanicno vaskrsnuta, vas trojica ste nemoguci postali :lol:
pa sta fali? :D

ima puno tema sa kapacitetom a opet sa malo odgovora :lol:

Btw ja bre kliknem ko je na vezi i gledam sta gosti citaju, a po dofoltu citaju nesto staro 100 god :D tako da , zahvali se njima :D

:mucka:

Obicno vaskrsnuce sa bezazlenim komentarom jos i djene-djene. Ali kada vidim vaskrslu temu staru bar 2 godine koja sadrzi pitanje za savet, hitnu potrebu za pomoc (dakleM, pre Nove ere), a neko na danasnji dan savesno odgovara i sugerise resenje - HIT! :roflmao: :roflmao: :roflmao:
By Hans
Rekao bih samo da je scena riba + pet ili vishe fakera mnogo vishe gay od konkretnog gay mesa.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mr Dee

Šta je na kraju bilo sa tim drugom? Je l' mogu ja da ga vidim kako nabija pola svog miška u usta? :D
Joj ne znam. Tema je bajata, nisam se video sa njim 100 godina.

Što se tiče prezentacije samonabijanja miška, verujem da mogu nešto da sredim ...
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, jbt nikad nisam ogovrila na temu...

Anyways, imala sam sex sa par prijatelja i prijateljica (negde je sex bio stariji, a negde prijateljstvo, ovo drugo cesce) i nesto sam se savatavala sa par njih, poznanika, poznanica, prijatelja, prijateljica. Nijednom mi nije narusilo prijateljstvo, al nisam dozvolila ni da mi predje u naviku. Nekad je bilo dobro, nekad onako, al nikad nije bilo bas lose. I nikad niko iz toga nije izasao povredjen ili sa nekim ocekivanjima za nesto dalje. Mislim dodje nekad do takvih stvari sa ljudima sa kojima si blizak, ali tu su, prijatelji su ti i mozes toem da razgovaras, mada ja uglavnom nisam ni morala...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!