Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
evo kako može. kupi te pričama i sitnicama, bude tu i bude lepo dok je tu, a kad se konačno skontate pretvori se u najgoreg manijaka (dižeš se ujutru i vidiš 10 sms-ova j 58 propuštenihh poziva jer na prvi sms nije dobio odgovor, a fazon posl'o ga je u 03h! jebote, spavam!), pa ti ne da da makneš, pa di si sad, pa šta radiš, pa s kim si, pa krene tebe da zakopava jer, eto, nemaš vremena za njeg', pa kad nađeš vremena, onda ti sere jer nemaš još malo vremena, pa nađeš još malo vremena, pa ti onda sere jer mora da ti prebaci da nemaš vremena da bi se to vreme nekako stvorilo ili štaveć.. ukratko, posere i tebe i tvoj izbor i sebe kao čoveka i sve.
a onda raskantate, pa si onda najgore nešto na svetu, pa neće da te pusti mesecima, pa te, fazon, čeka ispred auta (!) po nekoliko sati, bez da ti javi da je tu, pa te tak' malo proganja..
e, tako možeš blatiti i pljuvati po bivšima.
kad su manijaci.
ali se dobro sakriju. zapravo, odlično se sakriju.
jest' to bio tvoj izbor, al' utemeljen na nečemu što ne postoji. 1:0 za budalu.
Korisnikov avatar
By Madonna
:hail:

ont: so far so good, nema manijaka :lol:
By Kragi
Originally posted by Zoe
Originally posted by hlaefdige
korektna sam sa bivsima....javljam se i pomogla bih im ukoliko nesto od mene zatraze....ne verujem u dublje druzenje posle veze...i mnogo me smaraju pokusaji pijenja kafe i slicno....ja se u toku veze jako potrudim i stvarno iscedim iz sebe poslednji atom snage da to uspe....e pa ako ne uspe....ja stvarno nemam vise sta da radim s tom osobom..narocito ne kao prijatelj...

E, tacno ovo.
E, tacno tako. :D

(please just leave me alone) :D
Korisnikov avatar
By Mage
Lepa reč za bivšeg: Bio si extra dobar u krevetu i mogao si vrlo često :D No, nažalost, to je sve u čemu si bio dobar :smeh:

:awesome:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by ultraviolet

evo kako može. kupi te pričama i sitnicama, bude tu i bude lepo dok je tu, a kad se konačno skontate pretvori se u najgoreg manijaka (dižeš se ujutru i vidiš 10 sms-ova j 58 propuštenihh poziva jer na prvi sms nije dobio odgovor, a fazon posl'o ga je u 03h! jebote, spavam!), pa ti ne da da makneš, pa di si sad, pa šta radiš, pa s kim si, pa krene tebe da zakopava jer, eto, nemaš vremena za njeg', pa kad nađeš vremena, onda ti sere jer nemaš još malo vremena, pa nađeš još malo vremena, pa ti onda sere jer mora da ti prebaci da nemaš vremena da bi se to vreme nekako stvorilo ili štaveć.. ukratko, posere i tebe i tvoj izbor i sebe kao čoveka i sve.
a onda raskantate, pa si onda najgore nešto na svetu, pa neće da te pusti mesecima, pa te, fazon, čeka ispred auta (!) po nekoliko sati, bez da ti javi da je tu, pa te tak' malo proganja..
kad su manijaci.
Pa dobro, to su već ekstremi. Naletiš na pacijenta koji ti pravi sranja, al' to prodje. Posle ti bude smešno sve to :luda:
Korisnikov avatar
By maka
Meni je sa svakom ex bilo puno lepih trenutaka,ali ne dovoljno :wink: .
Nisam ni sa jednom u kontaktu,ne vidim smisao u tome. Takodje,ne zelim,iz postovanja prema mojoj sadasnjoj devojci. Kad udjem u novu vezu sve zaboravim kao da je bilo pre pet zivota. A bilo je velike ljubavi,velike strasti.. samo mi to vise nije bitno.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Mnogo lepog o bivsima. :yes:
Imam istrajne i zadovoljne bivse devojke. Ma tih nekoliko su stvarno nadnaravne zene. :)
:sesir:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Sa svakim bivsim/bivsom sam imala lepe momente, da ih nije bilo, ne bi ni nas bilo...

Sa nekima sam u jako dobrim odnosima, sa nekima u pristojnim i samo sa jednom osobom se ne cujem uopste vec godinama jbg (da ironija bude jos veca to mi je najduza veza)... Stvarno mi je zao zbog tog potpuno prekinutog kontakta, ali to je bila zelja te osobe i ispostovala sam je iz postovanja prema vremenu koje smo proveli zajedno...
Korisnikov avatar
By Frey
Imao bih dosta lepog da kažem. Tačnije, većina stvari koje bih o njemu rekao bile bi lepe stvari. Ali, s obzirom da je naša veza već dovoljno detaljno elaborirana na ovom forumu, zadržao bih sve to za sebe:)
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Samo za dvojicu imam da kažem lepe stvari, za ostale i ne baš... :) Sa jednim se čujem s vremena na vreme, odemo na kafu, ali to je sve, a sa drugim sam se posvađao, zbog čega mi je jako žao... :jbg:
By therealrocknrolla
Nema nista od tog posla. Prvo treba da joj srcem picu, a kad me sutne da zajedno srcemo kafu dok mi prica o svojim ljubavnim jadima. Kako da ne.
Korisnikov avatar
By Seaman
Evo i ja se pridruzujem, trosli sve pare na vijagru :lol:
Korisnikov avatar
By constantine

kad su manijaci.
hahaha izvini ljubavi necu vise :) )))))
Korisnikov avatar
By ultraviolet
siso mala, šiju ću ti zavrnuti :D
ali zaaaaista je bilo takooo!

jednoj curi iz ns-a je, jebote, lik provalio na gajbu kad ga je ostavila, napio se skot, razvalio vrata i nije hteo da izađe satima.
pa hebem ti život. :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by therealrocknrolla

Nema nista od tog posla. Prvo treba da joj srcem picu, a kad me sutne da zajedno srcemo kafu dok mi prica o svojim ljubavnim jadima. Kako da ne.
Po mom iskustvu, srkanje ova dva ide ok naizmenicno.

Mada, nist bolje no :kafa: posle popodnevnog cvrkutanja, tjest srkutanja.
Korisnikov avatar
By tintily
Svi bivsi i bivse su samim tim sto su u nekom trenutku bili deo mog zivota ostavili traga u njemu i meni samoj. I da bili su puni mana i vrlina isto koliko i ja , a to sto se one nisu mogle uskladiti na pravi nacin nije njihova vec obostrana krivica ili zasluga zavisi kako se uzme. Time sto bih pamtila lose momente ne bih dobila nista, zato... secam se onog lepog . Sa nekima od njih sam prijatelj, nekima se samo javim kada ih sretnem i pitam kako su jer je njima tako odgovaralo, ali bih o svakoj od tih osoba mogla da ispisem silne redove teksta pune lepih stvari o njima. To sto je neko nekada mene povredio ili mi jednostavno nije odgovarao ne znaci da nece nekoj drugoj .
By ~ Le Saint X ~
ah...bivsa ljubav M # 1

bre,talentovan ... cim cujem prodao haljinu lejdi gagi

:drama:

sad da se i ja uvalim d ajoj prodam pesmu
Korisnikov avatar
By constantine

siso mala, šiju ću ti zavrnuti :D
ali zaaaaista je bilo takooo!

jednoj curi iz ns-a je, jebote, lik provalio na gajbu kad ga je ostavila, napio se skot, razvalio vrata i nije hteo da izađe satima.
pa hebem ti život. :D
hahahah meni je najzesca prica kad je onaj lik odneo usisivac iz kuce one ribe
i dalje se smejem had se setim.... bas coool skupljati na taj nacin kucne aparate :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
hahah da da usisivač stiler ahahahahhahahah :D :D HAHAHA zaboravila sam na njega hahahahahahahha
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne znam sta bi rekla :hmm:

da nisu valjale ne bi bile godinama zajedno, a opet da je sve bilo divno jos bi trajalo :lol:

ne pljuckam nikad u bunar iz kog sam drinkovala, tako da... :)
Korisnikov avatar
By zozefin st
Originally posted by Azdaja

ne znam sta bi rekla :hmm:

da nisu valjale ne bi bile godinama zajedno, a opet da je sve bilo divno jos bi trajalo :lol:

ne pljuckam nikad u bunar iz kog sam drinkovala, tako da... :)
jao divno... :sweet:
By faxsimil
Uh,
Pamtim samo lijepe momente, usotalom sve je bilo ludo, nezaboravno sa svima. Mada, jedan ce ostati negde u dubini i kada osjetim potrebu, sjetim se i osjetim tisinu duse svoje! Ah, francuzi su....:)
Korisnikov avatar
By bas bleu
lepo je sto su bivsi... posebno bivsi sadasnjih.
Korisnikov avatar
By Delete
O svim bivsima sve najbolje. Jednima hvala sto su bili deo mog zivota, drugima hvala jer su iz njega nestali, ali i jedni i drugi su divni zbog toga.
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Meni je jednom bivsa rekla..Draga, nemoj tako..o bivsim devojkama sve najbolje. I eto :) to se urezalo u mali mozak.

O mojim bivsima, sve najlepse..uh bile su lepe ( dok su bile sa mnom), pametne, nenormalne, slatke, zavodiljive, lazljive, bezobrazne...mmmm
phahaha ma sve naj, naj,.. ( da se zabelezi, nije ironija..zaista tako mislim)
Korisnikov avatar
By ivanazuh
pa lepo je to sto su mi svi bivsi ostali prijatlji sem jenog, pardon, dvojice, sa kojima bih verovatno uspostavio prijateljski odnos da sam u Beogradu...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!