- 04 Jun 2007, 21:51
fakat, greška jeste u nama, ali u nekima ipak malo više.

Sasha? Mozda misli na nas dvoje?
-ja ne u-ce-stvu-jem u ovome i ukljuci serbian latin
Originally posted by DarkAngelteško mi se prebaciti iz lakomuzičkih nota s kojima se budim (obavezno neki sočan narodnjak)na smisao života..budim se s pitanjem da li da ustanem ili bacim mob koji me budi u plafon ili ormar i nastavim da spavam do podneva. (a mozhda i duzhe)
sa tim pitanjima su se mnogi ljudi budili i odlazili na pocinak i vekovima cemo se i dalje buditi sa tim prokletsvom.
Zbog ljubavi su vodjeni mnogi ratovi, raspadale se mnoge drzave i tako ce za vjek i vjekova biti.u ljubavi su takođe vođeni mnogi ratovi i raspadali se mnogi organi. ne verujem da se zbog ljubavi vode ratovi. zato što ljubav ne bi trebala biti poremećena, a mi smo svaku poremećenost skloni nazivati tako. ratovi se vode i vodili su se iskljucivo zbog seksualnih frustracija.
Pitamo se da li je ta greska u nama, da li smo joj mi omogucili postojanje ili je zivot i njegova bit ustvari vizija pakla.joj ne znam baš da li je neka vrsta pakla, ali priklonila bih se tome da jeste!a ovo pitanje zaista ne shvatam..ako je ovo ključ ovog posta (naravoučenije) a kad pogledam jos nanizhe vidim da jeste, onda u bravi zaista nešto ne štima.
fakat, greška jeste u nama, ali u nekima ipak malo više.
Ne, zivot nije nista kriv, on postoji i radja se cist i beo svakoga dana, on se mozda svako vece gasi prikazujuci sebe u mracnom svetlu, ali ipak iznova postaje beo, sjajan i pun lepota.i zgusnut sav iz bleska, kao andjeo dao nam je sebe..beskrajnim nizom godina on je fosforno mutneo u mraku sa svoja dva polukruga krila, o andjeli, o godine!

Pa ko snosi krivicu ovakvog mucnog ljudskog zivljenja?David Hasselhoff?
KO nam je kriv sto svako vece lezemo sami zeleci da nam neko drag makar jednim toplim osmehom ulepsa san....KO nam je kriv sto nema tog dragog da nas neznim usnama miluje.....zasto ga nema da nas ugreje kada nam je hladno, da nas utesi kada grmi, da nas svojim zagrljajem vrati u zivot i ucini ga belim bas kao onog dana kada smo dosli na ovaj svet......mali, nevini i beli smmmrrrrrrcccccccccccccccc ().Ipak, George Bush.
MI SMO KRIVI, da MI SAMO MI I MI!!!!!!!!! Mi smo ti monstrumi koji uniste sve lepo na ovome svetu, MI ga kvarimo, MI ga unistavamo,MI GA RUSIMO.....MI SAMI SEBI KRCIMO PUT KA PAKLU I NIKO DRUGI.Mi? A gde je tu intimnost pojedinca?
Sasha? Mozda misli na nas dvoje?
-ja ne u-ce-stvu-jem u ovome i ukljuci serbian latin

razmislite dobro da li ste VI BILI TI KOJI STE SVE UPROPASTILI, koji ste trazili nesto .....ni sami ne znajuci sta je.Lutali ste u potrazi za novim PLENOM koji ce vas oboriti sa nogu(misleci da je to sto ste imali do tada samo navika..stara ofucana navika) ne znajuci da GUBITE ONO STO JE SIGURNO DOK ZA NESIGURNIM TEZITE i da to cemu se nadate mozda se nikada nece pojaviti.Mislim da je sigurnost u današnjem svetu iluzorna. A intimnost se mozhe dešifrovati na više načina. Po meni (a tu moju misao dele i neki knjizhevnici)ne postoji ništa intimnije za dvoje ljudi od zajedničkog povraćanja. Probala nekad u taksiju?
SKINITE SVOJE MASKE I BUDITE ONO STO JESTE....Moja mašta me oblači u duhovnost. Bojim se da ako odbacim svoju masku, materijalizovaću se.