Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by DarkAngel
sa tim pitanjima su se mnogi ljudi budili i odlazili na pocinak i vekovima cemo se i dalje buditi sa tim prokletsvom.
teško mi se prebaciti iz lakomuzičkih nota s kojima se budim (obavezno neki sočan narodnjak)na smisao života..budim se s pitanjem da li da ustanem ili bacim mob koji me budi u plafon ili ormar i nastavim da spavam do podneva. (a mozhda i duzhe)

Zbog ljubavi su vodjeni mnogi ratovi, raspadale se mnoge drzave i tako ce za vjek i vjekova biti.
u ljubavi su takođe vođeni mnogi ratovi i raspadali se mnogi organi. ne verujem da se zbog ljubavi vode ratovi. zato što ljubav ne bi trebala biti poremećena, a mi smo svaku poremećenost skloni nazivati tako. ratovi se vode i vodili su se iskljucivo zbog seksualnih frustracija.

Pitamo se da li je ta greska u nama, da li smo joj mi omogucili postojanje ili je zivot i njegova bit ustvari vizija pakla.
joj ne znam baš da li je neka vrsta pakla, ali priklonila bih se tome da jeste!a ovo pitanje zaista ne shvatam..ako je ovo ključ ovog posta (naravoučenije) a kad pogledam jos nanizhe vidim da jeste, onda u bravi zaista nešto ne štima.
fakat, greška jeste u nama, ali u nekima ipak malo više.

Ne, zivot nije nista kriv, on postoji i radja se cist i beo svakoga dana, on se mozda svako vece gasi prikazujuci sebe u mracnom svetlu, ali ipak iznova postaje beo, sjajan i pun lepota.
i zgusnut sav iz bleska, kao andjeo dao nam je sebe..beskrajnim nizom godina on je fosforno mutneo u mraku sa svoja dva polukruga krila, o andjeli, o godine! :senilko:

Pa ko snosi krivicu ovakvog mucnog ljudskog zivljenja?
David Hasselhoff?
KO nam je kriv sto svako vece lezemo sami zeleci da nam neko drag makar jednim toplim osmehom ulepsa san....KO nam je kriv sto nema tog dragog da nas neznim usnama miluje.....zasto ga nema da nas ugreje kada nam je hladno, da nas utesi kada grmi, da nas svojim zagrljajem vrati u zivot i ucini ga belim bas kao onog dana kada smo dosli na ovaj svet......mali, nevini i beli smmmrrrrrrcccccccccccccccc ().
Ipak, George Bush.
MI SMO KRIVI, da MI SAMO MI I MI!!!!!!!!! Mi smo ti monstrumi koji uniste sve lepo na ovome svetu, MI ga kvarimo, MI ga unistavamo,MI GA RUSIMO.....MI SAMI SEBI KRCIMO PUT KA PAKLU I NIKO DRUGI.
Mi? A gde je tu intimnost pojedinca?
Sasha? Mozda misli na nas dvoje?

-ja ne u-ce-stvu-jem u ovome i ukljuci serbian latin :jazzva:
razmislite dobro da li ste VI BILI TI KOJI STE SVE UPROPASTILI, koji ste trazili nesto .....ni sami ne znajuci sta je.Lutali ste u potrazi za novim PLENOM koji ce vas oboriti sa nogu(misleci da je to sto ste imali do tada samo navika..stara ofucana navika) ne znajuci da GUBITE ONO STO JE SIGURNO DOK ZA NESIGURNIM TEZITE i da to cemu se nadate mozda se nikada nece pojaviti.
Mislim da je sigurnost u današnjem svetu iluzorna. A intimnost se mozhe dešifrovati na više načina. Po meni (a tu moju misao dele i neki knjizhevnici)ne postoji ništa intimnije za dvoje ljudi od zajedničkog povraćanja. Probala nekad u taksiju?
SKINITE SVOJE MASKE I BUDITE ONO STO JESTE....
Moja mašta me oblači u duhovnost. Bojim se da ako odbacim svoju masku, materijalizovaću se.
:isus:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
......mogu ti reci da si me posteno nasmejala. Na par tvojih recenica bih prokomentarisala, ali mrze me trenutno ;) , kada mi dodje inspiracija zapazices koment sigurno...
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Originally posted by Cruiser
Neeeeee... lipe STVARNO cvatu, a ti imas samo 20! Jebene li prednosti! :) A on mozda ima 15 ili cak 10 sada, nije ti palo na pamet? Ili 30, ali ga nema u lotusu i flojdu, vec kulira negde kraj Dunava?

Napravi totalni obrt. Kreci se na mestima na kojima nikad nisi bio. Poseti frendove koje si zaboravio. U tom krugu u kome si, sve se vrti u krug... Zato iskoci malo i pripazi ko ce da ti namigne....

I kako napreduje savet, jel vam namignuo neko ;) ?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa mogu ti reci da uspeva...malo sam psihicki mirniji :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Duso moja, kao da sam ja pisao, samo si ti malo finiji :D

Ne znaaaaaaaaaaam ni sam... tako da sumnjam da imam savet za tebe!

Ali mislim da ne treba spustati svoje kriterijume samo zato sto si vec duze vreme sam.
I ja sam, znam kakav je osecaj... ponekad sam previse usamljen, ali sam iz iskustva naucio da iako pokusam sa nekim ispod onoga sto mislim da trazim, svejedno ce se zavrsiti brzo i ponovo cu biti na pocetku.

Mnogi su cesto mislili da imam velike kriterijume, ali kada sam im pojasnio ustvari sta trazim, shvatili su da je ustvari to sasvim normalno za jednu gay vezu koja ipak moram biti stabilnija odnosno mora imati vecu i materijalnu i psihicku podlogu...

Doduse mozda ponekad umem da izvoljevam, da mi se skoro niko ne svidi... ali opet sa druge strane pojavi se njih par koji mi se fizicki bas dopadnu, vise nego sto sam mislio da iko moze... ali njima opet nesto fali... u mozgu! :D

I raspisah je previse... i opet dodjoh na isti zakljucak, a to je da se potpuno saosecam sa tobom i da nemam odgovor :mazi:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Originally posted by Zonche
Pa mogu ti reci da uspeva...malo sam psihicki mirniji :lol:
.....ma to je najbitnije...ako vec nema dobrog parceta, makar da nam duse budu mirne i ne luduju previse.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Osecam se prazno...

Trebaju mi zajednicka jutra, oni mali trenutci i pogledi,romantika,vece drzanja za ruku i gledanje filmova...Treba mi ljubav...

Izgleda da ja njoj ne trebam.

Potpuno te razumem...i ja se u zadnje vreme osecam kao najnesrecnija osoba na svetu...znam da nisam...ali jbg...tako mi je kako je :(
Korisnikov avatar
By Galateja
Ponovo sam puko. To mi se sve cesce desava.
Opet sam u fazi "Mrzim muskarce" a to debelo pocinje da mi smeta jer znam da mi skodi posto svaki put i posle svakog sloma sve je teze dopreti do mene.

Elem, radi se o ljubavi.
Jedna osoba mi je jednom rekla "ja sam emotivno sakat" i pomislio sam boze kako adekvatan termin, i to ne samo za njega vec i za mene.

Pogledam oko sebe i vidim veliku gomilu tipova koji bi i bili sa mnom, ali sta mi to znaci?
Zadovoljavam se nekad nekim kratkim semama i vezicama koje traju po par nedelja samo da bih shvatio da sam opet poceo bez "leptirica" i da jednostavno od toga nece ni biti nicega.Zadovoljavam se povrsnim upoznavanjima koja se zasnivaju na seksu na jedno vece i onda se posle osecam kao da sam izdao sve ono za sta sam se borio.Osetim se prljavo.

Uvek tezim NJEMU...nekom NJEMU...A bilo ih je par.
Oni su ostavili trag na moj zivot tako sto su u njega usli i potom nestali ostavljajuci oziljak i naterali me da se ponovo zatvorim. Neki su doduse jos u mom zivotu, pojave se na tren cisto kao podsetnik da su tu, da ipak postoje oni koji bi mogli da budu Mr.Pravi ali da njih ili ja ne zanimam i tu me opet ubiju i bace na zemlju. I vratim se u potragu, ustanem sa zemlje, skupim snagu, kazem sebi da sam survivor i ponovo...

Kada kazem nema veze, pokusacu mozda sa ovim, i budem ja, otvorim se, dopustim da budem ranjiv, oni to uvek iskoriste na los nacin i onda opet celivam rane pljujuci sebe sto sam ponovo ispao naivan.

Ice Queen u meni polako preuzima i igra se sa njima kao sto su se oni nekada igrali sa mnom, i prija naravno, imaginarna osveta i generalizacija "Vi ste meni-sada cu ja vama"
I opet, nista...Osecam se prazno...

Trebaju mi zajednicka jutra, oni mali trenutci i pogledi,romantika,vece drzanja za ruku i gledanje filmova...Treba mi ljubav...

Izgleda da ja njoj ne trebam.
Nije ni čudo da se sve više mladih ljudi oseća ovako kad vidim kakvi se kjriterijumi nameću u društvu. Pogotovo u gej svetu, gde je jedna od glavnih preokupacija koliki je čiji, koliko je razvaljena guza, kako ko svršava i sl. I onda ako neko oseti emocionalnu potrebu zapita se da li je normalan, jer zaboga, to je sekundarno.

Ljubavna veza je mnogo više od leptirića. Za vezu je potrebna zrelost i kompromisi. Ko se 'osmeli' na takvo što zatećiće sebe kako pomišlja da njegova/njena usta možda nisu najlepša, ali da nijedna druga usta ne mogu tako lepo ljubiti, tešiti, kao i da nijedne uši ne umeju tako dobro slušati. Leptiri brzo umiru, to je činjenica.

Nismo ni svesni koliko toga zavisi upravo od nas.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Izasao sam iz ove faze, saslusao savete, i sada se vidjam sa jednim predivnim deckom...

Things are going my way

hvala vam :)
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Originally posted by Galateja
Ko se 'osmeli' na takvo što zatećiće sebe kako pomišlja da njegova/njena usta možda nisu najlepša, ali da nijedna druga usta ne mogu tako lepo ljubiti, tešiti, kao i da nijedne uši ne umeju tako dobro slušati.
zaboga da li ti trazis zenu ili majku?
Korisnikov avatar
By Tweety
dragi zonche, savrsenog decka neces naci tako sto ces ga "intenzivno" traziti po klubu, netu ili u komsiluku... on ce se jednostavno pojaviti u odredjenom trenutku. mnogo je bolje da budes sam, nego u losoj vezi. nadam se da ces uskoro biti crazy in love :bisou:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Izasao sam iz ove faze, saslusao savete, i sada se vidjam sa jednim predivnim deckom...

Things are going my way

hvala vam :)

Nema na cemu...drago nam je sto se tako osecas i sto ti se smesi lep pocetak. Jednostavno, uzivaj u svemu tome punim plucima....:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!