Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By K.i.K.a
Originally posted by bisex-I-guess
haha.. :smeh: ovo me podseca na mene.. ja sam kao manja bila muskobanjasta, stalno se igrala sa decacima 'muskih igara' a barbikama sam sekla kosu i cupala ruke... :P :D Nisu mi bile interesantne. LM, potpuno se izgubim i zbunim kad mi pridje neki momak i pocne da se udvara na onaj ljubavni, nezni nacin, tipa "otvaram ti vrata da udjes", "sipam ti pice" "pricam bebi glasom" .. uopste ne znam kako da reagujem.. :alikako: mislim, slatko je to sve, ali brate nemoj, smaras me, nisam neki romantik, i preskoci ta uputstva "kako osvojiti zensko srce u 7 lekcija"

U medjuvremenu, u toku puberteta i malo kasnije, ja sam se transformisala i postala 'pravo zensko' (by mi madre, blago njoj).... opet, nisam osoba koja se stalno nesto licka, preterano doteruje, nosi stikle 24/7 (ustvari, ja ih retko i nosim).. ali niko kad me vidi i upozna nece reci niti pomisliti da sam muskobanjasta ili tomboy whatever.. ali meni je to jos uvek ostalo u glavi, ja sebe i danas na neki nacin vidim onako kako su mene videli kad sam imala 10 god. Igram kosarku sa drugovima i radim mnoge neobicne stvari koje moje drugarice ne rade. ;) Tako da se ponekad zaista cudim kad mi muskarci pridju jer se zbunim kad oni vide tu moju zensku stranu a ja sam bas u nekom raspolozenju igre 3 na 3. (u kosarkaskom smislu ;) ) onda se malo zakocim, jer zaboga, sad bi ja trebala da budem tu neko zensko, pa kako se ja to ponasam.. a jos gore kad ga pobedim. Al onda, na kraju bas me zabole... ne mogu sad nesto da se gusim i sputavam da bi se on osecao vise musko.

Slicno je i kod mene. :tamoamo:

"Ti si sve to zajedno, zavisno od trenutka i okolnosti. Nemoj time da se otperecujes. Mnogo je bolje biti raznolika nego uklopiti se u neku grupu kojoj ne pripadas u potpunosti."

Nemam ja problem sa tim sto sam ja sve to, nego sto ne umem da se prihvatim... :doh: i cesto ne umem da izbalansiram sve to, pa me to uznemiri, pa se gubim...ja sam na neki nacih AUTO-HOMO-TRANS FOBICNA!
:bye: I TO JAKO. Ali, sve ce doci na svoje.

"To sto si ti opisala mi lici na ogorcenost jer te ljudi ne prihvataju kao osobu koja moze biti i jedno i drugo nego te automatski svrstavaju u kosh "druga" ili "dobre ribe". Jebiga. To je problem mnogih a ne samo tebe. Djelujes jako a u sustini si meka ko pamuk (rece mi jedna zena). To znam po sebi."

E, bas je tako. :bye:

"Ne znam sta da ti kazem kao resenje problema... Ali bitno je da te ljudi koji su ti bliski i dobro poznaju, da znaju sta si i ko si, da si ko head & shoulders 2 in 1 :P i sa njima ces biti opustena, mirna i moci ces normalno da uzivas u druzenju. A sto se muskaraca tiche, naci se vec neki. ;) Nisu svi isti i nemoj da gubis nadu ;) ali istovremeno nemoj da se opterecujes i nerviras. Doci ce to samo. "

Nadam se.
Ma znam da ce doci i to onog trenutka kada SASVIM IZBALANSIRAM SEBE.
Moj problem potice (kako ja to vidim) od nemogucnosti da izbalansiram sliku sebe, odevanje, rodne i drustvene uloge, musko-zenske podele i dozivljaje.

Ja sam ZENA, ali nas je drustvo ucilo da se zena oblaci OVAKO, ponasa OVAKO, nosi OVAKO, trepce i prica OVAKO, sedi OVAKO, radi OVO, ne radi OVO.... itd.
E, ja sa tim imam problem! Najveci.
I onda, kada ne radim OVAKO i radim ONAKO , ja odmah sebe (a i drugi) vidim kao nesto sto je musko.

Zapravo, cela moja prica je POTRAGA ZA CELOVITIM ZENSKIM IDENTITETOM, ZENSKOM SLOBODOM, ZENSKOM SNAGOM, PRIHVATANJEM ZENE U SEBI I POTREBOM DA ME DRUGI KAO OVAKVU (DRUSTVENO NEOBICNU) ZENU PRIHVATE.

Dakle, ja samu sebe jos uvek ne mogu da prihvatim kao "tu vrstu zene" i onda "lelujam" :obesen: ... ali LJUDI HVALA VAM, JAKO MI OVO POMAZE.
NADAM SE DA JOS NEKOME POMAZE.
:bye: :zastava: :party: :zen:
Korisnikov avatar
By K.i.K.a
Ej, ljudi izvinite-NIKAKO SE NE SNALAZIM SA OVIM CITATIMA, KAO STO VIDITE..ali, vazan je tekst.. :bye:
Korisnikov avatar
By K.i.K.a
[uu koliki post.. odavno nisam ovako.. :lood: ]
Hvala ti mnogo :right:

Nikako nije :lood:
Ovo samo moze da pomogne da se vise ne bude :lood:

:cheer:
Korisnikov avatar
By K.i.K.a
Originally posted by m..
Fino si rekla. :kralj:
Pozdrav i za tebe :opacupa: :bye: :zastava:
Korisnikov avatar
By K.i.K.a
Procitah jos jednom sve sto smo pisali i zakljucih da je problem ove price dosta dubok.
Mislim da se radi o nekoj vrsti neizgradjenog "ja" osecaja...o problemu ega..identiteta...
Deca su na tom nivou "samodefinisanja" - sve je haoticno i nesredjeno i tokom odrastanja EGO SE INTEGRISE.
Kod mene nije doslo do INTEGRISANJA raznoraznih delova ega, a cak i kada se integrisu - to je vrlo slabo i "na staklenim nozicama" i dovoljno je da mi neko kaze "pogresnu rec" pa da se sve raspe.

Znaci, ljudi - koji imate problme sa ovim stvarima- jacajte sebe, svoj ego, odrastajte, razgovarajte sa prijateljima, sa psihijatrom, verujte, citajte, ucite o tome,...

Kao sto se dizu tegovi-da se ojaca misic- tako se mora jacati i ta SNAGA EGA tj- ODLUCITI SE KO SAM I STA SAM I NE DOZVOLITI NIKOME DA NAS TRPA U DEFINICIJE.

Ja nisam MUSKO ako kazem "to lave" i ako ne sedim prekrstenih nogu.

Ja sam ZENA koja zeli da je muskarac voli kao devojcicu, zenu i partnerku, ali ne kao ZENU SLABIJI POL KOJA PERE PEGLA CISTI PUSI I CUTI I AFEKTIRA I HISTERISE I PLACE.

Ja SAM OSOBA ZENA.

JA SAM OSOBA U ZENSKOM TELU.
ZNACI , ZENSKA OSOBA.

PATRIJARHAT NAS JE NAPRAVIO NAKAZAMA, KAO STO VIDITE:bye:

Cekam jos vasih pisanja:zastava:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Originally posted by K.i.K.a

Inace, ponovila sam nekoliko puta: znam da ce se sve srediti ( vec je mnoooogo bolje nego sto je ikada bilo), samo moram jos raditi na sebi i zato sam se javila ovde da kazem ljudima da postoji i ovo i da neko nesto nauci o sebi (ili drugima), a i da pomognem sebi, da vidim druga iskustva, da definisem, da vidim sta mogu da procitam, naucim, gde da izadjem, koje filmove da gledam itd...
Ovo ti je dobar zakljucak i drago mi je da si toga svesna. Sve ce doci na svoje mesto. Ne znam koliko imas godina ali u svakom slucaju polako. Ne mozes odjednom da se promenis.

To bi bilo kao kad imas drvo koje ukrivo raste. Ako bi htela da ga ispravis moras polako, vremenom da usmeravas rast. A ako cimnes i zelis iz jednog poteza da ga ispravis na 90 stepeni, slomice se. ;)

[uh, i ja ga pretera sa ovim slikovitim primerima :nerd: :D ]
Korisnikov avatar
By K.i.K.a

Inace, ponovila sam nekoliko puta: znam da ce se sve srediti ( vec je mnoooogo bolje nego sto je ikada bilo), samo moram jos raditi na sebi i zato sam se javila ovde da kazem ljudima da postoji i ovo i da neko nesto nauci o sebi (ili drugima), a i da pomognem sebi, da vidim druga iskustva, da definisem, da vidim sta mogu da procitam, naucim, gde da izadjem, koje filmove da gledam itd...
Ovo ti je dobar zakljucak i drago mi je da to osecas. Sve ce doci na svoje mesto. Ne znam koliko imas godina ali u svakom slucaju polako. Ne mozes odjednom da se promenis. Postepeno.
To bi bilo kao kad imas drvo koje ukrivo raste. Ako bi htela da ga ispravis moras polako, vremenom da usmeravas rast. A ako cimnes i zelis iz jednog poteza da ga ispravis na 90 stepeni, slomice se. ;)

[uh, i ja ga pretera sa ovim slikovitim primerima :nerd: :D ]
Nisi preterala, upravo tako i jeste.
Ja obozavam slikovite primere :slika: :bye:

Imam 26 godina.

Malo sam prerasla te godinice konfuzije , a? :jbg:

:bye: :zastava: :bouncy:
Korisnikov avatar
By K.i.K.a
Jos nesto.
Ja nekada, kada mi se JAAAAKOOO dopadne neki decko, a koji je u totalno strejt fazonu i sav je "jurim cice" fazon, ja se onda "UCICIM" pa nemam dva grama mozga u glavi.
I onda me on provocira, zajebava, izigrava onog glavnog... a ja cutim i pusim...
Na kraju ga i ispusim i ostanem GLUPO ZENSKO.

A kada sam TO STO JESAM- oni beze glavom bez obzira. :nope: :bye:

PITANJE:

KAKO DA BUDEM ZENSKO, A DA NE BUDEM "GLUPA" (PASIVNA,STIDLJIVA,ZAVISNA,PLACLJIVA) SA MUSKARCEM?
I
KAKO DA BUDEM JA I DA POKAZEM SVOJU INTELIGENCIJU, INTERESOVANJA, RAZLICITOST, LUCKASTOST, SNAGU, A DA NE ODUVAM MUSKARCA OD SEBE?

MISLIM, DO SAD - STA GOD SAM BILA - ISPUSILA SAM GA.

:zid: :bye: :zastava:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess

Ja sam ZENA, ali nas je drustvo ucilo da se zena oblaci OVAKO, ponasa OVAKO, nosi OVAKO, trepce i prica OVAKO, sedi OVAKO, radi OVO, ne radi OVO.... itd.
I onda, kada ne radim OVAKO i radim ONAKO , ja odmah sebe (a i drugi) vidim kao nesto sto je musko.
Mnogo si podlegla tim stereotipima zena i muskaraca. Ako zelis, mozes da budes zena kako god hoces.. i sa suknjama i bez suknji, i da gledas utakmice i peres sudove ili places zbog spanskih serija dok istovremeno kucas eksere. Mislim, prihvati da odredjene aktivnosti ne negiraju tvoje zenskost i zenstvenost i da si ti zena kako i sama kazes. U stvari, previse paznje posvecujes tome da se uklopis u vec odredjene kalupe. Nemoj to da radis. Nema niceg loseg u tome sto nisi tipicno zensko. Ja i ne poznajem tipicnu zensku osobu ako cemo pravo. Eventualno 2 drugarice, ali svuda ima izuzetaka. Istina je da niko od nas i nije 'pravilan' i svako je 'greska'. I zivimo sa tim. Ponekad dolazimo u sukob sa okolinom ali tesko da ce neko tebe da dira zato sto gledas utakmicu. A ako ti smeta sto se neki decko ponasa prema tebi kao prema drugu, pokazi mu da imas i drugu stranu. Ako se ni tad ne zainteresuje, sta ces. Nisi ni prva ni poslednja koju je neko odbio. A inace, postoji mnogo momaka koji vole, nazovimo to, "sportski tip" zene...

Sve u svemu, ovu tovju dilemu vidim kao neku fazu koja se malo oduzila ali koja ce polako nestati i stvari ce se iskristalizovati. ;) Samo hrabro. Dabogda ti ovo bio najveci problem u zivotu. ;) :) :)
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
PITANJE:

KAKO DA BUDEM ZENSKO, A DA NE BUDEM "GLUPA" (PASIVNA,STIDLJIVA,ZAVISNA,PLACLJIVA) SA MUSKARCEM?
I
KAKO DA BUDEM JA I DA POKAZEM SVOJU INTELIGENCIJU, INTERESOVANJA, RAZLICITOST, LUCKASTOST, SNAGU, A DA NE ODUVAM MUSKARCA OD SEBE?

Budi to sto jesi, jer zensko ne znaci biti poslusna i cutati, klimati glavom i plakati. Zensko je mnogo vise od toga.
Korisnikov avatar
By K.i.K.a
:pegla: ... i kako da prestanem da brkam osobine i ponasanja?
Npr:
"svadjam se-musko sam"
"energicna sam-musko sam"
"mazim se-zensko sam"
"placem-zensko sam"
"teram u picku materinu-musko sam"
"borim se za sebe i prepirem se-musko sam"
"pijem pivo-musko sam"
"pijem dzin-tonik- zensko sam"
"lakiram nokte-zensko sam"
"sminkam se-zensko sam"
"urlam od smeha-musko sam"
"vicem-to lave-musko sam"
"namigujem ortaku-musko sam"
"djuskam-musko sam....cekaj, koji mi je...pa nisam-zensko sam-muskarci ne igraju ovako...a i nemaju sise..."
"gleda me riba- cekaj...jesam li musko ili zensko?"
"gleda me tip--joj-provalio je da sam zensko...ne nikako...pa sta ima da provali-u haljini sam,imam sminku,imam mindjude,pundju,karmin,velike sise...zasto me zbunjuje sto me gleda...budi jaka...budi musko....cekaj...mogu li ikako da budem jaka a da ne budem musko...ne ne..budi storga-to je zensko...."
"vidi on mi namiguje-sta on misli?! STA HOCE ON! Misli da sam GLUPO ZENSKO. Sad cu da mu namignem kao musko!"

ITD
ITD
KAKO DA NE MESAM PONASANJE I OSOBINE I DA IZADJEM IZ OVOG ZACARANOG KRUGA???
:zid:

Pozdrav svima, pisite:pegla::zastava:
Korisnikov avatar
By K.i.K.a

Mnogo si podlegla tim stereotipima zena i muskaraca. Ako zelis, mozes da budes zena kako god hoces.. i sa suknjama i bez suknji, i da gledas utakmice i peres sudove ili places zbog spanskih serija dok istovremeno kucas eksere. Mislim, prihvati da odredjene aktivnosti ne negiraju tvoje zenskost i zenstvenost i da si ti zena kako i sama kazes. U stvari, previse paznje posvecujes tome da se uklopis u vec odredjene kalupe. Nemoj to da radis. Nema niceg loseg u tome sto nisi tipicno zensko. Ja i ne poznajem tipicnu zensku osobu ako cemo pravo. Eventualno 2 drugarice, ali svuda ima izuzetaka. Istina je da niko od nas i nije 'pravilan' i svako je 'greska'. I zivimo sa tim. Ponekad dolazimo u sukob sa okolinom ali tesko da ce neko tebe da dira zato sto gledas utakmicu. A ako ti smeta sto se neki decko ponasa prema tebi kao prema drugu, pokazi mu da imas i drugu stranu. Ako se ni tad ne zainteresuje, sta ces. Nisi ni prva ni poslednja koju je neko odbio. A inace, postoji mnogo momaka koji vole, nazovimo to, "sportski tip" zene...

Sve u svemu, ovu tovju dilemu vidim kao neku fazu koja se malo oduzila ali koja ce polako nestati i stvari ce se iskristalizovati. ;) Samo hrabro. Dabogda ti ovo bio najveci problem u zivotu. ;) :) :)

U stvari, previse paznje posvecujes tome da se uklopis u vec odredjene kalupe.

U pravu si.

To je sve zbog toga sto sam slaba :mini: :odrasti: .. i nezrela...a pred tridesetim sam i imam nadprosecan IQ...ali emotivni Q mi je na nivou deteta....
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
Ja imam skoro sve te osobine osim sto ne pijem alkohol, znaci pivo i dzin-tonik osobina otpadaju (ali mnogo volim cokoladu, sta sam onda jaa??? :D :D ), ne lakiram nokte i ne govorim "to lave" ali sigurno se i za to moze naci odgovarajuci supstitut.

Nemoj da komplikujes. :) :right: :okret:
Korisnikov avatar
By K.i.K.a
PITANJE:

I

Budi to sto jesi, jer zensko ne znaci biti poslusna i cutati, klimati glavom i plakati. Zensko je mnogo vise od toga.

Kada budes imala vremena ( i ako zelis i hoces), napisi mi sta je ZENSKO.
:mama:
Korisnikov avatar
By K.i.K.a
Ja imam skoro sve te osobine osim sto ne pijem alkohol, znaci pivo i dzin-tonik osobina otpadaju (ali mnogo volim cokoladu, sta sam onda jaa??? :D :D ), ne lakiram nokte i govorim "to lave" ali sigurno se i za to moze naci odgovarajuci supstitut.

Nemoj da komplikujes. :) :right: :okret:

Ne znam ni sama...opet maglim...

Moram izaci malo sa svojim gej drustvom, da se zezam i volim...ovo me umorilo, a verujem i vas...hvala puuuuuunnnnoooo-ucinili ste dobro delo-pomogli ste mi....

Huh,
citam vas i pisem kasnije...
Odoh u moju "ekipu" :redaljka:
:zastava:
Korisnikov avatar
By Zoe
Auhhhhhhhh, bre..................nemoj da se opterecujes toliko :zid: Jednostavna stvar-nisi nasla osobu koja ti odgovara, pa se preispitujes i sitnicaris, hvata te malodusnost :hvala: a u stvari, kada se pojavi NEKO ko ce ti se jako svideti i kome ces se TI svideti.......sve ce definicije pasti u vodui i neces ni pomisliti da treba da se preispitujes.........bices ono sto jesi. Sada si sama, I guess?!
Pa da........opusti se. Leto je. Uzivaj u svemu onome sto si gore navela, u svemu sto ti JESI. Imas verovatno nekog prijatelja koji te razume, i drzim da je to apsolutno dovoljno! :nokti:

Rekoh ti vec, ja imam slican ako ne i isti problem, i imam samo jednog prijatelja, i sasvim sam zadovoljna......... :hvala: Naucis da budes zadovoljan sobom i svojim OSOBENOSTIMA, pa ma kakve one bile.......ono sto ti se sad cini tako strasno ces za neko vreme smatrati svojim prednostima i posebnostima. Trust me ;)
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
^ auu.. sad si me bas priterala u zid. :zacepi: Prevelik je to izazov za mene. Ako moze neko drugi, I'm too stupid for this one.
Korisnikov avatar
By K.i.K.a
Originally posted by OneGirlArmy
Auhhhhhhhh, bre..................nemoj da se opterecujes toliko :zid: Jednostavna stvar-nisi nasla osobu koja ti odgovara, pa se preispitujes i sitnicaris, hvata te malodusnost :hvala: a u stvari, kada se pojavi NEKO ko ce ti se jako svideti i kome ces se TI svideti.......sve ce definicije pasti u vodui i neces ni pomisliti da treba da se preispitujes.........bices ono sto jesi. Sada si sama, I guess?!
Pa da........opusti se. Leto je. Uzivaj u svemu onome sto si gore navela, u svemu sto ti JESI. Imas verovatno nekog prijatelja koji te razume, i drzim da je to apsolutno dovoljno! :nokti:

Rekoh ti vec, ja imam slican ako ne i isti problem, i imam samo jednog prijatelja, i sasvim sam zadovoljna......... :hvala: Naucis da budes zadovoljan sobom i svojim OSOBENOSTIMA, pa ma kakve one bile.......ono sto ti se sad cini tako strasno ces za neko vreme smatrati svojim prednostima i posebnostima. Trust me ;)
I TRUST YOU :cheer: :right: :pivce: :bye: :party: :zen: :zastava:

Hvala
Korisnikov avatar
By K.i.K.a
^ auu.. sad si me bas priterala u zid. :zacepi: Prevelik je to izazov za mene. Ako moze neko drugi, I'm too stupid for this one.

Nema veze, umorili smo se od teme, bolje da iskuliramo, pa kasnije.
Hvala ti, srce si veliko.

Ja dosta o tome citam, pa cu naci nesto, pa napisati kasnije ili sutra.

Sad odoh da se nadisem gej atmosfere, preporucujem svima!
:hiphip:

Hvala jos jednom

Kiss :minibounce:
Korisnikov avatar
By K.i.K.a
:redaljka: :redaljka: :redaljka:

odoh pod tush da se opusHtim malo... :D :D
Hajde! :yay:

I ja isto: :redaljka: :redaljka: :redaljka: :redaljka: :redaljka: :redaljka:

:lol:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma..............cek` malo..............je li to ona vec 2 puta NAGLASILA da ide sa svojim GAY DRUSTVOM?!? :puzzle: :puzzle: :wtf:

Zbog cega joj trebaju KATEGORIJE, KALUPI, ETIKETE? :puzzle:
Korisnikov avatar
By svejedno
Godine konfuzije su sve godine zivota.
Ali tebi je mnogo bitno sebi da definises sta si, iako to u sustini znas. Dakle, to skloni sa spiska. Znas ko si em sta si.

Naci osobu sa kojom ces se skapirati... Pa, to je valjda svima problem. A definisati sebe toj osobi na taj nacin (ej, ja spadam pod genderfuckedup) je suvisno, po meni, kad je nadjes.

Kao tvoj glavni problem deluje to sto ti imas ideju kakva bi zena trebala da bude a ti nisi non-stop takva. Ej.

U svojim ili tudjim ocima, svejedno.

Ne postoji zakon po kome zena mora da sedi na ovaj-onaj nacin i da se ne dere 'brate'. I nisu svi muskarci ego manijaci ili slabici.

Npr. Jedna moja bivsa devojka je vrlo, vrlo zenstveno bice i vrh riba ali jebeno tvrdoglava i energichna i zna bolje od mene da npr. okreci stan (mada nisam ni pokusao tako nesto) i priznajem da mi je u nekim situacijama ujedala ego zbog toga sto moze sve sama, jer sam i ja, jbg, bio u tripu - ja sam, bre, ovde musko.

No, kada sam ja to prevazisao, skapirao sam da pored sebe imam devojku kakva se retko srece i da su te njene osobine izraz i njene neverovatne snage i njene skrivene slabosti.

Jer ona se shtitila od svoje duboke zelje da bude zasticena. Ovan, bre. Ne da ja sad zelim nekoga da stitim, ali to je bio njen problem koji je i ona skapirala.

Kada je ona to prevazisla, nasli smo se & voleli mnogo.

Dakle, oboje smo morali da prevazidjemo neke svoje tripove.

Tako da svako mora prvo sebe da skapira, slazem se, ali ti si to vec uradila. Tebe nervira kako te kapiraju drugi ljudi, kao porodica npr, taj si primer dala.

Opusti se. Who gives a fuck.
Korisnikov avatar
By svejedno
Fuck.. Dok sam ovo pisao, napisali ste 10 postova.

No, to je u sustini to.
Korisnikov avatar
By K.i.K.a
Originally posted by OneGirlArmy
Ma..............cek` malo..............je li to ona vec 2 puta NAGLASILA da ide sa svojim GAY DRUSTVOM?!? :puzzle: :puzzle: :wtf:

Zbog cega joj trebaju KATEGORIJE, KALUPI, ETIKETE? :puzzle:
Ne znam ko sam u celini-pred samom sobom, eto zato :lood:

Resava se vec...nekako :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By K.i.K.a
Originally posted by svejedno
Godine konfuzije su sve godine zivota.
Ali tebi je mnogo bitno sebi da definises sta si, iako to u sustini znas. Dakle, to skloni sa spiska. Znas ko si em sta si.

Naci osobu sa kojom ces se skapirati... Pa, to je valjda svima problem. A definisati sebe toj osobi na taj nacin (ej, ja spadam pod genderfuckedup) je suvisno, po meni, kad je nadjes.

Kao tvoj glavni problem deluje to sto ti imas ideju kakva bi zena trebala da bude a ti nisi non-stop takva. Ej.

U svojim ili tudjim ocima, svejedno.

Ne postoji zakon po kome zena mora da sedi na ovaj-onaj nacin i da se ne dere 'brate'. I nisu svi muskarci ego manijaci ili slabici.

Npr. Jedna moja bivsa devojka je vrlo, vrlo zenstveno bice i vrh riba ali jebeno tvrdoglava i energichna i zna bolje od mene da npr. okreci stan (mada nisam ni pokusao tako nesto) i priznajem da mi je u nekim situacijama ujedala ego zbog toga sto moze sve sama, jer sam i ja, jbg, bio u tripu - ja sam, bre, ovde musko.

No, kada sam ja to prevazisao, skapirao sam da pored sebe imam devojku kakva se retko srece i da su te njene osobine izraz i njene neverovatne snage i njene skrivene slabosti.

Jer ona se shtitila od svoje duboke zelje da bude zasticena. Ovan, bre. Ne da ja sad zelim nekoga da stitim, ali to je bio njen problem koji je i ona skapirala.

Kada je ona to prevazisla, nasli smo se & voleli mnogo.

Dakle, oboje smo morali da prevazidjemo neke svoje tripove.

Tako da svako mora prvo sebe da skapira, slazem se, ali ti si to vec uradila. Tebe nervira kako te kapiraju drugi ljudi, kao porodica npr, taj si primer dala.

Opusti se. Who gives a fuck.

genderfuckedup, :bye: sta je to?

:bye:Kao tvoj glavni problem deluje to sto ti imas ideju kakva bi zena trebala da bude a ti nisi non-stop takva.
:bye:

Mislim da jeste.
Pa onda i ono: e ako nisam to-necu ni da budem zena, bicu ili nista ili musko!..tako nekako... :roll:

"I nisu svi muskarci ego manijaci ili slabici."
Ja uglavnom nilazim na takve...

Hvala hvala hvala

:zastava: :bye:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ali tvoje ideje o tome sta zena treba da bude nisu tacne, jos manje potrebne. Zena nema obavezu da se ponasa na bilo kakav nacin.

Anima & animus. Ne delujes neobrazovano.
Svi imamo u sebi i musku i zensku stranu.

Genderfuckup sam izmislio.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!