Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Originally posted by 2Q2Bstr8

va� partner je u?inio ili rekao ne�to �to vam je (recimo) pogodilo sujetu ili vas prosto iznerviralo. reagujete tihim bojkotom ali dovoljno primetno da joj/mu stavite do znanja da ste revoltirani. �ta biste voleli da va� partner uradi? a �ta on/a ina?e radi? �ta vi radite u situacijama kada se uloge obrnu?

Ja nikada ne reagujem tihim bojkotom, ali hipoteticki, ako bih iz nekog razloga tako reagovao, voleo bih da me partner navede na razgovor, sto je inace moj modus operandi. Dakle, najcesce sve odmah kazem, tako da nema potrebe da se misli jesam li ljut ili nisam. Naravno, trudim se da to kazem na konstruktivan nacin, da se on ne oseti napadnutim pa krene da tera inat.
Kad se uloge obrnu, pitam jednom, maksimalno dva puta, i ako nece da prica, pustim. Ne volim da insistiram.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
do pre nekoliko dana bih rekla da reagujem ili tako sto izlozim sta mi je problem (bolji slucaj) ili ignorisem (srednje lose) ili se ljutim i vicem (lose)

pre nekoliko dana - reagovala nervnim slomom
Korisnikov avatar
By Azdaja
drkos na kub...nije mi problem ni razvaliti mob o zid ili ga fljosnut iz auta...

nisam bila agresivna sva sreca, doticne bi tad zavrsile verovatno u bolnici, a ja u zatvoru...

al da znam biti ludak, o da...
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by IriS

kad se naljutim, budem cinična i bezobrazna.

kad pobesnim, postajem agresivna.

ovo drugo se, srećom, jako jako jako jako retko dešava... 3-4 puta u životu do sada.

jel sve sa mnom ? ili sam se spasla... :mackodlak:
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Darling

Uuuuu, svi koji misle da sam mila, topla, draga, osete polarnu hladnocu...i ne mogu da se opasulje, odakle to.... :eviltrep:
Eto sta se desava kada odgovaras u 5 ujutru... :giggle:

Ovo iznad je proces, sto znaci da me je neko naljutio, dobio novu sansu, zajebao stvar ponovo i da mi se zgadio kao osoba.

Inace, imam celicne zivce i neverovatnu samokontrolu.

Ranije bih cutala kada me neko naljuti i pustila da sam shvati gde je pogresio. E, kada do toga ne dodje (a, uglavnom ne dodje ) i osoba napravi istu gresku, kazem sta mi je na umu. Dakle, tako je bilo nekada, sada sve kazem odmah, ne cekam nista...ili se jednostavno sklonim, zavisi koliko je bliska osoba u pitanju i o kakvom je problemu rec.

Kada se mnogo iznerviram, desava mi se da mi se grlo stegne i da ne mogu da pricam, dok se ne izduvam. Najgora sam kada sam besna, a smejem se, oci mi se cakle i imam pogled ubice, eee tada se sklanjaj!

Ne podnosim histeriju, svakome ko pocne da pravi predstavu treba lupiti samarcinu da umukne odmah.
Korisnikov avatar
By Darling
:lol:
Pazi ti i ja imamo jake ruke, tako da je dovoljno da upozorimo doticnU sta sledi, ako ne zacepi :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
upozorenje sa sve prstom :nono: noU noU :lol:

off totalni off kako ja mrzim kad neko zapreti prstom, onda mi dodje da mu/joj ga otkinem i zabijem im u dupe...:drama:
Korisnikov avatar
By Darling

Nikada nisam upirala prstom, dovoljan je preteci pogled :awesome:

Na upiranje prstom i ne reagujem nesto posebno, ali kada neko misli da je interesantno da mi mase sakom ispred nosa, to je kao da biku mases crvenom zastavicom ispred nosa :mad:
Korisnikov avatar
By Azdaja
haha...

kako mislis mase sakom? onako je stisne pa izigrava hromi dabu?! :lol:

(zamislila sam kako neko stisne saku i drzi je u visini nosa i plese...dobro, sad sam se probudila.. :smeh: )
Korisnikov avatar
By Darling

Ma, jok...radi se o onom udaranju samarcica iz zezanja, pa prvo mase da vidi koliko ces da se trzas :eviltrep:

Zamalo da se potucem sa devojkom zbog toga. Rekoh joj da ne volim takve sale i da prekine, medjutim ona je nastavila smejuci se zlocesto meni u facu. Eee, kada joj je ruka zavrsila iza ledja, pocelo je skicanje i histerisanje, sa sve onim "kako si mogla to da mi uradis?" ( msm, kao da sam joj creva izvadila :roll: ), na sta je dobila odgovor da je dobro prosla i da ce jedino tako da zapamti da ne radi to vise :sudija:
Korisnikov avatar
By Azdaja
sto si agresivnaaaaa :love:

off totalni off br 44867958 zasto se ja nikad nisam igrala "shamarcica" sa svojim devojkama?! :(

Korisnikov avatar
By Darling
:love:

:roflmao:

Nisam agresivna, samo volim da me shvate ozbiljno kada nesto kazem ljudski. :eviltrep:

Blaago sam joj uvrnula ruku iza ledja, to sto je placipicka je druga prica...jao, gde su mi bile oci?! :drama:

Korisnikov avatar
By Azdaja
"blago sam joj uvrnula ruku iza ledja..." i onda je otresla o patos kao dzak krUmpira, a ona se rasplakala...jebo kilavce... :smeh: :lol: :smeh:

nema veze, ti si meni i dalje KUL :love:

ako neko ima zelju da se igra "shamarcica" sa mnom, nek mi javi... :D :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ajd sad se i volimo - izjavljujemo ljubav draki?! :lol:

evo, i s ove strane saljem LUBAV bez lj :D :lol:

ONT. :shamar: neko? bilo Tko? :lood: :drama:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ovaj...

Ne naljutim se nikad za sekund i vrlo sam strpljiv, nikad ne planem iznenada, mada mi nije strano da puknem, al' za to mora da postoji debeo razlog, ali to se sve jako retko dešava. Ne ljutim se zbog tričavih sitnica, treba mi stvarno, opravdan jak razlog da bih se naljutio...
:)
By tasa
Originally posted by unic0rn

Korektnost i otvorenost u oba smera...

Sarmice, paketici i slichno me ne zabavljaju...
Nemam problem sa chitanjem izmedju redova ali ako gradimo neki blizak odnos paravan nam ne treba jer sluzhi za razdvajanje, ne spajanje.

:up:
Korisnikov avatar
By Galateja
Burno reagujem, ali se posle i stišam. I, da, nisam zlopamtilo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!