Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li batalite forum i chat kada ste u vezi?

Batalim i forum i chat
14
29%
Batalim samo forum
1
2%
Batalim samo chat
18
37%
Ja sam apsolutna zavisnica
16
33%
Korisnikov avatar
By Blady
Ne brani mi.... naravno...
Korisnikov avatar
By Burak
Na GS Forum sam se prijavio ima 2 mjeseca tacnije 3 dana nakon sto sam se pomirio sa bivsim tj. ponovo zapoceli vezu posle duzeg raskida - tako da je moj odgovor NE!
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
na chat ne svracam redovno, eventualno jednom mesecno

a forum i veza nemaju veze jedno sa drugim
Korisnikov avatar
By Vespertine
jok wala, da nije bilo foruma i pokretanja jedne teme,mozda sad ne bih ni bio u vezi...

chat ne koristim uopshte, a forum mi pomazhe da vezhbam komunikaciju sa gay ljudima, jer sam generalno jako stidljiv, a poshto sam skriboman par exellence, ovako se bash dobro ispricham sa ljudima a da to nije klasichna forma razgovora. Ruku na srce dosta sam i nauchio otkad sam ovde.Nemam nameru da batalim forum :D
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by MyMoon-co.
Nesto mi poznata ova prica odozgo, he he
Cao, dolazis cesto ovde?

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Khons
na chat inace ne idem, a forum posecujem. ne verujem niti znam na koji nacin bi moglo to da utice na moju vezu jer nisam zavisnik od interneta generalno.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Frekvencija mog dolazenja na forum ne zavisi od toga da li sam u vezi ili ne, vec uglavnom od mog raspolozenja, obaveza koje imam van foruma (mada sam ponekad znala da, kad sam najvise pretrpana obavezama, najvise i "visim" na forumu! :maska: ) i od toga da li imam strpljenja da po ko zna koji put odgovaram i objasnjavam svoje stavove na iste ili slicne teme koje se ponovo pokrecu... :sigh:

Primetila sam da redje dolazim u periodima kada umesto diskusija na sasvim lepe teme mogu da nadjem jedino krajnje nekulturnu i nekorektnu raspravu, tj. svadju. :nazalost:

Tu niti imam, niti hocu sta da kazem. :no:

U principu, sto manje svracam na forum, manje sam i vezana za njega, ali mu se uvek vratim :love: - toliko je, ipak, divnih ljudi koje poznajem ovde.. :grouphug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!