Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Mudolog
Meni ne prija, jer mi se jednom desilo da je tip kasnije saznao da sam gej i reagovao sa 'pizda mu materina, a ja ga grlim kao ortaka, sledeci put cu mu nabijem pesnicu ako mi pridje'.

Nijedan od nekoliko tipova sto su saznali da sam gej vishe nisu me ni malim prstom doticali kad me vide, vec pridju na metar udaljenosti, nagnu se napred i pruze ruku.(izmedju nas dok se rukujemo mogao bi da protrchi africhki slon.

Sve su to strejt govna i ne treba racunati na njihovu bliskost.:oklagija:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by dimitriades
meni smeta jer kontakt sa svakim muskaracem (izuzev clanova porodice i familije) budi u meni emocije i nadrazuje me.
pa ne valjda svaki muskarac?
eeee, bas ste i vi cudna rasa ;)
Korisnikov avatar
By topsecret
Generalno mi ne smeta, volim da se grlim... :mazi:
By Çâðê_DUP
da, smeta mi. smeta mi i pomisao da taj lik mene zamislja kao potencijalni seksualni objekat. osecam se kao neki derpe :lol:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Diogenius
Meni ne prija, jer mi se jednom desilo da je tip kasnije saznao da sam gej i reagovao sa 'pizda mu materina, a ja ga grlim kao ortaka, sledeci put cu mu nabijem pesnicu ako mi pridje'.

Nijedan od nekoliko tipova sto su saznali da sam gej vishe nisu me ni malim prstom doticali kad me vide, vec pridju na metar udaljenosti, nagnu se napred i pruze ruku.(izmedju nas dok se rukujemo mogao bi da protrchi africhki slon.

Sve su to strejt govna i ne treba racunati na njihovu bliskost. :oklagija:
hehe.. a kod mene malo drugacije sa par drugova. :)
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ne smeta mi kada me grle, ljube i maze! Veoma mi prija kada me jako dobar prijatelj/prijateljica zagrle i/ili poljube u obraz. To je za mene znak da sam im drag i da im nešto značim u životu...
Korisnikov avatar
By ns.happy
prijatelje i klasifikujem po stepenu grljenja i ljubljenja:jumphug:
By brdja
Originally posted by dimitriades
meni smeta jer kontakt sa svakim muskaracem (izuzev clanova porodice i familije) budi u meni emocije i nadrazuje me.

iz tog razloga ne volim da se grlim sa str8 muskarcima kada srdacnim zagrljaljem pokazuju kako im je drago sto me vide ili kada padnu u sevdah zbog neke pesme pa dovate i zagrle prvo sto im padne pod ruku.

iz istog razloga ne volim kada se instruktor fitnesa (moj dobar drug) opusteno predamnom presvlaci u svlacionici teretane. lepo je sto se presvlaci ali gace bas i ne mora da svuce i tako sa punim frontalom okrenut ka meni pocne da razglaba o nebitnim stvarima, pa posle moram da odlozim trening najmanje 15 minuta dok se alatka ne smiri.

da li vama smetaju takvi izlivi prisnosti od strane str8 muskaraca i kako se u toj prilici ponasate?

e pa .. ja sam vaspitan u jednom uzdrzanijem duhu ... iako sam dosta vremena kao mali proveo u krajevima brdskim gde se svi ljube i grle (barem tada su to radili sve se promenilo) nisam nikada posebno se intimizirao .. sreo sam skoro rodjake najblize koje nisam video 3 godine (svi zivimo u bg :-))) i nisam se poljubio samo sam se rukovao .. - da smo stvarno u kontaktu kontaktirali bi ... d ane tupim ...

TO DA SE NEKO GUZI ILI KURCI PRED DRUGIM MUSKARCEM .. moze da bude deo igre .. ali pravi str8 muskarci to ne rade previse ... tako da me postedi tih prica o str8 ...

to je slicno prici da str8 muskarac naruci masazu i da mu dodje lik (gay) koji kaze da treba maser sto vise da lezi na masiranom ... itd itd ...

zakljucio bih da bih ja takve str8 masirao kurcem a ne rukama a umasiravao spermom a ne uljima .. mani me tih str8-asa:die:
Korisnikov avatar
By ns.happy
gospodine gari nisam siguran da li sam razumeo poentu vaseg posta... vi ste fizioterapeut? :kafa:
By Melibea
Nemam nista protiv toga jer mi tako stavljaju do znanja da sam im draga....
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja sam sa svojim str8 ortakom simulirao guzenje usred polupunog amfiteatra, a jos smo se i popeli na klupu. I to mi je bila zajebancija, nisam se napalio.
Korisnikov avatar
By ns.happy
odsora bi, pa jos te nije gayitis uhvatio do kraja.. :cheer: :opacupa: :giggle: :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Egmont
Ma ne, ja ga odmah uhvatim za guzu.
Korisnikov avatar
By Tweety
NE! ukoliko je neko str8, pa makar bio i najsexy muskarac na svetu, ne moze da me uzbudi! da pojasnim, samo saznanje da je neko provereno str8, automatski deluje asexualno na mene...:kosach:
Korisnikov avatar
By Galateja
Šta mislite o ovoj tematici?
Za osobe ženskoga roda muškarci iz naslova čitati kao devojke.
By tasa
Originally posted by unic0rn

Da ja tebi kazem neshto, onako mushki bez grljenja - de se pojebi i nece ti se dizati na sve sto je mushko... :hug:
hahhahhahahhah joooj :drkanje:
dimitriades, dragi, zagoreo si k'o kaubojska tava :P
Korisnikov avatar
By Anhedonie
da smeta mi.

nek mi gurnu kitu u usta ako me STVARNO vole a ne da me grle ko pickice neke :durenje:
Korisnikov avatar
By constantine
neprijatno mi je jer razmisljam kako bi odreakovali da znaju ko sam... mada ja sam uglavnom u zenskom drustvu :peder:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ne smeta mi, to obicno rade drugari koje volim i ne vidim razlog da me ne grle
Korisnikov avatar
By 2kune
samo ako su im namjere časne! :durenje:
Korisnikov avatar
By bern
Ne volim: grljenja, ljubljenja, rukovanja i ostala intimiziranja. Molim odstojanje :D
By alexandermagic
Smeta mi grljenje od bilo koga s kim nisam blizak ( dječica isključena ), a ni s onima s kojima sam blizak mi baš ne prija, sem u rEtkim situacijama. Izuzetak je najbolji prijatelj, a kak' je on strejt, sad ispada da mi ne smeta. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Anonymus
Ako imaju povoda da me grle, ne smeta mi. Ne mogu da procenim kako to što sam gej utiče na njih, budući da samo jedan zna, a on nikada nije bio touchy-feely, tj. uvek se samo rukujemo. Ali ako je to grljenje samo sebi svrha onda mi nema smisla. Imam drugog prijatelja koji tako u nasumičnim trenucima kaže "ZAGRLI ME!", a ja ga gledam i sve se mislim "Imaš mamu kod kuće, nek' te ona grli!" :wundy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!