- 10 Okt 2008, 15:07
Originally posted by Inner-SmileLepo sročeno...Originally posted by nikita
Veza na daljinu je jaaako moguca, ali neophodno je biti opremeljen.
Prvo i osnovno; potrebna vam je dobra tastatura.... Neee... ne govorim o nabudzenoj MS ergonomskoj svemirskoj sofistikejtid varijanti. Naprotiv, potrebna vam je robusna, matora dasketina koja je popila bar dva piva i makar jednom zalepila par kljucnih samoglasnika prosutom koka-kolom.... Ovaj "suptilni" saradnik je neophodan za one trenutke kada vam osoba s pogresne strane okeana pominje one besmislice... ljubav, zelju, tugu...
Ja sam ponosni vlasnik jedne takve daske... i rado bih je preporucila, samo kad bih negde na njoj videla naziv proizvodjaca.... Ja sam i ponosni ucesnik jedne veze na daljinu. Sad... vezu mogu definisati godinama, ili hiljadama kilometara.... sve jedno .. strasno zvuci!! Ali moja tastatura bi to mogla definisati samo bezbrojnim zverskim udarcima po njoj. Ima tu raznih stilova... otvorenim dlanom jedne ili obe sake.. stisnutom pesnicom... glavom... (poslednji stil se ne preporucjuje neobucenima, jer pajser moze da vam se zaglavi izmedju tipki... to je dosta bolno. Provereno.) Ali sve stilove "krasi" ista stvar. Inicijator. Uvek je to nemoc da se u datom momentu ucini ista vise.. od...? Dabome - lupanja neduzne tastature.
Ukratko... tastatura jos nije pukla.
Meni se cinilo mnogo puta da cu JA puci... ali gorepomenuta persona s pogresne strane okeana se uvek nekako doseti da u pravom momentu pita: "kako si sreco?"
Kod mene strada monitor povremenoa najvolem voice kad nece da radi pa ponavljam kao papagaj
![]()
Pa slusaj.... da te nije, imala bih odlicnu i ocuvanu tasturu... I nista vise.
Da sumiramo.... tastatura je neophodna za zivot. Makar i sva slupana.![]()
Ali potreban je i neko vredan snova. I sve funkcionise.