Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By ...Sitnicava...
Originally posted by Inner-Smile
Originally posted by nikita
Veza na daljinu je jaaako moguca, ali neophodno je biti opremeljen.
Prvo i osnovno; potrebna vam je dobra tastatura.... Neee... ne govorim o nabudzenoj MS ergonomskoj svemirskoj sofistikejtid varijanti. Naprotiv, potrebna vam je robusna, matora dasketina koja je popila bar dva piva i makar jednom zalepila par kljucnih samoglasnika prosutom koka-kolom.... Ovaj "suptilni" saradnik je neophodan za one trenutke kada vam osoba s pogresne strane okeana pominje one besmislice... ljubav, zelju, tugu...

Ja sam ponosni vlasnik jedne takve daske... i rado bih je preporucila, samo kad bih negde na njoj videla naziv proizvodjaca.... Ja sam i ponosni ucesnik jedne veze na daljinu. Sad... vezu mogu definisati godinama, ili hiljadama kilometara.... sve jedno .. strasno zvuci!! Ali moja tastatura bi to mogla definisati samo bezbrojnim zverskim udarcima po njoj. Ima tu raznih stilova... otvorenim dlanom jedne ili obe sake.. stisnutom pesnicom... glavom... (poslednji stil se ne preporucjuje neobucenima, jer pajser moze da vam se zaglavi izmedju tipki... to je dosta bolno. Provereno. ;) ) Ali sve stilove "krasi" ista stvar. Inicijator. Uvek je to nemoc da se u datom momentu ucini ista vise.. od...? Dabome - lupanja neduzne tastature.

Ukratko... tastatura jos nije pukla.
Meni se cinilo mnogo puta da cu JA puci... ali gorepomenuta persona s pogresne strane okeana se uvek nekako doseti da u pravom momentu pita: "kako si sreco?"

Kod mene strada monitor povremeno :) a najvolem voice kad nece da radi pa ponavljam kao papagaj :)
Pa slusaj.... da te nije, imala bih odlicnu i ocuvanu tasturu... I nista vise.

Da sumiramo.... tastatura je neophodna za zivot. Makar i sva slupana. :D
Ali potreban je i neko vredan snova. I sve funkcionise.
Lepo sročeno... :blenta:
By Swanheart
verovatno moze da uspe.
Verovatno moze i da traje dugo.
Samo sto ja vise nemam ni vremena ni zivaca za takve veze.
Lakse mi je trenutno da budem sama nego da budem u vezi sa nekim ko je na duze od pola sata od mene.
U prvom slucaju znam da lezem sama i znam da se budim sama, a ne gajim neku ludu nadu kao u drugom slucaju da ce se to mozda promeniti i da daljina ne predstavlja nista ukoliko osobe znaju sta hoce.
Veza na daljinu iscrpi coveka, veza je preko zice, ni kamera ni mikrofon ne mogu da zamene zagrljaj ili cak tishinu ako cutite zajedno sa osobom sa kojom ste u vezi.
Korisnikov avatar
By starky
probala...ali bas na daljinu...2000 km...ne ide kod mene...

pristajem do 100 km...

:lizalica:
By Garbo
Radi jedino u sluchaju kada postoje planovi o zajednichkom zivotu.
By J...
Originally posted by Garbo
:up:

Uvek sam bezala od takvih veza, nemam ja strpljenja za to. Treba mi ta osoba pored mene, zagrljaj nista ne moze zameniti.
By alexandermagic
Originally posted by Garbo
Slažem se.

Zbog prethodnog partnera sam se nakon viđanja ,s vremena na vrijeme, u drugom gradu, doselio tu gdje sam sada, a to je mjesto gdje on živi. Nakon završetka te veze upoznao sam u istom gradu i sadašnjeg.
Korisnikov avatar
By stefan19
Robert i ja smo trenutno u vezi na daljinu. On zivi u Engleskoj a ja u USA.
Ali da bi ovakva veza opstala, najbitnije je da obe osobe imaju jasan plan za blisku buducnost: Kada cemo ponovo biti zajedno?
Druga veoma vazna stvar je otvorena komunikacija i veoma cesta (koliko vreme dozvoljava).
Postoji skype, emails, text msgs, telefon, kamera da se vidite (pa cak i sex da imate). Ako ga dovoljno volis, veza ce da uspe.
Korisnikov avatar
By Tomek
Moze da uspe jedino ukoliko je to pre bila veza 'na blizinu', pa su privremeno rastvljeni i ukoliko postoji jasan plan za dalje, kako rece Stefan...

Ukoliko su partneri na pocetku veze udaljeni i bez jasnog plana kada ce biti blize, ta veza propada... Znam iz iskusva...
Ali onda nema razloga da ne ostanu super prijatelji...
Korisnikov avatar
By VragolastaPcelica
Ako se podrazumeva, da su obe osobe u radnom odnosu, ali i da se vole, opet je veom tesko. Htele, ili ne, stvara se ceznja i nesigurnost , samim tim i nervoza koja se manifestuje kroz telefonske razgovore. Ta nervoza stvara i dodatne probleme i potrebu da se naviknemo na samocu od koje smo bezali kada smo ulazili u odnos. Previse jaka osecanja cesto kvare bas takve veze, i sve mi se cini da hladnija glava mnogo lakse prevazilazi razdaljinu. E sad, svedok sam veze koja je sedam godina trajala bas tako, a na kraju se zavrsila brakom. Ali ta veza je svaki dan bila puna trzavica i napetosti, ali i strasti i ljubavi. Pa ko moze da izdrzi, svadjice i suze, onda nek izvoli. Sve pogresne ljubavi vode do prave!:cekam:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by VragolastaPcelica
Ta nervoza stvara i dodatne probleme i potrebu da se naviknemo na samocu od koje smo bezali kada smo ulazili u odnos.
Mislis da ljudi uvek BEZE od samoce kada ulaze u vezu?
Mozda se jednostavno zaljube, iako im je bilo ok i da budu sami?

BTW, long distance-jedinu vidim poentu iste ako se zavrsi close distancOm, ili ka tome vodi, u buducnosti.
Korisnikov avatar
By Dzi
ma kakva daljina..
Korisnikov avatar
By maka
ne radi. bar kod mene.
By Kragi
Ne :)
Narocito ako ste posesivni i ljubomorni :shmi:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
hm. problem je sto covek kad se zaljubi onda mu prorade hormoni i razne druge supstance, pocne da penusa, preliva se, a pojavi se da prostis i zelja (koju u normalnoj situaciji tj. u vezi "na blizinu" resi i regulise s partnerom, vec kako zna i moze).

i onda tako zracheci i vrcajuci feromonima bez mogucnosti da neposredno zadovolji zelju, mnogo lakse dodje u iskusenje nego sto bi inace. a ljudska priroda je kao sto znamo slaba i povodljiva :drama:

:obesen:

jedino na neke kratke vremenske intervale ali i to nije sigurno.
Korisnikov avatar
By Sing
Imao sam vezu na daljinu koja je trajala 3 godine. Od 3 godine, fizicki smo bili zajedno 3 meseca, a ostalo smo se vidjali svake 2-3 nedelje. Ziveli smo razdvojeni 8 sati leta avionom. Funkcionisalo je ok, i nadali smo se da ce da se to pretvori u nesto vise, ali nije. Nakon 3 godina ja sam se udaljio jos nekih 5 sati leta avionom :lol: :avion:

U trenutnoj vezi sam skoro 4 godine, i provodimo fizicki zajedno 3-6 meseci u godini. Ostalo vreme ja lunjam i cergarim po svetu :putnik: i odlicno funkcionise.

Pokusali smo da provodimo vise vremena fizicki zajedno u istom mestu, ali meni to dodje kao da sam u kavezu, i pocinjem da grickam nokte i da mu idem na nerve (kao i on meni), pa smo odlucili da je najbolje ovako - ja nastavljam da zivim kao sto sam celog zivota ziveo (lunjam po svetu) a on na svom stalnom radnom mestu, pa fizicki provedemo tih 3-6 meseci u godini, a ostalo vreme se (sto je rekla moja tetka) 'sastajemo na kafu po kontinentima'.

Odgovara nam, a dokle cemo ovako nemam pojma. Mnogi su nam davali 6 meseci, a eto skoro 4 godine prodje. Osim toga, primetio sam da je seks odlican kad smo razdvojeni bar 2-3 nedelje :lol:
By nikita
Originally posted by Vega
Moze da funkcionise. Moj primer: skoro 3 godine na relaciji USA-Srbija. Ali zahteva puno truda. Al ako osetis da je to to, da je veza s tom osobom vredna svega toga onda nema tu sta vise da se racionalizuje. Jednostavno sam osetila da je u pitanju devojka s kojom zelim da provedem ostatak zivota, a jedan okean me nece spreciti u tome. Al bez tog osecaja, na tolku daljinu sumnjam da moze da opstane.... Jedina stvar je sto onda kad se vidite je sve hiper-naglaseno, i onda se pitas kako ce sve to izgledati u nekom ekvilibrijumu, kad ste konacno definitivno zajedno...ali kako sto rekoh ako je to "to" onda ce stvari definitivno doci na svoje mesto.
I sada... godinama kasnije... Kad je ekvilibrijum tu? Sta velis? Posle par godina zajednickog zivota? Vredelo je? :D
By nikita
Originally posted by ...Sitnicava...
Originally posted by Inner-Smile
Originally posted by nikita
Veza na daljinu je jaaako moguca, ali neophodno je biti opremeljen.
Prvo i osnovno; potrebna vam je dobra tastatura.... Neee... ne govorim o nabudzenoj MS ergonomskoj svemirskoj sofistikejtid varijanti. Naprotiv, potrebna vam je robusna, matora dasketina koja je popila bar dva piva i makar jednom zalepila par kljucnih samoglasnika prosutom koka-kolom.... Ovaj "suptilni" saradnik je neophodan za one trenutke kada vam osoba s pogresne strane okeana pominje one besmislice... ljubav, zelju, tugu...

Ja sam ponosni vlasnik jedne takve daske... i rado bih je preporucila, samo kad bih negde na njoj videla naziv proizvodjaca.... Ja sam i ponosni ucesnik jedne veze na daljinu. Sad... vezu mogu definisati godinama, ili hiljadama kilometara.... sve jedno .. strasno zvuci!! Ali moja tastatura bi to mogla definisati samo bezbrojnim zverskim udarcima po njoj. Ima tu raznih stilova... otvorenim dlanom jedne ili obe sake.. stisnutom pesnicom... glavom... (poslednji stil se ne preporucjuje neobucenima, jer pajser moze da vam se zaglavi izmedju tipki... to je dosta bolno. Provereno. ;) ) Ali sve stilove "krasi" ista stvar. Inicijator. Uvek je to nemoc da se u datom momentu ucini ista vise.. od...? Dabome - lupanja neduzne tastature.

Ukratko... tastatura jos nije pukla.
Meni se cinilo mnogo puta da cu JA puci... ali gorepomenuta persona s pogresne strane okeana se uvek nekako doseti da u pravom momentu pita: "kako si sreco?"

Kod mene strada monitor povremeno :) a najvolem voice kad nece da radi pa ponavljam kao papagaj :)
Pa slusaj.... da te nije, imala bih odlicnu i ocuvanu tasturu... I nista vise.

Da sumiramo.... tastatura je neophodna za zivot. Makar i sva slupana. :D
Ali potreban je i neko vredan snova. I sve funkcionise.
Lepo sročeno... :blenta:
Hvala.. ni rec nisam slagala. Od kad se ona vrnula u zemlju, koristim samo neke prefinjene ergonomske tastature. Hvala bogu, samo za kucanje! ;) Staru sam poklonila... daleko joj lepa kuca! Da mi vise nikad ne zatreba!!!!
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Imala sam vezu na daljinu, skoro dve godine..

Volele smo se, zaista mnogo i bila je to prelepa veza, puna ljubavi, postovanja, poverenja, ali kako je vreme prolazilo i ljubav rasla to smo vise trebale jedna drugoj, a mogucnosti za vidjanje se nisu menjale, nismo imale mogucnost za cesce vidjanje od dotadasnjeg... Jedan veci uzrochnika raskida te veze su bile svadje kojima je uzrok bila daljina...

Ne znam da li bih ponovo u tako nesto usla, sumnjam, ali nikada ne reci nikada...
Korisnikov avatar
By Li
Ne razumem ljude koji su "U VEZI" na daljinu a da pritom nikada nisu uzivo videli svog partnera. Svasta.

Bila u vezi do 100km i nije bilo lose na pocetku... a posle... stara dobra ljubomora... da, da...
:stopdrogi:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Li
Ne razumem ljude koji su "U VEZI" na daljinu a da pritom nikada nisu uzivo videli svog partnera. Svasta.

Je l ti to neki primer iz psihijatrijske prakse? :misli:
Korisnikov avatar
By starsailor
kod mene samo takve veze rade:)

bila sam, trajale su, jedna skoro 5 god. druga skoro 3 i prekinute su kada je ljubav umrla.

e sada ne znam dal' je daljina ubila ljubav. ali znam da meni daljina ne moze nista kada volim :)
Korisnikov avatar
By Li
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by Li

O cemu ti Zwezdice...? Kreni da citas postove od pocetka... ljudi su u vezi a da se nikada nisu videli uzivo sa tom osobom... :opatica:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Li
Originally posted by Li

O cemu ti Zwezdice...? Kreni da citas postove od pocetka... ljudi su u vezi a da se nikada nisu videli uzivo sa tom osobom... :opatica:
ne...

veza na daljinu ukljucuje vidjanja, ali ne tako cesto, jer svakodnevno putovanje "u daljinu" moze biti zamorno...

:jazzva:
Korisnikov avatar
By maka
Jezim se od same pomisli da cu uskoro preci u drugi grad,samim tim i u vezu na daljinu :doh: . Imala sam vec jednu,al nista ozbiljno,tj samim tim posto je bila na daljinu,nisam zelela da pstane ozbiljno..
Elem, ja licno ne verujem u vezu na daljinu i nisam pristalica,al trenutno sam u situacji da cu morati da se okusham.. Pozelite mi srecu :) ;)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Li
Originally posted by Li

Zaista nemam zivaca da chitam 8-9 str., a sada kada vidim kakvi odgovori su davani drago mi je sto nisam gubila vreme na prelistavanje teme u potpunosti..

U vezi, a nikada se nisu videli? Definitivno slucaj iz psihijatrijske prakse.. :seronjo:
Korisnikov avatar
By beodecko
Veza na daljinu je moguca. Mada trenutno bas uzivam upravo u takvoj vezi, nije nesto sto preporucujem onima sa slabim zivcima.
On zivi u Subotici. Ja u Bgd. Nije kilometraza koju je nemnoguce prevazici, ali ume da zaboli. Mi smo jos veoma prilagodljvi (radno vreme je kod mene relativno klizno, on je tur. vodic pa radi samo 5 meseci u godini, a ostatak je manje vise slobodan), pa smo uspeli da dovedemo do toga da se 3 dana u nedelji vidimo, pa 4 radimo i vidjamo se sa porodicom i prijateljima. Pa onda opet 3 dana non-stop zajedno i tako u krug... Tu su nam, naravno, ziasta pomogli prijatelji - cesce je on u Bgd nego ja u Su, pa je logicno da negde mora i da prespava, a moji prijatelji su mi se tu zaista nasli, na cemu sam im jako zahvalan, jer bi u suprotnom morali da placamo hotele i motele, a tada svakako ne bi trajalo 6 meseci, koliko do sada traja, a trajace jos dugo, nadam se.
Kada sam ja tamo, uglavnom je to varijanta kod nekih njegovih str8 prijatelja koji misle da sam drug koji je dosao poslom. Moguca opcija su i neki jeftiniji moteli i tako...
Kada jednom uspete da smislite nacin da se koliko-toliko redovno vidjate, sto smo mi izgleda uspeli, onda ostaje problem kako preziveti sva ona osecanja koja se javljaju u periodu kada se ne vidite... I tu najmanje mislim na seksualne potrebe - neko vreme se strpite, budete napaljeni kao zecevi i cao. Kada se vidite ne mozete ruke da skinete jedan sa drugog. To je ok - moze samo da koristi. Ipak, problem je u nekim drugim stavrima - u mom slucaju, veoma dugo sam imao frku sa ljubomorom. Ja sam i ovako veoma ljubomoran, ali kada mi je neko pred ocima, to se da kontrolisati. Ipak, kada je neko na 180 km.... To moze da bude malo frka. Medjutim, vremenom sam naucio da mu verujem, jer je uspeo da stekne moje poverenje, a i kada imam problem sa time sto je, recimo, proveo celu noc napolju sa drustvom... jbg, prosto sada vec uspevam sebe nekako da smirim.
Problem je i kada se desi nesto, jako tuzno ili jako lepo, pa imate potrebu da se smejete i placete sa osobom koja je centar vaseg sveta, a ta osoba prosto nije tu... E ona naucite da sve nekako skupljate, da cekate taj pogodan momenat... Moze se. Nije lako nekada, osetite onaj grozni bol u stomaku, fali vam kao lek, ali moze se ako se potrudite i ako vam je zaista stalo.
S druge strane, veza na daljinu ima i svoj pozitivan aspekt - ma sta da vam se dogadjalo dok niste bili zajedno, ma koliko da je zivot bio grozan, ljudi stoke, a posao zahtevan... kada ga vidite, nakon deset dana iscekivanja... sve nestaje. Osmeh koji ugledate na peronu, kada izadje iz busa ili voza... taj osecaj, ta sreca jer je tu i sada je samo vas... To je nemoguce opisati.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!