Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By zboO
ne slikam buduce....vec prirodu!!! da, da, da...

....ne gledam stare slike...( ne znam ni gde su....eb ga)....

:bambikexxx:

ps. kada smo vec kod "voca" danas sam jela lubenicu...i bila je skroooz bez'ze.... :no:

pps. vracam se na slikanje :lol: zasto da slikam buducu...drzzz bi me ubila (ni njenu sliku nemam, a vec razmisljam o buducoj...cccc)....ali nju gledam svaki dan, pa mi slika ne treba... :pas: :saksofon:
Korisnikov avatar
By IriS
aaaaaaaaah :drama:

eh, da misliš o budu?oj, oma bih primenila onaj predbra?ni ugovor, zato pazi šta radiš :smug:

:jumphug:
Korisnikov avatar
By EYA
pa jel da proslavimo vas prebracni ugovor ? :cheer:
Korisnikov avatar
By IriS
naš predbra?ni ugovor je strogo definisan, nema tu šta da se proslavlja... zasad imamo samo ugovor, a kad se steknu uslovi za bra?nu zajednicu, pošto moja žena traži isklju?ivo monogamnu zajednicu, a ja za to nisam sposobna trenutno, e onda možemo da proslavljamo sve :carica:
Korisnikov avatar
By IriS
sa ?im su kokice, o?em i ja maulo, ali da ne kažeš moujoj ženi da si mi dala, mislim kokice :D
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by kiss addict
moja žena traži isklju?ivo monogamnu zajednicu
evo JAVNO ti se izvinjavam....stvarno nije u redu da trazim tako nesto "normalno" evo necu vishe nikada...sutra raspisujem konkurs.....mozda osnujemo i harem... :D

....

znachi....niko iznad 58kg, obavezno kosa ( celave ne primamo)....i obavezno femice....sa sve stiklama i suknjicama i fency torbicama......visina do 170cm...nista iznad toga....mora voleti sport (ali ne i boks)......hip - hop, soul i r'n'b.......iiiiiii......neverne bebe ( posto mi to zeUna slusha).....nikako mishicava.....NO THANX ( 'el tako zeno?)....mora imati svoju gajbicu, i dva automobila....mora imati i dechka...ili bar nekog bajicu za triSam znachi da ima dechka ali da nije STR8....mis'im thanx but no thanx,zena je str8 to je dovoljno....znachi MORA SE IZJASNITI KAO BI).......znachi batica+sekica(zena mi) + ja.....dok TA (njegova devokica) pravi klopicu u kuhinji!!!! Mora biti nezna, spremna da pruzi, ali i da primi ( sve i svashta... ;) ) Godine pa recimo od 25-35 i sta josh reci.....mora voleti bambi kexxx....sa sve hladnim mlekom....mora postovati mene i moju dragu....sta josh HUN??????
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by zbunjena
moja žena traži isklju?ivo monogamnu zajednicu
evo JAVNO ti se izvinjavam....stvarno nije u redu da trazim tako nesto "normalno" evo necu vishe nikada...sutra raspisujem konkurs.....mozda osnujemo i harem... :D

....

znachi....niko iznad 58kg, obavezno kosa ( celave ne primamo)....i obavezno femice....sa sve stiklama i suknjicama i fency torbicama......visina do 170cm...nista iznad toga....mora voleti sport (ali ne i boks)......hip - hop, soul i r'n'b.......iiiiiii......neverne bebe ( posto mi to zeUna slusha).....nikako mishicava.....NO THANX ( 'el tako zeno?)....mora imati svoju gajbicu, i dva automobila....mora imati i dechka...ili bar nekog bajicu za triSam znachi da ima dechka ali da nije STR8....mis'im thanx but no thanx,zena je str8 to je dovoljno....znachi MORA SE IZJASNITI KAO BI).......znachi batica+sekica(zena mi) + ja.....dok TA (njegova devokica) pravi klopicu u kuhinji!!!! Mora biti nezna, spremna da pruzi, ali i da primi ( sve i svashta... ;) ) Godine pa recimo od 25-35 i sta josh reci.....mora voleti bambi kexxx....sa sve hladnim mlekom....mora postovati mene i moju dragu....sta josh HUN??????
pa ovako, još da sprema sve što nije boranija kola?i sa orasima a ni maline ne primamo zbog moje alergije... onda treba da bude bar malo plavooka, mouja žena to vouli, onda moura da ima lepe zube, da ne jede lukac i ne pije pivo... da nosi suknju, jelte, lakše je nekako za skinuti... da obavezno zna pesmu Vrapci od TAP 011, takodje mouja žena to voli... i da zna da peva... mouže i da svira, ja imam sve instrumente...
e sad bajica, za mene... pa moura da bude mršav, ?osav (sa što manje dllaka na sebi jerbo ih ja ne volem)... da peva dok se kexamo... to me dodano pali... da nosi šorc, jerbo se lakše skida, kao i suknja... takodje su zubi izuzetno važni, ne?em da mi prenosi bakterije dok se žvalavimo... i ako je mougu?e zelene o?i, da se izgubim u njima... :D

dosta
:klap:
Korisnikov avatar
By IriS
pa drage naše, uslovi su ionako tu da ih niko ne bi ispunio :njanja:
Korisnikov avatar
By EYA
srce mi se slomilo , odalizm u manastir :opatica:
Korisnikov avatar
By IriS
ajd´ne tugujte, pustite nas beštije da živimo u monogamiji, sve vreme to pokušavamo da vam kažemo bleeeeeeeee

seki_spenki :mazi: :zbunjenaouvca:
Korisnikov avatar
By waterlily
Zaboga, valjda je to da sam bi jedini uslov koji ispunjavam :uzdise:, ah da, i femme i mam kosu i volim sport. Tesim se :iskolacen:
Korisnikov avatar
By zboO
ja znam jednu koja ispunjava 90% zahteva :D a mozda i vishe...i zbog te osobe bih oprostila onih +/- 10% :lizalica:

:shrug:
Korisnikov avatar
By IriS
ja znam jednu koja ispunjava 90% zahteva :D a mozda i vishe...i zbog te osobe bih oprostila onih +/- 10% :lizalica:

/me se pita ko li je TA :lukavi:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
od ovoga sto je zbunjena napisala ne ispunjavam uslov da imam dvoje kola i da sam izmejdu 25-35 :P :D :cheer:

a inace, tek sam sad procitala post.. :idiot: it's never too late.. :P
Korisnikov avatar
By bigirl
Glupost.

Ako mi se neko svidi - svidi mi se. Bez obzira da li je dostupno ili "zabranjeno voće". Nisam kreten, pa da se naložim još više na nekoga ko me neće. Mislim, koliko god da mi je stalo do te persone - do sebe mi je stalo više. Mnogo više.

A ona budalaština kako se uvek više voli neko koga nismo imali... To je iluzija. Jer vi niste ni mogli da volite tu osobu, vi ste samo voleli iluziju veze sa tom osobom. Vaša maštanja i želje. Svi smo mi u dubini duše optimisti i svi verujemo da bi ta propuštena varijanta ("zabranjeno voće") bila savršena i baš ono što nam treba, pa onda tim snovima "nerealizovane" ljubavi pridajemo mnogo veći značaj nad onim realnim.

Hvala bogu te sam taj trip prevazišla još u gimnaziji.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Jelena_Bliss
bigirl:wow:ali:down:

:njanja:
Žickaš batine, a a a a???
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by bigirl
Originally posted by Jelena_Bliss
bigirl:wow:ali:down:

:njanja:
Žickaš batine, a a a a???
:nono:
:jumphug: :mazi:
Korisnikov avatar
By bigirl
Doooobroooooo... Samo pitam... :panker:
Korisnikov avatar
By zboO

jbt...sada se i ja pitam na koga sam to mislila...skroooz sam zaboravila??!!

:puzzle: :puzzle:
By жњ

i ja se pitam ... :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By IriS

jel hoćeš da kažem javno ili da ti šanem na koga si mislila :lukavi:
Korisnikov avatar
By zboO
:lol: koji krsh od teme

:zbunjenaovca: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
š'a se smeješ bwe!

eee, kakva su to vremena bila :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!