- 06 Okt 2006, 02:03
kad nekog volis, paradoksalno je, ali povredjuje te sve. iskreno, mene je strah da se zaljubim. 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by QueerQueThis is soooooooo true.
kad nekog volis, paradoksalno je, ali povredjuje te sve.
Originally posted by bigirlOriginally posted by QueerQueThis is soooooooo true.
kad nekog volis, paradoksalno je, ali povredjuje te sve.
Kada nekog volimo ili smo zaljubljeni u nekoga, previše smo ranjivi na tu osobu, previše merimo... A naravno, kada se mnogo meri - uvek "nešto" može da se iskopa. Zato, što manje razmišljanja!![]()
Originally posted by cokaslazem se u potpunosti
kombinacija prevare i lazi, nikad ali nikad ne bih oprostila.
Ako si me prevarila reci, time sto cutis i lazes jos me vise povredjujes iako mozda mislis da je to najbolje za mene. Nko ne zasluzuje da sazna od neke tamo osobe da je prevaren!
Originally posted by Angelina777... Ovo kao da su moje reci....
kad nekog volis, paradoksalno je, ali povredjuje te sve. iskreno, mene je strah da se zaljubim.![]()
Originally posted by FireGoxi mene to izluđuje
Kada dugo ne odgovara na sms, a može i kada se ne javlja na tel...
Originally posted by pindjur-pindzurŠto mu dođe ĆUTANjE.
kada me neko ubedjuje da je sve u najboljem redu, a ja VIDIM da nesto ne valja. E, to me mnoooogo iritira! I onda nagadjash do besvesti... I onda iskopash i ono shto ne treba...
Originally posted by Super MarioE jeste... A jeste li primetili kako ti koji ne odgovaraju na sms odmah, kad su sa vama u društvu i stigne im sms - odmah odgovore!? Onda tek ispizdim.Originally posted by FireGoxi mene to izluđuje
Kada dugo ne odgovara na sms, a može i kada se ne javlja na tel...![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!