Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
vidim ja da nema ništa od tebe i tvojih praznih obećanja...
Korisnikov avatar
By mOwbid
da, sutra, mozda budemo svratili u ns u subotu na kaficu i frulicu, javim se :kosa:
Osobo 1: ne treba ti toliki trud da ga natrtis, actually ne treba ti trud uopce, ali kako nacrtat toj tvojoj tvrdoglavoj glavi. Samo trebas dogovorit susret, i to kad tebi odgovara, toliko je submisivan.

Osobo 2: da gledas oko sebe i imas iole samokritike znao bi da nisi nista posebno, niti ces ikad bit, a to sto ti odrzavam tu iluziju stara mi prija. Kad predjes granicu, izgubit ces i to malo sto imas. BG je blizu.

Bogi, kakvo je vrijeme u Kragujevcu ?
Korisnikov avatar
By Kiborg
Da nije stvarno, bilo bi smešno
Pošto je stvarno, zapravo je tužno
Korisnikov avatar
By Macan86
ok imaš tačno dve nedelje da se pojaviš(pošto ovde nedelje imam neka posla inače bih ti dao nedelju dana) kako znaš i umeš...
Više me ne zanimaju izgovori,izkoristio si sve izgovore na koje si imao pravo i malo preko toga i one na koje nisi imao pravo.
Dve jebane godine je i više nego dovoljno da skupiš hrabrost,tako da ako se sad ne pojaviš više nemamo o čemu da pričamo!
Ma ja sam budala što te do sad nisam odkačio...Neko bi te već oterao u tri lepe i to više puta do sad.
Korisnikov avatar
By Macan86
razmišljam nešto(nije ni čudo što stalno razmišljam o tebi kad po skoro ceo dan kuckamo)...i kontam kad mi je ovako teško da prekinem kontak s likom s kojim razmenim po jednu poruku na romeo u dva-tri dana,kako ću ja uspeti da se odvojim od tebe jednog dana kad bude do toga došlo...a znam da će doći...
Jbte kriziraću...
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Sumiraj utiske i reci šta misliš o mojoj naučnoj studiji! :beležnica:

Slika
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Valdemar napisao: Žao mi je, ja ne želim da do u detalje pišem kako bih nekoga ubio. Mogu iznositi svoja osećanja okolo tog čina, zato što volim o sebi da mislim kao o suptilnom čoveku, i ne izražavam se nikad eksplicitno, tipa: E, ženo, postavi ručak! Već: Ljubavi moja, da li bi mogla da postaviš sto i izneseš jelo, nešto sam umoran... I nikad ne bi tuđa smrt mogla da bude moje zadovoljstvo. Mislim Ubio bih kad bih morao, u prilici bio, nadam se da nisam. Pa ja hvatam mrave i bubašvabe i izbacujem ih napolje! A ako sam zbog toga neinteresantan čovek, žao mi je.
:hug: :sudija:
Korisnikov avatar
By gossip
Imas smisao za humor....da ne kazem crni humor

I like that :-)
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Moj tata voli da neguje cveće i pažljivo prati šta se dešava! :elvis:
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 177
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!