Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
lepo se slažemo, ali meni se niko ne sviđa, imaj to u vidu, pa biraj ono što je najbolje za tebe.
Korisnikov avatar
By 李香兰
^ ko te tera da prijavljujes? tako sam ja u prvom roku :D
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Pa moram da prijavim ispite ako hocu da izadjem na njih. :radosnice:
A sad imamo anketu o profesorima/asistentima za predmete iz prvog semestra. :radosnice:
Korisnikov avatar
By 李香兰
Ja svoje nisam prijavila therefore nisam izasla. to ti govorim :D (u prvom roku)
Prezirem ovu temu, onaj gore Vendin gif je postan, jer u tom trenutku naidjoh na njega, a ne zato sto sam nekoj osobi bilo sto porucivao, ali cesto bih 'ozbiljnim' ucesnicima iste odmah ispod njihovog posta odgovorio - lijeci se, kome god da to porucujes, ziv/ziva bio/la. :waldorf:

Fin sam, pa necu.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Biti hrabar, ali i imati strpljenja je sposobnost koja će ti omogućiti da budeš čvrst i pre nego što počneš dobijati povratne informacije.
Korisnikov avatar
By Oziris
Kazem i njoj cesto, ali evo cu i ovde:

- Ti si neko zbog koga sam ja jaaako porasla; neko zbog koga sam postala bolja osoba, ko ume da smiri moj bes i pokaze mi da se tako destruktivno osecanje moze konstruktivno usmeriti. Ti si neko ko se voli ceo zivot, ko se ne zaboravlja, ko se ne preboljeva... Ti si neko ko ne moze da pojmi koliko je lep u svakom smislu, i zbog toga si jos lepsa... Ti si neko zbog koga ja sve vreme zelim da budem at my best, i da se samo radujem sto je moje "best" tebi dovoljno i sto me volis... Nikada necu moci dovoljno da ti zahvalim za sve osecaje koje budis u meni, za 5 najlepsih godina mog zivota i samo mogu da sa radoscu iscekujem sta "sutra" sa tobom nosi, ako je "danas" toliko dobro... :love:
Korisnikov avatar
By Macan86
ja više ne znam da li da verujem mojoj intuciji i tome što mi ona govori...jer mi govori stvari koje nemaju veze s mozgom...i to već neko vreme
Korisnikov avatar
By Macan86
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2750896#p2750896]Hys. napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2750314#p2750314]Macan86 napisao:[/url],i za ono kad si kevu gurnuo na šporet da opeče ruku kad ti nije dala pare....
vrlo ne guram nos u ovakve stvari, ali stavio si na javni forum. To sto si napisao je za prijavu organima reda. Vrlo.
ona mi nije tad dala da prijavimjer se on već neko vreme sudi za nešto i kao strah je da će da ga osude za to,ako se sad ispostavi da i kući pravi sranja ...al ako se nešto tako ponovi ja ne planiram da sedim skrštenih ruku,pa nek mu rade šta hoće
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Bronhoklir :lizalica: za pušače je najukusniji kad se lepo promućka!
Korisnikov avatar
By Macan86
nema te...ko bi reko da ćeš baš ti da mi nestojaš...
Odakle meni mali komad papira
Na kome si napisala
Volim te
I tvoja slika
Iz vremena kada si volela da gledas
Kako opada lisce
Kada si volela da gazis po njemu

Odakle meni u kutiji od sibica
Malo peska sa zamka
Koji si sama sagradila
I u kome sam te Princezo
Poljupcem probudio iz sna

Odakle meni snovi puni tvojih reci
I gomile recenica
Koje ti pricas samo meni

Odakle meni to da nikada ne kasnim
Na sastanke sa tobom
Jer ti uvek dolazis ranije
Odakle meni glupa navika
Da ti nikada ne kazem
Ja te volim
Samo zbog toga sto znam da znas
A meni je tesko da te reci izgovorim

Odakle meni devojka
Koja se osmehne uvek kada me vidi
I kaze mi samo jedno cao
Koje znaci i volim te
I drago mi je sto si tu
I poljubi me
I budi blizu mene
I lepo je sto si bas ti moja
Odakle meni sanjalica
Odakle meni neko ko ne ume da svira
Ali ciji je svaki pokret
Cija je svaka rec pesma
Odakle meni ti?
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 177
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!