Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by girls_loverhvala ti na odgovoru, predivna si i potpuno si shvatila stvar. bila mi je jako velika frka. ovde je bilo pitanje dali je RAK... mislim to je strasno. laknulo mi je kada sam saznala da je sve okej. trebalo mi je citavih 1,5 sati da otvorim njen mejl... bilo je i previse u zadnje vreme, i kod nje i kod mene. muz joj je jos uvek bolestan, ali uskoro ce poceti da radi. morao je 2x isto da operise. sve to ove godine. ona ima 2 bolesti koje su ove godine nasli: oci i zeludac. oci, da nisu nasli na vreme, mogla je da oslepi. sad je to sa lekovima okej, ali te nuzpojave nisu bas... zeludac: nesme puno toga da jede, recimo nista nista masno ili na masti, nista slatko, itd. oko zeludca joj je bilo non-stop muka, a mislili dr da su nuz pojave od lekova za oci. onda su joj na prolece nasli jedan tumor, ali je bio dobrocudan, pas su je operisali. sad opet tumor tj. izraslina. od svega toga i zbog zelidca je ta zena omrsavila 20 kg, a nije bila debela vec vitka. sad je jako mrsava, no treba vremena... muz takodje kicma, teske operacije. meni je nedavno neko umro i tako...
Meni je drago sto se sve zavrsilo kako treba.Pratim ovu temu odavno,ali prvi put postujem.Inace,ne bih ni sada ali stvarno nije u redu.Ljudi ovde ocigledno ne shvataju koliko je ta situacija bila ozbljna.Mogu samo da zamislim kako si se osecala u trenutku kada si shvatila da je sve ok.Mislim da je tvoj kamencic dosta pomogao.
A sto se tice sexy profesorica,imala sam i ja jednu naravno ko nije.
Bila je tako ...mljac.
Imam jedno pitanje koje nema veze sa temom,a mislim da ces ti znati odgovor.Da li je tacno da je Debi rekla da voli i zene i muskarce t.j. da je bi,ali da vise voli sex sa muskarcima?
Originally posted by cokaslazem se i sa ovim. . potpuno mi je nebitno koliko ima godina. . .ova moja ima ispod trideset sigurno,ali nebih mogla da ocenim koliko tachni ima. . .
e pa moja prof je bas bas mlada ne bih rekla da ima preko 25 samo mi nije jasno kako je uspela da dodje na zamenu... ma bas me briga ja volim da je gledam pa imala ona 25 ili 45 nebitno je![]()
Originally posted by Kiteedebbie: pa both, men & women
Off: U kom smislu outovala? Javno, otvoreno rekla da je gay, bi ili whatever?
Originally posted by girls_loverej, bas ti hvala
TCOB budi jaka kao do sad.Sve su to iskusenja kroz koja vecina ljudi prodje kad tad.Sada sledi oporavak od cele te situacije.Naravno da nece biti lako,ali ono najgore je proslo i to je najvaznije.Sledeca godina ce sigurno biti bolja,a to sto si strpljiva samo ti ide u prilog.
A to sto kazes za Debi,ona je tako neverovatna.Taj glas,te oci....mmmm.Nazalost,nikad je nisam videla uzivo.Znaci tek 2003 se autovala,zasto je cekala toliko dugo.
Hvala za odgovor i neka sila bude s tobom.
I naravno nastavi da obavestavas,jer imas bar jednog vernog navijaca.
![]()
Originally posted by Kiteeee, kitee, vidim da nisi procitala ceo thread ovde *hihi*. komplikovano je to malo jako. ali ne, nije nikada imala nesto sa zenom - bar to kaze. ako onda je ovo prvi put, bar svesno. ali nije mi jos priznala, u tome i jeste problem. uposte ne razgovaramo o toj temi vise. pre je non stop govorila kako je str8. sad ni to vise ne tj uopste nista. no ne mora mi nista reci, nisam luda i imam 100 stvari koje bi navela, a dosta toga se moze u thread-u naci - sta je sve bilo. inace nema problema sa homoseksualnosti, bas smo danas nesto o toj temi pricali, ali ne u vezu nas dve...
Jeste li vas dve uopste razgovarale o njenim potencijalnim afinitetima ka istom polu? Mislim, da li je ona ikada bila sa zenom, kakva stav ima o tome i sl?
Originally posted by Kiteeu par recenica??? a joooj...boli me sad vec glava *hehe*. ostavi, pa kad nadjem malo vremena, ok? stvarno je complicated. ali recimo od februara/marta ove godine vredi citati. znaci ne svih 14 strana *hehe*. samo neznam od koje strane je to. ajd ostavi, pa kad stignem. stvarno je dugacko
Ceo thread??? 14 strana???? Umesto toga lepo mogu da ti ostavim ID messengera na u2u i da mi lepo u par recenica prepricas![]()
Originally posted by m..pa ti si onda kao ostalih 95 posto stanovnistva
Uh, ja bih digla ruke od svega toga jos pre 3 godine...
Originally posted by m..na kakve opcije mislis??
Ne znam. ja bih ostavila i neke druge opcije otvorenim.
Originally posted by m..znas kako: ja uopste nisam zainteresovana za neku pravu vezu trenutno. zato mi ovo dobro dodje, jer tu verovatno, cak i ako nesto bude - nema zajednicke buducnosti. verovatnoca je vrlo mala i sa te strane nemam iluzija. ali bitan je osecaj, koji nas veze. nisam zainteresovana za sve ono sto jednu vezu opisuje, jer imam iza sebe vezu od osam godina...i stvarno mi trenutno nesto sasvim drugo treba
Ne znam, prvenstveno opciju da se zaljubim u nekog drugog u medjuvremenu, pa ako to prodje pravim putem... Ili ja naprosto nemam monogamno formatiran mozak, i nemam problem da budem zaljubljena i u 5 ljudi odjednom, ako se tako namesti.
Originally posted by KissQueenako ga docekam *haha*...
Fino, fino...
Javi sta je bilo za Bozic!
![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!