Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By girls_lover
Meni je drago sto se sve zavrsilo kako treba.Pratim ovu temu odavno,ali prvi put postujem.Inace,ne bih ni sada ali stvarno nije u redu.Ljudi ovde ocigledno ne shvataju koliko je ta situacija bila ozbljna.Mogu samo da zamislim kako si se osecala u trenutku kada si shvatila da je sve ok.Mislim da je tvoj kamencic dosta pomogao.
A sto se tice sexy profesorica,imala sam i ja jednu naravno ko nije.
Bila je tako ...mljac.
Imam jedno pitanje koje nema veze sa temom,a mislim da ces ti znati odgovor.Da li je tacno da je Debi rekla da voli i zene i muskarce t.j. da je bi,ali da vise voli sex sa muskarcima?
Korisnikov avatar
By Dirrty
i ja imam, a to sam ja :)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by girls_lover
Meni je drago sto se sve zavrsilo kako treba.Pratim ovu temu odavno,ali prvi put postujem.Inace,ne bih ni sada ali stvarno nije u redu.Ljudi ovde ocigledno ne shvataju koliko je ta situacija bila ozbljna.Mogu samo da zamislim kako si se osecala u trenutku kada si shvatila da je sve ok.Mislim da je tvoj kamencic dosta pomogao.
A sto se tice sexy profesorica,imala sam i ja jednu naravno ko nije.
Bila je tako ...mljac.
Imam jedno pitanje koje nema veze sa temom,a mislim da ces ti znati odgovor.Da li je tacno da je Debi rekla da voli i zene i muskarce t.j. da je bi,ali da vise voli sex sa muskarcima?
hvala ti na odgovoru, predivna si i potpuno si shvatila stvar. bila mi je jako velika frka. ovde je bilo pitanje dali je RAK... mislim to je strasno. laknulo mi je kada sam saznala da je sve okej. trebalo mi je citavih 1,5 sati da otvorim njen mejl... bilo je i previse u zadnje vreme, i kod nje i kod mene. muz joj je jos uvek bolestan, ali uskoro ce poceti da radi. morao je 2x isto da operise. sve to ove godine. ona ima 2 bolesti koje su ove godine nasli: oci i zeludac. oci, da nisu nasli na vreme, mogla je da oslepi. sad je to sa lekovima okej, ali te nuzpojave nisu bas... zeludac: nesme puno toga da jede, recimo nista nista masno ili na masti, nista slatko, itd. oko zeludca joj je bilo non-stop muka, a mislili dr da su nuz pojave od lekova za oci. onda su joj na prolece nasli jedan tumor, ali je bio dobrocudan, pas su je operisali. sad opet tumor tj. izraslina. od svega toga i zbog zelidca je ta zena omrsavila 20 kg, a nije bila debela vec vitka. sad je jako mrsava, no treba vremena... muz takodje kicma, teske operacije. meni je nedavno neko umro i tako...
mislim strasna godina. no nadam se sledeca je bolja. tako da ja razumen sve to i imam strpljenja...

sto se debi tice, ona je to cudno opisala. nije rekla da joj je seks sa muskarcima bolji, ne, nego da nece da se kategorizuje u smislu: homo/bi/hetero. ja odavno pratim nju i oduvek sam znala...i konacno se 2003 autovala *ggg*.predivna zena a tek uzivo...

thanx i poz

tcob
Korisnikov avatar
By someone
i ja se uchlanjujem u klub :D nova profesorka geografije me je odushevila :bale:
U pochetku mi je bila odbojna a sada obozavam casove kod nje,kada je gledam imam neki chudan osecaj. . ne mogu reci da sam se zaljubila,ali nisam ni daleko od toga :D Josh nisam srela takvu osobu. . ali kao shto Coka reche,nema shanse da joj prodjem :|
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by coka
e pa moja prof je bas bas mlada ne bih rekla da ima preko 25 samo mi nije jasno kako je uspela da dodje na zamenu... ma bas me briga ja volim da je gledam pa imala ona 25 ili 45 nebitno je :love:
slazem se i sa ovim. . potpuno mi je nebitno koliko ima godina. . .ova moja ima ispod trideset sigurno,ali nebih mogla da ocenim koliko tachni ima. . .
Korisnikov avatar
By girls_lover
TCOB budi jaka kao do sad.Sve su to iskusenja kroz koja vecina ljudi prodje kad tad.Sada sledi oporavak od cele te situacije.Naravno da nece biti lako,ali ono najgore je proslo i to je najvaznije.Sledeca godina ce sigurno biti bolja,a to sto si strpljiva samo ti ide u prilog.
A to sto kazes za Debi,ona je tako neverovatna.Taj glas,te oci....mmmm.Nazalost,nikad je nisam videla uzivo.Znaci tek 2003 se autovala,zasto je cekala toliko dugo.

Hvala za odgovor i neka sila bude s tobom.

I naravno nastavi da obavestavas,jer imas bar jednog vernog navijaca.

:klap:
Korisnikov avatar
By Kitee
Off: U kom smislu outovala? Javno, otvoreno rekla da je gay, bi ili whatever?
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Kitee
Off: U kom smislu outovala? Javno, otvoreno rekla da je gay, bi ili whatever?
debbie: pa both, men & women :)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by girls_lover
TCOB budi jaka kao do sad.Sve su to iskusenja kroz koja vecina ljudi prodje kad tad.Sada sledi oporavak od cele te situacije.Naravno da nece biti lako,ali ono najgore je proslo i to je najvaznije.Sledeca godina ce sigurno biti bolja,a to sto si strpljiva samo ti ide u prilog.

A to sto kazes za Debi,ona je tako neverovatna.Taj glas,te oci....mmmm.Nazalost,nikad je nisam videla uzivo.Znaci tek 2003 se autovala,zasto je cekala toliko dugo.

Hvala za odgovor i neka sila bude s tobom.

I naravno nastavi da obavestavas,jer imas bar jednog vernog navijaca.

:klap:
ej, bas ti hvala :) .

ja se NADAM da je sad proslo i da cemo svi mi polako oporavljati. ova godina je toliko nenormalna, neverovatno. inace kaze se da se za docek treba obuci crveni donji ves, da to donosi srecu za sledecu godinu!!! uglavnom, necu da rizikujem pa cu to svakako uraditi ;)

da tek 2003. neznam zasto je toliko cekala.ustvari do tada je niko direktno nije ni pitao. to je bio intervju u advocate, koliko se secam, pa mozda ima nesto na netu..

ja je obozavam i stvarno je strava zena. sa tolio godina toliko energije - neverovatno!!!

danas sam imala predavanje... za vikend smo pisale i zahvalila mi se za disk, koji sam na faksu ubacila u njeno sanduce. non-stop slusa i jako se raduje. inace merilin menson *hihi*. ali mi je kao napisala, da to ipak mora prestati (zvucilo ironicno, no nisa bila sigurna) i onda kao znate: problematican odnos, student-profesor. ja sam vratila mejl, das se ne brine, da ja nista ne ocekujem, itd. a nikako nesto u smislu bolje ocene, ali sam sigurna da ona to i sama zna. danas dosla na predavanje, malo nesigurna, dal je mislila ozbiljno. ali se pojavila opet sa mojim salom, koji sam joj donela iz srbije*hehe*, pa sam mislila: ok je onda sve. opet neki mali znak...mislim ko je tera da ga nosi bas kad ja vidim... na kraju predavanja ja reko idem ti ja, necu uvek da cekam, pa da vidim sta ce biti. i krenem ja i pozdravim se. zena je imala jos dosta papira na stolu i ja vec cujem njene korake iza mene i pitam se, kako li je to tako brzo uspela?! stala ja na sred hodnika, jer su to jos neke kolege stajale i pricale. stane ti i ona, pogleda me, nasmesi se i pita, dal da me poveze autom. aha... i mi krenule zajedno. ja njoj kazem, da nisam htela da se "nabacujem" a ona kao: "ma neee, okej!". i kazem da sam inace i zbog te problematike odnosa, o kome je pisala sad nesigurna, sta mogu sta ne mogu. hihi. to sam rekla, da je malo zafrkavam ;) . ona: "ma neee". pa sad...sta?! kaze okej ali moramo ipak paziti. tu mi dosllo ko neka tajna sluzba il sta ti ja znam sta *hihi*. rekla sam joj, da ja pazim i da sam jednostavno mislila ako niko nezna (da joj poklanjam nesto) je to ona okej... smickala se. u autu bla bla, sve okej. bila sam u kancelariji, nosila sam joj neke teske stvari. uskoro mi je rodjendan pa smo dosli na tu temu, tj ona. i kao dal slavim, kad tacno, sta pravim - sve je htela da zna pa sam ispricala. mislim ona je def. znala kad je meni rodja, pa sad neznam sto pita. mislim, sad znam da zna pa ce biti tesko da ga zaboravi - zar ne? mislila sam, posto ona naravno nece moci doci na moju zurku, da je izvedem... ali neznam da li cu se usuditi pitati, jer mislim da ce reci NE, pa sto uopste da pitam...? mislim, nisam ja nju ni pitala za zurku, posto je logicno da nece moci doci. bice tamo i kolega sa faksa, itd. ili da joj to tako kazem, da ne ispadne da je ne bih zvala? hmm, neznam ni ja. ali ako je pitam za veceru onda cu joj reci, da bi je pozvala na zurku al da mi je jasno da to ne ide, itd. bas da vidim dal ce mi cestitati......

e tako, javljam se.

poz
Korisnikov avatar
By Kitee
A sto tu odluku ne ostavis njoj? Mislim, pozoves je, kazes za ostale prisutne, ali isato tako dodas da bi volela da ona bude tu, i tako prebacis odluku na nju. :)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
hm. pa zato sto znam, da je sasvim nemoguce da bi dosla. a ni ne zelim da dodje, jer moja bivsa recimo zna za nju i sigurno ne bi bila odusevljena. ali cu joj reci, tako kao da bi ja nju pozvala, ali nisam, jer mi je jasno da to ne ide...
Korisnikov avatar
By Kitee
Jeste li vas dve uopste razgovarale o njenim potencijalnim afinitetima ka istom polu? Mislim, da li je ona ikada bila sa zenom, kakva stav ima o tome i sl?
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Jeste li vas dve uopste razgovarale o njenim potencijalnim afinitetima ka istom polu? Mislim, da li je ona ikada bila sa zenom, kakva stav ima o tome i sl?
ee, kitee, vidim da nisi procitala ceo thread ovde *hihi*. komplikovano je to malo jako. ali ne, nije nikada imala nesto sa zenom - bar to kaze. ako onda je ovo prvi put, bar svesno. ali nije mi jos priznala, u tome i jeste problem. uposte ne razgovaramo o toj temi vise. pre je non stop govorila kako je str8. sad ni to vise ne tj uopste nista. no ne mora mi nista reci, nisam luda i imam 100 stvari koje bi navela, a dosta toga se moze u thread-u naci - sta je sve bilo. inace nema problema sa homoseksualnosti, bas smo danas nesto o toj temi pricali, ali ne u vezu nas dve...
Korisnikov avatar
By Kitee
Ceo thread??? 14 strana???? Umesto toga lepo mogu da ti ostavim ID messengera na u2u i da mi lepo u par recenica prepricas :)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Ceo thread??? 14 strana???? Umesto toga lepo mogu da ti ostavim ID messengera na u2u i da mi lepo u par recenica prepricas :)
u par recenica??? a joooj...boli me sad vec glava *hehe*. ostavi, pa kad nadjem malo vremena, ok? stvarno je complicated. ali recimo od februara/marta ove godine vredi citati. znaci ne svih 14 strana *hehe*. samo neznam od koje strane je to. ajd ostavi, pa kad stignem. stvarno je dugacko ;)
Korisnikov avatar
By Kitee
Salila sam se zaboga... Niti bih tebi oduzimala toliko vremena, niti ga ja imam toliko slobodnog.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
ustvari: ima dosta ljudi sa kojima razgovaram o njoj, uglavnom anonimno na netu. kojima sam sve ispricala. niko ne misli, da ona nema osecanja - to je fakt i to nije problem. znaci, ne treba meni to saznanje, to ja znam i u to sam sigurna. nego meni treba savet, sta da se uradi, da se ona tog svog straha oslobodi. jer mislim da je samo ustvari STRAH najveci problem... mislim da moram da postupam polako, oprezno. a mozda i nepostoji TO NESTO, jer je svako drugaciji. i ako je ona taj tip, da nebi nikada rizikovala brak i njen glas, onda je to moj peh...
Korisnikov avatar
By m..
Uh, ja bih digla ruke od svega toga jos pre 3 godine...
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by m..
Uh, ja bih digla ruke od svega toga jos pre 3 godine...
pa ti si onda kao ostalih 95 posto stanovnistva ;) .

ali 3 godine je sasvim pogresno, toliko dugo se mi ni ne poznajemo...

no ima ljudi koji nikada nisu imali tako jaka osecanja, kao sto ih ja sad imam. niti sam ih ja ikad imala. osecanja + predosecanja, itd. ja se ne tresem odmah, samo zato sto je nesto komplikovano, ne bezim od teskoca, itd. no, do svakoga je da sam odluci, gde mu je granica - zar ne?
Korisnikov avatar
By m..
Kad god sam utrosila toliko energije u nesto takvo - na kraju bih se razocarala, mozda su moji izbori bili pogresni, ali covek slabo moze da bude racionalan kod tih stvari. Ne znam. ja bih ostavila i neke druge opcije otvorenim.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by m..
Ne znam. ja bih ostavila i neke druge opcije otvorenim.
na kakve opcije mislis??

tcob
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, prvenstveno opciju da se zaljubim u nekog drugog u medjuvremenu, pa ako to prodje pravim putem... Ili ja naprosto nemam monogamno formatiran mozak, i nemam problem da budem zaljubljena i u 5 ljudi odjednom, ako se tako namesti.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by m..
Ne znam, prvenstveno opciju da se zaljubim u nekog drugog u medjuvremenu, pa ako to prodje pravim putem... Ili ja naprosto nemam monogamno formatiran mozak, i nemam problem da budem zaljubljena i u 5 ljudi odjednom, ako se tako namesti.
znas kako: ja uopste nisam zainteresovana za neku pravu vezu trenutno. zato mi ovo dobro dodje, jer tu verovatno, cak i ako nesto bude - nema zajednicke buducnosti. verovatnoca je vrlo mala i sa te strane nemam iluzija. ali bitan je osecaj, koji nas veze. nisam zainteresovana za sve ono sto jednu vezu opisuje, jer imam iza sebe vezu od osam godina...i stvarno mi trenutno nesto sasvim drugo treba ;) . tj. ako od ovoga ne bude nista, netreba mi nista na duze vreme...
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
da vam javim novosti, koga zanima:

1).dogovorile smo se za bozicne praznike, jedno vece za chat. predlog je dosao sa njene strane!!!

2).pisala mi je mejl i sve nesto kako je muzika koju joj snimam super, i kako da ja tako poznajem njen ukus i koliko ja imam osecaja i intenziteta i sve tako, kako sam divna, kako je tako dobro poznajem, i, i, i.... i onda citat od getea. nemam pojma na srpskom, pa cu na engleskom. oni koji se razumeju, njima ne moram nista vise da objasnjavam :D

"two hearts are beating in my breast"........!!!!

Bye, Bye :love:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Fino, fino...
Javi sta je bilo za Bozic!

:fuckbed: :saint:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by KissQueen
Fino, fino...
Javi sta je bilo za Bozic!

:fuckbed: :saint:
ako ga docekam *haha*...
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
kao prvo: sretna vam svima nova godina!!!

chat je bio super zanimljiv i zabavan i ohoho, do njene zadnje poruke! neznam sta je odjednom spopalo (valjda opet taj j**** strah) da je napisala: "i kod mene gori more sveca i mirisi na ruze. moj muz je od samog pocetka bio ubedjen, da samo ruze meni odgovaraju i to radi tako vec preko dvadeset godina." eee, tu sam mislila: mozes me... *hihi*. posle ponoci sam joj poslala jedan predivan mejl, zelje za ovu godinu. da prevedem:

"bice li bolje, bice li gore?
pitamo se uvek.
budimo iskreni.
zivot je uvek opasan"

(erih kestner)

"draga xy,

kakva ce ova godina biti? zelim jednoj predivnoj zeni predivnu godinu.zelim vam sve ono, sto biste sama sebi pozelili. 2007 godina ce biti vasa godina. godina, u kojoj se snovi ostvaraju i ocekivanja ispunjavaju. godina, u kojoj se bolesti pobedjuju.godina bez zalosti i tuge. godina u kojoj sve opet ide prema boljem. nezaboravna godina. zaboravite sve vase brige i neka vam se sve zelje ispune.ova godina neka vam donese novu energiju i snagu. da se sasvim oporavite i sve ono uspete, sto ste planirali. gledajte napred. nedajte se. ostavite sve ono iza sebe, sto vam nije dobro doslo. zaboravite losa vremena. mislite vise na sebe i verujte u sebe. ja sam sasvim sigurna, da ce ove godine sunce da sija. 2007 godina nek vam donese samo lepe momente. da puno ljubavi osetite i samo dobre ljude da srecete. i nemojte nikada zaboraviti, da je uvek neko tu, ko na vas pazi. vi ste jedna vrlo posebna zena. da budete stretni i zadovoljni, sa svim sto imate - onda ce i tako sve biti dobro. sve to i jos mnogo vise vam od srca zelim.

vasa z"

naravno to na nemackom mnogo bolje zvuci :D

nije mi na to reagovala... nista, javice se ona vec, uvek je dosad tako bilo. obe smo u zadnje vreme jako puno osecanja pokazale, jedna drugoj - sad je opet ucvikala. nista, dam joj jos ovu 2007 godinu da se odluci i onda idem. mislim necemo sad to 10 godina. znam da nije lako, ima porodicu i sve to, ali ima granice. necu da cekam do prekosutra.

neznam dal sam pisala sta mi je za bozicni poklon napisala? uglavnom jako, jako se odusevila i napisala, izmedju ostalog:

"svaki put kad budem listala u knjizi, mislicu na osobu koja mi je poklonila i svaki put cu se nasmesiti, bas kao i sada. to je jako, jako lepo - mnogo hvala".

poz, tcob
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
hehehe. nisam pisala, namerno. i tako moram da ucim, al sam mislila: e bas necu, jer ona to sigurno ocekuje, posto me "kao" zna. cekala i docekala. juce jako kasno, posle 10 uvece mejl od nje. kao: pa sta je, gde sam, ne javljam se... hehehe.mislim se ja: eto, tako kako sam i mislila. e sad, necemo odma odgovoriti, nek ceka jos malo. sutra joj saljem jedan vrlo kratak mejl, sto uopste ne lici na mene pa nek ceka jos malo i vidi... kako ti meni tako ja tebi.yes!

ajd, moram na jedan rodjendan.

tcob
Korisnikov avatar
By Aradija
aaaaaaaa......imam i ja jednu profesoricu!Divnu profesoricu...al' stvarno divnu...mnogo mi se svidja :D
Al' ti je dobar razvoj price..
prosto mene napali..hehe
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!