Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Kitee
Wow devojko, ala ti imas strpljenja...
moje iskustvo u zivotu je ovo: ako mi je nesto stvarno jako, jako bitno, onda se borim i kad se stvarno borim za to i NE odustajem i idem dalje, iako boli i smara, itd. - onda to jednom i dobijem!

znaci jaka zelja + jaka borba = pobeda.

ozbiljno, kad pogledam unazad, kod mene je UVEK to tako bilo i to je ono sto me vuce napred. naravno moras imati osecaj, da se to isplati. bilo bi glupo boriti se za nekoga, gde je jasno, da ne oseca nista prema tebi. dzabe trosis energiju. ali ovde je drugi fakt & drugi su problemi tj. prepreke.

znam da bi vecina odustala, ali ja nikad takvu zenu ne upozna. ona je nesto izuzetno i zelim je...!

eto tako je to *grin*

poz, tcob
Korisnikov avatar
By Kitee
A koliko se dugo "boris" za nju?
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
A koliko se dugo "boris" za nju?
Jel mislis koliko to vec traje ili koliko dugo bis se borila???

Dobro, odgovoricu na oba pitanja a onda moram da brisem sa neta *g*.

Znamo se 1,5 godinu a konkretno smo u kontaktu oko 10 meseci, sto od tih 9 meseci su 5 bila raspust, pa se tu nismo videle, samo dopisivale.

Koliko dugo bi se borila? Pa neznam dali se to moze tako odgovoriti, dok god ne osetim da prelazim neku moju granicu. Dok god osetim da mogu i hocu. Za 1,5 godinu sam gotova sa faksom i cekala bi i dotle, ako joj je to problem - sto sam joj student. A sta znaci: cekati uopste? Ti cekas i ides dalje, dok mozes i dok imas osecanja. Mozda mi jednom dojadi ili ja upoznam drugu zenu, to se nikad nezna. Dotle idem dalje, pa sta Bog da ;o).
Korisnikov avatar
By Val
Ej, imash broj pa se javi. Ili se vidimo na messengeru...pa da tu situaciju malo osmotrimo. ;)

Postaje zanimljivo. I vidim da ja opet treba da poguram sve to. :D :kiss:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
I vidim da ja opet treba da poguram sve to. :D :kiss:
:wink:
Korisnikov avatar
By Kitee
Verovatno sam previse indiskretna, ali svejedno cu te pitati:

-Koliko to ona ima godina, ako je "vremesna" i stalno bolesna, a koliko ti imas godina, kad si tako strpljiva i tolerantna?
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Verovatno sam previse indiskretna, ali svejedno cu te pitati:

-Koliko to ona ima godina, ako je "vremesna" i stalno bolesna, a koliko ti imas godina, kad si tako strpljiva i tolerantna?
ona: 50, ja: 30 ;)
Korisnikov avatar
By Kitee
Uh, pa dobro... Vec sam pomislila da je na izmaku ovozemaljskog zivota... Ima ona fore jos da se leci i dopisuje sa tobom. ;)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Uh, pa dobro... Vec sam pomislila da je na izmaku ovozemaljskog zivota... Ima ona fore jos da se leci i dopisuje sa tobom. ;)
heheheh. pa sta si mislila, da je 80? Grin. nee, ma bas ove godine ima peh, sto se zdravlja tice, uz to je i njen muz verc 3.ci put operisan i totalan haos kuci. ali ja sam tu, tesim ;) . ma imam ja vremena. to je zena kojoj se tako nesto prvi put desava (ja kontam), 20 godina u braku, pa zato polako...

poz
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
offtopic: jel to dzilian na slici? videla sam je u pozorisnom komadu, u londonu 2003 - slatka je uzivo i bas malecka.

tcob
Korisnikov avatar
By Kitee
off: jeste Gillian :love: meni je ona dovoljno visoka i skladna na ekranu :)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
off: jeste Gillian :love: meni je ona dovoljno visoka i skladna na ekranu :)
pa tu negde, malo nize od 1.60. no nisam ni ja puno veca *haha*. uglavnom, slatko i nezno deluje uzivo. bas sam tada bila u londonu, pa sam kontala da igra u comedy theatre.
Korisnikov avatar
By Glasonosha
Ja sam imao neke bas HOT profesore... ne pretjerano stare - ali 35 god... to moze :)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Glasonosha
Ja sam imao neke bas HOT profesore... ne pretjerano stare - ali 35 god... to moze :)
pa, sve je to stvar ukusa a godine ne prave coveka losijim, zar ne? ;o)
Korisnikov avatar
By Glasonosha
Originally posted by TheCurseofBlondie
Naravno da ne :) . Mozda bas naprotiv... starije - meni milije :) . Do neke granice :P
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Naravno da ne :) . Mozda bas naprotiv... starije - meni milije :) . Do neke granice :P
imam i ja NEKU granicu, znaci ne bas 80 *hehe*. ali ta granica varira, zavisi od osobe. znaci teoretski kad razmislim onda kazem sebi, do nekih, ajd 50 = ok, iznad bas ne mora ali ako je upoznam i bude WOW i bude starija od toga, svejedno necu reci ne - to znam ;o)

poz
Korisnikov avatar
By Glasonosha
imam i ja NEKU granicu, znaci ne bas 80 *hehe*. ali ta granica varira, zavisi od osobe. znaci teoretski kad razmislim onda kazem sebi, do nekih, ajd 50 = ok, iznad bas ne mora ali ako je upoznam i bude WOW i bude starija od toga, svejedno necu reci ne - to znam ;o)

poz
Skroz razumijem... Meni je jos draze ako je osoba od autoriteta. hehehe :P
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
u petak u pola dva je ispitivanje tj. pregled. drzite fige - pliz. poklonila sam joj jedan kamen u obliku srca. taj kamen donosi srecu... uz to predivna karta, koju sam sama napravila i napisala sve sto mislim & zelim. juce sam joj dala i uvece, kad je dosla sa posla, mi je odmah pisala mejl. predivan i opsiran. posle ispitivanja u petak ce mi se mejlom javiti, kako je proslo. nadamo se obe da je tumor dobrocudan!!! jako je jaka, ali naravno da se boji... napisala mi je izmedju ostalog:

"mnogo vam se zahvaljujem na vasem ucescu. mogu vasu brigu i vasa osecanja fizicki da osetim i vidim vas trud i da zelite da me oraspolozite i da mi date hrabrosti. kamen cu imati u petak kod sebe..."

POZ, tcob
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Znaciiiii...uclanjujem se u klub...
Ove godine imam jednu sjajnu asistentkinju i ja obicno nemam potrebu da blejim u ljude kao budala, ali u ovu zenu MORAM.
Apsolutno je savrsena! :love:
Duga, nefarbana, negovana, blago talasata kosa, prelepe oci, uvek nasmejana i doterana, ima fenomenalan stil oblacenja, ume da se krece na stiklama i gradjena je ... uf... ne da se opisati.
Ubedjivala nas je kako je rad u skoli divaaaan... njah, njoj jeste... kada niko ne moze da veruje da takvo stvorenje postoji...
Korisnikov avatar
By HPLC
Uclanjujem se i ja u klub...zaljubljen u asistenta :roll:

Ali nisam siguran da li je ili nije :volinevoli:
Korisnikov avatar
By coka
uclanjujem se i ja dosla nam je preslatka prof matematike na zamenu. lici mi da je lez al nisam sigurna, ima neku slatko-blentavu facu ma sva mi je swatka al jbg nema sanse da uspem da joj pridjem
By Dionysus
Kod nas u skoli predaje neka prof. engleskog na koju se lozi cela muska i dobar deo zenske populacije :) )
Ali, meni i nije neka riba...
Ne bih se muvala sa profesorkom, mislim, bilo bi mi trulo :) )
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
pa i profesori su samo ljudi, zasto ne?

inace sve je okej, nije zlocudan tumor!!! pisala mi je za vikend odmah mejl, da mi kaze. i pisala je da su ili moje drzanje figa ili moj kamencic (poklon) ili... (pa tri tacke) pomogle. sto me cudi, jer sigurno nisam jedina, koja se molila da sve bude okej... danas smo se srele slucajno, pa me je odvezla kolima na faks - imala bas kod nje predavanje. nesto smo pricale i jedna recenica mi je ostala: "nesto precutati nije isto kao nesto slagati". hmmm???

uglavnom, dobro dosli u klub. ko se ne usudjuje, ni ne moze postici nesto, znaci: probajte ipak... ;)
By Dionysus
Pa, jesu ljudi, ali ja imam samo 17 godina.. Znaci da bi profesorka trebalo da ima ne vise od 25...a to je retko..
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by *PiNkLoVe*
Pa, jesu ljudi, ali ja imam samo 17 godina.. Znaci da bi profesorka trebalo da ima ne vise od 25...a to je retko..
ahaaa. okej, okej - shvatam ;)
Korisnikov avatar
By coka
e pa moja prof je bas bas mlada ne bih rekla da ima preko 25 samo mi nije jasno kako je uspela da dodje na zamenu... ma bas me briga ja volim da je gledam pa imala ona 25 ili 45 nebitno je :love:
By Dionysus
Imamo i mi jednu mladu. Muzicko predaje. Svi decki se loze na nju. Ono kao ima na sebi sve sto je potrebno da bih je smatrala privlacnom, a opet me ne privlaci. bzvz.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
sve je to okej, ali sam malo razocarana u vas. kaze se da su nemci hladni, ali u nemackom forumu bi vec odavno neko nesto napisao u vezi mog postinga, posebno ovog zadnjeg oko eventualnog raka. pa sad, vi vidite ;) . to je samo moje misljenje, nek se niko ne ljuti...
Korisnikov avatar
By aleka
ja sam imala mladu istoricarku, tolko sam se bila nalozila na nju, da sam jedva prosla njen predmet :smeh:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!