- 07 Nov 2006, 13:29
znaci jaka zelja + jaka borba = pobeda.
ozbiljno, kad pogledam unazad, kod mene je UVEK to tako bilo i to je ono sto me vuce napred. naravno moras imati osecaj, da se to isplati. bilo bi glupo boriti se za nekoga, gde je jasno, da ne oseca nista prema tebi. dzabe trosis energiju. ali ovde je drugi fakt & drugi su problemi tj. prepreke.
znam da bi vecina odustala, ali ja nikad takvu zenu ne upozna. ona je nesto izuzetno i zelim je...!
eto tako je to *grin*
poz, tcob
Originally posted by Kiteemoje iskustvo u zivotu je ovo: ako mi je nesto stvarno jako, jako bitno, onda se borim i kad se stvarno borim za to i NE odustajem i idem dalje, iako boli i smara, itd. - onda to jednom i dobijem!
Wow devojko, ala ti imas strpljenja...
znaci jaka zelja + jaka borba = pobeda.
ozbiljno, kad pogledam unazad, kod mene je UVEK to tako bilo i to je ono sto me vuce napred. naravno moras imati osecaj, da se to isplati. bilo bi glupo boriti se za nekoga, gde je jasno, da ne oseca nista prema tebi. dzabe trosis energiju. ali ovde je drugi fakt & drugi su problemi tj. prepreke.
znam da bi vecina odustala, ali ja nikad takvu zenu ne upozna. ona je nesto izuzetno i zelim je...!
eto tako je to *grin*
poz, tcob