Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Oooo, lepo lepo... Sad se makar nesto konkretnije desava :)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Oziris
Oooo, lepo lepo... Sad se makar nesto konkretnije desava :)

ha ha...ironija ironija ;)

no nije ni bitno. znam o cemu se radi ali necu to ovde da pisem......
Korisnikov avatar
By Oziris
Nisam bila ironicna, ali jedva docekah da ti se profanka malo otvori u pogledu flerta :) Drago mi je da je tako. :kiss:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Nisam bila ironicna, ali jedva docekah da ti se profanka malo otvori u pogledu flerta :) Drago mi je da je tako. :kiss:
nisi? hm. izes internet...cesto se pogresno shvati napisano :(
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
novo:

imala je rodjendan i isla sam kod nje u kancelariju.

dala sam joj moj poklon(vino koja ona rado pije i koje ima znacenje za nju, knjiga koja ce joj se garantovano svideti, 2 cd-a koja meni puno znace, slatkisi i lepa karta, koju sam sama napravila. sve to lepo upokovano u jednoj kutiji sa ruzama).

bila sam 1,5 sat kod nje i bila je odusevljena poklonom, da je na kraju imala suze u ocima!

rekla je: perfektno vino, perfektna knjiga...sve je perfektno.

u tih 1,5 sati smo o svemu razgovarale i rekla mi je nesto jako privatno... i da je ja razumem, sto se toga tice, njen muz je uopste ne razume :puzzle:

na kraju sam je zagrlila...dosta dugo...nije me oterala u 3... *hihi*.

predvece sam je opet videla na faksu i nesto sam zeznula(neke prijave) i ona me je posavetovala.

rekla mi je kako da uradim i da joj pisem mejl, da li je dobro proslo.

sledeci dan sam to sredila i hvala bogu, dobro je proslo.

napisala mejl - but No Answer!

u ovaj ponedeljak smo se videle na predavanju i ja moram priznati, da sam bila povredjena sto oupste nije reagovala na moj mejl... i to sam verovatno i pokazala, tako sto sam je malkice ignorisala.

ona dosla sa novom frizurom, sa novom odecom, prelepo nasminkana itd.

cak je i koleginica primetila i posle me pitala sta se sa nasom profesoricom u zadnje vreme desava???

kad je bio kraj predavanja, ja brzo spakovala stvari i htela sam izaci bez da se pozdravim.... no, ona me je preduhitrila i otisla, ma skoro istrcala van!

okej, kad sam dosla kuci o svemu sam razmislila i napisala joj mejl.

u tom mejlu nisam konkretno napisala sta je, ali sam tako reci joj dala do znanja da moje lose raspolozenje nije imalo veze sa njom....

nemam odgovora ni na ovaj mejl.... :neznam:

e sad, kako mi je...mozete misliti.

nemam pojma sta je i zasto se tako ponasa, ako je to sve ne dodiruje...

u ponedeljak opet predavanje i pokusacu biti sasvim normalna, radosna...necu da joj pokazem, da sam povredjena!!!

zene.....
By жњ
Originally posted by TheCurseofBlondie
....ona dosla sa novom frizurom, sa novom odecom, prelepo nasminkana itd.

cak je i koleginica primetila i posle me pitala sta se sa nasom profesoricom u zadnje vreme desava???....

mozda je nasla ljubavnika?
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by amnesia
....ona dosla sa novom frizurom, sa novom odecom, prelepo nasminkana itd.

cak je i koleginica primetila i posle me pitala sta se sa nasom profesoricom u zadnje vreme desava???....

mozda je nasla ljubavnika?
da, bas mi je danas pisala mejl da ima nekog ljubavnika tamo...:zeva:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
imala sam ispite, pa nisam imala vremena. gde sam stala, hm. mozda cita neko ;) . u taj ponedeljak je bilo vrlo cudno. a da, u nedelju pred tog predavanja(zadnje) mi stigao mejl od nje. pise da nije sigurna da li je vec odgovorila ili ne. i da se raduje sledecem danu, vidimo se, lepo spavajte i tako, sve lepo i ja se lepo smirila i obradovala. sledeci dan, ja skroz okej, medjutim ona je bila vrlo cudna. em da je zakasnila na predavanje vise od pola sata, em me nije sisala nizasta. na kraju predavanja su dosle neke 2 studentkinje po nju, valjda su imale termin i ode ona sa njima, bez da se pozdravi sa mnom!!! popizdila sam (ali ne pred njom). pravila sam se kao da sam skroz okej...neznam koji joj je odjednom?! da se ona tako ponasala odma, znaci kad sam joj ja dala do znanja da nesto osecam prema njoj, onda bi tu reakciju jos i razumela, ali ovako... vrlo cudno. prodje par dana i ja razmisljam, da li da joj pisem i ja ipak napisem mejl. onako, kao da nije nista bilo. i 2 dana posle mi ona odgovori, isto kao da nije nista bilo. sve lepo i da fino ucim i sve najbolje za ispite, i jos jedna druga tema, itd. onda sam imala ispite i nisam je videla. ja saznam, sasvim slucajno da je zena vec 2 nedelje u bolnici!!! joj, umrla sam... nista neznam, od nikoga da nesto saznam. namerila sam taj dan joj pisati mejl. imam ja i njen mobilni broj, ali nekako mi bila frka... kad ono, sledece jutro dolazi mejl od nje, da mi kaze da je bila u bolnici tj. da je bas tad izasla.
znaci ona je dosla iz bolnice i odma mi pisala mejl ! :shocked: . mislila je da sam ja cula, medjutim cudom nisam. tj. koleginica mi je sve vreme znala, no nije htela da mi kaze, da se ne brinem, itd. bilo mi je drago da se javila, bez da sam ja to trazila. i ja vratim odgovor i ona mi posalje njen u ponoc. sto sam tek juce videla, tako da sam danas napisala jos jedan: da ozdravi itd. e sad... nadam se bice okej. necu je videti, jer je na bolovanju...nedeljama. no idem "dole" na par nedelja, pa cu se tamo opustiti... eto, to je to. ma, samo da ona ozdravi...:gatara:
Korisnikov avatar
By Oziris
Honey, ja cu i dete roditi, i na fakultet ga poslati a vas dve cete jos uvek imati isti status quo... Aman, uradite nesto!!!
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Honey, ja cu i dete roditi, i na fakultet ga poslati a vas dve cete jos uvek imati isti status quo... Aman, uradite nesto!!!
pa sad toliko vec necemo cekati ;) .

okay, okay kad se sledeci put budemo videle onda cu da krenem prema njoj, pritisnem je za zid i poljubim je, pa sta bude bude. OK?

ali to ce biti najranije u oktobru jer 1) idem dugo na godisnji i 2) na bolovanjuje, ne moze nigde.

pisala mi je danas, sta je bilo. pa nije bas mala stvar, ali bice okej, samo traje...

poz

p.s. amnezija, kakvi su ti to komentari? :wink2:
By Çâðê_DUP
Sve je to lepo, ali moje pitanje je: sta ti ocekujes od te veze?
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Angelina777
Sve je to lepo, ali moje pitanje je: sta ti ocekujes od te veze?
cao angelina,

sta ocekujem? aferu.... ne vise, to mi je sasvim jasno ;) .
ocekujem jednostavno da budem sa njom, jer je volem i cak toliko da pristajem na sve...

poz
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
vratila sam sa godisnjeg. al sam se dole provela (juuuhuuu). i znaci, nismo se dopisivale 7 nedelja! i vratim se, javim se da sam opet tu i eto, sve po starom: pisemo se, flertujemo. es sad, videcu dokle cu. non stop mi pise. neki dan neki glup razlog. tako glup, da bi svako dosao na to da je izgovor. kao da je cak to i htela, da ja ZNAM da je samo izgovor. ali ja: playing the game and we`ll see. :nope: . videmo se u oktobru. toliko, so long, bye
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Uh, kad cujem nekad koliko dugo traju te love games, bude mi extra sto sam u duuugoj vezi. Ne bih imala nerava za te igrice. :nokti:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by KissQueen
Uh, kad cujem nekad koliko dugo traju te love games, bude mi extra sto sam u duuugoj vezi. Ne bih imala nerava za te igrice. :nokti:
pa znam, vecina nebi. ali ako mi je nesto jako bitno i kad mi je do necega jako stako, mogu da cekam. i uzto sto je logicno da je sve to jako komplikovano, iz raznih razloga.

upoznala sam jednu zenu preko interneta, koja je jos uvek udata i ima 16.godisnju cerku. znaci i ona je vec u nekim zrelijim godinama. i prvi put joj se desilo, da se zaljubila u zensku osobu. necu pisati celu pricu, dugacka ja, ali od momenta kada je ona to shvatil (to nije tako dugo trajalo) i do momenta kada je to ona toj zeni, u koju se zaljubila, rekla prosle su skoro 2 godine!!!

tako da imam jos fore *haha*.

a sto se dugih veza tice, bila sam u jedno 8 godina!!! i poznam i to..... nije ni tamo sve zlato sto sija, posle tolko vremena...

POZ
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Duge veze uljuljkuju, narocito ako su zaista dobre. Srecom, moja je bas od tih divnih. Kad malo razmislim, trebalo mi je skoro godinu dana da skupim muda i krenem u otvoreni 'napad'. Golim grudima na neprijatelja. :) :cvece:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by KissQueen
Duge veze uljuljkuju, narocito ako su zaista dobre. Srecom, moja je bas od tih divnih. Kad malo razmislim, trebalo mi je skoro godinu dana da skupim muda i krenem u otvoreni 'napad'. Golim grudima na neprijatelja. :) :cvece:
boze sacuvaj, nisam ja konkretno tebe mislila ;) . ni ne poznam te a ni tvoju vezu.
nego moja je isla 8 GODINA!!! i 6 godina je bila stvarno super i predivna i bez problema. i onda 2 zadnje godine pocelo... a kad se okrenem, recimo kod prijatelja: nijedna duga veza ne valja i svi ce kad tad da raskine. evo juce, 2 cure koje znam vec dugo. 10 godina bile zajedno, svi mislili perfektno i eto: raskinule i svi se cude. pa, verovatno nisu pricale da nesto ne valja. no necu nikome da oduzmem iluziju, ima uvek i izuzetaka, ali sta se ove godine desava, je neverovatno!

uglavnom: good luck ;)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
sta da kazem. videle smo se, dopisivale, sve kao i uvek ALI: ona je bila jako bolesna i iako kaze da je sad dobro, nesto tu nije uredu. ona je naime izmrsala 20 kg za ovih 4 meseca i jedva je prepozna!!! mislim, bila je i pre toga slank a sad je kost i koza. brinem se...
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
nije mi bilo dobro, nesto privatno i ona mi je odma pisala.

mejl je bio predivan, jedan isecak cu citirati.

sta biste rekli na sledece recenice.

moram prevesti, nadam se da ce pojam ostati isti:

"za nocas vam zelim san i odmor. dozvolite mi, molim vas, da vam posaljem snage. ne zelim da objasnim, zasto ja to mogu. bitno je da mogu. u mislima cu biti kod vas i moci cete malo da se opustite..."

poz, curse
Korisnikov avatar
By Kitee
Wow devojko, ala ti imas strpljenja...
By жњ
Originally posted by Kitee
Wow devojko, ala ti imas strpljenja...

:lol:
Korisnikov avatar
By Val
sta da kazem. videle smo se, dopisivale, sve kao i uvek ALI: ona je bila jako bolesna i iako kaze da je sad dobro, nesto tu nije uredu. ona je naime izmrsala 20 kg za ovih 4 meseca i jedva je prepozna!!! mislim, bila je i pre toga slank a sad je kost i koza. brinem se...

Znash da zaljubljene osobe ponekad mrshaju? :D A shto se pisma tice, budi provokator. Lepo joj reci da ipak treba da ti objasni zbog cega ONA moze da ti da snagu i mirne snove. ;) I dodaj, da :" Soald ich eine eMail von Ihnen bekomme, sieht meine Welt viel schöner aus. Es ist schön dass es Sie gibt..." i cekaj na reakciju. :D
Korisnikov avatar
By Escobar
Ja sam se upravo zaljubio u svoju mentorku.

Drzala mi je govor ravno sat vremena, noseci pritom kozne pantalone i kozne cipele na spic, i pritom sve vreme dobacivala 'Za ovo je potrebno dva sata, dakle za tebe, racunaj ceo dan...' i tome slicne opsake....

Zena je trash kakav jos video nisam :okret:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val

Znash da zaljubljene osobe ponekad mrshaju? :D A shto se pisma tice, budi provokator. Lepo joj reci da ipak treba da ti objasni zbog cega ONA moze da ti da snagu i mirne snove. ;) I dodaj, da :" Soald ich eine eMail von Ihnen bekomme, sieht meine Welt viel schöner aus. Es ist schön dass es Sie gibt..." i cekaj na reakciju. :D
hvala val, na pametan odgovor. ne ozbiljno. tako nesto mi vise pomaze, nego sve ostalo. nazalost se iskomplikovalo bolestima. ima termin uskoro, nasli neki tumor, iako misle da nije besan, mora ici videti - sranje! sad je tesim u tu sam za nju. snimam joj non stop neku muziku i ona je odusevljena. naravno da mi ne pokazuje, da joj je toliko shit, ali ja osetim. i stvarno mi je jako zao i sve ostalo je trenutno na cekanju... i ja sam mislila da je izmrsavila od "Kummer", ali sad naravno tripujem, da ima veze sa tim tumorom. u drugu ruku, non stop je na kontrolama, pa valjda je onda na vreme, ako... no necu da mislim najgore, ali nije lako, posto je i meni nedavno naglo neko umro, u roku od 2 nedelje i tako da sam sad dosta negativna. ali ti si upravu - mozda je greska, sto nekad ja iz nekog respekta ne pitam - eto to sad, zasto ona zna da mi moze poslati snage ali nec to da objasni... a sto uopste taj komentar? mogla ga je recimo sasvim izostaviti...

thanx val, ich hoffe, dir geht`s gut ;o).

TCOB
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
celokupno:

bila sam letos u domovini i nasla sam tamo neki prelep sal, koji sam joj kupila i poklonila. juce ga je vec drugi put nosila na predavanju!!! to je tako lep osecaj, jer samo nas dve znamo, da je on od mene. kad me je ponela u auto, kao i posle svakog predavanja, opet isao moj cd i bas je ono odusevljena. snimila sam joj dosta alternative, obozava to. sta mi je cudno: posle predavanje se redovno vidimo, a za vreme predavanja, ako me 1x pogleda. sve druge studente gleda, dok predaje, mene ne... onda posle sve ok, kad pricamo. hm. i tako...cekam, pokusavam da se strpim. nije to lako. ali imam puno da ucim, pa se koncentrisem na to. mislim ipak da je ona sad u nekoj drugoj fazi. ipak sad mi vise pokazuje i nikad vise njena str8 recenica, iako ja ponekad pisem neke stvari... recimo kad je pisala da joj je zao, da je imala malo vremena, sam ja napisala da je vreme nazalost cesto knap, ali da ja uzivam u svakoj minuti sa njom i tackice posle recenice. i tako uvek nesto u tom pravcu i uopste se ne buni... mozda je za sebe konacno prihvatila da se zaljubila u zensku, imala je dosta vremena da razmisli o svemu. nismo se na raspustu videle 4 meseca, nismo se kontaktirale 7 nedelja (jer sam isla na godisnji, pa sam htela pauzu ali to naravno nisam tako rekla) a i bila je bolesna, znaci nije mogla nigde. a i to sto se izgleda boji biti sama sa mnom, sad cak i u kancelariji, je za mene znak, koliko se ona bori. ja znam da ona oseca, od toga me ne mora niko odvracati *smile*. ali se bori protiv, dal zbog toga sto je udata i eto korektna, ili zbog cega tacno - to ja naravno neznam. a da, jos nesto: opet sam nesto cula, sto se njenog muza tice. jedna koleginica mi je slucajno nesto ispricala. imala ona kod njega predavanje i usla i ona (moja profesorka, njegova zena) jer je on imao puno fascikla, pa mu je pomagala. kaze koleginica, samo mu je tu fasciklu onako lupila na sto, okrenula se i otisla, da je ova pomislila: ju, tu bas nema puno ljubavi. fakt je da ne cujem tako nesto prvi put. moze biti svadja bila, ALI ne bi ja to nikada drugima pokazivala a kamoli studentima. ali nekad je tako, kad vec nikako ne ide, onda te bas briga, jednostavno ne mozes vise da se suzdrzis. ali dobro, spekulacije ali ipak cudno.

ok, to je to. pisemo se *g*.

TCOB
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Escobar
Ja sam se upravo zaljubio u svoju mentorku.

Drzala mi je govor ravno sat vremena, noseci pritom kozne pantalone i kozne cipele na spic, i pritom sve vreme dobacivala 'Za ovo je potrebno dva sata, dakle za tebe, racunaj ceo dan...' i tome slicne opsake....

Zena je trash kakav jos video nisam :okret:
aha - not bad. samo polako i posmatraj. jel udata???

poz, tcob
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!