Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Oziris
Oooo, lepo lepo... Sad se makar nesto konkretnije desava![]()
Originally posted by Ozirisnisi? hm. izes internet...cesto se pogresno shvati napisano
Nisam bila ironicna, ali jedva docekah da ti se profanka malo otvori u pogledu flertaDrago mi je da je tako.
![]()
Originally posted by amnesiada, bas mi je danas pisala mejl da ima nekog ljubavnika tamo...Originally posted by TheCurseofBlondie
....ona dosla sa novom frizurom, sa novom odecom, prelepo nasminkana itd.
cak je i koleginica primetila i posle me pitala sta se sa nasom profesoricom u zadnje vreme desava???....
mozda je nasla ljubavnika?
Originally posted by Ozirispa sad toliko vec necemo cekati
Honey, ja cu i dete roditi, i na fakultet ga poslati a vas dve cete jos uvek imati isti status quo... Aman, uradite nesto!!!
Originally posted by amnesiae jesi blesava. pa nismo mi u americi, niti sam ja maloletna
Hani, jel ta tvoja jedna od ovih sa liste?
http://worldnetdaily.com/news/article.a ... E_ID=49169
Ako jeste, garant ce ti se posreci![]()
Originally posted by Angelina777cao angelina,
Sve je to lepo, ali moje pitanje je: sta ti ocekujes od te veze?
Originally posted by KissQueenpa znam, vecina nebi. ali ako mi je nesto jako bitno i kad mi je do necega jako stako, mogu da cekam. i uzto sto je logicno da je sve to jako komplikovano, iz raznih razloga.
Uh, kad cujem nekad koliko dugo traju te love games, bude mi extra sto sam u duuugoj vezi. Ne bih imala nerava za te igrice.![]()
Originally posted by KissQueenboze sacuvaj, nisam ja konkretno tebe mislila
Duge veze uljuljkuju, narocito ako su zaista dobre. Srecom, moja je bas od tih divnih. Kad malo razmislim, trebalo mi je skoro godinu dana da skupim muda i krenem u otvoreni 'napad'. Golim grudima na neprijatelja.![]()
![]()
Originally posted by TheCurseofBlondie
sta da kazem. videle smo se, dopisivale, sve kao i uvek ALI: ona je bila jako bolesna i iako kaze da je sad dobro, nesto tu nije uredu. ona je naime izmrsala 20 kg za ovih 4 meseca i jedva je prepozna!!! mislim, bila je i pre toga slank a sad je kost i koza. brinem se...
Originally posted by Valhvala val, na pametan odgovor. ne ozbiljno. tako nesto mi vise pomaze, nego sve ostalo. nazalost se iskomplikovalo bolestima. ima termin uskoro, nasli neki tumor, iako misle da nije besan, mora ici videti - sranje! sad je tesim u tu sam za nju. snimam joj non stop neku muziku i ona je odusevljena. naravno da mi ne pokazuje, da joj je toliko shit, ali ja osetim. i stvarno mi je jako zao i sve ostalo je trenutno na cekanju... i ja sam mislila da je izmrsavila od "Kummer", ali sad naravno tripujem, da ima veze sa tim tumorom. u drugu ruku, non stop je na kontrolama, pa valjda je onda na vreme, ako... no necu da mislim najgore, ali nije lako, posto je i meni nedavno naglo neko umro, u roku od 2 nedelje i tako da sam sad dosta negativna. ali ti si upravu - mozda je greska, sto nekad ja iz nekog respekta ne pitam - eto to sad, zasto ona zna da mi moze poslati snage ali nec to da objasni... a sto uopste taj komentar? mogla ga je recimo sasvim izostaviti...Originally posted by TheCurseofBlondie
sta da kazem. videle smo se, dopisivale, sve kao i uvek ALI: ona je bila jako bolesna i iako kaze da je sad dobro, nesto tu nije uredu. ona je naime izmrsala 20 kg za ovih 4 meseca i jedva je prepozna!!! mislim, bila je i pre toga slank a sad je kost i koza. brinem se...
Znash da zaljubljene osobe ponekad mrshaju?A shto se pisma tice, budi provokator. Lepo joj reci da ipak treba da ti objasni zbog cega ONA moze da ti da snagu i mirne snove.
I dodaj, da :" Soald ich eine eMail von Ihnen bekomme, sieht meine Welt viel schöner aus. Es ist schön dass es Sie gibt..." i cekaj na reakciju.
![]()
Originally posted by Escobaraha - not bad. samo polako i posmatraj. jel udata???
Ja sam se upravo zaljubio u svoju mentorku.
Drzala mi je govor ravno sat vremena, noseci pritom kozne pantalone i kozne cipele na spic, i pritom sve vreme dobacivala 'Za ovo je potrebno dva sata, dakle za tebe, racunaj ceo dan...' i tome slicne opsake....
Zena je trash kakav jos video nisam![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!