Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By voicesman
hmm, ja bih rekao DA.

Jos uvek se druzim i u kontaktu sam sa vecinom bivsih. Cak i sa poslednjim sa kojim sam bio 5 godina (doduse znamo se i druzimo oko 15) ...
By LeDeNa_
Sa nekima da, sa nekima na zdravo...
Why not? Ne završavaju sve veze kao kolinje, pa su neki ljudi u stanju ostati prijatelji nakon veze. Samo trebao bi biti taj period koji je potreban da se partneri nakon prekida ohlade jedan od drugoga. :dr.phil:
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Što se mene tiče nema. Ni prijateljstva, ni bilo kakve komunikacije. Ničega sem ovog besmislenog naleta emocija koje me drmaju. Ne znam zašto su se uopšte ponovo pojavile. Čekam da prođu i ne interesuje me nikakvo prijateljstvo. Sve i da se sretnemo (a nećemo skoro sasvim sigurno) ne znam šta bih joj rekla.
Ne.

Možda je moguće ostati u drugarski korektnim odnosima (mada i to vrlo teško), ali u istinski prijateljskom odnosu , sve sa poveravanjem i intenzivnom komunikacijom - teško. Preteško. Gotovo nemoguće.

Što se mene tiče ja sam bivše arhivirala u svoj mentalni muzej u vidu uspomena, a konkretno nemam nikakav kontakt sa njima.
Korisnikov avatar
By bern
exactly... gnossi℮nn℮ & Galateja

:sigh:
Hmmm za sad ne :spin: ,
Mada mi je vecina bivsih ostala u lepom secanju, i dragi su mi, bez obzira na sve, (i nekako mi je lakse da ih ne mrzim-nemam vremena za to :p,) ali nismo ostali u kontaktu. Kad ih sretnem nekad javimo se jedan drugom, ali ja nikako ne bih prvi inicirao neku komunikaciju ili vidjanje s njima.
Mislim da moze u nekim slucajevima, ali ako je doslo do razocarenja u tu osobu i gubitka poverenja onda tesko.
Ja ne znam, da li vi tu osobu posmatrate kao objekat ili nekog ko se samo dobro jebe ili je ta osoba vazna samo dok ste zajedno a postaje nevidljiva kad niste?

Ima li ona osobine-dobar covek, ima dobru dusu, cesto me nasmeje, idemo zajedno u shoping.... ili se i to zaboravi?

Ne znam sta bi taj neko trebao da uradi da ne postoji za mene (verovatno ono najgore) a emotivnost se preboli, zivot je kratak za neka inacenja i tvrdoglavost.
Ni prijateljstva, ni poznanstva. Ništa.
Bacao sam i brojeve mobilnih telefona.

Ne jer su me povrijedili, nego zato što smatram da ono što je završeno treba i da ostane tako. Bukvalno.
Ionako ljude klasifikujem: ovi su za druženje, ovi za prijateljstvo, ovi za vezu, ovi samo za jebanje, bla bla bla. Nema prelaska iz jedne u drugu kategoriju.

Ukratko, bože sačuvaj i sakloni. Fleksibilnost ravna nuli. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nema sanse. ako je naravno to bila ljubav, a ne svidjanje

a na konto toga sto je Torry rekla..

dzaba njoj sto me cesto nasmeje i idemo zajedno u shoping kada saznam da se pojebala sa pola grada, ili je bila sa mnom zato sto ne moze da bude sa osobom koju ustvari voli ili pravi majmuna od mene.

a na konto toga "dobra dusa".. pa da li postoji nesto gore nego kada ti osoba u koju si ludo zaljubljena kaze "ali ja tebe ne volim" ili "ne osecam isto sto i ti"

to ja tebe gotivim kao osobu, ali ne mozemo vise da budemo zajedno, ajd da se druzimo meni zvuci kao: "ruzna si, ne lozis me, proslog vikenda sam videla do jaja ribu ali nisam mogla da joj pridjem zato sto sam se u poslednjem sekundu setila da smo nas dve zajedno"
Sve zavisi od osobe do osobe, i zbog cega je doslo do raskida. Ako se desi da posle raskida izgubis potpuno poverenje u tu osobu onda nema nista od prijateljstva.
U ljubavi i prijateljstvu je slicno: neki ljudi koji vrede ostanu godinama, mozda i za ceo zivot, a sa nekim drugim prosto ne ide. Sto kaze jedan moj poznanik: 'Trajalo je onoliko koliko je vredelo.'
Korisnikov avatar
By stefan19
Ima :)

Raskinuo sam s Robijem pre 4 godine. Nismo se chuli sve do pre par meseci, a onda se i videsmo kad je bio u Washingtonu. Sad se redovno cujemo preko mejla i vidimo kad god dodje. Ipak postoji prijateljstvo posle veze, sve dok nisu u pitanju bolesni i posesivni likovi
Korisnikov avatar
By V25
Slažem se po ovom pitanju sa Stefanom. Mislim da, ukoliko je odnos bio iole kvalitetan dok je bio kategorizovan kao veza, pod uslovom da međuljudski odnosi nisu ozbiljno narušeni pri raskidanju, itekako postoji osnov za prijateljstvo. Zašto i ne bi? Zar nismo u vezama da bismo pored ljubavnika i partnera imali i prijatelja? Ja bar tako gledam na to.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ne postoji

zbog svih lepih momenata i zbog svih onih ruznih
Korisnikov avatar
By bern
nema! još kad ti ponudi jebanje jer želi da razdvoji emocije i seks! no-no.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2456732#p2456732]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Slažem se po ovom pitanju sa Stefanom. Mislim da, ukoliko je odnos bio iole kvalitetan dok je bio kategorizovan kao veza, pod uslovom da međuljudski odnosi nisu ozbiljno narušeni pri raskidanju, itekako postoji osnov za prijateljstvo. Zašto i ne bi? Zar nismo u vezama da bismo pored ljubavnika i partnera imali i prijatelja? Ja bar tako gledam na to.
Slažem se.

Uostalom, ako sam sa nekim bio u vezi koja mi je bila značajna, malo je verovatno da neću želeti da ta osoba bude makar mali deo mog života i u budućnosti.
Korisnikov avatar
By V25
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2456983#p2456983]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2456732#p2456732]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Slažem se po ovom pitanju sa Stefanom. Mislim da, ukoliko je odnos bio iole kvalitetan dok je bio kategorizovan kao veza, pod uslovom da međuljudski odnosi nisu ozbiljno narušeni pri raskidanju, itekako postoji osnov za prijateljstvo. Zašto i ne bi? Zar nismo u vezama da bismo pored ljubavnika i partnera imali i prijatelja? Ja bar tako gledam na to.
Slažem se.

Uostalom, ako sam sa nekim bio u vezi koja mi je bila značajna, malo je verovatno da neću želeti da ta osoba bude makar mali deo mog života i u budućnosti.
Upravo. Mada, taj period povređenosti je nekako uvek tragikomičan. Npr. iako sam ja raskinuo, moj bivši sada izlazi po gay klubovima (nije ni tri dana prošlo od raskida) i sa sve fake smile-om poručuje "Ja bogata, a ti govno" iliti "I life u Fox life". No dobro, dete.
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2456984#p2456984]Viktor Vilotijević napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2456983#p2456983]Ulix napisao:[/url]
Slažem se.

Upravo. Mada, taj period povređenosti je nekako uvek tragikomičan. Npr. iako sam ja raskinuo, moj bivši sada izlazi po gay klubovima (nije ni tri dana prošlo od raskida) i sa sve fake smile-om poručuje "Ja bogata, a ti govno" iliti "I life u Fox life". No dobro, dete.
Jeste, taj prelazni period ume da bude jako neprijatan. :awesome:

Ali to se uvek dešava u nekoj meri kada se menjaju odnosi između ljudi, to je neizbežno. I prolazno. I tragikomično - potencijal koji bih ja iskoristio do maksimuma. :lol:
Korisnikov avatar
By V25
Ja ću samo da sledim svoje osećaje - couldn't care less, but I wish him all the happiness in the world :)
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2456983#p2456983]Ulix napisao:[/url]
Slažem se.

upravo o tome pricam
Korisnikov avatar
By ilija f
Ja na svom faksu imam harem od tri bivše i sa svima sam u kul odnosima, sa nekima se manje, sa nekima više i dalje družim. Dakle, jeste moguće, samo je pitanje koliko neko ispadne govno pri raskidu. Ali mi je skroz logično da ako nekoliko meseci sa nekim deliš sve dobro i loše, da onda i posle raskida ostanete u kontaktu..
Korisnikov avatar
By spliff
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2456983#p2456983]Ulix napisao:[/url]
Slažem se.

mse
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa teško, sve zavisi od toga kako se ta ljubav završila i dali se uopšte završila u potpunosti

povremeno druženje da, ali prijateljstvo teško
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!