Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Oziris
Ne mora da bude mrak, ima ljudi koji vole da sve vide :D Au bre TCoB zar treba da ti nacrtam sta je "slucajni" susret? Ako nista drugo, znas valjda kad joj se zavrsavaju predavanja, pa uredi to da se "slucajno" sretnete na izlasku faksa i onda je pozoves kod sebe na kafu... Jenda od mogucnosti, dakle...
pa nismo se jednom "slucajno" sreli...zato sam se i cudila oko "slucajni". evo juce npr. smo se sasvim "slucajno" sreli...i pricale. al na kafu kod mene cu je teze tako spontano pozvati, jer stanujem 45 km od faksa...a inace je juce rekla da je umorna i ide kuci. jer je pre toga bila u inostranstvu i stigla tek rano ujutro a u utorak predavanja ceo dan. kazem da je trenutno u totalnom stresu a ima i 50 godina, boze umori se brze nego mi ;) .
Korisnikov avatar
By Val
Eto shto ja ne volim bakice. Umorne od puta, umorne od price...pfff... :bundeva:
Korisnikov avatar
By Val
Boze TCoB, ala si bukvalista! Pa nisam mislila da se pojavis i kazes joj "ajde, vodim te u krevet"!! Samo, nekako mi se namece pitanje da bi neko "strucniji" do sada vec sve odradio. ;) :P
E vala bash! :D

Nego, meni se sve vishe cini da je ovo odnos majka-kcerka, a ne odnos dve potencijalne ljubavnice... :D Ima li ta zena decu? Kako mi se cini, nema... ;)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Boze TCoB, ala si bukvalista! Pa nisam mislila da se pojavis i kazes joj "ajde, vodim te u krevet"!! Samo, nekako mi se namece pitanje da bi neko "strucniji" do sada vec sve odradio. ;) :P
E vala bash! :D

Nego, meni se sve vishe cini da je ovo odnos majka-kcerka, a ne odnos dve potencijalne ljubavnice... :D Ima li ta zena decu? Kako mi se cini, nema... ;)
tebe sam cekala *lach*.
ma nemas ti pojma, jesi bila ikad sa nama...pa nebi mi mama valjda tako nesto pisala, sta ce veceras obuci i piti vino i sta ti ja znam...
a ta zena ima dete inace... ;)
a ti val bi je vec polegla, zar ne?
aaaa, mislis mislis....
nébi je ti vec polegla, nego odavno vec odustala...:giggle:
Korisnikov avatar
By Val
Ja nju ne bih ni pokushala smuvati. Mislim, jbt...bakica spava verovatno u 20:00, jer je umorna. A shta cu ja onda sama, dok ona tako spava. Aaaa :nono: ja vishe volim mlado , zivahno ... :beba:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Ja nju ne bih ni pokushala smuvati. Mislim, jbt...bakica spava verovatno u 20:00, jer je umorna. A shta cu ja onda sama, dok ona tako spava.

:shok:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Inace tvoj avatar Val, tako slicno srce sam joj poklonila, samo srebrne boje i zvoni kad ga uzmes un ruku....

Jel to to?
By жњ
Blondice, zakomplikovala si situaciju da sad vise lici na transplantaciju unutrasnjih organa, a ne na muvanje, nabacivanje, udvaranje, dopadanje, nazovi kako volis... Molim vas sestro, dodajte joj skalpel da ZAPOCNE sa secenjem za pocetak. Vec te zamisljam kako se sva smotash, spetljash, zacrvenis ko paprika i totalno blokiras u prisustvu doticne da verovatno nisi u stanju da govoris, a da se ne sapletes jezikom i kamoli da je startujes. Shvatam ja da si ti i te kako iskusna sa devojkama, ali si konacno naisla na tetu koja ti se svidja na pravi nacin, no cini mi se da ocekujes rasplet ravan nekom nizerazrednom erotskom trileru, sto se retkima desava... Trebala si da se okusas u startu jer bi te u slucaju eventualnog odbijanja manje bolelo. Uf devojko, zamisli da ti zena kaze da je samo htela da se druzi jer si ti tako fina prema njoj. Heh, ne bi bila ni prva ni poslednja.Ovo se bash oduzilo. Za sedam dana ce vam biti godisnjica, a da jadna zena to ni ne zna QQ... :giggle:
Korisnikov avatar
By m..
Uh, ona moja bivsa ima strava kevu. Ali bomba.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by amnesia
Blondice, zakomplikovala si situaciju da sad vise lici na transplantaciju unutrasnjih organa, a ne na muvanje, nabacivanje, udvaranje, dopadanje, nazovi kako volis... Molim vas sestro, dodajte joj skalpel da ZAPOCNE sa secenjem za pocetak. Vec te zamisljam kako se sva smotash, spetljash, zacrvenis ko paprika i totalno blokiras u prisustvu doticne da verovatno nisi u stanju da govoris, a da se ne sapletes jezikom i kamoli da je startujes. Shvatam ja da si ti i te kako iskusna sa devojkama, ali si konacno naisla na tetu koja ti se svidja na pravi nacin, no cini mi se da ocekujes rasplet ravan nekom nizerazrednom erotskom trileru, sto se retkima desava... Trebala si da se okusas u startu jer bi te u slucaju eventualnog odbijanja manje bolelo. Uf devojko, zamisli da ti zena kaze da je samo htela da se druzi jer si ti tako fina prema njoj. Heh, ne bi bila ni prva ni poslednja.Ovo se bash oduzilo. Za sedam dana ce vam biti godisnjica, a da jadna zena to ni ne zna QQ... :giggle:
stvarno neznam sta sam to napisala, da vi mislite da sam smotana, da se zacrvenim i tako slicno...
jer to uopste nije tako. pa nemate pojma kako pricam sa njom i sta joj pisem.
ali ne mogu sve da citiram jer je em na nemackom pa mi komplikovano prevesti a em ima puno toga.
nije to problem.
da sam je startovala sasvim na pocetku, sta bi to pomoglo.
ja mislim da punoi vas nesto ne shvataju.
dali vi mislite da je na pocetku kod nje bilo nekih osecanja?
verovatno ne i to se razvilo vremenom.
znaci ne bi nista znacilo da sam odmah na pocetku.
pa nije to samo seks bre, to je mnogo vise.
a ako ona samo hoce da se druzi sa mnom, e onda neke stvari koje mi je pisala i rekla ne idu zajedno.
ja kad upoznam neku "novu" drugaricu i znaci ni ne razmisljam o onim stvarima, ne komuniciram tako sa njom...
godisnjica je vec bila pocetkom aprila, inace.
problem je ovde sto ovde ide sve u pausali.
ipak sam ja jedina koja pozna tu zenu i vidi tacno kakva je ona i kako se ponasa.
tako da ja mislim da ja najbolje mogu da odredim kako da postupam...
a sta se vi zurite kad ja imam vremena?
uglavnom vidim da bas nema velike svrhe ovde nesto pisati, jer se sve nekako preokrene.
sad se ja odjednom zacrvenim i jedva mogu pricati sa njom...hihi.
a ja flertujem i radim i ona i sve...
imate puno fantazije, stvarno.
tako da, javicu se tek kad budem dospela sa njom u krevet.
e sad kad bi to moglo biti, to ja neznam ;)

Poz + bye
By жњ
hani, nemoj da nas napustas, pisi malo i po drugim temama ;)

jer lako se moze desiti da.. o bolje da cutim, ufffff :doh:

e, nemoj samo da te zavlaci! zene to vole da rade i to mnogo! imam osecaj da ce se napraviti luda ako pokusas nesto, inace bi davno vec ucinila :misli: instinkt je cudo, nisi ni svesna
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
ne brini se ti ;)

okej je ona, haos karakter, nije pokvarena i tako to :sunce:

ali zato ne cu da zurim, da budem sigurna.

no ako nece...njen peh sto propusta ;) .

moja koleginica, koja sa mnom studira zna sve. i posmatra toliko da mi je to vec "too much".

sve vidi, majku joj njenu i onda me drma rukom na casu *haha*.
ona je procitala sve nase mejlove i kaze da joj je sve jasno.

a posto poznaje profesoricu takodje kaze da ne veruje da se samo igra i onda kad dodje do...da se pravi luda ili sta vec.

no videcemo.

pitanje je recimo, zasto je ona mene tada u januaru uopste pitala da idemo na pice?!

tada nije jos znala da sam lez.

i zasto, ako je samo igra, mi non-stop pise.

i kad joj je muz bio u bolnici svaki dan.

i zasto me pita posle casa hocemo li kod nje u biro da pricamo....itd. mislim ako je za nju sve igra a ja joj skroz ne vazna.

mislim tj. znam da sam joj draga, to stoji. i onda ne bih valjda htela da me zajebe ako sam joj vazna.

a inace ce mi jos predavati, pa to ne bi bilo lepo ako bi se mi posvadjale ili nesto slicno.

mislim jednostavno da je ona jos nesigurna, zbog toga sto mozda tj. verovatno sa zenom nikad nista imala nije i sto je udata i mozda jos nije ni 100% sigurna, da li je kod mene to to i sta tacno. dali recimo samo seks ili vise itd.

recimo proslo predavanje nisam bas bila raspolozena, iz drugih razloga.

tako da je uopste nisam gledala, skoro ignorisala.

i odjednom je bila bas onako malo ljuta.

nije to meni direktno pokazivala vec jednoj koja je nesto pitala u vezi jednog zadatka.

takvu je nisam nikad videla, uvek je stalozena, uvek!!!

i moja koleginica u pauzi: daj, sta ti je, pa nije ona kriva, ajd nasmesi joj se bar.

okej, i mi se sretnemo u lift i ja normalna, nasmesim se i malo bla bla. i na predavanju ona bre odjednom kao da je uzela "happy pills" hahaha.

mislim tako 100 primera da tu ima nesto i ne moze sve biti slucajnost...

no, vreme ce pokazati sve.

i ako ne, jedno prifateljstvo sa takvom zenom puno vredi...znam ne bi bilo lako, kad nesto drugo ocekujes ali....videcemo.

POZ
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by amnesia
inace bi davno vec ucinila :misli: instinkt je cudo, nisi ni svesna
gledaj.
sigurno sam ja njoj bila sve vreme simpaticna.
ali kod nje to nije kao kod mene vec jedna godina.
kod nje je to mozda negde od novembra ali ajd recimo da racunamo taj 5ti januar, kad sam joj rekla da volim zene.
znaci to su ti sad nepuna 4 meseca, jos ni nisu.
ceo januar sam imala ispite, ucila, nisam imala vremena. tu smo se jednom videle - 21og.
onda je poceo raspust i ona se razbolila na oci, tako da nije smela nigde ici, voziti auto.
tu smo se dopisivale.
faks nam je poceo 13og marta ona je bila na bolovanju do 26 marta. znaci 27og sam je prvi put videla.
i imam 1x nedeljno predavanje.
sad je 13ti april i jednom nismo imali, jer je bila u inostranstvu na nekoj sednici.
znaci...nije to tako davno sve bilo....strpljenja....

no kazem, ako padnem na nos nek padnem, meni se to nekako isplati *hihi*.
predivna je...........
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by TheCurseofBlondie
Inace tvoj avatar Val, tako slicno srce sam joj poklonila, samo srebrne boje i zvoni kad ga uzmes un ruku....

Jel to to?
Ne znam samo gde ga nadje. Pa sad nije vreme vashera...ili? :P
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val

Jel to to?
Ne znam samo gde ga nadje. Pa sad nije vreme vashera...ili? :P
pa kod onih sto narucis cvece, fleurop itd. uz to i to srce... ;)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
:roll:
pa sta sad? *hahaha*
kad je volem...i rekla je da je cvece jos uvek tamo. nije vise bas skroz frisko, ali stoji joj na stolu. i tako super ide uz njen novi tepih, iste boje i dali je to slucajnost...
tako mi rece.
ja poslala naravno crvene ruze...
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Poslala sam joj Online-kartu za uskrs.

Ne one sto saljes preko linka nego sam ja nesto preko Mic Word napravila.

U pozadini sunce, lepo vreme, ispred slika narcisa gde pise Sretan Uskrs, gore sam ja napisala:

Draga XY, ispod slike:

Zelim vam Srecan, suncani Uskrs i par odmornih dana...tako slicno.

Puno srdacnih pozdrava, moje ime.

Mislim bas je lepo ispalo.

E sad, odgovorila mi je, kao i uvek dosta puno i onako dosta o svemu.

Da ne pisem sve sto nije relevantno nego prvih par, bitnih recenica.

Pa valjda ovde ima par pametnih ljudi, da mi to interpretiraju...

"Draga xy,

kakav vatroment boja u vasem uskrsnjem mejlu! Prolecno, suncani, pozitivni *smile*. Hvala!!! Ali: opet je bilo puno posla.....

Vama i vasoj devojci takodje takve boje i osecanja za sledece dane."

ITD. Ostalo nije toliko bitno, vise je privatno.

I? Sta sad to znaci?

Opet ona tu sa mojom devojkom. Iako trenutno ustvari nismo zajedno, no nisam joj jos sve rekla. To cu kad budemo na pice...

I zadnja recenica prvog dela....

Znaci li to da konta ili me pita zasto toliko posla zbog nje???

Ajd, ko ce?

:cvetduga:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
ja sam napisala:

izgleda da uvek kada vam nesto pozitivno pozelim, to se ne moze ispuniti. izgleda da bas nisam dobar talisman :-(.

Ona:

"naravno da vase zelje dolaze, ali mozda drugacije nego inace. to je zato, sto smo mi ovde porodica, ali mi zivimo saaaasvim drugacije nego druge porodice.
tako da, molim vas, naravno ste vi moj talisman...donosioc srece...
tako je vase srce uvek na mom pisacem stolu i uvek ga uzmem u ruku, kad imam teskoce, probleme...i posto je to dosta cesto, imam srce cesto u ruci...
plesite u nedelju vece jednu rundu i za mene. lepo se provedite *saljem dobro raspolozenje*"
Korisnikov avatar
By mary
ja sam napisala:

izgleda da uvek kada vam nesto pozitivno pozelim, to se ne moze ispuniti. izgleda da bas nisam dobar talisman :-(.

Ona:

"naravno da vase zele dolaze, ali mozda drugacije nego inace. to je zato, sto smo mi ovde porodica, ali mi zivimo saaaasvim drugacije nego druge porodice.
tako da, molim vas, naravno ste vi moj talisman...donosioc srece...
tako je vase srce uvek na mom pisacem stolu i uvek ga uzmem u ruku, kad imam teskoce, probleme...i posto je to dosta cesto, imam srce cesto u ruci...
plesite u nedelju vece jednu rundu i za mene. lepo se provedite *saljem dobro raspolozenje*"
uuuuuuuuu sestro! bakuta se otvorila! Jos malo pa ce biti tvoja! :opacupa:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by ^mary^

uuuuuuuuu sestro! bakuta se otvorila! Jos malo pa ce biti tvoja! :opacupa:
pa nije ona "bakuta"............:placko:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
trebalo bi sad da zatvorim thread.
otislo sve u .....pm!
dobila mejl od nje.....i kaze da je hetero.
eto.....sta sad.
moram verovati, hocu li ili necu...
nadam se da se ostalo nece promeniti.
odgovorila sam, okej je. nisam lagala vec napisala kako jeste.
ali nisam naravno rekla, da je i ona malo kriva....no nema veze.
neznam ni ja sad sta da mislim, ali moram tako da uzmem kako pise...

i to je jedno iskustvo.

POZ svima....idem da skocim sa mosta ;)
Korisnikov avatar
By Oziris
Smrc... Eto kako stvari nekada ispadnu neocekivano po onoga ko je zaljubljen...
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Smrc... Eto kako stvari nekada ispadnu neocekivano po onoga ko je zaljubljen...
no cekaj cekaj..........nije kraj ;)

"she`s just running away from something"

ajd, javim se kad stvarno bude nesto - poz
Korisnikov avatar
By Oziris
Znas kako... Nemoj da se ljutis, ali moze ispasti i tako kao sto ti kazes, a i moze ispasti i da je zena zaista str8 i da si sve vibracije vece od "pozitivnih prijateljskih" umislila... To nije tako retka pojava kada covek nesto jako zeli...
U svakom slucaju, zelim ti da je zaista tako kao sto kazes da jeste. :kiss:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Znas kako... Nemoj da se ljutis, ali moze ispasti i tako kao sto ti kazes, a i moze ispasti i da je zena zaista str8 i da si sve vibracije vece od "pozitivnih prijateljskih" umislila... To nije tako retka pojava kada covek nesto jako zeli...
U svakom slucaju, zelim ti da je zaista tako kao sto kazes da jeste. :kiss:
jasno je meni to. ali konstantovala sam se redovno sa vise drugarica. one znaju sve price, sve dogadjaje, sve mejlove - od reci do reci.
i bas se zadnja dva skroz ne slazu.
i nista se ne slaze.
onda sam jos u jednom forumu, isti taj dan kad se desilo, nasla nesto sto bi moglo da bude od nje.....jako se prica slaze sa nasom -samo sto njeni podatci nisu isti - naravno.
tesko je suditi o tome svemu kad vi ovde niti mene nitu nju znate, zar ne?
ali moje drugarice znaju bar mene.
cudno mi je sto one sve isto kazu. ali sigurno ne zato da mi ne bi uzeli nadu.
poznajem moje drugarice.
a inace su iskusne sa zenama...
a moja intuicija je jako jaka.
niti sam ikada pala na nesto u ovih 30 godina, jer sam imala "zamagljen" vid...
niti sam glupa a ni luda ;)
tako da sve to zajedno je vise od 50% da ona bezi od necega.
zbog svega ostalog sto bi doslo...
no nema veze, videcemo -kad tad!
pa cu se javiti kad nesto konkretno bude!!!

POZ
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
ne - nismo spavale ali...bile smo juce zajedno kod nje u birou, kao i svaki put. imala sam kao termin zbog ispita. no o tome bas i nismo puno pricale. primetila sam da je na stolu bilo kozmetike, bila je znaci frisko nasminkana. rekla mi je izmedju ostalog da raskinem sa devojkom, sto brze to bolje. rekla mi je da sam pametna, lepa,seksi...sve vreme je flertovala sa mnom. ja sam se vise manje suzdrzavala jer sam resila da nista ne pokazujem pa da vidim sta ce biti. posle ja pila vode iz moje flase a njena je bila pored. dok sam pila vodu primetila sam da me posmatra, od dole do gore. ali dobro, vi sad recite da sam i to umislila ;) .pita me potom da li ja to pijem iz njene flase. ja pogledam dobro flasu i kazem, ne, da je moja. ona meni:"nije da bi mi smetalo, ne bi sigurno - ali bi sad imali otisak mog karmina na vasim usnama". ja nisam na to reagovala ali ...what`s up? uglavnom nista se nije promenilo od onda. sve kao da nista nije bilo. non stop me pipa, pa i ja nju. non stop, posle svakog predavanja idem kod nje u biro i pricamo. vidim da to vec ocekuje... samo sto ja eto malo kuliram. pisemo se itd. rekla je izmedju ostalog (pricali smo o mom ispitu i studijumu) da je tu za mene i da ce mi pomoci gde god moze. da se nemoram nicega bojati...

eto to je novo. i sad nemam pojma kako se ponasati, sta li hoce sta nece. uskoro cemo na pice pa cemo pricati o pismu itd.

sledeceg ponedeljka ima rodjendan i ja sam vec spremila moj veliki poklon. ubiceme kad vidi :ubise:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!