- 11 Dec 2015, 00:46
Podržavam postove Hibiskusa i naročito ovaj deo Macanovog posta
dakle, ja bih rekao Armageddonu-- čoveče, pretežno si hetero s biseksualnim delom, ali okani se trpanja incestuoznosti u kontekst obraćanja ovom forumu. ovo je forum gej Srbija, nije sve parafilije Srbija, pa se s parafilijama kao što je incest molim te obrati negde drugde.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2738122#p2738122]Macan86 napisao:[/url]....možda pokušavas da lažeš sebe,možda samo pokušavaš da lažeš nas...možda si se samo iztripovao...jer naravno ima zatucanih ljudi koji trpaju incest u isti koš sa homosekualitetom pa si eto ubedio sebe da bi to trebalo da ide zajedno zbog sira i vojne muzike...ali mi ovde definitivno ne možemo da ti pomognemo da nađeš objašnjenja za ništa od toga što tebe muči...jer, kakav god neko imao stav i mišljenje o incestu, to najblaže rečeno kontroverzno pitanje ne bi trebalo šlepati s ovim forumom!
dakle, ja bih rekao Armageddonu-- čoveče, pretežno si hetero s biseksualnim delom, ali okani se trpanja incestuoznosti u kontekst obraćanja ovom forumu. ovo je forum gej Srbija, nije sve parafilije Srbija, pa se s parafilijama kao što je incest molim te obrati negde drugde.