Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2694520#p2694520]emo_haos_ napisao:[/url]da li ste razmišljali o tome? ja jesam. kako to izgleda kada neko oseća jaču romantičnu privlačnost (mislim da nisam ja skovala termin) prema jednom polu a seksualnu prema drugom :novinar:
da li znate nekoga kod koga je to slučaj? pitam se kako to u praksi funkcioniše.

just curious :hekla: :pegla:

koliko sam upoznata funkcionise koliko oces, i uopste nije retko.

Druga stvar sto ja ako osecam romanticna osecanja mora da ocu i da se jebem sa tom osobom. Mada ne moram da osecam romanticna osecanja da bi se jebala, samo inelektualnu radozlanost i da mi se generalno dopada kao lik.
Korisnikov avatar
By Hys.
Jbt, meni se sem mog supruga bioloski muskarac nije dopao, sem estetski, minimum 10 godina.

A bas sam se primala na bio muskarce ko tinejdzerka. Neverovatno kako seksualnost moze da bude fluidna.

Imala sam period kad sam mislila da volim jako zenstvene zene, kad sam shvatila da to nije tako i pocela da balavim za deckama svih vrsta, i sada kada i dalje balavim za njima ali primecujem ponovo i zenstvene zene, ovog puta ne zato sto mislim da treba, nego jer zelim da ih ugrizem za sikicu.

sikice :bale:
Korisnikov avatar
By Macan86
evo i ja sam jadan od tih uvrnutih.Ustvari sam bi(al ne ono bi...sexam se s momcima a volim žene koliko da ne budem peder),al imam dobar razlog zašto se uglavnom predstavljam kao gay.Debvojke me privlače više emotivno i retko koja me fizički privuče da bih s njom mogao da imam nešto više od platinskog odnosa...A kad su u pitanju momci onda mora da mi se prvo sviđa fizički pa ako se slože još neke kockice ja se i vežem za njega.
Unazad vec neko vreme razmisljam o ovoj temi, preispitujem svoje stavove i misljenja †*

I dosla sam do ovog zakljucka:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2716010#p2716010]emo_haos_ napisao:[/url]indeed. seksualnost jeste fluidna, iako to većina negira i ne prihvata. ili tačnije rečeno ja smatram da je fluidna.
velika je greška što se upravo ta fluidnost često poistovećuje sa fake-ovanjem.

*ukapirala napokon da neke stvari nisu samo proizvod delovanja mojih hormona u odredjenim danima u mesecu
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!