Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
IZLAZIM IZ TVOGA STANA
UPLAKANA UPLAKANAAAA
Korisnikov avatar
By Blady
^ nije, to je samo stvar izbora.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
postoje dve osobe zbog kojih sam plakala jakojako.
jedna me je grozno povredila, samo vise ne mogu da placem nego sam jako ljuta...ali svakako nisam posebno kontrolisana.
sa drugom su se stvari uslovno receno resile i ponovo mi je u zivotu, ali se nekad skenjam sto to ovako mora da izgleda u ovom zivotu/kosmosu/stvarnosti (u jeeee)
Korisnikov avatar
By Srklet
smijesna mi je ta prica s izbjegavanjem plakanja pred drugima i tak to. tako tinejdžerski.
boli me kurac za druge, ako mi se place - plakat cu. i ne vidim nikakav problem u tome, a kamoli slabost.
s time da plakanje kod mene ne mora nuzno biti izraz tuge, nego i bijesa, srece, odusevljenja, dirnutosti itd.

bas mi je nedavno prijatelj pustio 'hide and seek' od imogen heap, ugasili smo svjetlo, legli na krevet i slusali. pjesma me ponijela do suza i osjecao sam se divno.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pffff....od besa kad oces! i od smeha.
kada izbegavam da placem izbegavam jer meni posle toga nije uopste lakse i sva se naduvam i boli me glava.
Korisnikov avatar
By horus.
teeesko se rasplacem, jos teze prestanem i jako me bole oci od plakanja, pa bih onda jos vise plakao...

:lol:
Korisnikov avatar
By smaug
Jebes plakanje.
Covek zbog raskida ode u krimose.

Dačić: ''Kada sam se viđao s Radulovićem, nije bio kriminalac, kasnije je to postao.''
Korisnikov avatar
By Anhedonie
svaki put kad se ulogujem ovde nadjem nesto da pustim dve suzice, ovako :radosnice:
By Deni5
To sada ne bih sebi dozvolio (pa onda čujem glas u sebi- hahaha ti ne bi plakao hahahahh).
By Deni5
Svako ima svoj unutrašnji glas koji mu nepogrešivo govori šta je istinito a šta lažno, šta je dobro a šta nije, šta treba i šta ne treba činiti.

Možda bi ti Alexandre trebao da poslušaš svoj unutrašnji glas, reći će ti nešto korisno.
Korisnikov avatar
By after11
Muvao me je preko jedne društvene mreže, bio je 10 godina stariji što me tada nije zanimalo. Ali bio je lep, jako fin gospodin, jako nežan i uporan... pa sam se predao tome i zavoleo ga. Ispostavilo se da je sve vreme bojao naše veze jer ima emotivni teret i oseća jake strahove na temu otkrivanja njegove seksualnosti, pa mi je, kako on tvrdi u suzama, napisao wall of text poruku da se ne viđamo više. Mnogo sam plakao i mrzim divnu koja me podseća njega.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2500785#p2500785]constantine napisao:[/url]Da li je postojala osoba u vasem zivotu (ili i dalje postoji) zbog koje ste mogli da zaplacete?
Ta osoba zbog koje plačem sam uvijek ja, i 'onog nečeg' u meni: sjetnog, tužnog, radosnog, nesretnog, neriješenog, neispunjenog, empatičnog, itd.

Ali da, postoje (rijetke) osobe koje mogu dodirnuti nešto (ili sve) od navedenog i potaknuti taj proces.

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!