- 17 Jan 2012, 23:24
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344220#p2344220]Laerem napisao:[/url]Ljudi koji u svakom odnosu traze vjecnu ljubav, kao i ljudi koji kastriraju mogucnost za emocije u nasumicnom seksualnom kontaktu, su dvije strane iste medalje - rigidni dogmatici. A na takve mi se ne dize kurac. Za mene je svaki seks, pa cak i onaj jednokratan, vise od puke hidraulike jebanja rupe. Jer ako je to sve sto mogu dobiti od nekog nasumicnog seksa, onda cu radje drkati - sto uglavnom i radim, jer ne vidim korist od sve te gnjavaze nalazenja s raznoraznim likovima koja ce u konacnici rezultirati jos jednom monotonom mehanickom ejakulacijom.Ti dakle predlažeš neku vrstu poliamorije onda, ako sam dobro razumeo? Seksualna/emotivna veza sa više ljudi istovremeno? Iako zvuči lepo, sumnjam da to u stvarnosti funkcioniše. Možda jednoga dana kada ljudi malo evoluiraju (ako ikada evoluiramo u tom pravcu), ovako će ljubomora i ljudska slabost učiniti svoje.
S druge strane, radje bi bio mrtav nego monogaman. Ako u 21. stoljecu ne mozes nadici to sto su te Pepeljuga i Isus indoktrinirali o medjuljudskim odnosima dok si bio mali, e onda jebiga, zasluzujes svu frustraciju i patologiju koja proizlazi iz seksualnog asketicizma. Doduse, jos manje shvacam ljude koji su u otvorenim vezama gdje je seks sa strane dopusten, ali nedaj boze da osjetis ista prema nekome drugome! Koja usrana polu-mjera.