Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344220#p2344220]Laerem napisao:[/url]Ljudi koji u svakom odnosu traze vjecnu ljubav, kao i ljudi koji kastriraju mogucnost za emocije u nasumicnom seksualnom kontaktu, su dvije strane iste medalje - rigidni dogmatici. A na takve mi se ne dize kurac. Za mene je svaki seks, pa cak i onaj jednokratan, vise od puke hidraulike jebanja rupe. Jer ako je to sve sto mogu dobiti od nekog nasumicnog seksa, onda cu radje drkati - sto uglavnom i radim, jer ne vidim korist od sve te gnjavaze nalazenja s raznoraznim likovima koja ce u konacnici rezultirati jos jednom monotonom mehanickom ejakulacijom. :zeva:

S druge strane, radje bi bio mrtav nego monogaman. Ako u 21. stoljecu ne mozes nadici to sto su te Pepeljuga i Isus indoktrinirali o medjuljudskim odnosima dok si bio mali, e onda jebiga, zasluzujes svu frustraciju i patologiju koja proizlazi iz seksualnog asketicizma. Doduse, jos manje shvacam ljude koji su u otvorenim vezama gdje je seks sa strane dopusten, ali nedaj boze da osjetis ista prema nekome drugome! Koja usrana polu-mjera. :shrug:
Ti dakle predlažeš neku vrstu poliamorije onda, ako sam dobro razumeo? Seksualna/emotivna veza sa više ljudi istovremeno? Iako zvuči lepo, sumnjam da to u stvarnosti funkcioniše. Možda jednoga dana kada ljudi malo evoluiraju (ako ikada evoluiramo u tom pravcu), ovako će ljubomora i ljudska slabost učiniti svoje.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sve što treba evoluirati jeste kultura, a sa njom će i ljudi koji su joj podvrgnuti. Simple as that :awesome:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ili malo sile, ali dobronamerne :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
nikad nisam praktikovala, tj upustila se u cari slobodne veze...jer mi je bzvze...:bljak:

ko moze, ok - svaka cast (skoro pa svaka cast na isk. osJetila...)

bilo bi mnogo lakse...
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344220#p2344220]Laerem napisao:[/url]Ljudi koji u svakom odnosu traze vjecnu ljubav, kao i ljudi koji kastriraju mogucnost za emocije u nasumicnom seksualnom kontaktu, su dvije strane iste medalje - rigidni dogmatici. A na takve mi se ne dize kurac. Za mene je svaki seks, pa cak i onaj jednokratan, vise od puke hidraulike jebanja rupe. Jer ako je to sve sto mogu dobiti od nekog nasumicnog seksa, onda cu radje drkati - sto uglavnom i radim, jer ne vidim korist od sve te gnjavaze nalazenja s raznoraznim likovima koja ce u konacnici rezultirati jos jednom monotonom mehanickom ejakulacijom. :zeva:

S druge strane, radje bi bio mrtav nego monogaman. Ako u 21. stoljecu ne mozes nadici to sto su te Pepeljuga i Isus indoktrinirali o medjuljudskim odnosima dok si bio mali, e onda jebiga, zasluzujes svu frustraciju i patologiju koja proizlazi iz seksualnog asketicizma. Doduse, jos manje shvacam ljude koji su u otvorenim vezama gdje je seks sa strane dopusten, ali nedaj boze da osjetis ista prema nekome drugome! Koja usrana polu-mjera. :shrug:

Nije monogamija nuzno posledica ucenja nekih konzervativnih ideologija. Sta vise, postoje one koje podrzavaju poligamiju a da pritom gomila 'sledbenika' bude monogamno.
Cenim da, kao sto sam rece, u 21. veku svako od nas radi sta mu volja na tom planu, pa bi bilo glupo pripisivati kojekakve epitete drugima zbog razlicitog pogleda na zivot.
Moj decko se, dok god je moj decko, nece jebati ni sa kim drugim (kao ni ja) :D a ko hoce poliamoriju i te 'poli' varijante veza, nek izvoli.
Meni ovako lepo. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Tu nema čari, ni tegoba, jedna velika pozitivna nula.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2345063#p2345063]Hys. napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344932#p2344932]Mage napisao:[/url]Da se nadovežem na ideju o poliamoriji, interesuje me kako bi to funkcionisalo kod ljudi koji imaju decu? Koliko je praktično za njih da budu u takvim haotičnim vezama kada je potrebno odgajati dete?

Kako to mislis haoticnim vezama?
Ljudima djeluje haoticno sve sto ne proizlazi iz norme koju su usvojili u djetinjstvu. Tako da je za ljude poput njega jedino heteronormativno izgleda harmonicno. Sto znaci i da su njegovi homoseksualni odnosi vjerojatno samo varijacija na temu, a ne pravi izazov prevladavajucoj matrici.
Korisnikov avatar
By Hys.
^Znam ja to :namig2:. Valjda je to ocigledno, ne?

Ali bi da mi objasni to neko ko nije napisao to si napisao ti :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
well, cim se dvoje ljudi napnu i definisu jedan kompleksan odnos koji ukljucuje emocije, sex, razmjenu iskustava (i tjelesnih tecnosti :giggle: ) i jos mnogo toga - onda uglavnom izgube mogucnost da taj odnos postane ista bolje, zanimljivije i sire od onoga sto se pod tom definicijom podrazumijeva.

kres kombinacija? veza? one night stand?

ne praktikujem nista od toga. Slobodno komuniciram sa ljudima, i sa svakim od njih idem onoliko daleko koliko mogucnosti i obostrane zelje dozvoljavaju. Ne trosim energiju da bilo sta od toga "kalupiram". I primijetio sam da me je ranije u prevaru tokom monogamnih veza tjerao upravo nedostatak slobode, dok sad, kad sam slobodan da budem sa bilo kim i radim bilo sta - tu slobodu skoro da nisam ni iskoristio. I ako u nekom momentu postane vazno da D.... i ja budemo "zajedno", u "vezi", monogamni - vjerujem da cemo ti i biti.

Nema ovo veze sa temom, ali jbg, 9 sati je ujutro :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!