Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
da, svi volimo da to sto duze traje, ali kad se posle nekog vremena mozak ukljuci, i shvatis kako si pogresio.. jako je tanka linija izmedju ljubavi i mrznje.. ne mora da se to pretvori u mrznju, ali drugacijim ocima posmatras tu osobu za koju si ranije bio voljan da das sve.. u nekim slucajevima dodje i do stadijuma kajanja, sto je najruznije
Korisnikov avatar
By spliff
ne smemo traziti nishta vishe od onoga shto smo spremni da damo
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Malo mi se taj izraz - traziti, ne uklapa u medjuljudske odnose.
Ja, uopsteno govoreci, ne trazim. nemam listu zahteva ni za single, ni za zauzete. Ako sa nekim provodim svoje vreme, to je zato sto mi ta osoba odgovara i ja sama volim da budem sa njim/njom i da ulazem sebe u taj odnos.
Petljanje sa nesingle osobama svakako ima svoja ogranicenja. Do nas samih je da li ta ogranicenja prihvatamo ili ne.
Korisnikov avatar
By Sylar
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2334590#p2334590]Azdaja napisao:[/url]čao deco :)

sta smemo traziti od osobe u vezi? sta smemo traziti od udate/ozenjene osobe? osobe koje vam se prepustaju u potpunosti bez obzira na taj status...

kako gledate na to? da li vam smeta TO? taj jebeni papir?"zauzetost" na neki nacin...

+ pitanje :) da li prekinuti sa zauzetom osobom samo zato sto je zauzet/a i nema "muda" okoncati brak/vezu/nemavezedaliimapapir sta vec...

zurka :)

Priča mog života... ne zamjerite na podužem postu...

Nikada ne uzimaj oženjenu osobu.
Kada sam napunio 18 godina upoznao sam super dečka doduše starijeg od mene.
Rekao mi je da je bivši vojnik, prisilno umirovljen.
A ja kao svinja koja slini za takvim medvjedima odmah pristao na upoznavanje.
Odmah ču reći da je to bilo najbolje upoznavanje u životu. Sve za 5.
Upoznali se, otišli na cugu, pričali koji sat, te se na kraju izljubili i ja utekao doma.
Nakon koji dan opet se dogovorili za susret gdje je pao prvi sex.
I tako je to išlo mjesecima.
Malo po malo ja se zaljubio u njega preko svake mjere i priznao mu to.
Očekivao sam da če nakon izjave pobječi glavom bez obzira, no bilo je baš naprotiv. Rekao mi je da se zaljubio još i prije u mene ali ga bilo sram priznati. I ništa kako smo i inaće bili udaljeni ja nisam nikada forsirao da idemo kod njega cijelo vrijeme mislieči da je on samac.
Jednom zgodom kada sam spomenio da bi mogli živjeti zajedno... ŠOK... reče da je oženjen ali kao da nema ništa sa ženom već mjesecima još od prije mene.
I ok...pomislim da se i to može srediti koliko sam bio zaljubljen i oprostim tu veliku laž. Nakon nekog vremena sam bio izbačen iz kuće kada mi je stari pronašao slike gdje se ljubim sa dečkom na slici. Nisam znao ni kuda ni gdje ni kako.

Na sreću uspjeo sam odmah pronači posao i stan, te sam se snašao.
Tu sam još više očekivao da će se on rastaviti i da ce biti samo moj (baš sam bio naivan).
Na žalost i tu sam bio odjeban, te smo našli kompromis da ćemo iči na more raditi zajedno i stanovati.
To mi je iskreno bilo nešto najljepše što sam doživio, no kraj je bio blizu i njegov povratak se bližio.
Od suza sa obje strane, pa do izjavljivanja ljubavi... stvarno je bilo svega.
Da bi ja na kraju svega otišao u ZG raditi.
Već četvrti dan kako sam bio u ZG sam iz dosade otišao na dečkov mail i tamo naletio na ljubavne poruke koje su bile namjenjene nekom klincu.
Uh...
Za mene je to bio dana kada je sve stalo i kada se sve slomilo u meni.
Sva vjerovanja, sva ljubav se u sekundi pretvorila u očaj kakva sam budala bio.

I naravno...
Ja uz sve te suze oprostim po drugi put.

Nisam više ništa čekao, te sam se vratio nazad u slavoniju kako bi bio blizu njega.
Došla je i druga sezona... sezona uživanja, nježnosti i ljubavi...
i sve je to bilo super do pred kraj kada je njegova kčerka saznaa za nas (provalila mu u mail gdje je našla sve slike,poruke...). Gdje je ona došla i plakala i molila.

Kada me ta cura pogledala nisam znao gdje da se okrenem.
I par dana kasnije ona mi opet došla i tražila da budemo prijatelji, te da joj je drago što sada barem zna tko je u pitanju.
Saznala mu je žena, i uža familija.
No i dalje razvod nije dolazio u obzir, a i ja sam ga sve manje želio.

Došla je i treća godina gdje sam ga opet uhvatio u pokušaju da prevari, i tu je došao kraj. Lagano pucanje veze i početak kraja.

Taj sam kraj se vukao godinu dana i zašao u četvrtu godinu kako smo bili zajedno. Tu sam ja na kraju pukao i sve završio.

Ili barem sam ja tako mislio.

Izgleda kako je vrijeme prolazilo ja sam njega sve manje volio a on mene sve više.
Što sam ja bio hladniji to je on češće dolazio, pisao poruke, tražio pažnju... a ja sam bio potpuno prazan.
Ne znam dali vam je poznat osjecaj kada jednostavno osjecate u sebi praznocu, nedostatak emocija, ičega... tako sam se osječao.

I odlučio sam okrenuti novi list.
Nakon prekida bivši mi je stalno dolazio, kunio se u ljubav, molio za oproštaj, dolazio sa stvarima samo da ostane samnom.
Tražio je posljednju šansu od mene ne shvacajuci da ga ja vise ne volim.

Da bi na kraju svega u posljednjem pokusao pokusao napraviti samoubojstvo.
Nasli su ga u krevetu predoziranog sa 80 tableta za živce. Buncajuci su ga doveli u bolnicu dok je vikao moje ime i da umire zamnom.
Njegova kčerka je nazvala i samo kratko rekla da sam ubio njenog tatu.

Nisam danima spavao, tražeći po bolnicama, po novinama, po portalima bilo kakvu informaciju o njemu moleći se da je ta budala ok.
Na kraju sam saznao da je preživio, te da je na ljećenju.

Morao sam promjeniti i adresu i blokirati sve brojeve kako više nikada nebi mogao doći do mene.

Nekada davno bi dao sve na svijetu da je rekao DA, da smo otišli negdje i započeli zajednički život...
a sada su samo ostala sječanja na naljepše trenutke u životu i velika gorčina u ustima što sam dopustio da se tako nešto desi zbog mene i moje mladosti i prve ljubavi.
Od onda sam naučio 2 stvari...
Oženjene više nikada i jednom ću oprostiti a drugi puta nestani.a
By Paris
Muskarcima sam davala mnogo manje nego devojkama i bili su uvek mnogo zadovoljniji. Devojkama u Srbiji sve nesto fali i sve im je malo. Stalno da im dokazujes ljubav, vernost, posvecenost...k'o da nemas pametnija posla :nokti:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!