Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Da ponovim ono sto sam pisao na temi: da li umete da volite?

Pa kad ne volim, kada sam uzasan, grub, sebican, tada sam obozavan.

Kada volim, kada pokazujem nekakva osecanja, to odbija.

No, naravno, bitno je sta ja zelim, i sta ja radim. Meni je bitno da ja volim, ne interesuje me toliko sta druga strana misli.

Preporuka: film Adaptacija.

Galateja, nisi sama. Voli!

Ko ti brani da volis?

Ja sam malo prerastao stanja fascinacije. Ne kazem da ne mogu da me obuzmu, no svestan sam da brzo prolaze. Ne tezim da budem odlepljen za nekim, da sam u ludilu. Ne podnosim sebe kada non-stop mislim o nekome, kada sam ludo zaljubljen. Mnogo bolje se osecam kada nisam u vezi (verovatno zbog ranije pomenutih razloga: sto sam losiji, ljubav cveta). :) Izludjuje me inverzija ljubavi.

Cudni su mi ljudi koji su prazni, koji se tako osecaju kada su sami, kada nisu u vezi. Voljena osoba je samo jedna osoba u nasim zivotima, toliko stvari jos ima. Ne bih voleo da budem necija jedina sreca na svetu, da njegova sreca zavisi od mene.
Mislim da je vazno i "napuniti" sebe tako da budes zadovoljan i srecan. A da sa voljenom osobom to delis i gradis dalje.:balerina:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ima logike u tome Sunce, znam ja po sebi... što je neko bolji prema meni to sam ja gori prema njemu, jer mogu.
Što je neko gori prema meni, to me više nervira i stoga više razmišljam o njemu.
Pod kategorijama bolji/gori mislim prvenstveno na količinu posvećene pažnje, ali ne nužno, jer mene svašta može da iznervira :lood:

:psiholog:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Sunce

Galateja, nisi sama. Voli!

Ko ti brani da volis?
Želim da sam voljena. Pusto mi je kad sam samo ja ta koja voli.
A to da ljudi ne vole kad ih voliš-voliš si u pravu. Samo što sa mnom to nije slučaj. Kako objasniti taj paradoks?
Korisnikov avatar
By maka
Galateja ja te volim :blush:

Ti si divno bice :kiss:
Korisnikov avatar
By Sunce
Za pocetak, ti kreni od sebe i ti voli. Mislim da jeste to najvaznije. Cesto su ljudi sami jer nemaju petlju da urade nesto, nego cekaju kao princeze da ih neko voli. Zapravo, to mi je podosta ponasanje narcisa i egoista: oni vole sebe, pa im treba ogledalo, tj. jos neko ko ce ih voleti. Valjda tako hrane svoj ego.

U sustini, mislim da mnogi ljudi imaju opstrukciju ljubavi, tako se to valjda zove. :lol: Vole da osvajaju nepoznato, a cim osvoje - to im vise nije interesantno. Mislim da ti ljudi gledaju kratkorocno i ne shvataju da sa osobom treba graditi, da postoje visi nivoi ljubavi. Ti bar to znas jer si bila u dugoj vezi, ako se ne varam.
Sa druge strane, postoje i oni koji svoje veze zasnivaju kao porodicni odnos: sve je korektno, lepi odnosi, a opet nedostaje magija.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Galateja

Volela bih da mogu da se zaljubim. Guši me samoća. Apsolutna sloboda vodi u ropstvo. Ja želim da su mi na rukama lisice, da sam u emotivnom bondageu, da sam voljena bezuslovno zbog onog što jesam a ne zbog onog što nisam.
Nedostatak ovakve pažnje me sve više gura u depresiju. I uz to sam izgubila seksualni nagon. Samo bih da se mazim i ljubim.
Često se osećam prazno.
Eto, morala sam to sa nekim da podelim. :blush:
:isus:

Da li ste se vi nekada slično osećali?

da, u vreme kad sam bila na terapiji antidepresivima

nego, ne razumeh bas najbolje ono "apsolutna sloboda vodi u ropstvo"
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Ponekad i ja poželim te lisice, nije da nije...
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by 4NY K3Y

Volela bih da mogu da se zaljubim. Guši me samoća. Apsolutna sloboda vodi u ropstvo. Ja želim da su mi na rukama lisice, da sam u emotivnom bondageu, da sam voljena bezuslovno zbog onog što jesam a ne zbog onog što nisam.
Nedostatak ovakve pažnje me sve više gura u depresiju. I uz to sam izgubila seksualni nagon. Samo bih da se mazim i ljubim.
Često se osećam prazno.
Eto, morala sam to sa nekim da podelim. :blush:
:isus:

Da li ste se vi nekada slično osećali?

da, u vreme kad sam bila na terapiji antidepresivima

nego, ne razumeh bas najbolje ono "apsolutna sloboda vodi u ropstvo"
Kad su ti odrešene ruke i sve može, hoćeš baklavu ima, oćeš slatko od kupina ima, oćeš biciklo ima, oćeš druga ima, sve imaš a ništa nemaš jer ono glavno fali, a ti se u svemu tome osećaš kao zarobljena.
Korisnikov avatar
By Sunce
Ucini da traganje prija. Nije preterano tesko.
Korisnikov avatar
By Gollum

Mala ispravka: ja sam veoma zaljubljena u određeni sklop ličnosti i fizičku pojavu, još samo da je pronađem, prepoznam i shvatim da postoji. Kako da znam da je ona ta koja mi je namenjena?
ja sam tako razmisljao do prosle godine...
godinama sam 'tragao' za nekom zamisljenom osobom.. koja treba da se ponasha tako i tako, koja treba da bude takva i takva, voli to i to, ne voli to i to... uzalud je bilo svo traganje..

pojavila se jedna osoba, sasvim slucajno.. usla u moj zivot kad se nisam ni nadao... zavoleo sam i previshe.. onakvu kakva jeste.. njene vrline, njene mane, njenu posebnost... daleko je bila od onoga sto sam zamisljao i cekao..
ali se pojavila i osvojila me potpuno ! nazalost, vise nismo zajedno ali hvala joj na svim divnim momentima i danima i nocima,.. osecao sam se voljeno, voleo sam...

Moje misljenje je da ljudi prave gresku kada traze neko bice iz svoje maste.. godine prolaze a taj neko se ne pojavljuje.. jer i ne postoji zapravo,.. postoji samo u nasoj mashti....
budi otvorena prema ljudima, nemoj traziti osobu i ljubav.. cekaj da se desi...
a dok se ne desi, uzivaj u sebi.. istrazuj sebe.. radi stvari koje tebe cine srecnom ( bilo to slikanje, pisanje, sport, setnja u prirodi, druzenje i izlasci, citanje knjiga... ) pojavice se vec neko ko ce te zavoleti onakvu kakva jesi, i koga ces ti zavoleti onakvog kakav jeste
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Gollum

Mala ispravka: ja sam veoma zaljubljena u određeni sklop ličnosti i fizičku pojavu, još samo da je pronađem, prepoznam i shvatim da postoji. Kako da znam da je ona ta koja mi je namenjena?

Moje misljenje je da ljudi prave gresku kada traze neko bice iz svoje maste.. godine prolaze a taj neko se ne pojavljuje.. jer i ne postoji zapravo,.. postoji samo u nasoj mashti....
budi otvorena prema ljudima, nemoj traziti osobu i ljubav.. cekaj da se desi...
a dok se ne desi, uzivaj u sebi.. istrazuj sebe.. radi stvari koje tebe cine srecnom ( bilo to slikanje, pisanje, sport, setnja u prirodi, druzenje i izlasci, citanje knjiga... ) pojavice se vec neko ko ce te zavoleti onakvu kakva jesi, i koga ces ti zavoleti onakvog kakav jeste
Slazem se.
Ne bih rekla da postoje princevi i princeze iz bajke ili ti nase srodne duse iz maste. Postoji samo dvoje ljudi i rad, rad, rad i rad. I rad.
Korisnikov avatar
By Gollum
definitivno ne postoji... cekajuci bice iz maste i snova, procice nam godine i propusticemo sve prilike da dozvolimo nekome da nas osvoji, da nekoga zavolimo...
da sam nakon prvog, drugog sastanka rekao "nisi ti osoba koju trazim i cekam" ne bi se desili svi ti divni momenti kasnije... uz rad ( koji maka pomenu )... veza se gaji, kao i prijateljstvo..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!