Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Signale je tako jednostavno pročitati, tokom celog susreta, s akcentom na svršetku i relativno kratkom periodu posle.

Moje iskustvo govori da će vam osoba otvoreno reći kada joj se dopadate, i ponoviće nekoliko puta tokom susreta, a ponoviće i nakon susreta radi potvrđivanja utiska.

Naučio sam da ne očekujem ništa od drugih, zahvalnije je.
Nisam imao negativnih iskustava vođen time.

Prirodnost u ponašanju i iskrenost, kako ne bi došlo do pogrešnih tumačenja i očekivanja i nepotrebnog komplikovanja odnosa.
Korisnikov avatar
By Blady
Huh, ne znam.. glupava sam za te stvari :doh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Uspeshan dejt je ono kad se vratis kuci i mislis kako si ispao najveci kreten na planeti, bole te usta i obrazi od dzulija_roberts_osmeha, zuris u plafon ko sova a onda ti zapishti telefon.... jer se to deshava i sa druge strane :ruzan:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Hm, pa valjda kad se vratis kuci i osecas se bas lepo i zadovoljno zbog svega sto se na dejtu desilo. :misli: Mada sta ces proglasiti uspehom zavisi sta od dejta ocekujes.
By alexandermagic
Pa sad... Posljednji pravi dejt sam imao s stalnim partnerom, a to je bilo prije četiri godine i par mjeseci, a kad je konkretno on u pitanju čim sam ga ugledao jedina pomisao mi je bila da će da bude moj ili crne zemlje. I eto, postao je moj. :sweet:
Što se tiče dejtova s osobama prije njega, smatrao bih ih uspješnim ukoliko je na prvom osoba postigla dvije stvari kod mene. Iste nisu ništa posebno, ali meni jesu vrlo bitne i zato ih neću navesti.

Kad je sex dejt u pitanju, tu su pravila jasna: dogovaranje susreta, eventualni zajednički izlazak, kraće il' duže ćaskanje i snošaj. Ako se pokaže dobrim, naći ćemo se još neki put i kad meni odgovara, ukoliko ne, well, pa svEt je prepun bi/gay muškaraca koji će mi svoje tijelo staviti na raspolaganje. Njihova duša mi je nebitna.
Korisnikov avatar
By antibiotic
^
@snošaj
:lol:

Originally posted by Ash Crimson

Hm, pa valjda kad se vratis kuci i osecas se bas lepo i zadovoljno zbog svega sto se na dejtu desilo. :misli: Mada sta ces proglasiti uspehom zavisi sta od dejta ocekujes.
Slazem se ;)

Nekom je dovoljan samo small talk, dok drugi gutaju decake kao vulkan sa Martinike.
Korisnikov avatar
By taurus
^snoshaj :lol:

kad god odem ja zabodem :smeh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Galateja

Kako znati da je dejt uspešan? Koji su to 'signali' iza kojih se krije naklon?
mislim da je to stvar intuicije osim ako nije clearly stated otherwise...samo znas...odes kuci i imas osecaj da vam je bilo lepo i da hoces opet...pa pitas :)

Na koji način ste upoznavali svoje sadašnje i bivše ljubavi?
BUKVALNO sam ga pokupila sa ulice...prvi put u zivotu sam dejtovala kao sve po redu...

Šta očekujete od prvog susreta sa 'potencijalnom/im'?
da nam bude prijatno.

Kako se ponašati tada?
Šta obavezno da se ne radi?
ovo nista ne umem...ja samo budem...i brbljam...i radim ono sto bih inace...

Korisnikov avatar
By mish_beli
Originally posted by unic0rn

Uspeshan dejt je ono kad se vratis kuci i mislis kako si ispao najveci kreten na planeti, bole te usta i obrazi od dzulija_roberts_osmeha, zuris u plafon ko sova a onda ti zapishti telefon.... jer se to deshava i sa druge strane :ruzan:

Aaaaaaaaaaaaaaw, sweet :)
:saint:
Korisnikov avatar
By Hys.

Kako se ponašati tada?
-Pa sta ja znam...zavrsi se indikativno :lol: ? Ne ide nam se kuci, odlazemo rastanak...

-Na razne nacine, ali nisu bili dejtovi pErSe.

-Pa da mi bude prijatno.

-Ponasam se u skladu sa raspolozenjem...i sa situacijom i cinjenicom da tu osobu ne znam i da joj sigurno necu prepricavati svoj lajfstori.

-Otkud znam...Ne piju droge :lol: ?

Inace:
Originally posted by 4NY K3Y

iz mog iskustva - najbolji dejt je ono kad i ne znas da je dejt, nego ides da se onako vidis sa nekim, a puknu vas hormoni...
Slazem se; tako i kod mene uglavnom bilo :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by alexandermagic
čim sam ga ugledao jedina pomisao mi je bila da će da bude moj ili crne zemlje. I eto, postao je moj. :sweet:
awww, romantik/sajko kombo... bitno da je u pitanju win-win situation kako god se okrenes :sweet:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady

iz mog iskustva - najbolji dejt je ono kad i ne znas da je dejt, nego ides da se onako vidis sa nekim, a puknu vas hormoni...
to je veoma tacno
zato i kazem, mirne duse, da nisam imala dejt godinama:tungi:
Korisnikov avatar
By bas bleu
k'o na filmu, jel da? i jos ako je saundtrek dobar! awww...
Korisnikov avatar
By IriS
ne pogani nam romantiku tim nevaljalim komentarima :shamar:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pa, ocekujem izvestan nivo poklapanja... sto se tice odabira mesta za taj dejt i aktivnosti koje su ukljucene (ako se ne radi samo o kafenisanju). Najgrdje mi je kada moram da budem na mestima gde se ja ne osecam prijatno, samo zato sto to voli objekat dejta.
Uspesan je ako nismo cutali/e. Ne podrazumevam pod tim slaganje oko svih tema. I ako je bilo smeha i fizickog kontakta, u smislu dodira. Tako nekako i tumacim te signale, da postoji odredjena naklonost ako postoje i dodiri. Bar ja ne bih pipkala niti ljubila u obraz nekoga ko mi se ne dopada. But that's just me. Mada, ja veoma cenim recitost, te ako zainteresovanost postoji, volim i da mi se to predoci recima. tako je najlakse i najefikasnije.
No, ako postoje dalje namere, cenim da treba uspostaviti sledeci kontakt u okviru narednih 48 sati. Barem ja to tako radim i shvatam, ako mi se neko dopada, javicu se, na bilo koji nacin, u naredna dva dana. Taj kontakt ne mora da podrazumeva i naredni dejt u ta dva dana, ali je siguran signal da mi je bilo prijatno i da zelim da to druzenje i ponovim.
Svoje bivse i sadasnje sam upoznavala na razlicite nacine, neke preko neta (nije me sramota da priznam, to je realnost svake osobe koja trazi istopolnog partnera/ku), na fakultetu, preko prijatelja, pa cak i u teretani. Najredji slucaj, bar za mene, je upoznavanje u kaficu ili klubu.
Ja izbegavam price o politici, poslu i religiji na prvom dejtu. To su mi neke no-no teme, posebno ako ne mogu da procenim sta bi sagovornik/ca mogao/la da misli o tome. I sa muskarcima izbegavam pricu o mojoj biseksualnosti, jer to kod njih uglavnom pali pogresne lampice i pokrece pogresna pitanja. To cuvam za kasnije, ako to kasnije postoji.
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Originally posted by Drakche

Slazem se ;)

Nekom je dovoljan samo small talk, dok drugi gutaju decake kao vulkan sa Martinike.
Meni je recimo, dovoljan small talk, ali volim da provucem neke ozbiljnije teme, cisto da malo vidim kako ta osoba razmislja. Ne mora (i ne treba) da se razvija debata, dovoljno je par recenica koje ce u meni pobuditi (ili nece) interesovanje da tu temu kasnije ponovo otvorim sa tom osobom.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Orlando the Lady

to je veoma tacno
zato i kazem, mirne duse, da nisam imala dejt godinama:tungi:

Simbolicno...

Ili sam ja u tripu ili ljudi znaju uvek kad da upotrebe taj smajli:D

ot:

Uspesan dejt je bio da taj neko dodje kod mene.Nisam se smucao,niti zakazivao sastanke "kod konja" or elsewhere.
Korisnikov avatar
By m..

Kako se ponašati tada?
1. tako sto se desi ili sex ili drugi dejt. ili ne pozelis da pobegnes na pola.
2. na razne, neke sam znala ranije, neke sam nasla na zurci, neke u klubu, neke preko prijatelja, jednu preko foruma...
3. nista.
4. ponasati se prirodno i ne brbljati ko navijena (#note to myself)
5. ne brbljati 98% vremena i ne pominjati urasle dlake uopste.

lol.
Korisnikov avatar
By Gollum
za mene je dejt uspeshan samo ako mi je osoba zanimljiva i ako ne pozelim da odem kuci nakon 2 sata caskanja.. i ako procenim da je osobi zanimljivo samnom i da ona nije pozelela da ode kuci..
i naravno, ako se na 1. dejtu prica o tome gde ce se ici sledeci put i sta ce te raditi ( ne mislim na sex )...

mislim da dejt ne treba da bude 'trazenje decka/devojke'... niste dosli na razgovor za posao !
treba dati sansu osobi da vas upozna onakvog kakvi jeste.. lepo je ako se rode neke simpatije i kasnije i ljubav,.. ako ne, mozete se druziti sa osobom... ne treba ocekivati ne znam ja sta nakon prvog dejta !

treba se ponasati normalno ! kao sto se ponasate sa prijateljima... NIPOSTO ne treba glumeti neko ludilo ili se predstavljati u drugacijem svetlu ! ne biti previshe rezervisan ali ni previshe napadan !
By Orion
Ja isto ne znam tj. nisam siguran šta po pravilu spada u uspešan dejt.
Poslednji koji sam imao ću pamtiti ceo život zato što sam se sapleo i razbio k'o zvečka. Naravno, moralo je to da bude na mestu gde je bilo još njih desetoro da to vidi i smeje se a ostatak večeri sam samo gledao da li mi krvari koleno ili to beše rame, nisam više siguran, znam samo da sam nešto dobro izgulio.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!