Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[/quote]

pa pazi. postavljeno je tako da to nije osoba prema kojoj imaš namere. samo se situacija tako namestila da se tu nešto u vazduhu, kako Galateja reče, dešava. ja bih to rekla ovako: naše energije su plesale, dodirivale se... zračile smo jedna drugu na neki divan način... bez da smo se ikako sexualno dodirivale... i mislim da je ona, što se mene tiče, idealna osoba za to sa mnom :drama:

i da smo se savatale, poljubile ili bilo šta slično, ja sada ne bih osećala tu neku posebnost prema njoj, a opet osećala da smo na istom na čemu smo bile pre tog događaja.

[/quote]

To se zove platonska ljubav...cika Platon je na taj nacin voleo tete (verovatno i cike)... :hail:
Korisnikov avatar
By bas bleu
nope, i don't have the capacity for anything less than painfully concrete.
Korisnikov avatar
By Galateja
Latentni erotizam ume biti vrlo jak u snovima. Meni se dešavalo da se u snu silno zaljubim u nepostojeću osobu gde ne usmeravam akciju. To je polje našiljenih čula, kada je šapat krik i kada je poljubac 'susret najveći na svetu'. Prosto mi bude žao kad se probudim. Nekad se zapitam šta bi bilo da u rl naiđem na sanjanu, nepoznatu osobu.
:hypno:
Korisnikov avatar
By Zoey
To mi se i desava zadnjih dana......blistam, cvetam, razmenjujem energiju Ljubavi, a bez stega, podrazumevanja, posedovanja..........
Elektricna jeza me trese samo od poljupca (uhh, zajebah zbog poljupca, jel? ), daha na mom vratu, blagog provlacenja prstiju kroz moju kosu..........zivim upravo te dane
:)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Galateja

Da li ste skloni da u prisustvu izvesnih osoba koje su vam više od seksualnog objekta, manje od veze, više od prijateljstva, sa kojima nemate nikakvu erotsku nameru, da osetite pritajeni erotizam koji se ne ogleda u erekciji već više vazdušastoj, lepršavoj, implicitnoj erotici? U koji folder stavljate takve odnose? Kako ih tumačite.

P.S. - Ne govorim o skrivanju seksualnosti, već o odnosima gde ne postoji namera.
da.

e sad me zbunjuje ovo: 'vise od sexualnog objekta, ...sa kojima nemate nikakvu erotsku nameru'. mislim ako mi je neko vise od sexualnog objekta bice da sam erotsku nameru vec aktuelizovala. bice da istim pojmom podrazumevamo 2 razlicite stvari.

ne lupam glavu o tome. (ja za razliku od tebe nemam potrebu da toliko analiziram, premisljam, stavljam u foldere; moje kategorije su fluidnije i elasticnije)

ako mi prija sve je u redu, ako mi ne prija ne ucestvujem u tome - jer za svaki tango je potrebno dvoje. nekad mi se desi da se stvar 'otme kontroli' pa da se zavrsi sexom koji ne narusava prijateljstvo, nekad sve zajedno iskuliram. ali mi generalno tako nesto nije smetnja.

jbg, zivi smo ljudi, seksualna bica, takve stvari se desavaju. no biggie.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!