Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by m..
ima smisla, jer kako mozes voleti nekoga ako mu/joj ne verujes? poverenje je u korenu svakog takvog odnosa, kad ga nema onda se stvar svodi na jebanje i prekracivanje vremena dok nesto bolje ne naidje.
ne samo da je neophodno verovati parteru, nego je neophodno i verovati u partnera.
Originally posted by DinaOvo je zanimljivo zapazanje.
Inace ja mislim da je precesto u vezama pa i u prijateljstvima prenaglasena ozbiljnost i duznost i zato ona i na kraju propadnu. Osnovni sadrzaj bar po meni je i za jedne i za druge zabava. Ja ne volim onu sliku ljubavnika i prijatelja kao psihijatara. Ako mi je potreban psihijatar otici cu kod njega. Ozbiljnost imam po ceo dan i ceo zivot. Kad se nadjem sa muzem ili osobama sa kojima sam u vezi ili sa prijateljima najvise hocu da se smejem i zabavljam i imam neko zanimljivo vreme. To je terapeutsko dejstvo ljubavi i prijateljstva a ne da ja sad sednem pa dramim pa druga osoba drami i sve tako. Nekad mora i to, ali redje, osnovno je da mi ti odnosi budu prijatni i daju energiju za sve ono neprijatno sto prezivljavam. Ponekad mi je potrebna pomoc ili oslonac ali to su redje situacije i svakako ocekujem od onih sa kojima sam u partnerstvu ili prijateljstvu da se tada nadju kao sto se nadjem i ja njima. Ali radije bih se odrekla pomoci u nevolji ako bih svakog dana morala da budem u nekoj tezini i drami.
Originally posted by Dina
Ja mislim da je poverenje nesto sto se izgradjuje vremenom tj kroz razne situacije koje dolaze. Ne znam kako neko moze da ima poverenje kad tek zapocinje neku vezu. Pa on/a tu osobu zapravo i ne poznaje. Moze da ima poverenja u sebe, svoju intuiciju, procenu ljudi koja se i pre pokazala tacnom pa veruje sebi i tsl. A sto se druge osobe tice tek je vremenom upoznaje, pa u necemu u odnosu na pocetnu sliku koju je imao/la moze da se razocara, a u necemu da se iznenadi pozitivno. Sem toga mislim da sve zavisi i od obe osobe, medjusobnog odnosa... Tako jedna osoba moze u jednoj vezi za jednu osobu biti neodgovorna i povrsna a opet u sledecoj posvecena i ozbiljna. Sve zavisi sta mi budimo u drugim osobama i sta one bude u nama.
Originally posted by m..
ima smisla, jer kako mozes voleti nekoga ako mu/joj ne verujes? poverenje je u korenu svakog takvog odnosa, kad ga nema onda se stvar svodi na jebanje i prekracivanje vremena dok nesto bolje ne naidje.
ne samo da je neophodno verovati parteru, nego je neophodno i verovati u partnera.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!