Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Mazo,
kako bese onaj tvoj cesti citat - "otkako sam sebe uhvatio da lazem, ne verujem ni sebi" ili tako nesto ;) :D
Korisnikov avatar
By Seaman
:lol: zaboravio sam na to :D
.......ne vjerujem vise nikome :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by m..

ima smisla, jer kako mozes voleti nekoga ako mu/joj ne verujes? poverenje je u korenu svakog takvog odnosa, kad ga nema onda se stvar svodi na jebanje i prekracivanje vremena dok nesto bolje ne naidje.

ne samo da je neophodno verovati parteru, nego je neophodno i verovati u partnera.
:up:

Ukoliko neko ne moze da ima bazicno poverenje u partnera na pocetku, to je onda neka vrsta kalkulacije.
By alexandermagic
Moje povjerenje se ne podrazumijeva, već se mora debelo zaslužiti i nema popravnih ispita.

Priznajem da mi djeluje efemerno i romantičarski mogućnost da bilo tko od samog starta vjeruje nekoj osobi, a kako pročitah ovdje -- ima i takvih.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Dina

Inace ja mislim da je precesto u vezama pa i u prijateljstvima prenaglasena ozbiljnost i duznost i zato ona i na kraju propadnu. Osnovni sadrzaj bar po meni je i za jedne i za druge zabava. Ja ne volim onu sliku ljubavnika i prijatelja kao psihijatara. Ako mi je potreban psihijatar otici cu kod njega. Ozbiljnost imam po ceo dan i ceo zivot. Kad se nadjem sa muzem ili osobama sa kojima sam u vezi ili sa prijateljima najvise hocu da se smejem i zabavljam i imam neko zanimljivo vreme. To je terapeutsko dejstvo ljubavi i prijateljstva a ne da ja sad sednem pa dramim pa druga osoba drami i sve tako. Nekad mora i to, ali redje, osnovno je da mi ti odnosi budu prijatni i daju energiju za sve ono neprijatno sto prezivljavam. Ponekad mi je potrebna pomoc ili oslonac ali to su redje situacije i svakako ocekujem od onih sa kojima sam u partnerstvu ili prijateljstvu da se tada nadju kao sto se nadjem i ja njima. Ali radije bih se odrekla pomoci u nevolji ako bih svakog dana morala da budem u nekoj tezini i drami.
Ovo je zanimljivo zapazanje.

Nemam nista pametno da dodam.

U idealnim uslovima, da, to bi tako trebalo da bude.
By Orion
Originally posted by Dina

Ja mislim da je poverenje nesto sto se izgradjuje vremenom tj kroz razne situacije koje dolaze. Ne znam kako neko moze da ima poverenje kad tek zapocinje neku vezu. Pa on/a tu osobu zapravo i ne poznaje. Moze da ima poverenja u sebe, svoju intuiciju, procenu ljudi koja se i pre pokazala tacnom pa veruje sebi i tsl. A sto se druge osobe tice tek je vremenom upoznaje, pa u necemu u odnosu na pocetnu sliku koju je imao/la moze da se razocara, a u necemu da se iznenadi pozitivno. Sem toga mislim da sve zavisi i od obe osobe, medjusobnog odnosa... Tako jedna osoba moze u jednoj vezi za jednu osobu biti neodgovorna i povrsna a opet u sledecoj posvecena i ozbiljna. Sve zavisi sta mi budimo u drugim osobama i sta one bude u nama.
Originally posted by m..

ima smisla, jer kako mozes voleti nekoga ako mu/joj ne verujes? poverenje je u korenu svakog takvog odnosa, kad ga nema onda se stvar svodi na jebanje i prekracivanje vremena dok nesto bolje ne naidje.

ne samo da je neophodno verovati parteru, nego je neophodno i verovati u partnera.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Poverenje je potrebno zasluziti...a za to treba neko vreme. Mislim da je besmisleno biti sa osobom kojoj ne verujes, mucis samog sebe crnim mislim, a samim tim i drugu osobu proveravanjem ili vec cim. Ja ne mogu nikog naterati da mi bude veran, ne mogu ga prisiljavati. Moze sutra reci kako ide kod tetke a ide kod svalera, sta god... :lol: Na meni je da se korektno ponasam prema partnerki, a to da li ce me prevariti ili nece, njena je stvar. Neko je dovoljno pametan da vidi sta su prioriteti, a neko ne...
Korisnikov avatar
By zozefin st
mislim da treba vremena da se stekne potpuno poverenje,
da se ljudi dobro upoznaju, ne moze odmah na pocetku veze,
osim ako se ne poznaju vec duze vreme od ranije
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!