Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
uni, kvaris mi koncept teme :shamar:

sad mi je drago sto sa tobom nikad nisam u vezi pa ne cuvam neku materijalnu stvar, inace bi je sad provereno bacila :njanja:

:krezavi:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ne bi je bacila, dusho.

Kako bi se onda podsetila na momenat kad smo se drzeci za ruke vozili vozicem po Adi. A?

:lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Imam kutiju. Ali za veze koje su zazivele dovoljno dugo da se u kutiju ima sta ubaciti. Ne cuvam sranjca tipa ulaznica za koncert ili pozoriste, ali drage poklone svakako. Ne bacam.
Stavise, prijatno (valjda) sam iznenadila jednog od svojih ekseva kada sam pronasla njegove prastare tekstove, za koje ni ne zna gde su u originalu, a ja cuvam kopiju. I tacno znam gde je. Iako je ne gledam svaki dan.
Korisnikov avatar
By m..
meni je cela gajba x-box. doduse to nema neke preterane veze sa sentimentalnoscu, pre je posledica toga da hordashim kojekakve gluposti po kuci. plus imam fotelju bivse zene koja dominira sobom, lol.

ne znam, nije da gledam te predmete okolo sa setom, nije ni da bih pobacala sve sto me na nekog podseca. to su prosto predmeti koji se nalaze negde okolo i svedoce o mojoj istoriji.

mislim kad bih pokusala da obrisem secanja morala bih da bacim ipod, fotelju, ram za slike... i mozak.
Korisnikov avatar
By Last_minutes
Imam kutiju uspomena u kojoj cuvam neke sitnice,koje me podsecaju na bivse devojke. Volim sto ih imam i setim se mnogih lepih stvari kada ih uzmem u ruke, pomirisem ili kada se zagledam u njih.
Moja sadasnja ima posebnu kutijicu u koju stavljam samo njene stvari :love:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

Da li vi imate Ex - Box, iliti kutiju u koju skupljate uspomene, pokloncice, ili razne male stvarcice, koje bi drugima bile smesne, a za vas predstavljaju deo proslosti, koje s vremena na vreme zelite da se prisetite?

i ako nemate, kad bi, sta bi stabili u nju?

da li uopste cuvate stvari koje vas asociraju na bivsu/bivseg nakon raskida, ili sve skupljate na gomilu i vratite (kao u americkim filmovima) ili bacite?
Imam i jako boli.
Samo, problem je kad su stvari i van kutijice, kad u nju treba staviti escajg, tanjire, deo nameštaja, posteljinu, sat...
Drugi problem i pitanje se odnose je šta sa kutijom u glavi. kako sa tim sitnicama?!
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Galateja

Drugi problem i pitanje se odnose je šta sa kutijom u glavi. kako sa tim sitnicama?!
trenutno se borim sa tim "sitnicama"... pre par nedelja mi je to sve delovalo smesno..a sad na sta god pomislim.. knedla u grlu...

plasim se da je jedino resenje pomiriti se sa tim da ce one uvek biti tu, ali mora se dalje ziveti, i valjda ce se jednom pojaviti neke nove koje ce ove prethodne zaseniti...

ni ja ne verujem u to sto pisem, ali ako prestanem da verujem u to da ce kad tad biti bolje, jos vise cu iznutra istrunuti...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!