Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By J...
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

da li ste imali nekad situaciju kada ste rasinuli sa devojkom/deckom iako je tu jos uvek bilo obostranih osecanja?
S moje strane vise nije bilo, dakle - ne.
da li ima tih situacija koje mogu spreciti da "prava ljubav" opstane?
Nema. Ako je "prava" onda opstaje.
da ste dosli u situaciju da nekome kazete "volim te, ali mi ne mozemo da budemo zajedno"...
Nikad. Uvek postoji neko resenje.

ili smatrate da su takve osobe kukavice koje beze od obaveze i plase se da se bore za potencijalnu pravu ljubav?
Moguce ali ako su osobe mlade onda se moze i razumeti.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
evo reci jedne pesme koja mi se ovih dana stalno mota, i koja ce me nadam se ne toliko dugo motati...

Opet vecnost nosi zelje dok srce juri scene,nema te zene suze same pisu jer nema vise ni mene,
da pokusam da shvatim,da uzvracena osecanja su bila samo moji snovi koje jurim i lovim iako boli..
Osecaj biti izneveren i ostavljen,vidim, bol osetim mrznju, a ustvari ona mi nedostaje,i ponekad
na kisi cujem njene korake..VOLIM TE..a ti koraci bole me i svaka kapljica kise boli me,i saznanje
da su osecaji tvoji najobicniji folovi,pogledi modri u nedogled i nikada ti i ja,sa tom pricom
o ljubavi nikada nacisto gotovi,jer zauvek ostace neugaseni poljubac na usnama,par uspomena dana
srecnih,da bol drze vecni,i kad osetim se srecnim da se setim o nocima sretnim,zatvorim oci i imam
samo tebe u mislima,i noci me vode tamo gde nikada samnom nisi isla,ja cetiri zida,praznina i tisina
koja me nocima bez tebe kida...oprosti mi..jer neumem od tuge do srece bez tebe...oprosti...sto suza ko kisaniz obraz se sliva i ...oprosti...jer ja sam niko i nista koji tuge ne broji,molim te oprosti jer sam niko i nista koji te voli....

Ako ljubav ima znacaj onda te volim,ako i cemu to vredi molim te oprosti..
Jednom shvatices da zauvek trazim te ranije,kasnije..damije vreme voleo bih te zauvek....

Jednom kad zaspis cuces sve pesme koje ti nikad nisam napisao,videces snove koje s tobom sam ziveo,pre tebe i samo zamislao i snivao..Proci ce vreme,pricacu kako sam voleo, i kako tebe sam imao,i bicu jedan u masi cije srce kuca ljubav,voleo pa ostao tuzan,za srecu stvarnost mojih suza,bulevarima svoga sveta lutam i vise ne znam za sutra ni kuda i svaki put stigne me tuga,kad pozelim da se setim,kad prestanem da izgovaram reci,nista ne moze da spreci tu ljubav..ni osmeh ni sreca ni noci pune tvog smeha,jedna ljubav poput greha jer svaki put ljudi me vrte u krug...
hiljade krugova,i svaki put zivot ko zna gde odvede,ali na kraju svih krajeva u mome srcu sve se svede samo na to da volim tebe...

Ako ljubav ima znacaj onda te volim,ako i cemu to vredi molim te oprosti..
Jednom shvatices da zauvek trazim te ranije,kasnije..damije vreme voleo bih te zauvek....

Opet ove reci moje suze prate reci, puno bola ljubavi i patnje, znas i sama da opet idu tebi,a sta da radim kad te i dalje volim,ali cemu to cemu ove reci,kad ne znam dal ovo tebi ista znaci,kad ovo cujes molim te ne placi,nisam puno trazio reci sta sam to od tebe dobio,vise potrosenih suza nego ljubavi,a jos uvek mi nedostajes, gde je pogled koji me je lepsio,gde je osmeh koji mi je srce uzeo,oprosi sto okrecem novu stranicu,jos uvek si tu,i tu se nalazis jer sve si shvatila..
oprosti....sto i dalje volim te...oprosti..sto moje srce zauvek zelite..
I kad prodje mnogo vremena,kad tvoje srce malu ljubav shvati, ja i dalje cekam i cuvam moju ljubav za tebe..i opet cu da se vratim....

http://www.youtube.com/watch?v=H-d0iPoYSUM
Korisnikov avatar
By hlaefdige

da li ste imali nekad situaciju kada ste rasinuli sa devojkom/deckom iako je tu jos uvek bilo obostranih osecanja?

svaki put sam tako zavrsavala veze....u jednom momentu ta ljubav vise ne moze da "pokrije" nedostatke koji postoje ili su nastali u tom odnosu....

..kod mene se gotovo uvek radilo o tome da se krecemo u razlicitim pravcima...mahom zbog muske fiksacije da me zene i prave mi decu...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by hlaefdige

u jednom momentu ta ljubav vise ne moze da "pokrije" nedostatke koji postoje ili su nastali u tom odnosu....
upravo. ako dvoje ljudi imaju razlicite zivotne planove i razlicite neke dinamike u zivotima, onda to jako tesko moze da se uklopi u perspektivu neke zajednicke buducnosti.

a sto se ljubavi tice, ko kaze da ona ne sme da ostane posle u nekom obliku?
By dukkehjem
Nisam bio u prilici, smatram da postoje situacije koje sprece "pravu ljubav", a verujem da je svaka ljubav, ako je ljbuav prava.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by borboleta

Desavalo se da budem etiketirana kao "nedovoljno romanticna", "hladna", "nemastovita" zato sto ne umem da funkcionisem na daljinu...Ja mislim da sam samo realna i prakticna.

No, svaka cast ljudima koji se vole "na daljinu", ali za mene to nije!
:up:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by ...Sitnicava...

da li ima tih situacija koje mogu spreciti da "prava ljubav" opstane? da ste dosli u situaciju da nekome kazete "volim te, ali mi ne mozemo da budemo zajedno"...

ili smatrate da su takve osobe kukavice koje beze od obaveze i plase se da se bore za potencijalnu pravu ljubav?
Imala sam takvu situaciju. A i ostavljali su me dok je bilo emocija sa njihove strane. Svega je bilo.

Nema (mislim, recimo da nema) situacija koje mogu sprečiti da prava ljubav opstane, može se desiti samo da je prebrzo prekinuta nedovoljnim zalaganjem/silom prilike. Nisam došla u situaciju da kažem nekome "volim te, ali mi ne mozemo da budemo zajedno", ali sam slušala o tome od strane partnera.

Ako je dotična osoba sama po sebi nesigurna, nezrela, mlada, neiskusna, ili naprotiv starija i nije navikla na vezivanje već usputne odnose sa ljudima, onda je moguće da je stanje takvo da beži jer se plaši. Ju, što ne bih imala živaca za takve. 'Alo, momak, bežiš, a juri te Nešto Lepo. :roll:
I Sitna je lepo objasnila :yes:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Slika

ja mislim da ova izjava najbolje opisuje termin "prava ljubav" i da li nesto vredi
Korisnikov avatar
By Mage
"odlazim, a volim te"... je po meni čista glupost i/ili laž. Ako nekog zaista volim, sve ću učiniti da budemo zajedno i dokle god ga/je volim svim silama ću se boriti za našu ljubav (ukoliko je obostrano naravno).

Ljubavi koje se okončaju odustajanjem jer trenutno rešenje nije na vidiku po meni nisu ni bile vredne borbe.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Iskreno, mislim da ko god kaze da odlazi a voli te, sere, sere Sanja. :lol:
Dokle god postoji ljubav, vredi se boriti i prebroditi sve. A ako neko nece da se bori, jednostavno te ne voli dovoljno, nije shvatio vezu ozbiljno...to je jedna nezrela osoba koja nije vredna tvoje paznje. -.-
Da se ja nalazim u situaciji u kojoj si ti, znaci da volim neku osobu, pa pomerila bih i nebo i zemlju da pokusam da izgladim situaciju... Pricajte, stavi se u njenu kozu... Naravno, ako mislis da je to prava ljubav.

A sada me izvini, idem da izmerim temperaturu, izduvam nos i iskasljem slajmaru. :lol:
By Kragi
E neka si im rekla da se device zapravo bore za pravu ljubav tj. onda kad vole! a svi misle da su hladne i arogantne kucke. :smeh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Blond Brat

Dokle god postoji ljubav, vredi se boriti i prebroditi sve. A ako neko nece da se bori, jednostavno te ne voli dovoljno, nije shvatio vezu ozbiljno...to je jedna nezrela osoba koja nije vredna tvoje paznje. -.-
Da se ja nalazim u situaciji u kojoj si ti, znaci da volim neku osobu, pa pomerila bih i nebo i zemlju da pokusam da izgladim situaciju... Pricajte, stavi se u njenu kozu... Naravno, ako mislis da je to prava ljubav.

A sada me izvini, idem da izmerim temperaturu, izduvam nos i iskasljem slajmaru. :lol:
sad me ubi :krezavi:

pa ja sam to rekla, a ne ona :lol:

smisao ove teme je da me tesite, a ne da pricate kako serem :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Eee...seres Sanja, kao sve foke zajedno u temi MOJA FOKA. :yes: :lol:

Kragi, mi device smo BLAGO, treba da budu sretni sto nas imaju. :sudija:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ma ona je dete, a meni je tih fora dosta vec... ako nam je sudjeno bice, ali ja ne planiram da zamrznem zivot ili da trazim "privremenu zamenu" u novoj devojci... sad mi treba malo prostora za sebe, a onda se opet pustamo u promet... :evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
sta bre ti isto? :lol:

jebem ti komentar :krezavi:

ja ovde istresoh dusu pred celim forumom, a ona samo "isto"

:egzorcist:
Korisnikov avatar
By mOwbid
isto mi se desava...
Ne laj.. :p
Korisnikov avatar
By Kittrie
nasuprot opstenarodnom misljenju smatram to veoma teskim i hrabrim potezom.
na kraju te duge (dugogodisnje) veze..vecina vremena je provedena u napetosti, razmiricama, prebiranju po proslosti..dok su se meni desavale neke life-altering things na drugoj strani.. (ne, nije veza na daljinu)
poenta je da ona strast koja nas je obuzimala pozitivno svo to vreme je prerasla u strasne svadje.. i iako su mirenja bila isto pozitivno burna.. posle nekog vremena dosadi ti repriza emotivnog tobogana i shvatis da je ona inicijalna zudnja veoma prosla, a zivotno.. niste jedno za drugo.
rastanak je bio veoma tragi-komican (hint: pokusaj samoubistva skakanjem kroz prozor, otmica kolima i iskakanje iz istih dok se vozis..)..dok nije proslo neko vreme da se smire strasti i poprica opet. jesam volela, ali nisam mogla ni htela to vise. nisam htela nikog drugog, nisam na pameti imala ista takvo; osecala sam jaku bol dok sam izgovarala te reci, i kao da se cepam na pola - i danas mi je cudno sto sam to isfurala do kraja (obicno me obrnu, ili se obrnem, kad zelim da raskinem )..naravno, morala sam to ponoviti jos dosta puta tokom koju god. dok se prica nije 'primila'.
i ponekad, posebno sad kad se osamimo i zakucamo i do zore.. pomislim da sam pogresila, da je to bilo to a ja sam TO odbacila zbog mirisa ustajalosti.. onda se opet setim svadja ( i dan danas ih imamo).. fakin smesno, i dalje je jedina osoba sa kojom mogu da zamislim zajednicki zivot. ali ne zamisljam, no eto, tema me vrati u to kao..

@sanjas- nemam blage kako je to kod vas funkcionisalo.. nekad treba vremena da se neke stvari iskristalisu; i u tome svakog vodi duboka unutrasnja motivacija koje uglavnom nismo svesni- mislim na zakljucke do kojih se dolazi.. mozda sad nije pravo vreme vas, mozda je tako jednostavno. a mozda samo niste jedna za drugu.
u svakom slucaju stihovi 'odlazim, a volim te..'- ja ih dozivela i otpevala.
Korisnikov avatar
By Kittrie
uuuuuuuuu, jbte al se raspisah,
spavala, probudila se i sad smaram; sori.
Korisnikov avatar
By m..

A da recimo radis tako nesto godinu dana bez ikakvog efekta? :P
Covek moze da voli nekog a da ne bude u vezi s tom osobom.
By Kragi
Originally posted by m..

A da recimo radis tako nesto godinu dana bez ikakvog efekta? :P
Covek moze da voli nekog a da ne bude u vezi s tom osobom.
Onda je ta osoba teški mazohista i voli da je neko jebe u zdrav mozak! e uz dužno poštovanje, koliki iq moraš da imaš da bi za nekim freneticno jurio godinu dana uz konstantne probleme ili neadekvatan odgovor sa druge strane? uz sve to još i voliš dotičnu?! idi bre ...
e, ako nešto ne ponosim onda su to ucveljeni koji imaju izbor ali od partnera ne odlaze zato što ga vole :sweet: bez obzira na sve probleme i odnos koji je sam po sebi nezdrav za oboje!
već sam rekao, umeo sam ja da se zaljubim i da posle nekog vremena shvatiš da to ne ide baš najbolje, može da ti bude teško, da patis i sl, ali da me neko godinu dana zajebava?!
mislim, onda kukajte još 5 godina bar i obavezno se potrudite da svoju odgovornost kamuflirate nečim što se zove ljubav.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!