Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Galatejathats hot
Ne, ne! Manekenka je sve vreme svesna, vidiš da ju je zagrlila, a i šapuću nešto.A i bilo je obostranog pipkanja kako kažu moji izvori.
![]()
Originally posted by Dirrtyni jednom se nisi eksplicitno izjasnio protiv fista. sta vise, ako tumacim te rebuse sa smajlicima, ti volis spank, samar i fist. bas si drtty :-)))
Kita, jezik![]()
Fist![]()
Editovao sam prethodni post, ubacivši 2 vrlo bitne rečenice na temu.
Originally posted by Galateja
Onda je usledilo jutro posle. Što bi rekla Semka Sokolović U raljama života 'čupale kose sa glave' te nije to što svi misle, one su se samo šalile. Pevačica PLAČE zbog toga, a ova druga ubeđuje da to nije to, već šala.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mOye4E1A ... re=related[/youtube]
Originally posted by Galatejazasto? ja cu ti reci zasto. njen suprug ima biceps kao moja butina. vendi je lepo rekla da se tina boji, da je u konstantnom strahu. sad povezi ove cinjenice. sta mislis, tina je izasla. njen suprug je plakao pred novinarima zbog ovih tininih avantura pod jorganom. pretpostavljam da tina sad ne place vise. verovatno jauce. dok je on lema. to je najnormalnija stvar u srbskoj kulturi. dovoljno je da je prebije, necemo je sad kamenovati, pa nismo turci, zaboga!
Čekajte malo sa ofovima i lociranjem.
Nije važno do kog stepena seksualne intimizacije su one išle. Jasno se vidi da je tu bilo nešto (da ne ulazimo sad u prirodu svakog dodira) i da su sutradan obe bile u panici. Manekenka je sve svodila na šalu, dok je pevaljka baš izdramila i plakala. Zatim, pevačica svakim danom sve više drami, dok manekenka nastavlja sa spopadanjem ženskog življa. Sličan mehanizam sam videla i u nekim lgbt filmovima. Uživanje - drama - negiranje - kajanje - _____ . Poslednji stepepen se nikad ne zna pa sam zato ostavila crtu. Mene interesuje zašto je navedeni sled neizbežan. Zar baš moraju suze?
Originally posted by m..Sad ti zvučiš k'o ovi homofobi kada se plaše rukovanja sa pederima, jer će im ugroziti heteroseksualni integritet.
Sva sreca pa je galateja opisala o cemu se radi, pa ne moram da gledam (stvarno ne mogu da gledam farmu, kada gledam tako nesto gotovo da vidim taximetar koji otkucava moj opadajuci IQ u trecoj tarifi).
Originally posted by ns.happyJa za to nisam znala, mislim na muža Konana. Znala sam da ima nekoga 'vani' ali ne da neguju prošlovekovne norme ponašanja.
Originally posted by Galatejazasto? ja cu ti reci zasto. njen suprug ima biceps kao moja butina. vendi je lepo rekla da se tina boji, da je u konstantnom strahu. sad povezi ove cinjenice. sta mislis, tina je izasla. njen suprug je plakao pred novinarima zbog ovih tininih avantura pod jorganom. pretpostavljam da tina sad ne place vise. verovatno jauce. dok je on lema. to je najnormalnija stvar u srbskoj kulturi. dovoljno je da je prebije, necemo je sad kamenovati, pa nismo turci, zaboga!
Čekajte malo sa ofovima i lociranjem.
Nije važno do kog stepena seksualne intimizacije su one išle. Jasno se vidi da je tu bilo nešto (da ne ulazimo sad u prirodu svakog dodira) i da su sutradan obe bile u panici. Manekenka je sve svodila na šalu, dok je pevaljka baš izdramila i plakala. Zatim, pevačica svakim danom sve više drami, dok manekenka nastavlja sa spopadanjem ženskog življa. Sličan mehanizam sam videla i u nekim lgbt filmovima. Uživanje - drama - negiranje - kajanje - _____ . Poslednji stepepen se nikad ne zna pa sam zato ostavila crtu. Mene interesuje zašto je navedeni sled neizbežan. Zar baš moraju suze?
Originally posted by m..verovatno se uplasila scene u glavi kako na svakom nastupu dokazuje svoju hetero opredeljenost jebavajuci se sa svim zainteresovanim muskarcima...
Elem, mene ne cudi sto ova place, ako sam dobro skontala riba je navodno strejt pa joj se dopalo, pa je ujutro skontala sta je bilo, naravno da je u panici. Prvo jer se to desilo pred milionskim auditorijumom, drugo jbt znamo kakvo je misljenje o gay ljudima ovde, pratice je to do kraja zivota, naravno da ce da je uhvati panika, trece moguce da panici jer je otkrila nesto novo o sebi, a na toj jebenoj farmi a i van nje ne zna sta bi s tim. Mogu samo zamisliti dramu koja joj se odigrava u glavi.
Originally posted by emo_haos_Meni je ovde najinteresantnije kako manekenka I DALJE juri za njom i teši je, što rečima, što taktilno.
Originally posted by Galateja
Onda je usledilo jutro posle. Što bi rekla Semka Sokolović U raljama života 'čupale kose sa glave' te nije to što svi misle, one su se samo šalile. Pevačica PLAČE zbog toga, a ova druga ubeđuje da to nije to, već šala.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mOye4E1A ... re=related[/youtube]
"duhovi su medju nama..."![]()
![]()
Originally posted by Galatejanaravno. pocnes s farmom pa zavrsis sa leom kis i onda ti nema spasa.
Originally posted by m..Sad ti zvučiš k'o ovi homofobi kada se plaše rukovanja sa pederima, jer će im ugroziti heteroseksualni integritet.
Sva sreca pa je galateja opisala o cemu se radi, pa ne moram da gledam (stvarno ne mogu da gledam farmu, kada gledam tako nesto gotovo da vidim taximetar koji otkucava moj opadajuci IQ u trecoj tarifi).
![]()
Ne volim ni ja Farmu, ali su mi interesantne ove psihološke igrice, jer ih posmatram šire, van dimenzija samog rijaliti programa.
Originally posted by Galatejaisus bog, frojsdovska omaška s moje strane!
^Olga, pogrešno prenosiš tračeve. To nije rekla Sani Armani, već Sani, Natalijin muž.![]()
Originally posted by m..Oteraćeš me u staračke pelene, pre vremena.
Originally posted by Dzelajza RouzIsuse! Ne znam, gledala sam te VBove i slicno sa bivsom zenom u vise navrata, uglavnom to bude red Mace koji se drapa, red neke ribe koja bulazni, pa opet red Mace koji se drapa, pa jedna riba drugoj kaze da je ogranicena kao tetrapak i tako u krug, a onda ih gledas kako spavaju. A mozes da gledas neki fin film ili merkate i lavove ili nesto trece za to vreme. Doduse jesam nerd mizantropicnog tipa pa bih svejedno radije gledala animacije atomskog jezgra nego ljude, ali meni je ta zjapeca nesadrzajnost rijalitija stvarno too much to handle.
Sva sreca pa je galateja opisala o cemu se radi, pa ne moram da gledam (stvarno ne mogu da gledam farmu, kada gledam tako nesto gotovo da vidim taximetar koji otkucava moj opadajuci IQ u trecoj tarifi).![]()
Mada se, u suštini, ne slažem sa sadržinom rečenog, zabavlja me način na koji to formulišeš.
Šta znam, ja sam pre neko veče vežbala svoj nemački sa farmerima i naučila kako se kaže "ubica majke mucavog i priglupog deteta iz plemena Hotentota". Pa ti vidi.
Originally posted by Hys.
"ali meni je ta zjapeca nesadrzajnost rijalitija stvarno too much to handle."
TO!
Originally posted by m..Iskreno, ja sam volela prvi serijal VB (onaj u kome je Ivan Ljuba pobedio) i Operaciju trijumf. Ostalo mi liči na ponavljanje, ali ovo nije tema o rijaliti programima. Ne znači da ako naiđem na netu na izvesne pojave koje su mi interesantne da ću 24h sedeti u fotelji i gledati red drapanja, ogovaranja i spavanja usput preživajući kokice.
Originally posted by Dzelajza RouzIsuse! Ne znam, gledala sam te VBove i slicno sa bivsom zenom u vise navrata, uglavnom to bude red Mace koji se drapa, red neke ribe koja bulazni, pa opet red Mace koji se drapa, pa jedna riba drugoj kaze da je ogranicena kao tetrapak i tako u krug, a onda ih gledas kako spavaju. A mozes da gledas neki fin film ili merkate i lavove ili nesto trece za to vreme. Doduse jesam nerd mizantropicnog tipa pa bih svejedno radije gledala animacije atomskog jezgra nego ljude, ali meni je ta zjapeca nesadrzajnost rijalitija stvarno too much to handle.
Sva sreca pa je galateja opisala o cemu se radi, pa ne moram da gledam (stvarno ne mogu da gledam farmu, kada gledam tako nesto gotovo da vidim taximetar koji otkucava moj opadajuci IQ u trecoj tarifi).![]()
Mada se, u suštini, ne slažem sa sadržinom rečenog, zabavlja me način na koji to formulišeš.
Šta znam, ja sam pre neko veče vežbala svoj nemački sa farmerima i naučila kako se kaže "ubica majke mucavog i priglupog deteta iz plemena Hotentota". Pa ti vidi.
Originally posted by m..Ovo što si napisala, a Hys posle citirala, ja ne sporim. Štaviše, slažem se. Samo, kao Galateja, mislim da to ne može imati nikakav impakt na moj IQ. Kontam da je sa stanovišta opšte informisanosti bitno da bar okrznem pogledom i takve TV (ne)sadržaje. A nije baš ni da ih gledam kao što Nada Macura pomno prati latino sapunice, "jer se tu vide karakteri".
Isuse! Ne znam, gledala sam te VBove i slicno sa bivsom zenom u vise navrata, uglavnom to bude red Mace koji se drapa, red neke ribe koja bulazni, pa opet red Mace koji se drapa, pa jedna riba drugoj kaze da je ogranicena kao tetrapak i tako u krug, a onda ih gledas kako spavaju. A mozes da gledas neki fin film ili merkate i lavove ili nesto trece za to vreme. Doduse jesam nerd mizantropicnog tipa pa bih svejedno radije gledala animacije atomskog jezgra nego ljude, ali meni je ta zjapeca nesadrzajnost rijalitija stvarno too much to handle.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!