Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Kittrie
omg nokti.. :barf: paziti na to !!
tako je mene rascerecila bivsa do krvi jbte.
jedva sam hodala naredna 3 dana, a bol je..
to bese osvetnicki sex, kontam.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Dirrty

Kita, jezik :yes:

Fist :shamar:

Editovao sam prethodni post, ubacivši 2 vrlo bitne rečenice na temu.
ni jednom se nisi eksplicitno izjasnio protiv fista. sta vise, ako tumacim te rebuse sa smajlicima, ti volis spank, samar i fist. bas si drtty :-)))
Korisnikov avatar
By Dirrty
Čuj nisam... pa ni prst u dupetu ne volim, da ne govorim o više prstiju/šaci/ruci/ramenu....

Ili ćeš da me zlostavljaš kako ja kažem, ili me nećeš ni zlostavljati! :durenje:
Korisnikov avatar
By ns.happy
ajde drti, ne femkaj se, bogati. :-)):pms:
Korisnikov avatar
By Galateja
Čekajte malo sa ofovima i lociranjem.

Nije važno do kog stepena seksualne intimizacije su one išle. Jasno se vidi da je tu bilo nešto (da ne ulazimo sad u prirodu svakog dodira) i da su sutradan obe bile u panici. Manekenka je sve svodila na šalu, dok je pevaljka baš izdramila i plakala. Zatim, pevačica svakim danom sve više drami, dok manekenka nastavlja sa spopadanjem ženskog življa. Sličan mehanizam sam videla i u nekim lgbt filmovima. Uživanje - drama - negiranje - kajanje - _____ . Poslednji stepepen se nikad ne zna pa sam zato ostavila crtu. Mene interesuje zašto je navedeni sled neizbežan. Zar baš moraju suze?
Korisnikov avatar
By m..
Sva sreca pa je galateja opisala o cemu se radi, pa ne moram da gledam (stvarno ne mogu da gledam farmu, kada gledam tako nesto gotovo da vidim taximetar koji otkucava moj opadajuci IQ u trecoj tarifi).

Ne znam, sretala sam se sa tim u svom zivotu, mahom u mladjim godinama istog. Prva devojka koju sam poljubila, na nagovor najboljeg prijatelja na nekom rodjandanu, i koja je posle kao otisla sa mnom po cigarete, pa smo se ljubile i mazile u nekoj olupini od auta pola sata, je sutradan ladno nasla decka, da ne daj boze ne ispadne da je lezbejka. Videla sam je godinama kasnije na nekoj gay zurci, iako sam cula da je majka troje sitne dece.

Elem, mene ne cudi sto ova place, ako sam dobro skontala riba je navodno strejt pa joj se dopalo, pa je ujutro skontala sta je bilo, naravno da je u panici. Prvo jer se to desilo pred milionskim auditorijumom, drugo jbt znamo kakvo je misljenje o gay ljudima ovde, pratice je to do kraja zivota, naravno da ce da je uhvati panika, trece moguce da panici jer je otkrila nesto novo o sebi, a na toj jebenoj farmi a i van nje ne zna sta bi s tim. Mogu samo zamisliti dramu koja joj se odigrava u glavi.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
E, ta Tina, koju ja inače mnogo volim, je već duže vreme sumnjiva i ima nekakve inklinacije. Prvo se ljubakala tamo sa Tanjom Savić, a onda je stavila i neke dve da se ljube i da pokušavaju i nju da uvuku u igru u sopstvenom spotu. A što se manekenke tiče, evo šta kaže Sani Armani:

"Jelena, dalje ruke od Natalije! Moja žena nije lezbijka i ne voli takve igrice. Ta manekenka ništa drugo ne radi na Farmi osim što ide i spopada žene. Iskoristila je i Tinu kada je ova popila čašicu više. Mislila je da tako može i sa mojom Natalijom, ali džabe joj sve, kod nje nema šanse!"

Zabavi nikad kraja!
:wundy:
Korisnikov avatar
By Galateja
^Olga, pogrešno prenosiš tračeve. To nije rekla Sani Armani, već Sani, Natalijin muž. :awesome:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Galateja

Nije važno do kog stepena seksualne intimizacije su one išle. Jasno se vidi da je tu bilo nešto (da ne ulazimo sad u prirodu svakog dodira) i da su sutradan obe bile u panici. Manekenka je sve svodila na šalu, dok je pevaljka baš izdramila i plakala. Zatim, pevačica svakim danom sve više drami, dok manekenka nastavlja sa spopadanjem ženskog življa. Sličan mehanizam sam videla i u nekim lgbt filmovima. Uživanje - drama - negiranje - kajanje - _____ . Poslednji stepepen se nikad ne zna pa sam zato ostavila crtu. Mene interesuje zašto je navedeni sled neizbežan. Zar baš moraju suze?
zasto? ja cu ti reci zasto. njen suprug ima biceps kao moja butina. vendi je lepo rekla da se tina boji, da je u konstantnom strahu. sad povezi ove cinjenice. sta mislis, tina je izasla. njen suprug je plakao pred novinarima zbog ovih tininih avantura pod jorganom. pretpostavljam da tina sad ne place vise. verovatno jauce. dok je on lema. to je najnormalnija stvar u srbskoj kulturi. dovoljno je da je prebije, necemo je sad kamenovati, pa nismo turci, zaboga!
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by m..

Sva sreca pa je galateja opisala o cemu se radi, pa ne moram da gledam (stvarno ne mogu da gledam farmu, kada gledam tako nesto gotovo da vidim taximetar koji otkucava moj opadajuci IQ u trecoj tarifi).
Sad ti zvučiš k'o ovi homofobi kada se plaše rukovanja sa pederima, jer će im ugroziti heteroseksualni integritet. :P

Ne volim ni ja Farmu, ali su mi interesantne ove psihološke igrice, jer ih posmatram šire, van dimenzija samog rijaliti programa.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by ns.happy

zasto? ja cu ti reci zasto. njen suprug ima biceps kao moja butina. vendi je lepo rekla da se tina boji, da je u konstantnom strahu. sad povezi ove cinjenice. sta mislis, tina je izasla. njen suprug je plakao pred novinarima zbog ovih tininih avantura pod jorganom. pretpostavljam da tina sad ne place vise. verovatno jauce. dok je on lema. to je najnormalnija stvar u srbskoj kulturi. dovoljno je da je prebije, necemo je sad kamenovati, pa nismo turci, zaboga!
Ja za to nisam znala, mislim na muža Konana. Znala sam da ima nekoga 'vani' ali ne da neguju prošlovekovne norme ponašanja. :shrug:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by m..

Elem, mene ne cudi sto ova place, ako sam dobro skontala riba je navodno strejt pa joj se dopalo, pa je ujutro skontala sta je bilo, naravno da je u panici. Prvo jer se to desilo pred milionskim auditorijumom, drugo jbt znamo kakvo je misljenje o gay ljudima ovde, pratice je to do kraja zivota, naravno da ce da je uhvati panika, trece moguce da panici jer je otkrila nesto novo o sebi, a na toj jebenoj farmi a i van nje ne zna sta bi s tim. Mogu samo zamisliti dramu koja joj se odigrava u glavi.
verovatno se uplasila scene u glavi kako na svakom nastupu dokazuje svoju hetero opredeljenost jebavajuci se sa svim zainteresovanim muskarcima... :redaljka:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by emo_haos_

Onda je usledilo jutro posle. Što bi rekla Semka Sokolović U raljama života 'čupale kose sa glave' te nije to što svi misle, one su se samo šalile. Pevačica PLAČE zbog toga, a ova druga ubeđuje da to nije to, već šala.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mOye4E1A ... re=related[/youtube]

"duhovi su medju nama..." :lol: :krezavi:
Meni je ovde najinteresantnije kako manekenka I DALJE juri za njom i teši je, što rečima, što taktilno. :awesome:
Korisnikov avatar
By Hys.
^Mozda je interesantno ali ne mogu da gledam. Dobijem neizdrziv transfer neprijatnosti.

A za ove dve devojke, lepo je rekla m....Nije svejedno.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..

Sad ti zvučiš k'o ovi homofobi kada se plaše rukovanja sa pederima, jer će im ugroziti heteroseksualni integritet. :P

Ne volim ni ja Farmu, ali su mi interesantne ove psihološke igrice, jer ih posmatram šire, van dimenzija samog rijaliti programa.
naravno. pocnes s farmom pa zavrsis sa leom kis i onda ti nema spasa. :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by m..

Oteraćeš me u staračke pelene, pre vremena. :lol:

Mada se, u suštini, ne slažem sa sadržinom rečenog, zabavlja me način na koji to formulišeš.

Šta znam, ja sam pre neko veče vežbala svoj nemački sa farmerima i naučila kako se kaže "ubica majke mucavog i priglupog deteta iz plemena Hotentota". Pa ti vidi.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by m..

Mada se, u suštini, ne slažem sa sadržinom rečenog, zabavlja me način na koji to formulišeš.

Šta znam, ja sam pre neko veče vežbala svoj nemački sa farmerima i naučila kako se kaže "ubica majke mucavog i priglupog deteta iz plemena Hotentota". Pa ti vidi.
Isuse! Ne znam, gledala sam te VBove i slicno sa bivsom zenom u vise navrata, uglavnom to bude red Mace koji se drapa, red neke ribe koja bulazni, pa opet red Mace koji se drapa, pa jedna riba drugoj kaze da je ogranicena kao tetrapak i tako u krug, a onda ih gledas kako spavaju. A mozes da gledas neki fin film ili merkate i lavove ili nesto trece za to vreme. Doduse jesam nerd mizantropicnog tipa pa bih svejedno radije gledala animacije atomskog jezgra nego ljude, ali meni je ta zjapeca nesadrzajnost rijalitija stvarno too much to handle.
Korisnikov avatar
By Hys.
"ali meni je ta zjapeca nesadrzajnost rijalitija stvarno too much to handle."

TO :up: !
Korisnikov avatar
By Dina
O samom fenomenu su ljudi vec pisali pa da ne ponavljam. Ono sto je meni pozitivno u tom slucaju je bila reakcija muza/decka od jedne od njih. PIsalo je u novinama da je ocajan sto je ona imala lezbejski seks na farmi, da je bio muskarac u pitanju odmah bi je ostavio a posto je zena isto je ocajan ali jos ne zna kako da tu informaciju u glavi obradi i da ce razgovarati sa njom kad izadje. To mi je bilo pozitivno jer se kroz to negde priznaje odnos dve zene kao nesto sto je prevara, takodje sto je odigrano nazvano lezbejskim seksom. To je neobicno s obzirom da do skoro nije mogao da se zamisli seks bez muskarca niti da je to sto se odigrava izmedju dve zene nesto sto muskarca treba toliko da pogadja. A za tu manekenku su novine pisale da je lezbejka, da se to kao znalo i pre farme, samo se nije znalo da ce i druge zene navesti da iskazu lezbejske sklonosti.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by m..
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by m..

Isuse! Ne znam, gledala sam te VBove i slicno sa bivsom zenom u vise navrata, uglavnom to bude red Mace koji se drapa, red neke ribe koja bulazni, pa opet red Mace koji se drapa, pa jedna riba drugoj kaze da je ogranicena kao tetrapak i tako u krug, a onda ih gledas kako spavaju. A mozes da gledas neki fin film ili merkate i lavove ili nesto trece za to vreme. Doduse jesam nerd mizantropicnog tipa pa bih svejedno radije gledala animacije atomskog jezgra nego ljude, ali meni je ta zjapeca nesadrzajnost rijalitija stvarno too much to handle.
Iskreno, ja sam volela prvi serijal VB (onaj u kome je Ivan Ljuba pobedio) i Operaciju trijumf. Ostalo mi liči na ponavljanje, ali ovo nije tema o rijaliti programima. Ne znači da ako naiđem na netu na izvesne pojave koje su mi interesantne da ću 24h sedeti u fotelji i gledati red drapanja, ogovaranja i spavanja usput preživajući kokice. :blentavi:
Slaba sam na lgbt tematiku, pa kad čujem da se negde aktuelizuju takvi odnosi ja propratim bez obzira da li je to u nekom glupavom rijalitiju ili u Trenutku istine (koliko se sećam, onoj Kraljevčanki smo otvorili posebnu temu iako niko ne gleda taj kviz).
Pobogu, neću se zaraziti ako propratim neke (meni) interesantne međuljudske odnose. Ne vidim da to na bilo koji način utiče na moj intelektualni i emocionalni integritet, jer imam dosta drugih aktivnosti (ajd da se sad ne gordim, pisala sam više puta o interesovanjima) koji su u suprotnosti sa tom ispraznošću.
Korisnikov avatar
By acid drop
pa, ili je manekenka frigidna ili pevaljka ne zna znanje :lol:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by m..
Ovo što si napisala, a Hys posle citirala, ja ne sporim. Štaviše, slažem se. Samo, kao Galateja, mislim da to ne može imati nikakav impakt na moj IQ. Kontam da je sa stanovišta opšte informisanosti bitno da bar okrznem pogledom i takve TV (ne)sadržaje. A nije baš ni da ih gledam kao što Nada Macura pomno prati latino sapunice, "jer se tu vide karakteri". :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Pa kako, eto kad bi umesto toga radila sudoku ili... lol.

Isuse. Ovo za Nadu Macuru je hit. Moje babe prate Seherezadu i podrzavaju paradu, tako da su svi sektori pokriveni. Mislim da bi generalno trebalo i ja bar da letimicno ispratim sazetke tih cuda, sve cesce mi se u drustvu desava da ideju nemam o kome ti ljudi pricaju celo vece. Mislim cula sam ja i za Tanju Savic negde usput, i za Slavicu Cukteras i neke slicne persone ali ne znam kako izgledaju. Ne znam ni Lea Kish kako izgleda, jednom sam nabasala i brze bolje zgrabila daljinac. Tako mi se i dogodilo da godinama znam i uredno se javljam nekom domacem denseru, medjutim skontala sam da je denser tek kad je Olga pustila spot na youtube-u.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Jbt, kakav ja trasfer blama i čist neizdrž imam od svih tih reality emisija (domaćih i stranih), ali i od u nas popularnog humora i (ugavnom) "bistrih" voditelja. Toliko me bude stid da mi nije dosta da ugasim tv, već moram i da napustim prostoriju. :/
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!