Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Sanja SteppenwolfinSvakako, samo to je jedan aspekt. Ono što pokušavam reći je da jeste tačno da pojedini uđu u vezu zbog straha od samoće, zato što ne znaju šta će od sebe, ali, takođe, postoji mnoštvo zbog-zato pozitivno determinisanih. Uvažavam Renoarovu primedbu iz uvodnog posta, ali isto tako napominjem da ima i ljudi koji stupe u vezu iz nekih pozitivnijih motiva: zaljubljenost, strast, ljubav, altruizam... Onda, jedni mogu da uđu u vezu iz jednog motiva pa posle da on evouluira u drugi... Ništa nije jednostavno.
Originally posted by Galatejazasto o ruzenju? pa to je samo jedna teorija, koja se nazalost u mnogim slucajevima pokazuje kao istinita.
Opet tema o ruženju narodu u više činova?!![]()
ILI-ILI.
Ja sam za crticu.![]()
Menjaju se ljudi i stavovi. Ljudi nisu neke nepromenjive statue, već u psihofičkom smislu dinamika, od bebe do starca, od jednog stava do drugog. Ne mora sve da bude plod licemerja i teorija zavere.
Koliko ljudi toliko i motiva za ulazak u vezu.
i dobro si rekla da se ljudi menjaju i menjaju svoje stavove... kako je onda moguce da neko ko iz sebicnih razloga udje u vezu, u toj i ostane godinama kasnije?
ja to uvek posmatram iz svoje perspektive kako bi se ja osecala da sam sa nekom osobom u dugogodisnjoj vezi, a da sam ja njoj ili drugi izbor ili da je sa mnom da ne bi bila sama...
![]()
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...Ti "nedostaci" su u očima posmatrača.
da li zbog toga sto imaju te 'nedostatke' u odnosu na druge
se vise zalecu u vezu
iz prostog razloga jer taj neko drugi
moze naci nekog ko je lepsi, manje stidljiviji i slicno...
te,kada im se ukaze prilika za vezu, idu u nju bez obzira na to kako ce im biti
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...Uvek mogu naći "nekog" - kao i svako drugi.
Da li vezi teze oni ljudi koji imaju manju mogucnost da sebi izaberu 'nekog' (da li zbog toga sto su manje privlacni ili stidljivi ili nesigurni ili neoutovani i slicno)
te taj neko ko (prvi) dodje, mora i da se sacuva, jer sledeci tesko da ce doci (ako dodje)?
ili
Da li se u veze zalecu oni koji se boje svoje samoce i onog sto bi ta samoca mogla iz njih izvuci tj sta bi oni mogli da postanu (npr iz finih decaka da se pretvore u 'kurve')?
Originally posted by gossipboy8989Ili, što bi rekao gosn Eminem: svako ima pravo na svoju nesreću.
svako treba da radi sta ga cini srecnim.....i niko nije jadan u celoj prici![]()
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...Sa teme o novogodišnjim erotskim željama:
![]()
Ih,sad... ja ne verujem da sam igde procitao i od najvecih 'puritanaca' na forumu ovde
da su napisali obljubljen umesto jedan ili kresnut ili uzet ili whatever...
Originally posted by Galateja
Da me obljube Gro Hamerseng, Samanta Stosur i Milka Forcan. I ne, to nisu tri želje zato što bi formacija bila 3:1.![]()
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...Vazi
kasnije cu odgovoriti Dini
![]()
koju uvek volim da procitam
i pozdravljam ovim putem
![]()
Originally posted by GalatejaGalateja, nikad me nisu privlacije starije zene, ali ove tvoje ako budu u ovakvoj kondiciji i sledece godine, uzecu ih ja
Sa teme o novogodišnjim erotskim željama:
Originally posted by Galateja
Da me obljube Gro Hamerseng, Samanta Stosur i Milka Forcan. I ne, to nisu tri želje zato što bi formacija bila 3:1.![]()
![]()
Originally posted by DinaAh,Dina,Dina...
Mene su veze oduvek sputavale... a s druge strane sam ih i zelela, a bio je prisutan i strah da posto drustvo tako funkcionise i svi ce uci u veze i brakove sa kim cu ja da se druzim kad dodju neke godine? U medjuvremenu su te "neke godine" dosle pa je to razmisljanje iz proslosti. Neka vrsta poliamorije u kojoj sam je za mene idealno resenje. Sa muzem imam neku vrstu zajednice, nije prebliska pa da me ugusi, a nije ni toliko udaljena, nego njegovu podrsku stalno osecam. Posto drugim osobama takvo stanje odmah predocim onda i sa njima mogu da budem u slobodnim vezama samo, ako im to ne odgovara onda nista...
Sto se tice tih komentara da su ljudi koji menjaju partnere kurve, a oni u vezi ne znam sta... To mislim da nema veze sa emotivnim statusom nego sa konzervativizmom. Osobe su prihvatile stavove okoline, crkve ponesto izmenjene jer su sa strejt sveta to preneli na gay svet. Ali to su u sustini ista gledista, seks je los, veze jedan na jedan su jedino dobre bla bla... E da i sama rec koju koriste govori o prihvatanju i prenosenju stavova strejt sveta jer ne koriste rec svaler koja bi imala pozitivnu konotaciju nego rec kurva koja je negativna...
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...Ovo je divno receno
ta sloboda koju imam me u stvari vezuje vishe za njega
Originally posted by DinaMerci...
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...Ovo je divno receno
ta sloboda koju imam me u stvari vezuje vishe za njega
![]()
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...E a jel si razmisljao o tome da neki zaista ne vole da se jebu okolo, i da je teško zavideti nekome na nečemu što je pristupačno svima?
^
Hvala Zenu na odgovoru
i an iskrenosti, ali mislim da sta god da je imao, to je bilo nesto kratko
i kao sto kaze Sanja
moja tema se odnosi na one koji su dugo u vezi
i koji
LAZU sami sebe da su fini decaci - naspram nas koji nismo u vezi i imamo seks dejtove
i kako oni ne bi NIKADA mogli tako da se jebu okolo
a u stvari su zavidni na to jebanje okolo
ali,boze moj, on je u vezi i nema veze sto skuplja rendom brojeve telefona nekih decaka
sa kojima se 'nevino' dopisuje
narvano,decko za to ne zna jer
IPAK
ONI SU FINI!
Originally posted by KragiE a jesi li razmisljao o tome da ja zaista znam sta pisem?
E a jel si razmisljao o tome da neki zaista ne vole da se jebu okolo, i da je teško zavideti nekome na nečemu što je pristupačno svima?
ne kontam šta je problem nekome da u 21. veku ne bude ono što jeste i zavidi tebi na pristupačnim stvarima?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!