Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by CokoladnaBananica

Imas 12 (slovima D V A A A A A N A E S T) godina iskustva i sjecanja koja ti niko ne moze uzeti.
Na kraju krajeva, samo sećanja ostaju... To je zaista veliko blago koje retko ko ima :)

Znam da to nije uteha, ali u svetu u kome se sve menja i nestaje preko noći, najviše što možemo je da izvučemo maksimum iz svakog trenutka, kako bi posle sebi rekli: ne kajem se ni zbog čega, uradio sam sve što sam mogao :)
Korisnikov avatar
By Zibro
ja sam vise nego dobro, nekako je se barem sa moje strane veza gasila polako, neprimetno, bledela iz dana u dan i u jednom trenutku sam samo shvatio da to vise nije to da sam isuvise zainteresovan za neke druge ljude a isuvise netolerantan prema nesavrsenostima koje su uvek bile tu ali koje mi ranije nisu toliko smetale.
naravno postoji osecaj gubitka ali i osecaj olaksanja.
Druga strana je to podnela mnogo mnogo tragicnije i dusa me boli zbog njega ali s obzirom na to da sam ja "uzrok problema" nisam u mogucnosti da mu pomognem
Korisnikov avatar
By Zibro
da 12 divnih godina i ne zalim niti jedan trenutak zato je i bilo bitno zavrsiti na vreme i sacuvati 12 divnih godina pre nego sto se nas medjuljudski odnos pretvori u uzajamno mucenje ili jos gore neprijateljstvo
Korisnikov avatar
By Insorcer
Čestitke na odlučnosti da ne upropastite lepih 12 godina.

...da prikladno pocitiram Northman Eric-a: " Everything ends....even the immortal!"
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by ns.happy

svemu dodje kraj, ne treba dramiti puno.

Ne bih mogao da se slozim s tim.Dodje kraj,onda kada dignemo ruke od necega,nekoga..Ne i kraj,sam po sebi,ako ne racunamo smrt.
Korisnikov avatar
By Incubus
Imaš savršeno iskustvo i uspomenu, neki od nas neće sličnom ni prisustvovati ;)
Korisnikov avatar
By ROYAL
:( :( :(

Baš mi je krivo...meni je vaš primer baš bio svetla tačka i potkrepljenje mom nekom ubeđenju ... da ne davim, žao mi je :(
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Zibro
Originally posted by taurus

jebala te Amerika

hahahhahaha tacno ali :superstar:
Pa da superstar gde god se pojavis u US,popularni evropljani su hit,pa onda spika npr Italija nejbRRRhud,bio tamo bla bla (josh kad kazesh sa tvrdim r glavni si baja),a tu su i latino,narocito Brazilci,ko da odoli...i tako zabava zezanje dok ne shvatih da jbg mentalitet jebe kevu,koliko se god razumeli ne razumemo se vec samo pokusavamo da se opravdavamo medjusobnim shvatanjima jer smo rasli u dva potpuno razlicita sveta,od veze nista a puce ova prava od 12 g.........ludo brzo NY daje sve al i uzima,kapitalizam.uvek vise izgubis nego sto dobijes a opet ti lepo xexe... ;) ..........lol
Korisnikov avatar
By Zibro
@ Taurus slazem se do najsitnijih detalja, vodjen slicnim misaonim tokom izabrao sam superstar smiley ali moja prica je malo drugacije i ne uklapa se u ovu poprilicno precizn generalizaciju
recimo da je daljina provocirala inicijalnu krizu u nasoj vezi koja je se pretvorila u lavinu pogresnih poteza i razocaranja koja su opet u periodu koji se meri mesecima postepeno ali sigurno dovela jedan medjuljudski odnos do kraja.

sruseni snovi , promenjeni planovi , povredjena osecanja , itd

P S
na osnovu cega si doneo zakljucak da je "ova od 12 godina bila prava"
P.S. 2
iznenadio bi se kada bi znao koliko je malo iskusenja doneo ovaj grad
P.S. 3
razlike u mentalitetu prevazidjes druzecise sa "bracom" Rumunima , Bugarima , Grcima , Rusima ........ :)
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Zibro

@ Taurus slazem se do najsitnijih detalja, vodjen slicnim misaonim tokom izabrao sam superstar smiley ali moja prica je malo drugacije i ne uklapa se u ovu poprilicno precizn generalizaciju
recimo da je daljina provocirala inicijalnu krizu u nasoj vezi koja je se pretvorila u lavinu pogresnih poteza i razocaranja koja su opet u periodu koji se meri mesecima postepeno ali sigurno dovela jedan medjuljudski odnos do kraja.

sruseni snovi , promenjeni planovi , povredjena osecanja , itd

P S
na osnovu cega si doneo zakljucak da je "ova od 12 godina bila prava"
P.S. 2
iznenadio bi se kada bi znao koliko je malo iskusenja doneo ovaj grad
P.S. 3
razlike u mentalitetu prevazidjes druzecise sa "bracom" Rumunima , Bugarima , Grcima , Rusima ........ :)
predpostavka da je prava u odnosu na trajanje,valjda bi za prvih par video da to nije to,jedino ako niste ziveli na pustom ostrvu pa bili prinudjeni na 12g;)

zavisi u kom si gradu i kakvoj ekipi...

portorikanci su cool,ekvadorci,brazilci....probaj da se druzis ;) ameri su isto ok.opustenzi....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!