Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Popeye

ljudi su jako potrošna roba.
:up:

Muškarci pogotovo.

Nisam bio u takvoj neprilici, ali tačno je da nije jedini... potrudi se da pronađeš zanimaciju koja uzvraća naklonost.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Čekati šta, koga?!

Ne gubi vreme, već svoje vreme i energiju usmeri na korisnije stvari/osobe.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Dzelajza Rouz

@ bb

:lol:

I am not one, I am not one!

vidi dzej ar, mnogo dobro poznajes opus pateticne bljuzge - da nije u pitanju klasican slucaj it takes one to know one?

samo da dodam da ne bude da offujem - uglavnom su oni koji tvrde da je svako zamenljiv najzamenljiviji. reko morisi. onomad jos.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by bas bleu

uglavnom su oni koji tvrde da je svako zamenljiv najzamenljiviji. reko morisi. onomad jos.
Biti najzamenljiviji u moru zamenljivih, pa zaboga to je kompliment. :zvezda:

I ne nisam mislio na sve ljude u životu, ali svakako na prolazne simpatije.

Da se pojebete, prošlo bi te.
Ali pošto on neće, onda se ti pojebi sa nekim drugim ili izdrkaj, i rešen problem.

:hvala:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Dirrty

uglavnom su oni koji tvrde da je svako zamenljiv najzamenljiviji. reko morisi. onomad jos.
Biti najzamenljiviji u moru zamenljivih, pa zaboga to je kompliment. :zvezda:

I ne nisam mislio na sve ljude, ali svakako na prolazne simpatije.

Da se pojebete, prošlo bi te.
Ali pošto on neće, onda se ti pojebi sa nekim drugim ili izdrkaj, i rešen problem.

:hvala:
joj pile moje, izvadi taj dildac dok pricas! :giligili:
hajde drtina, nije valjda da nikad nisi voljela i patila, bola parove u solji i okretala samo da ubodes zelju... :-)))
Korisnikov avatar
By Dirrty
Znaš da ne trpam veštake!

Ne, nikada.
Kada sam i bio u tripu zbog budale, ja sam ga lično vrlo brzo okončao shvativši da nije vredan bilo čega mog.

Daleko od toga da ne gajim poštovanje ni prema kome.
Gajim, čak i prema muškarcima sa kojima spavam, ali je poštovanje uzajamno (tačnije malo veće sa suprotne strane...).

Dakle, skoro sve može biti vredno truda ako je obostrano.

A svako jeste zamenljiv, u smislu da i druga osoba može izazvati gotovo iste osećaje kao ta osoba, iako je u pitanju potpuno različita osoba.

To ne znači da ne treba uživati sa više osoba u istim stvarima.
Naravno, ali bez (previše) mučenja.

The best things in life are free.
Korisnikov avatar
By ns.happy
drti, ajd iskreno mi reci... jesi ti bio trash girl pre dve tri godine? secas se da je bio taj nalog ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Odvratan si!

Zašto otvaraš temu ako nisi spreman da poslušaš i drugačije mišljenje?

Potpuno nezahvalno :shamar:

Još sam se pošteno iskenjao na temi, i to mi je hvala.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sa muškarcima se ne družim, sa njima se jedino jebem.

Otuda to čak.

Ali shvati kako želiš.

Ne volim da se pravdam.

Srećno vam bilo u gubljenju vremena.
Na kraju, svi ga gubimo na nešto.
Korisnikov avatar
By ns.happy
i temu samo za njega pokrenem, a on mi se iskenja :rida: pa kako da ne ubijem boga u njemu?! :krezav:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Hm. Moguće da je uglavnom tako, ali postoji tok razmišljanja koji prethodi toj rečenici.

Taj zaključak nije došao radi moje emotivne oronulosti, hladnoće, nevernosti ili nespremnosti da se ulaže u osobu, u vezu, ako ti ona ne odgovara, ili istog trenutka kada naleti džomba na putu, nego više kao mehanizam odbrane i strategija.

To su ti te situacije. Imaš emocije prema osobi, jake, izuzetne. Sve bi učinio za nju, ali ona jednostavno te ne gleda u tom svetlu. Bilo bi ti dobro kada bi osećala petinu onoga što ti osećaš. To nikada ne možeš da iskontrolišeš, niti da isključiš. Ne postoji prekidač, ni dugme. Te osobe će te pratiti čitav život, jedino ako se ne dokažu da su nešto drugo nego što su bile, pa se odljubiš. I od tih emocija se nikada ne može pobeći. Jedino što ti u tom trenutku daje nadu jeste baš to da će naleteti nekad, negde, neko, drugi, koji će te voleti i koga ćeš ti voleti istim intenzitetom. Imam primer drugarice koja je godinu i po dana pucala oko jedne osobe. Ona naprosto nije primećivala nikog drugog. Nije DOZVOLILA da joj iko i priđe, da otvori srce bilo kome drugom. I nije se ni poljubila sa njim, a kamoli bila bliska (ne mislim na seks -.- ). Nije bila devojka za njega i to je to.

I šta se događa tada ako misliš da ti je ta osoba baš prava i nezamenjiva i jedina na svetu? Ništa. Onda super. Sa njom nikada ne možeš biti, ona neće. Ona je za tebe jedina i osnovna osoba i ne želiš nikoga drugoga. Nju niko više neće zameniti. Aham, okej. Živi onda do kraja svog života bez ikoga.

I što se tiče gore konstatacije i mene - ja jesam zamenjiv.
Svet se neće prestati da vrti ako mene nema. Ljudi neće prestati da funkcionišu. Nisam toliki egocentrik, pa da mislim da sam taj zupčanik bez koga ništa ne funkcioniše, da sam nezamenjiv.
Ali, sam jako daleko od najzamenjivijeg.
Korisnikov avatar
By gorilica
Uf, kako mi se svidja tok konverzacije u ovoj temi. :love:

@ Uni
Imash i one druge narodne:
-Jebao ne jebao, kurcu vreme prolazi...
-Ne jebe ko je ubav, nego ko je uporan...

E sad, bice da je istina negde izmedju.

Ja se lichno zanosim neko vreme, ali kada vidim da nema vajde, dizem ruke. Shto sam stariji, sve sam manje navalentan.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by gorilica

@ Uni
Imash i one druge narodne:
-Jebao ne jebao, kurcu vreme prolazi...
-Ne jebe ko je ubav, nego ko je uporan...

sto je i poenta price
ne treba da bude uber uporan

treba da budes s nekim s kime ti je lepo
a ne koga moras stalno da impresioniras
i mrcvaris dokazivanjem koliko si ga/je dostojan

stoga, prevazidji
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!