Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By sunflower5
Originally posted by Juno

Neko je rekao da sve moze da se nadomesti sa necim drugim.
Mislim da je to jako neiskusno razmisljanje.
A pretpostavljam da je to znacilo da ljubav moze
da se nadomesti necim materijalnim.
Ne verujem da je bilo ko ovde mislio na nešto materijalno,već na nadoknadu drugom vrstom ljubavi ili nekom drugom aktivnošču (škola,posao,sport,izlasci...)

I ja mislim da je to tačno.

Kad je u pitanju neuzvraćena ljubav,mislim da osoba treba,za svoje dobro,što pre to da prihvati i nastavi dalje.Druženje sa porodicom,prijateljima i uopšte okruženost drugim ljudima,tada može dosta da pomogne.Kao i bavljenje nečim,što će pomoći da se osoba oseti potrebnom i što će joj usmeriti misli na nešto drugo.

Slažem se i da nismo svi isti i da nekome takav nedostatak lakše,nekome teže pada,ali ako osoba zbog toga na bilo koji način počne da propada,to je samo zato što je to sama sebi dozvolila.
Korisnikov avatar
By 2kune
gnjah... samo mi nije jasno kako to da pare rješavaju nedostatak ljubavi a ljubav neće nedostatak para? gđe sam falila? :kosa:
By Kragi

dobro ne bas tako, ali je cinjenica da se neke "rupe" u zivotu ispunjavaju na razlicite nacine. Forum je rcimo jedan od nacina.
Nedostatak se uvek kompenzuje necim
Korisnikov avatar
By Dina

Vecina ovog sto citam je protiv ljubavi i usmerena na neke prostije stvari.
Aj da cujem sta imate da kazete za ljubav.
...
Ja isto ne verujem da je neko ovde mislio na materijalne stvari (mada ja inace smatram materijalne stvari itekako znacajnim i nisam za zivot u kolibi ali evo cak ni ja ovaj put nisam razmisljala u tom pravcu :lol: ). Takodje mislim da nasi postovi nisu upereni protiv ljubavi, ali hajde da govorim samo u moje ime. Ja mislim da je romanticna ljubav vazna, lepa ali precenjena u odnosu na druge vrste ljubavi (koje sam vec navela u mom prethodnom postu). Nemam nesto da govorim za nju, posto njoj ne nedostaje podrske sa svih strana. Ja mislim da se te fiksiranosti treba oslobadjati. Mislim da je izuzetan onaj cas kad osoba shvati da mozda nece sresti savrsenog princa/princezu ali ce svejedno biti srecna (ako je srela moze da preskoci taj cas :lol: ).
By Hans
Originally posted by arwen_evenstar
Originally posted by Ulix

Ako sebe definišeš kao nekog kome je potrebna ljubav dečka ili devojke, tj. "druga polovina" da bi bio kompletan, dakle ako sebe definišeš kao pola osobe, onda da - možeš da propadneš ako nemaš voljenu osobu, razumem da u tom slučaju čovek bude nesrećan, i ja bih bio nesrećan da osećam da mi nešto fali. Da se to ne bi desilo, da ne bi propao jer si "bez ljubavi", ti staneš malo, metneš prst na čelo, razmisliš o tome. Šta to uopšte znači - da imaš ljubav, kakvim si to ljudima okružen, kakvim roditeljima, prijateljima, braćom, rodbinom, itd... ako osećaš da si "bez ljubavi"?
A sto ga tako surovo karakterises, a ne znas npr. ni da li decko ima roditelje?
Ulix je jedan od onih koji sve znaju. :hvala:

Ali, da. Ima tu istine. Zavisi od chije ljubavi "zavisish". Uvek treba da imas ljude u ciju ljubav ces se tesko razocarati/ a to najcesce nije partner/ka, vec prijatelji, porodica ili pak neki njeni delovi. Sa druge strane, ljubav cesto moze i da te unisti, postane li posesivna i ako krene da izlazi i iz jogurta... ima i toga, da.
By Ulix
Originally posted by maka

Neki su namcorasti i teski,mozda su takvi postali jer su izgubili nekog nekoga koga su mnogo voleli,a mozda su prestali da budu takvi kad su se zaljubili. A to sad nije ni bitno... :lood:
Evo ja sam uvek bio do zla boga namćorast i težak, i nikad mi nije falilo ljubavi i nisam izgubio ni roditelja ni brata ni druga u ranom detinjstvu, nisam imao frižider majku, i zaljubljen sam već godinama prilično ludački... I još uvek sam namćorast kao u najbolja vremena. :D

Ode ti teorija u vodu, osim ako ne veruješ da izuzeci potvrđuju pravilo. :lol:
By Ulix

Vecina ovog sto citam je protiv ljubavi i usmerena na neke prostije stvari.
Aj da cujem sta imate da kazete za ljubav.
Koliko biste bili srecniji da zivite sa nekim ko vam 100% odgovara
a da pritom oboje radite za 20 000 mesecno?
Ali znaci 100% u svakom trenutku
Mislim da je Renoir u pravu, sve se može nadomestiti, samo što ne treba to da shvataš bukvalno. Svakako da ne možeš dečka da zameniš guaranom. Ali ljubav ne moraš da dobijaš od samo jedne osobe. Kao što sam ti rekao gore, ako sebe vidiš kao nekog ko neće biti srećan osim ako nađe osobu koja mu 100% odgovara, onda nećeš biti srećan verovatno nikada, jer ako je nešto neiskusno, to je misliti da postoji neko ko ti u svemu i baš svemu u potpunosti odgovara.

Na ovoj temi ja nisam primetio da je i jedna osoba pisala "protiv ljubavi", samo što niko očito nije pisao ono što ti želiš da čuješ.
Korisnikov avatar
By Juno
Koliko biste bili srecni da zivite sa nekim ko vam 100% odgovara
a da pritom oboje radite za 20 000 mesecno?
Ili mozda ipak bolje ziveti usamljen sa 100 000 mesecno

I nemojte da smarate da je najbolje imati oba.To se podrazumeva
Korisnikov avatar
By maka
Originally posted by Ulix

Neki su namcorasti i teski,mozda su takvi postali jer su izgubili nekog nekoga koga su mnogo voleli,a mozda su prestali da budu takvi kad su se zaljubili. A to sad nije ni bitno... :lood:
Evo ja sam uvek bio do zla boga namćorast i težak, i nikad mi nije falilo ljubavi i nisam izgubio ni roditelja ni brata ni druga u ranom detinjstvu, nisam imao frižider majku, i zaljubljen sam već godinama prilično ludački... I još uvek sam namćorast kao u najbolja vremena. :D

Ode ti teorija u vodu, osim ako ne veruješ da izuzeci potvrđuju pravilo. :lol:
e shit. prestani da mi rusis iluzije :giggle:
Korisnikov avatar
By tintily
Ja cu sad pokusati da na sve pitano odgovorim. Sto se onog dela s ljubavlju tice , u mom slucaju... bitnije mi je da ljubavlju i paznjom obasipam nego da me obasipaju .Kada bi mi kojim cudom bilo uskraceno da ljudima koji su mi dragi iskazujem ljubav posasavela bih totalno . Uglavnom mi nije potrebno da mi se ljubav pokazuje ,mada desi se da se probudim coskasta i pocnem da zivkam redom roditelje, sestre, prijatelje , devojku i sve ih pitam : jel ti mene volis?
Sto se tice ovog drugog , nikad ne bih mogla da zivim sa nekim ko mi 100% odgovara , previse dosadno za mene:) , meni treba neko dosta drugaciji od mene ko moze da me dovede do ludila za sekund , neko s kim mogu da se svadjam ... sasvim je dovoljno da nam zivotni ciljevi streme ka slicnom . I da ako imati takvu osobu i ljubav sa njom znaci da se doveka treba ziveti obradjujuci komad zemlje na kraj sveta , bila bih srecna.
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Nedostatak ljubavi ne može da uništi osobu, ali moze da je promeni.Takve osobe ili postanu hladne i bezosecajne ili postanu toliko opterecene time da gotovo mole za trunku ljubavi i sazaljenja...
By Electra
pa ono, kad bih bas morala da biram
uvek 100 000 mesecno
jbg, zdravlje prvo, karijera, pa onda sve ostalo :snob:
ja sam od onih sto su srecni i sami sa sobom kad rade nesto sto vole :balerina:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Electra
uvek 100 000 mesecno

Dokle god je nas bezosecajnih jarceva materijalista, bice i ljudi koji izgledaju kao da se nisu kupali 3 godine. :radosnice:

(Govorim u svoje ime, pronadjoh se u citiranom :trep: )
By Electra
Dokle god je nas bezosecajnih jarceva materijalista, bice i ljudi koji izgledaju kao da se nisu kupali 3 godine. :radosnice:

pusti, da nas nije kako bi divne osecajne dusice izgledale lepse by comparison :alexis:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
edit:

Upravo daahling. :maljkovic:

See, I might smell by 10km, ali izgleda da u meni i dalje ima trunke milosrdja zarad lepote, citiracu te, "divnih osecajnih dusica".

Evo i aprouprijet numere i emotikona. :isus:

''
Korisnikov avatar
By unic0rn
^
ja to jednostavno kazem: to understand money is to love the money :love: :lol:
Korisnikov avatar
By Juno
pa tintily tebi onda 100% odgovara neko
ko ti zapravo odgovara oko 20% :D
to je vec matematika
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ja ja, alles klar! A i Jeca ce se sloziti. :sweet:

''

NOTE: Paznju obratiti na gornji levi ugao :giggle:
Korisnikov avatar
By unic0rn
vidim, pripremash se za veliki solistichki koncert :lol:

ova mi je bolja :wundy:

''

get rich, or die trying :alexis:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Izvini decko, ali Modelsice(koji tacno od 74 sastava grupe - ne znam; PRINCIP: kako se koja uda za Guglovca, nova udavaca pristize da je zameni :giggle: ) su objasnile :odbij:

''
Korisnikov avatar
By unic0rn
true, true :lol:

ima i ova koju volem:

''

a ladno na temi 'nedostatak ljubavi' diskutujemo o parama :smeh: sta li bi chika frojd rekao :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by jovanabeograd
Originally posted by Electra
uvek 100 000 mesecno

(Govorim u svoje ime, pronadjoh se u citiranom :trep: )
I ja sam jarcica, ima tu necega :misli: :smeh:

Prvi impuls kad je Juno ponovo to pitao bio je da kazem ipak je sto hiljada mesecno - sto hiljada :D

Ali ipak nisam dosad jer sam ja svoje izbore vec napravila pa mi je iz ove perspektive tesko da razmisljam sta bi bilo kad bi bilo. Ti izbori ukljucuju poliamoriju tj slobodan brak pa iskljucuju tu osobu koja odgovara sto posto i jos zivot sa njom. Sem toga novac smatram vaznim i uopste ne prizeljkujem da ga nemam uz neke izgovore mogu ja bez njega, svakako da mogu, ali je mnogo lepse sa njim. Tako da je to za mene neverovatna dilema ali onaj prvi impuls je bio skroz jarcevski ;)
By Kragi
^ bar si iskrena odnosno bar ste iskrene :D
ja kad god kazem da su jarcevi veliki materijalisti meni malo njih poveruje :D
By Kragi
a sprinter zbog nedostatka iste ne moze da ostavi cigarete :prst:

(btw ja sam smao depresivan jer danas moram da idem an svadbu, i ceo dan juce sam bio :drama: )
Korisnikov avatar
By WoWLover
Mislim da utice na mene. U smislu da sam ponekad neprijatan za razgovor :avalon:

S druge strane, veliki je broj "obicnih" ljudi koji bi samo da nadju decka/devojku (i vencaju se, radjaju decu...). To im je najbitnije i samo o tome razgovaraju, dok ih preterano ne zanima svet oko sebe.

Glupo, zar ne... :novine:
Korisnikov avatar
By maka
cccc prodali ljubav za 100 000. :drama:
By ...Sitnicava...

cccc prodali ljubav za 100 000. :drama:
Evo ja sam na tvojoj strani, opozicija. ;)

Ima nas raznih, neko može normalno da funckioniše bez parterske ljubavi, ali mnogo više znam onih koji to ne mogu. Kapiram oba slučaja. Ne slažem se sa Ulixom (mrzi me sad da citiram) u vezi sa tim da si pola čoveka ako ti fali druga polovina, tj. partnerska ljubav. lepeza1

Meni, konkretno, treba ljubav da bih bila potpuno srećna, ali nisam ni nesrećna bez iste.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!