Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by JunoNe verujem da je bilo ko ovde mislio na nešto materijalno,već na nadoknadu drugom vrstom ljubavi ili nekom drugom aktivnošču (škola,posao,sport,izlasci...)
Neko je rekao da sve moze da se nadomesti sa necim drugim.
Mislim da je to jako neiskusno razmisljanje.
A pretpostavljam da je to znacilo da ljubav moze
da se nadomesti necim materijalnim.
Originally posted by Junodobro ne bas tako, ali je cinjenica da se neke "rupe" u zivotu ispunjavaju na razlicite nacine. Forum je rcimo jedan od nacina.
Originally posted by JunoJa isto ne verujem da je neko ovde mislio na materijalne stvari (mada ja inace smatram materijalne stvari itekako znacajnim i nisam za zivot u kolibi ali evo cak ni ja ovaj put nisam razmisljala u tom pravcu
Vecina ovog sto citam je protiv ljubavi i usmerena na neke prostije stvari.
Aj da cujem sta imate da kazete za ljubav.
...
Originally posted by arwen_evenstarUlix je jedan od onih koji sve znaju.
Originally posted by UlixA sto ga tako surovo karakterises, a ne znas npr. ni da li decko ima roditelje?
Ako sebe definišeš kao nekog kome je potrebna ljubav dečka ili devojke, tj. "druga polovina" da bi bio kompletan, dakle ako sebe definišeš kao pola osobe, onda da - možeš da propadneš ako nemaš voljenu osobu, razumem da u tom slučaju čovek bude nesrećan, i ja bih bio nesrećan da osećam da mi nešto fali. Da se to ne bi desilo, da ne bi propao jer si "bez ljubavi", ti staneš malo, metneš prst na čelo, razmisliš o tome. Šta to uopšte znači - da imaš ljubav, kakvim si to ljudima okružen, kakvim roditeljima, prijateljima, braćom, rodbinom, itd... ako osećaš da si "bez ljubavi"?
Originally posted by makaEvo ja sam uvek bio do zla boga namćorast i težak, i nikad mi nije falilo ljubavi i nisam izgubio ni roditelja ni brata ni druga u ranom detinjstvu, nisam imao frižider majku, i zaljubljen sam već godinama prilično ludački... I još uvek sam namćorast kao u najbolja vremena.
Neki su namcorasti i teski,mozda su takvi postali jer su izgubili nekog nekoga koga su mnogo voleli,a mozda su prestali da budu takvi kad su se zaljubili. A to sad nije ni bitno...![]()
Originally posted by JunoMislim da je Renoir u pravu, sve se može nadomestiti, samo što ne treba to da shvataš bukvalno. Svakako da ne možeš dečka da zameniš guaranom. Ali ljubav ne moraš da dobijaš od samo jedne osobe. Kao što sam ti rekao gore, ako sebe vidiš kao nekog ko neće biti srećan osim ako nađe osobu koja mu 100% odgovara, onda nećeš biti srećan verovatno nikada, jer ako je nešto neiskusno, to je misliti da postoji neko ko ti u svemu i baš svemu u potpunosti odgovara.
Vecina ovog sto citam je protiv ljubavi i usmerena na neke prostije stvari.
Aj da cujem sta imate da kazete za ljubav.
Koliko biste bili srecniji da zivite sa nekim ko vam 100% odgovara
a da pritom oboje radite za 20 000 mesecno?
Ali znaci 100% u svakom trenutku
Originally posted by Ulixe shit. prestani da mi rusis iluzije
Originally posted by makaEvo ja sam uvek bio do zla boga namćorast i težak, i nikad mi nije falilo ljubavi i nisam izgubio ni roditelja ni brata ni druga u ranom detinjstvu, nisam imao frižider majku, i zaljubljen sam već godinama prilično ludački... I još uvek sam namćorast kao u najbolja vremena.
Neki su namcorasti i teski,mozda su takvi postali jer su izgubili nekog nekoga koga su mnogo voleli,a mozda su prestali da budu takvi kad su se zaljubili. A to sad nije ni bitno...![]()
![]()
Ode ti teorija u vodu, osim ako ne veruješ da izuzeci potvrđuju pravilo.![]()
Originally posted by Electra
Ili mozda ipak bolje ziveti usamljen sa 100 000 mesecnopa ono, kad bih bas morala da biram
uvek 100 000 mesecno
jbg, zdravlje prvo, karijera, pa onda sve ostalo![]()
ja sam od onih sto su srecni i sami sa sobom kad rade nesto sto vole![]()
Originally posted by jovanabeogradI ja sam jarcica, ima tu necega
Originally posted by Electra
Ili mozda ipak bolje ziveti usamljen sa 100 000 mesecnopa ono, kad bih bas morala da biram
uvek 100 000 mesecno
jbg, zdravlje prvo, karijera, pa onda sve ostalo![]()
ja sam od onih sto su srecni i sami sa sobom kad rade nesto sto vole![]()
Dokle god je nas bezosecajnih jarceva materijalista, bice i ljudi koji izgledaju kao da se nisu kupali 3 godine.![]()
(Govorim u svoje ime, pronadjoh se u citiranom)
Originally posted by makaEvo ja sam na tvojoj strani, opozicija.
cccc prodali ljubav za 100 000.![]()
Originally posted by ...Sitnicava...
Meni, konkretno, treba ljubav da bih bila potpuno srećna, ali nisam ni nesrećna bez iste.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!