- 25 Feb 2010, 12:08
Nesto moras da uradis definitivno, jer ces inace popizdeti do kraja, a sta... To je vec individualno - najbolje znas, kada sednes i razmislis, sta je u tvom slucaju izvodivo a sta ne.
Sto se mene tice:
opcija A - Dovedi curu. Lez cica i str8 dobronamernih devojcica pun grad. Naci ce se neka voljna da jednom u mesec dana odsedi sat vremena kod tebe na rucku/kafi. Smislite pricu kako ona studira i cekate zavrsetak studija da bi se vencali, kao i da ti nadjes dobar posao. To tvojoj kevi moze cak da zvuci vrlo odgovorno i tradicionalno - prvo da se sredimo, pa brak i deca. Samo vodite racuna da su takvi ljudi sumnjicavi i pitaju svasta - neka vam se unapred pripremljene price podudaraju. Ja radim nesto slicno. Znam da sa moralne strane mozda to nije bas sasvim pohvalno, ali jbg, neki ljudi traze da ih lazes pa ti ne ostaje nista drugo...
opcija B - Ako ipak zakljucis da ti je ovo previse (mnogima jeste, mada intimno nikad nisam razumeo zasto), imas uvek opciju da se iskljucis i ne obracas paznju. Jednostavno je ignorisi. Provodi sto manje vremena kuci. Ne upustaj se u diskusiju, ne daji joj konkretne odgovore. U krajnjoj liniji, sta ti moze sem da prigovara? Psi laju, karavani prolaze - to je jedna velika istina. Ako ubedis sebe da te reci ne bole, one zaista i nece boleti. Bar ne odmah. Traumu ces vuci, ali svi ih donekle vucemo, na ovaj ili onaj nacin, pa nemoj sebe suvise zbog toga zaliti. Jbg. Znam da zvuci grozno, ali je tako.
opcija C - Zvucace mozda uzasno, ali budi bezobrazan. Surov i gad. Kada krene o tome kako se ti ne zenis, reci joj koliki je za tebe teret cinjenica da imas polu-slepu majku koja ti dise za vrat u 28 kvadrata. Reci joj da to ne zelis vise ni sebi, a ne devojci koju bi, verovatno po majcinim ocekivanjima, mora tu da dovedes na ispiranje mozga. Reci joj koliki ti je zivot pakao zbog nje. Izostavi gay deo. Osetices olaksanje. A ona ce to morati da cuje 5 - 6 puta i onda ce prestati da pita. Voli da povredjuje tebe, ali ne i sebe. A time sto cuje, bice povredjena. Nije lepo, ali je korisno. A vreme je da ti uradis nesto korisno za sebe.