Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By ...Sitnicava...
Originally posted by Winter

......a jedino je bezgranicna sloboda ono sto ce posve povezati dve osobe....

Ovo je tako istinito.

Baš, baš pogodak.

...

A nije mi se dešavalo sve ono iz pomenutog posta.

Treba mi mnogo slobode u vezi generalno gledano, izlazak bez nje je samo delić te individualnosti.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
izvinjavam se,
ne, nikad mi se to nije desilo,
negodovalo se, al' vazdan me je bolelo uvo.
jebež to.
By Dee
Bicu iskrena... i biracu reci, posto vidim da je to nocas bio problem.
Da, desilo mi se... nazalost... i to u vezama sa zenama... taj problem nisam nikad imala sa muskarcima... pa pocinjem da kapiram sablon.... :D
Salu na stranu... znam sebe a i moji partneri znaju moje prinicipe funkcionisanja, i trebalo bi znaju da mogu da imaju poverenja.
Ceo problem se moze posmatrati iz dva ugla... prvi je da treba da ispostujes osobu sa kojom si i ispunis njen "hir", a drugi da treba da ostanes dosledna sebi i svom funkcionisanju pre ulaska u vezu. Mislim da je odgovor negde izmedju.
Konkretno, za tvoj slucaj, mislim da je u pitanju velika doza nepoverenja, i razumem njen strah ali mora ga prevazici, jer ce ta stvar vremenom postati problem. Moras mnogo da pricas sa njom i uveris je da postujes nju i vasu vezu i da jedan izlazak ovde ili onde nista ne menja.
E moja Azdaho... razumem je... uplasila se zena, zna kakvu cupi je odvojila... ;) Samo pricaj sa njom, mnogo... nije ok da ti budes ogranicena, ali opet nije ni ok da izlazis kao sto si izlazila do sad. Pokusaj da pronadjes neku sredinu a pokusajte da pronadjete zajednicki jezik, jer vremenom ti neces biti srecna, veruj mi...
Nadam se da sam bar zer'cu pomogla... ;)
Korisnikov avatar
By m..
Jok, osim one psiho ribe koja je prouzrokovala temu 'posesivnost' - ta mi nije verovala da sam s tetkom u pozoristu, a i nije dugo trajala.

Ova sada insistira da vise treba da vidjam prijatelje. Sto ima smisla, jer sam posle posla uglavnom samo u staju da lezim, pa preferiram da lezim kod nje na kaucu.

Inace da, to bi bila nepremostiva prepreka jer ne znam sta bi mi bilo veci problem, da li nepoverenje ili cijenica da neko ima nameru da mi govori sta da radim. Kod mene to ide ovako: sto kraci povodac to vise sranja.
Korisnikov avatar
By Blady
sada zbilja....
Desilo mi se.... nekada davno, kada sam bila mladjana devojka, to je bila moja prva zvanicna veza.. i da, bile smo kao creva, na pocetku nisam bila takva ali sam postala pored doticne osobe....
Ni jedna nije mogla nigde bez one druge.... postala sam posesivno ljubomorna...
I tako sam tada funkcionisala, ne ponovilo se vise.... nije bilo razloga za ljubomoru, ali eto... mladost ludost...
Sada vise nikada ne bih dozvolila da mi se to desi, da mi neko ne dozvoljava da idem negde sa svojim prijateljima ili solo no way... mislim da je ta neka mala sloboda uvek ljudima potrebna, taj predah od te osobe.... krajnje smatram da je to jako sebicno i zahtevati, ali ako niste iz istog grada, moguce da nije to u pitanje, vec njena svesnost da ste iz razlicitih gradova.... i to ti uvek predstavlja "problemcic"...
Nikada nisam imala vezu na "daljinu", ovo mi je prva.. i priznajem, da ume biti nekada nezahvalna.. doduse, jos uvek sam na pocetku, i zelim da uspe, bez obzira na to :)
By Swanheart
jok vala
nit` mi brani
nit` joj branim
ali u 99% slucajeva izlazimo zajedno:sesir:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
jes jedan onomad pokusao neku tak'u foru...:turpijanokte:

nije upalilo.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by m..
Inace da, to bi bila nepremostiva prepreka jer ne znam sta bi mi bilo veci problem, da li nepoverenje ili cijenica da neko ima nameru da mi govori sta da radim. Kod mene to ide ovako: sto kraci povodac to vise sranja.
By ...Sitnicava...
Originally posted by Delete

Uglavnom, ta zelja, zahtev, molba bude izrecena u obliku: "Ne bi trebalo da izlazis, ZATO STO..." i od drugog dela recenice zavisi kako cu postupiti. Ako je razlog iole valjan, naravno da cu ispostovati osobu sa kojom sam u vezi.
Naravno da ću je ispoštovati ako je u nekom lošem stanju, tužna, zabrinuta, bolesna... Ali ako instant tuga krene da se ispoljava baš svaki put pred moj izlazak, onda to već treba kažnjavati. :federi:

Ono što sam htela da pitam je koji su to razlozi koji mogu opravdati braniteljke izlazaka?

(Aždajo, nadam se da si mi ukinula veto na temu. :P )
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nema razloga sa kojim neko moze mene da ogranichava u bilo chemu.. Ako smo zajedno nisam tvoja svojina.. :rock:
By J...
Originally posted by ...Sitnicava...

Ono što sam htela da pitam je koji su to razlozi koji mogu opravdati braniteljke izlazaka?

Recimo da neki ljudi na taj nacin pokazuju ljubav a neki opet vole da na taj nacin osete da ih neko voli. Raznih ljubavi ima. :cita:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Nije mi niko nikad ništa u životu branio. Alergična sam na nepoverenje. :andjelak:
Korisnikov avatar
By Delete
Isti oni koje roditelji navodje zasto njihovi klinci mogu u gradu ostati do ponoci, a nikako posle ponoci. :lol: Ugavnom gomila gluposti, ali im se mora priznati da im je stalo i da su (opravdano ili ne) zabrinuti.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
cuh vec par puta za tako nesto.
dva samara i resen problem.
Korisnikov avatar
By bas bleu
samo joj lepo objasni da to sto ne ides sama u grad ne znaci da neces biti u stanju da sebi stvoris prilku da je prevaris.
Korisnikov avatar
By Azdaja
znam... nema ona 15god, a nemam ni ja...

ali, eto problem je
By ...Sitnicava...
Originally posted by bas bleu

samo joj lepo objasni da to sto ne ides sama u grad ne znaci da neces biti u stanju da sebi stvoris prilku da je prevaris.
Istina.

Ali...

Mislim da je ovo kontraproduktivno, to nepoverenje je stvarno veliki problem i može se prevazići samo ogromnim strpljenjem i zalaganjem. A nekada i prodje samo od sebe vremenom.
Korisnikov avatar
By m..
jao bre azdaho gde je nadje? daj razgovaraj s tom zenom da ti malo popusti uze.

meni sve sad naviru secanja na onu psiho, i prosto se pitam kako nije radila sikira.
By Swanheart
pa msm
baba da ako hoces da je prevaris, prevarices je i ako odes sama u prodavnicu
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by bas bleu

Istina.

Ali...

Mislim da je ovo kontraproduktivno, to nepoverenje je stvarno veliki problem i može se prevazići samo ogromnim strpljenjem i zalaganjem. A nekada i prodje samo od sebe vremenom.
A nekada nikada ne prodje.

Sama ces vec videti koja opcija je u pitanju.
Korisnikov avatar
By zachary85
Lepo ja kada izađeš sa dečkom/devojkom... Ja ne mogu, ti slobodno izađi, provedi se. Ti ne možeš, ja hoću i treba mi.

Ali da te uslovljava da ne smeš da izlaziš bez njega/nje... mislim, ma daj!
A i ako izađeš, javljaj se na svakih pet minuta... da, da da....
Ako se ja ne provodim, ne smeš ni ti....važi, sedim kući i štrikam....
Korisnikov avatar
By unic0rn
koliko vidim ti si odlepila za njom tako da jedan izlazak dozvoli sebi da propustis zbog nje, mozda i drugi ali to bi bio top :)
a odmah kreni da radis na razlozima za nepoverenje :)
Korisnikov avatar
By sunflower5
Nije mi se desilo,ali mi se čini da je u strejt vezama to čest problem.Ja znam za bar tri slična slučaja,u kojima momak ne voli da izlazi,a takodje ne voli da njegova devojka izlazi bez njega.Najgore je što devojke to nekako razumeju,pa zato ni one ne izlaze.

Slažem se da je to problem nepoverenja i mislim da o tome treba da se razgovara i reši na početku veze,jer će kasnije biti mnogo teže.
By Kragi
Originally posted by J...

Recimo da neki ljudi na taj nacin pokazuju ljubav a neki opet vole da na taj nacin osete da ih neko voli. Raznih ljubavi ima. :cita:
:pucaodsmeha:
:carica:

Naravno da ću je ispoštovati ako je u nekom lošem stanju, tužna, zabrinuta, bolesna... Ali ako instant tuga krene da se ispoljava baš svaki put pred moj izlazak ...
Originally posted by tintily

... verovatno bih u inat izlazila sama

:up:

Medjutim,
Originally posted by unic0rn

koliko vidim ti si odlepila za njom tako da jedan izlazak dozvoli sebi da propustis zbog nje, mozda i drugi ali to bi bio top :)
a odmah kreni da radis na razlozima za nepoverenje :)
:sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!