Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by scout_finch

ako krenem od sebe, ako bih rekla da mi treba vremena ili prostora, to bi znacilo upravo to.
nisam sigurna kako bih reagovala da cujem te reci, verovatno mi ne bi bilo svejedno.
ako dovoljno poznajes osobu koja je to rekla, i ako si svesna situacije u kojoj se nalazite, trebalo bi da mozes da ocenis sta misli kad to kaze.
Osim sto u poslednjoj situaciji ocekujem da ,,potrebno mi je vreme" to i znaci. :shake:
Korisnikov avatar
By m..
Ja kad bih to izgovorila otprilike bi znacilo ili 'nedavno sam raskinula i treba mi vremena da dodjem sebi' ili 'jao zajebi, stvarno ne mogu, al mi se ne da da odgovaram na 1000 zasto'. Al jbg ja sam od onih koji ili odmah znaju sta bi i brzo se vezuju ili se ne vezuju uopste, tako da kontam nisam merodavna za tu situaciju. S duge strane da meni to neko kaze kosu bih pocupala, prosto nisam strpljiva osoba, mada neke ljude jesam u stanju da cekam iako od toga ludim i vilenim.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by mirth

Ne znam, ja kod god sam to nekom rekla - upravo sam to i mislila. Ne vezuju se & uvezuju svi ljudi istim tempom i dinamikom.

What she said...
No, ne znam zasto ljudi imaju poriv da tu izjavu tumace i traze skrivena znacenja... Sama si rekla da je bila u teskom periodu, znaci da nisi direktno odgovorna za negativne stvari koje se desavaju, ali haos je haos, kao tornado koji povlaci sa sobom sve na sta naidje...
Praktican savet... daj joj vremena...
Korisnikov avatar
By maka
Moja devojka je trebala vremena,tek je onomad izasla iz duge veze.
Srecom,trajalo je samo mesec dana,zelela sam je mnogo i mislim da bih cekala i duze.
Za ostale,kad su trebale vremena,nisam ga imala. Sve zavisi koliko ti je stalo do osobe i dal zelis da trosis svoje vreme na nju. To se jednostavno oseti.

:lija:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hm...ja to nisam nikad rekla...niti mi je iko to rekao....

ali da mi neko to kaze - znala bih sta stvarno znaci..kao sto mislim da to svako zna...i da to ti to sada znas.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by tintily

da li ove dve reci moraju znaci ono sto su znacile kad god sam ih ja izgovorila

trebam vremena...=znam da ce te boleti pa cu te ostaviti u fazama

vase misljenje?

I ja prolazim kroz isto, u zadnjih 7 dana, a i narednih 7,8, vjerovatno.

Ja se nadam da je u mom slucaju trenutna pauza, mada nisam bas siguran.

:sigh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by KgCS3

Mislio sam da mozda vec nisu u vezi pa joj treba vremena za nesto drugo (imale su problem neki i tome sl.) ... Pomenula je ostavljanje a ono je neizvodljivo osim ako nisu u nekom definisanom odnosu :) Ja se bar ne bih osecao ostavljeno u suprotnom ... :neznam:

E tako je u mom slucaju, bili u vezi, ja sam nesto zeznuo, mozda bio malo naporan pa je doslo do pauze, da se srede misli i sl

A nikad mi nije bilo gore, to iscekivanje :cupakosu: Mada meni to sve mirise na rskid, ali ne znam zasto se nije odmah izjasnio. Tj i sam je rekao da nije siguran sta zeli. Ma ne znam ni sam, puca mi glava...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by hlaefdige

hm...ja to nisam nikad rekla...niti mi je iko to rekao....

ali da mi neko to kaze - znala bih sta stvarno znaci..kao sto mislim da to svako zna...i da to ti to sada znas.

Ja znam, ali opet se nadam...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by tintily

da li ove dve reci moraju znaci ono sto su znacile kad god sam ih ja izgovorila

trebam vremena...=znam da ce te boleti pa cu te ostaviti u fazama

vase misljenje?

Nego, sta se desilo? Da li je pauza okoncana? Ima li nekih novina?
Korisnikov avatar
By tintily
nema :) obavesticu vas kad ih bude bilo
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja sam na stand by do 15 :lol: Onda se nalazimo pa sta bude. Mada generlano gledano, mislim ako neko zeli da bude sa nekim, da to zna odmah, nema tu pauza ni razmisljanja.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
:neznam: ali, mene to " Treba mi vremena " najvishe asocira na davanje lazne nade... :sigh:
Korisnikov avatar
By Seaman
I mene, ali kad se covjek zaljubi hvata se i za najmanju sansu da cu uspjeti da ostvari ono sto zeli, u prevodu davljenik se hvata i za slamku. :lol:

Mada u svakom slucaju nije u redu davati lazne nade, ali ko nam je kriv kada ih prihvatamo. :)
By Kragi
Originally posted by Seaman
Originally posted by KgCS3

Mislio sam da mozda vec nisu u vezi pa joj treba vremena za nesto drugo (imale su problem neki i tome sl.) ... Pomenula je ostavljanje a ono je neizvodljivo osim ako nisu u nekom definisanom odnosu :) Ja se bar ne bih osecao ostavljeno u suprotnom ... :neznam:

E tako je u mom slucaju, bili u vezi, ja sam nesto zeznuo, mozda bio malo naporan pa je doslo do pauze, da se srede misli i sl

A nikad mi nije bilo gore, to iscekivanje :cupakosu: Mada meni to sve mirise na rskid, ali ne znam zasto se nije odmah izjasnio. Tj i sam je rekao da nije siguran sta zeli. Ma ne znam ni sam, puca mi glava...
To uvek bude tako kod onih koji zeznu :smeh:

Bez razumevanja nema ni veze, na kraju krajeva svako od nas drugacije funkcionise :D Kao sto sam i rekao, neka se napravi neki kompromis, odredjeno cekanje se podrazumeva ali u cilju zastite sebe treba odrediti limit :)

Originally posted by Seaman

I mene, ali kad se covjek zaljubi hvata se i za najmanju sansu da cu uspjeti da ostvari ono sto zeli, u prevodu davljenik se hvata i za slamku. :lol:

Mada u svakom slucaju nije u redu davati lazne nade, ali ko nam je kriv kada ih prihvatamo. :)
So so sooooooooooo true :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Ma predlozio sam mu da se vidimo za vikend, da zavrsimo sa ovom pricom...Bice bolno ali i ovako boli.

:seaman:
By Kragi

pretpostavljam da si kao zrela i odrasla osoba (a nemam pojma ko si :lol: ) razmislio dobro i shavtio da to zaista zelis i da je najbolje resenje :)
Juce je bilo "ne zna ni on sta zeli, ma ne znam ni ja", a danas vec raskid :shrug:
When love gets strong, people get weak :peva:
Sve u svemu ja vam drzim fige da ostanete zajedno! :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Hvala, sjutra se gledamo. |Da je zelio da bude sa mnom ne bi o tome razmisljao 15 dana. Ipak smo neko vrijeme bili zajedno i za to vrijeme je mogao da skapira da li vrijedim ili ne. A ako je do zasicenja doslo posle par mjeseci, onda jbg. Trebao je odmah da raskine.

Sjutra ide ona razmjena stvari, sto najvise mrzim, ali jbg moje stvari kod njega, njegove kod mojih i tako...

Bice tesko, ali da je vrijedilo ne bi pauzirali.

U svakom slucaju hvala, mozda se i desi cudo.
Korisnikov avatar
By Dina
:fige: Srecno :kiss:

I ovde drzim palceve za cudo... Mada kako ti rekoh - cak i da nastavite to nece biti isto nakon ove pauze. Moje je misljenje da ljudi ne znaju da cene kad im se da srce na dlanu, ali Maza nece da taktizira iako sam mu to rekla vise puta. Cim je Maza pomenuo razmenu stvari momak se strecnuo, vidi se iz komunikacije... Tako da do sutra i on moze da razmislja sta njemu znaci da izgubi Mazu...

Maza je najbolji!!! :yay: A princ ako ode i nije bio princ nego obican konj... a Maza ce krenuti u dalju potragu i naci pravog princa a ne laznog :seaman:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina

:fige: Srecno :kiss:

I ovde drzim palceve za cudo... Mada kako ti rekoh - cak i da nastavite to nece biti isto nakon ove pauze. Moje je misljenje da ljudi ne znaju da cene kad im se da srce na dlanu, ali Maza nece da taktizira iako sam mu to rekla vise puta. Cim je Maza pomenuo razmenu stvari momak se strecnuo, vidi se iz komunikacije... Tako da do sutra i on moze da razmislja sta njemu znaci da izgubi Mazu...

Maza je najbolji!!! :yay: A princ ako ode i nije bio princ nego obican konj... a Maza ce krenuti u dalju potragu i naci pravog princa a ne laznog :seaman:

Hvala. :friends:

Iskrenost definitivno ne prolazi, sta cu kad ne umijem barem malkice da taktiziram.

Bice bolje, samo da ovo prebrodim.
Korisnikov avatar
By Seaman
I dosao je taj dan, vidjeli se, pricali i u mom slucaju PAUZA JE ZNACILA, da nije spreman za vezu. :placko:
Korisnikov avatar
By tintily
:(
bas mi je zao , nadam se da si dobro
Korisnikov avatar
By Seaman
I meni je zao. Bice bolje. Sad mi prolaze mnoge slike kroz glavu, bzv osjecaj. Rastanci su teski, ali vrijeme ce uciniti svoje.
Korisnikov avatar
By Dina
Naravno, vreme ce uciniti svoje, drago mi je zbog tog optimizma :hug:

Bice bolje, nadam se vrlo skoro :fige:
Korisnikov avatar
By Seaman
:hug: naravno da ce da bude.

Malo cu da se oporavljam pa krecem u dalje pohode. Nema se vremena za tugu, zivot leti.
Korisnikov avatar
By tintily
rekoh da cu vas obavestiti :)
u mom slucaju je "trebam vremena " znacilo... ustvari ne znam sta je znacilo , mozda " previse sam se uplela u lazi moram da smislim sta cu sad"

kako god , gotovo je . Nemojte pitati kako se osecam, ne znam ni sama , tuzna nisam to je valjda dobro i molim vas nemoj da mi je neko stavio tuzica ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Tintily,
nadam se da moze ovaj :hug: Svrati nekad u nas virtuelni kafic "Dina i Seaman", Maza i ti ste u istoj situaciji, a ja cu da vam se pridruzim u kukanju iz drugih razloga :lol:
By Lap
SESTRO

:jbg:

"TREBAM VREMENA" jebi ga, uvek znaci "VREMENA ZA TEBE NEMAM", a koji ce ti djole takva
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!