Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By haemoglobin
Originally posted by Dirrty

Ali kada kroz koju godinu (ako sve bude kako treba...) odem na svoju zeljenu destinaciju, racunam da ce se deo toga promeniti.
Makar moja zelja, ako nista drugo.
Nije sa Romea, ali:

Is it a bad thing that I want to lick your chest til you're good and hard, tease your balls with my hot wet tongue til they swell and suck you completely dry til you can cum no more, before I fuck you so deep and wet and hard that you will pass out and forget your own name?

:lol:

Zasto su svi jebeni preobdareni (cirka 25 cm, cak i belci! :shok: ) i pritom prezgodni tipovi u USA :rida:

USA, stizem! :superheroj:
:smeh:
Korisnikov avatar
By Mariška
Čini mi se da sam ja baš od ove fele.

Već godinama nisam ni u kakvoj vezi. I nemam ni želju da budem u vezi. Jednostavno, ne osećam se spremnim/sposobnim za vezu. Možda će se to nekad promeniti. U stvari, nadam se da hoće. Ali trenutno, a to trenutno, kako rekoh, traje već godinama, niti sam u vezi, niti imam želju da budem u vezi.

Pokatkad doduše poželim da budem u nekoj platonskoj vezi, da imam još kojeg prijatelja, sa kojim bih mogao da razgovaram o nekim stvarima o kojima ne mogu dovoljno kvalitetno da razgovaram sa ono par prijatelja koje imam u RL. Zato mi je drago što sam našao ovaj forum. Imam utisak da sam ovde već našao jednog "virtuelnog prijatelja" (u stvari prijateljicu, nebitno). I to mi je drago. U ovom momentu to mi je sasvim dovoljno.
Korisnikov avatar
By Mars
Zasto su svi jebeni preobdareni (cirka 25 cm, cak i belci! :shok: ) i pritom prezgodni tipovi u USA :rida:
Za preobdarenost ne znam.

Za zgodnost da te upozorim da to ne važi za celu USA nego samo Miami i poteg od LA do SD (mada u prvom slučaju razvodnjeno Kubancima, u drugom Meksikancima). Ali ima jako zgodnih, to da.

Naš Stefi je tamo recimo osrednje zgodan.

Dok ja recimo dobijem želju da odem kući, porazbijam sva ogledala i spustim roletne...U boljem stanju samopouzdanja da jedva čekam sledeći odlazak u teretanu i mislim kako danima neću imati želju da jedem, toliko svi okolo lepo izgledaju.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mogucno.
Isto kao sto ih ima mnogo dobrih, ima ih i mnogo losih, kao i svuda.
Ali ja sam se tu osvrnuo samo na te mnogo dobre, koji nekim cudom balave na mene... :superheroj:

I da, to sto su zgodni i imaju ~25 cm ponosa ce svakako uticati na moju zelju za vezivanjem, kako SM, tako i emotivnim. :lol:

Ali citat nije na mestu, taj post je vezan za Romeo izlive mozga.
Potpuno mi unistava ozbiljnost potrebnu za ovakvu temu.
Korisnikov avatar
By Mars
Stavi ga u koju ladicu želiš, što bi rekao onaj gay stilist iz Rijeke.
Korisnikov avatar
By haemoglobin

Ali citat nije na mestu, taj post je vezan za Romeo izlive mozga.
Potpuno mi unistava ozbiljnost potrebnu za ovakvu temu.
citat jeste na mestu jer sam time hteo samo da se nasalim na tvoju izjavu o posecivanju zeljene destinacije...no shvatio sam da nema poente saliti se sa nekim ko to ne moze ni da shvati....
Korisnikov avatar
By Mars
A on se TEBI obraća...

Ja jadan ni TO nisam shvatio.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by haemoglobin87

...no shvatio sam da nema poente saliti se sa nekim ko to ne moze ni da shvati....

I da, to sto su zgodni i imaju ~25 cm ponosa ce svakako uticati na moju zelju za vezivanjem, kako SM, tako i emotivnim. * :lol: *
Ako ti tako kazes...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Khm...
Moje ime je Wilhelmina (ok, samo na forumu) i ja nisam za veze.
Ne mogu da odredim zasto je to tako, uglavnom pravdam to sa previse obaveza koje ne stizem da ispunim, jednim losim periodom i previsokim standardima.
A da, ja sam picka.
Pri tom mislim da se uvek spetljam kada treba da se obratim nepoznatoj osobi, izbegavam je ako je u vecem drustvu i smisljam strategiju dok se ne smorim i neka od nas ne nestane.
Korisnikov avatar
By Azdaja
uvek sam za vezu, osim kad ladim herc... ons nije moj fazon:alexis:
By жњ
...jednostavno nisu.

Učiniš sebi uslugu i držiš emotivnu distancu. Ništa jednostavnije.

Oš seks? Uzmi seks i beži!! Problem sa takvima može nastati onda kada i ti želiš samo to, jer njima je potrebno da čuju da želiš nešto više jer, bože moj... ti si samo meso, ali oni su nešto više, pa kad se izmirroruje obrazac, onda im stvari i nisu baš najjasnije :roll:

''

Ako to nije vaš fazon, do yourself a favor - stay out of it. :alexis:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by жњ
...jednostavno nisu.

Oš seks? Uzmi seks i beži!!

Problem sa takvima može nastati onda kada i ti želiš samo to, jer njima je potrebno da čuju da želiš nešto više jer, bože moj... ti si samo meso, ali oni su nešto više, pa kad se izmirroruje obrazac, onda im stvari i nisu baš najjasnije :roll:

slazem se. bez boldovanog. to mi je bzvz.
By жњ
Originally posted by Azdaja2
zasto je to tako?

uh, može bit svašta

- odrastanje i modelovanje uz disfunkcionalni ili nestandardni roditeljski odnos, dete koje prisustvuje situaciji u kojoj se mama i tata varaju, svađaju, ostavljaju, biju, gađaju kineskim porcelanom, tupim i oštrim predmetima, itd.. itd...

- prvi seksualni imprint, gde je prvi seksualni odnos ostvaren bez emocionalnog vezivanja ili uz naglo naknadno emocionalno hlađenje

- emotivni sjebitus, neki teški raskid propraćen žestokom patnjom, pa mu nevezivanje dođe kao potvrđeno sigurnija i lakša varijanta

- neko pomenu izbirljivost, fensi razlog (e, kad bi rekla da se ne mogu vezati [što nije tačno] TO bi mogao biti moj savršeni izgovor :kosa: )

- neko može biti zaljubljen u desetu osobu, ali zbog nemogućnosti da se za tu osobu veže (jer je ta osoba npr. već u vezi ili oseća hronično nesviđanje prema pomenutom primeru), upražnjava seks bez obaveza sa drugim ljudima tvrdeći kako ne može da se veže :blenta:

- klasična nesposobnost vezivanja kao posledica "emocionalnog umora", nakon razvoda, izlaska iz duge veze, itd...

sigurno ima još... ali se sad ne mogu setiti baš svih ikskjuzova o kojima sam diskutovala :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ili neko prosto ne funkcionise u takvim parametrima.
By жњ
Originally posted by hlaefdige
Originally posted by жњ
...jednostavno nisu.

Oš seks? Uzmi seks i beži!!

Problem sa takvima može nastati onda kada i ti želiš samo to, jer njima je potrebno da čuju da želiš nešto više jer, bože moj... ti si samo meso, ali oni su nešto više, pa kad se izmirroruje obrazac, onda im stvari i nisu baš najjasnije :roll:

slazem se. bez boldovanog. to mi je bzvz.

i jeste bezveze, ali neki i to rade. nisam lupila iz vedra neba. ima nas raznih :)
By жњ
Originally posted by hlaefdige
ili neko prosto ne funkcionise u takvim parametrima.

apsolutno se slazem. postavljaca teme su zanimali razlozi nefunkcionisanja u standardnim parametrima (standardnoj tradicionalnoj monogamnoj vezi). radi se o tome da je svaki obrazac razmišljanja ili ponašanja na neki način naučen, i hvala bogu, ima dovoljno kategorija za sve nas i za sva naša privremena, kao i stalna stanja. :)
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Wilhelmina
A da, ja sam picka.
Pri tom mislim da se uvek spetljam kada treba da se obratim nepoznatoj osobi, izbegavam je ako je u vecem drustvu i smisljam strategiju dok se ne smorim i neka od nas ne nestane.
E ja sam još veća ... hm ... znate već šta.

Ne samo da već godinama nisam nikome prišao, već čak i kada meni priđe devojka, koja mi se sviđa, što znači da je lepa i pametna, ja budem totalno rezervisan, ne želim nikakav kontakt, ni prijateljstvo, a ne daj Bože vezu. Ponekad čak bukvalno pobegnem.

I posle skapiram koliko mi je po mnogo čemu slična, da je jedva malo manje nesigurnija od mene, da sam je svojim postupkom učinio još nesigurnijom. Nepoverljivijom. Da sam je povredio.

I bude mi žao. I kažem sebi: "Nemoj to više raditi."

I onda isto to uradim ponovo, samo što bude u pitanju neka druga devojka... I još uvek to radim...

A da, ne znam da li sam rekao, u međuvremenu sam se i zaljubio. U jednu lezbejku. Tako sam se i našao na ovom forumu...

I rekoh pre neki dan sam sebi: "Ako te je neko na ovom forumu dočekao prijateljski, predivnim, toplim rečima podrške, budi i ti prijatelj. Nemoj, na prvi nagoveštaj da bi mogao biti povređen, odmah pobeći. Nemoj pobaciti to tek začeto 'virtuelno prijateljstvo'. Dozvoli mu da se rodi. Jeste, istina je, svako rođenje, svako rađanje, boli, boli... Prijateljstvo u tom pogledu ne predstavlja izuzetak. Ali ta bol je znak da nije u pitanju neko površno poznanstvo nego istinsko prijateljstvo, ono koje zagrebe ispod površine, koje te dovede bliže samome sebi. A istinskom prijateljstvu zaista treba dati šansu da se rodi..."

I tako sam odoleo iskušenju da pobacim moje "virtuelno prijateljstvo". Nadam se da ću izneti do kraja ovu moju "trudnoću".

Nadam se da neću, kao ko zna koliko puta do sada, ponovo ispasti ... hm ... pa ... znate već šta.
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by SvakiMarkoRadiNaopako
Čini mi se da sam ja baš od ove fele.

Već godinama nisam ni u kakvoj vezi. I nemam ni želju da budem u vezi. Jednostavno, ne osećam se spremnim/sposobnim za vezu. Možda će se to nekad promeniti. U stvari, nadam se da hoće. Ali trenutno, a to trenutno, kako rekoh, traje već godinama, niti sam u vezi, niti imam želju da budem u vezi.

Pokatkad doduše poželim da budem u nekoj platonskoj vezi, da imam još kojeg prijatelja, sa kojim bih mogao da razgovaram o nekim stvarima o kojima ne mogu dovoljno kvalitetno da razgovaram sa ono par prijatelja koje imam u RL. Zato mi je drago što sam našao ovaj forum. Imam utisak da sam ovde već našao jednog "virtuelnog prijatelja" (u stvari prijateljicu, nebitno). I to mi je drago. U ovom momentu to mi je sasvim dovoljno.
Zbog cega nemas zelju?
.
.
Imam ortakinju koja je inace str8, okay probala je svashta neshto u zivotu :D ,
i tu je negde oko 40-te, imala je veze i veze..ali je uvek bezala..verujem da ni sama ne zna zbog cega..
Da li je to strah od vezivanja?

znj :up:
Korisnikov avatar
By Dzi
istovremeno postovali :)
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Azdaja2

Zbog cega nemas zelju?
.
.
Da li je to strah od vezivanja?

Strah od toga da ću biti povređen.

I onda kanda povredim ja.

Pička.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
hm...
ili je u pitanju ono "he's just not that into you"?
verujem da kad upoznas nekoga ko ti se zaista mnogo svidja, i kome se ti svidjas, ipak ne razmisljas o tome da ces biti povredjen...

ili gresim?
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Birthday_girl
hm...
ili je u pitanju ono "he's just not that into you"?
verujem da kad upoznas nekoga ko ti se zaista mnogo svidja, i kome se ti svidjas, ipak ne razmisljas o tome da ces biti povredjen...

ili gresim?
Jako mi se svidi osoba za koju osetim da sam je razumeo, da sam je osetio, da imamo slična neprijatna iskustva kroz koja smo prošli. Osetim da je to osoba koja može da me razume, da me oseti.

I onda se plašim da ću biti povređen, ali ne mogu da se smirim, ne mogu da kažem da nema ničega. Budem bukvalno primoran da pokušam da na neki način uspostavim kontakt. Zato što se zaljubim.

A zaljubim sa kada mi je neizdrž, kada ne mogu više. Kada moram da počnem da rušim zid, bilo da je taj zid u meni, bilo da je oko mene.

Možda sam samo dva puta u životu bio stvarno zaljubljen. Prvi put sam morao da srušim zid unutar sebe. Ovaj put, zid oko sebe.

I to što sam se zaljubio nema baš mnogo veze sa te dve devojke u koje sam se zaljubio. To je mogla biti bilo koja od ovih drugih devojaka, koje sam povredio. Mogao je to biti i jedan preslatki pijanista, koji tako nežno svira Šopena. Mogao je to biti i jedan baletan, na čiju sam predstavu dolazio svaki put kada se igrala, sedeo u nekom od prvih redova, i svaki put se jedva suzdržavao da ne otrčim na pozornicu i da ga zagrlim. Ali tada mi još nije bio neizdrž.

Sada izgleda jeste.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by жњ
''

haha

a jel jos neko skontao da on kaze "Love is for girls and gays" :smeh: Koja muskarcina! :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!