Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Galateja
Originally posted by Hys.
Naravno :)
Neobjašnjivo kratak odgovor i mir od tebe, imajući u vidu tvoje postove i temperament u Estrogenu na sličnu tematiku. :lol:

On: Odgovor bi valjda bio DA. Mada, ja sam pre mislila za sebe da sam pasivna zato što volim da je partnerka ta koja dominira (potpuno nevezano za priču ližem/lizana) pa sam na ovom forumu naučila da to nije pasivnost, već submisivnost. Jest da sam se 'izbunjivala', ali sam nešto i naučila. :pionir:

U svakom slučaju, neka je hvaljena Hys. i njeno http didaktičko strpljenje. :lol:
Hvala Galateja :kiss: Pa, kratak odgovor jer valjda mogu sada ako mi dodje da uradim hiperlink ka temama gde sam pisala i pisala i pisala :lol:

Mada, uglavnom to prepustim onima koji su pazljivo il manje pazljivo pratili izmedju ostalog i moj temperamentni rad :lol: Strpljenje malo utanjilo, naZaLos' :yes:

Na mladjima svet ostaje :D
Korisnikov avatar
By BellyButton
Meni, recimo, prija menjanje uloga (aktivan/pasivan), a u smislu submisivnosti... pa, ne trpim preveliki autoritet... Neki momci, vodeci se nekim stereotipima, pretpostave, poshto sam (chesto) pasivan i fem, da volim da me nazivaju "kuchkicom" ili "kurvicom" u toku sexa a meni se od toga dize kosa na glavi i shutnuo bih nekoga u jaja da mi takvo neshto kaze... Ja sam vishe dominantan pasivan, u smislu - " 'ajde, jebachu, dodji da vidim shta znash... zadovolji me ako si sposoban"... Al' ne da ponizavam... To mi nije trip...
Ma, komplexna je stvar taj sexualni identitet... :D
Hahaha...
Korisnikov avatar
By Sutekh
kako ne moze. moze se tu ubaciti i koji verbal. ne moras nikoga da sutiras.. samo ga prvi nazovi kuckom

tipa:

to, ajde.. sad me jebi, upri u me, da.. ah.. AH! jebi me, jebi me kucko.. *pljusnes samarcinu*
Korisnikov avatar
By Sutekh
ma bre...

da ti ja kazem odma..

''

samo ostro :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by BellyButton
Meni, recimo, prija menjanje uloga (aktivan/pasivan), a u smislu submisivnosti... pa, ne trpim preveliki autoritet... Neki momci, vodeci se nekim stereotipima, pretpostave, poshto sam (chesto) pasivan i fem, da volim da me nazivaju "kuchkicom" ili "kurvicom" u toku sexa a meni se od toga dize kosa na glavi i shutnuo bih nekoga u jaja da mi takvo neshto kaze... Ja sam vishe dominantan pasivan, u smislu - " 'ajde, jebachu, dodji da vidim shta znash... zadovolji me ako si sposoban"... Al' ne da ponizavam... To mi nije trip...
Tako nekako i ja.
Ali sam vremenom naucio da mogu da glumim da mi prija ako me neko tako i nazove, i slicne situacije, da bih partneru dodatno pomogao da pomogne meni da izvucem najvise iz njeg(ovog)a.

I moram da dodam da dosta toga zavisi od partnera.
Desilo mi se cak par puta da sam sebe uhvatio dok stenjem nekako glasnije/intenzivnije nego inace, samo da bih mu upotpunio dozivljaj, kako bi on meni pruzio ono sto mi je u tom trenutku trebalo... to mi se desava posle duze apstinencije, razumljivo :lol:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Lakiboy_ns napisao:Hmmmm...moram priznati da sam dosta vremena oklevao da probam i pasivnu ulogu jer volim da budem dominantan u sexy i da ja budem taj "koji vodi igru" i volim da se osetim kao da ja kontrolisem situaciju u sexy a mislio sam da u pasivnoj ulozi to necu moci osetiti...medutim nakon sto sam i to probao shvatio sam da i pasivna uloga moze biti na neki nacin dominantna odnosno da ne gubis kontrolu ako nisi ti taj koji je aktivan...mada ja sam generalno dosta kreativan u sexy pa izgleda da nekako uspem da izvucem najbolje i u jednoj i u drugoj ulozi :D

Ma bitno da nama bude lepo :zastava:
Jako si kreativan u seksu, a još kreativniji u hvalisanju samoga sebe. *radosnice*

OT: Nikada o tome nisam razmišljao, moguće je svašta. Dunno.
Korisnikov avatar
By Bila_jednom_jedna_BS
I ja bi jako volela kad bi neko hteo da mi pojasni puno stvari na ovu temu u2u posto sam totalno zbunjena

Blentavo savrsena
Korisnikov avatar
By V25
Mislim da pasivnost i feminiziranost ne moraju da idu ruku pod ruku, iako u 80% slučajev idu. Takođe, nešto što mi je čudno je da seksualne role potpuno utiču na mind set kada su u pitanju ukusi vezani za muziku, film, knjige a naročito odevanje. Ili je vice versa. Ne znam više. Postoje dominantni pasivci, ali i submisivni aktivci (again, been there done that). Možda ne submisivni u izvornom smislu značenja te reči, al' nekako ih na kraju opet ti izjebeš makar bio i pasivan :) Ali ko god mi kaže da uloge nisu važne taj očigledno nije prošao kroz drill sa osobom istih preferenci na duže staze. Osim ako se, naravno, ne radi o nekoj vezi gde strap on ili double dildo ne rešavaju stvar. Ili neka treća persona.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!